9242
  • Cat 02 #911
    hm ez a sandboxos dolog jól hangzik ^^
  • Cat 02 #910
    picit Thief 3 fíling :)
    (legalábbis story kb ugyanaz)
  • Bucser
    igen bocsánat:)
  • Scottt
    Hashasim a pontos név de lehet tévedek olyan vallási szekták lehettek.
  • Bucser
    Assassinek soha nem léteztek..

HAssassinek már inkább... Az meg nem népcsoport volt hanem klán ami egy család inkább éregető kölköket vettek magukhoz mint nagyobb tolvaj céhek.

Speciel ők gyilkoltak. Bár távolról sem voltak olyan mesebeliek mint a ACben akarják elhitetni az emberrel.
  • bigapó
    Azért használok Assassin és nem bérgyilkos kifejezést, mert ha kicsit utánna olvastatok, akkor tudjátok, hogy volt anno egy ilyen nevű nép, akik ezzel foglalkoztak, mármint kényes ügyek gyors és halk elintézésével:)

hasonlóak voltak Spártához, de nem akkora méretben. A Skorpiókirály című film is ilyesmiről szól, persze amerikánus változatban. Valamint aki olvasott Terminator könyveket, az szintén hallhatott róluk.

Aztán, hogy ebből mennyi a legenda és a valóság? Azt mindenki döntse el maga:))

ui: persze, hogy láttuk a poháron visszatükröződni az elsuhanó alakot:) biztos van még más is, csak nem láttuk..még:)
  • adammmmmmm
    Ha megfigyelitek amikor az egyik hapek arról beszél hogy sereg kéne elene akor felemeli a poharát és a pohárban visza tükröződik hogy Altari el lopakodik mögöttük. (Ha már kiszurtátok bocs)
  • Rage47
    kösz:) a homokozó az beugrott, csak a többi jelentéstársítás nem:)
  • Bucser
    sandbox=homokozó: túlképp az összes GTA game ilyen azaz egy-egy városban nem vagy rákényszerítve hogy a történettel haladj hanem ilyen olyan okból megszakthatod a küldit.
  • Kandurex
    szabadfordításban: játszótér...tpk.: azt csinálsz amit akarsz, nincs megkötés
  • Kandurex
    nem is villamossal :D...bár a ló az benne van,...szal várható lesznek még általa hajtott járgányok
  • Rage47
    sandbox mit jelent?
  • bigapó
    még egy kis izgalomfokozás:)

Légy Assassin:

Tervezd meg a támadásaid, légy kegyetlen, harcolj meg a menekülésért.

Realisztikus és érzékeny környezet:

Minden eseménynek következményei vannak. A tömeg reagál az akcióidra, segíteni vagy éppen akadályozni fog a küldetésed végrehajtásában.

Akció totális szabadságban:

Iktasd ki célpontjaid bárhol, bármikor, bárhogyan. Tégy meg bármit, hogy elérd végső célodat.
  • Bucser
    Miután sandbox game igen. de többnyire gyalogosan.
  • Kandurex
    eddig úgy jött le
  • Soldiers
    de lehet majd pl össze vissza menni mint pl a gta-ban?
  • cicai
    jaja
  • Rage47
    jól hangzik:)
  • bigapó
    Jeruzsálem, 1191 A.D.

A 3. Keresztes-hadjárat darabjaira tépte a Szent Földet. Téged, egy elit Assassin-t (bérgyilkost) küldenek, hogy megállítsd az ellenségeskedést, meglepve ezzel a szembenálló feleket, a Kereszteseket és a Szaracénokat egyaránt. Küldetésed során viszont egy összeesküvés képe bontakozik ki előtted. Egy olyan konfliktus kibontakozásában találod magad, amely nemcsak a Szent Földet rázhatja meg, hanem akár az egész világot.

"semmi sem igaz, mindent szabad..."
  • Cat 02 #892
    sztori az mi ?
    szerzetes kivált rendből ?
  • Dragooon #891
    ha nem a gépemet kéne fejleszteni (főként emiatt), ez lenne az első olyan játék, amit megjelenéskor vennék meg a boltban
    így, hogy elköltöm a gatyámat is csekély erre az esély, de mint a pop részeket ezt is muszáj lesz megszerezniboltból
  • cicai
    Ez naon jó trailer volt:D:D
    Remélem elég lezs neki a DX9 is
  • Dragooon #889
    ez nekem tetszik
  • Elveon
    Új trailer!
    Ez már működik!
  • Cat 02 #887
    Halasztás
    aki még nem tudná :)
  • Gideon Wieth
    igen meg iJedtem :P
  • Bucser
    Gametrailersen elég későn kerülnek ki a dolgok. bár előbb utóbb minden kikerül.
  • Alwares
    Nem is jött, ha jött volna akkor gametrailersen biztosan fenn lett volna... Mindegy...
  • Kandurex
    én nem láttam, h jött volna új trailer az assából..hm... ez meg nem megy :/
  • adammmmmmm
    Nekem sajna nem tölti be a videót de majd holnap újra megnézem hátha.
  • Elveon
    Assassin's Creed trailer!
  • Kandurex
    iJedtél...
  • Gideon Wieth
    legalább nem szart adnak ki a kezük közül...Egy pillanatra megilyedtem h a boxosat is tolják. Legalább addig azon megtudom majd nézni :)
  • adammmmmmm
    Ezt nem hiszem el!!!Mindent el kell halasztani!!!(Eben csak anyi a vigasz hogy biztos jön pc-re)Na legalább ha már januára-márciusra jelenik meg akkor remélem nagyon jól lesz megcsinálva.
  • grebber
    Én a helyedben már annak is örülnék hogy kijön pc-re!
  • Soldiers
    Hát beszarok bazdmeg már a Crysis-t a BIA 3-mat meg a Assassint is tolják a rohadt életbe a végén még a Half life-ott is tolják
  • legolas66
    olvasd!!!!!!
  • Soldiers
    honnan veszed?
  • legolas66
    A fenébe 2008-ban lesz a pc-és megjelenés!
  • Kandurex
    abszolulte nincs kész, ez az optimalizálás el fog még egy darabig tartani :/...ami végül is annyire nem baj