9242
-
#951 na most érdekes arcot vágok...
nagyon remélem, hogy csak fake az egész sci-fis dolog, mert akkor az egész játék lényege elveszne...szerintem.
nem tudom, lehet, hogy Én vagyok "konzervatív", de ez a játék ebbe a korszakba illik, sehova máshova. már eleve hülyén néz ki a képeken, ahogy csuhában ott guggol a sarokban. az a Splinter Cell volt, olyannal már játszottunk, most maradjunk a 12. században csak...még csak percekre se ugorjunk az időben... -
csgj #950 Ö... ö.. Hát ez érdekes. A játék videóiban eddig semmit nem láttunk jövőben játszódó pályákból. De gondolom ez csak vmi bejátszásban lesz benne... vagy nem értem :P -
#949 2:30 előtt a csaj h dobálja már a csávót. nagyon várom :) -
#948 Erről már korábban is volt sz, hogy a játék egy része jövőben fog játszódni, sci-fi lesz. -
#947 de lehet hogy fake -
#946 jaja, most néztem meg én is, húú hát nem is tom mit mondjak...jövő?:S -
adammmmmmm #945 Egy kis videó az assassin's creed történetéről pár dolgot ki lehet következtetni belőle (az oldalon azt írják hogy spoiler):
Itt -
Elveon #944 Assassin's creed szabadság! -
#943 de programozóként kezdte :) és sokáig play Station-os területen dolgozott. -
#942 Na, interjú Jade-el....bár jó hírt nem közöl,..nem lesz demo :( -
#941 ...még jobb a leányzó fekvése :)) -
#940 nem fejlesztő. Ő a producer. -
#939 őőő...fejlesztő lenne, hmm..én azt hittem csak marketinges a nő...egyébként annyira nem nagy szám, de van benne valami, a mozdulataiban, a mimikájában, ahogy reagál...tetszik -
#938 hát igen.. végülis tuti parti mert totál 100% a csaj plusz azért egy ilyen játékot meg csinálni mint az Assassin's creed hát igen lehertne vele miről beszzélni -
#937 Jade nagyon szimpatikus nő...:) (mint nő) -
#936 akkór nem lessz demó srácok cuminak hívják
ha Jade mondta akkor úgy is van -
Cat 02 #935 pár infó -
#934 +fav ^^
[csak csendben várakozik] -
#933 lehet hogy ezt csinálták és a bér gyilkolás csak kiegészítés volt.... -
#932 miért is?...hmm...mert olyan vidám társaság voltak...esténként össze ültek a tábortűznél, fogták egy más kezét, énekeltek és közben nagyokat kacagtak...hát ezért..miért..paszmek -
#931 a picsáért kellet kiírtani őket...
am meg biztos vagyok benne hogy van még ilyen vagy ehhez hasonló szekta ma is a világban -
#930 "Az aszasszinok egy fanatikus szekta a közelkeleten a keresztes háborúk korában, akik politikai gyilkosságaikról híresültek el. Sok gyilkosság kapcsolódik a nevükhöz mind a keresztes mind az arab (szeldzsuk és fatimida) oldalról. Annyira "jól" dolgoztak, hogy több nyelvben a mai napig az asassin szó jelenti a bérgyilkost (az európai lovagok hazamentek és történeteikből maradt fenn a szó jelentése...). Így az angolban is. "Az aszaszin "hasisfüggőt" jelent arabul. Már a kortársak is sokat filóztak azon, miért hagyja az aszasszin egy-egy sikeres meló után, hogy megöljék (semmi ellenállás, semmi menekülés). Ezt az elszántságot annak tudták be, hogy az orgyilkos hasist fogyasztott (ez egyébként sem volt ritka arrafelé, mivel a hasisszívás általános keleti szokás volt akkoriban). Erről többféle elmélet is van: az egyik szerint a szektavezér, a "Hegyi Öreg" függővé tette a tagokat és a függőség révén irányította őket (ha engedelmes, megkapja az adagját, ha nem, nem). A másik szerint (erről Marco Polo is ír) a merénylet előtt az elkövetőt úgy készítették fel, hogy jókora adag cuccot kapott (ettől természetesen el is szállt rendesen). Amikor magához tért a jóleső kábulatból (és a kellemes haluból), azt mondták neki, hogy a Paradicsomban járt és vissza is kerülhet oda, ha megteszi, amit parancsolnak neki (azaz megöli a kiszemelt áldozatot). Az igazságot egyedül csak Allah ismeri,mivel a szekta iratai elpusztultak, amikor 1256-ban az egész rohadt bandát kiirtották a mongolok.."
Tessék ezt találtam guglival(Kedvenc oldalam 1ik fórumán volt de ehhez gugli kellett :D) -
#929 Olyan vallási szekta mütyűrök voltak :)Mint hogy gyilkolással is fogalalkoztak innen ered az angol Assassin név.Ha jól emlékszem^^ -
#928 üdv a klubban! :) -
#927 igen u.a. -
#926 Lehet csak olvasgattam közbe kommenteket és nem frissitettem :( -
#925 ugyanazok?:D -
#924 Új trailer -
#923 új videó a gametrailers-en
-
gstup #922 Sziasztok!
Egy kicsit letaglóztak a videók!!!Eszméletle,hogy nem figyeltem eddig fel egy ilyen gyöngyszemre?De most már minden rezdülését követem...
Üdv Mindenkinek! -
#921 Egyépként tényleg meg ették a Hasis-t? mert egyépként Altair bizton csak annak a hatása alat mer leugrani a templomtoronyból s társai... -
#920 Szervusz!
Egy novella: Vladimir Bartol - Alamut, de elég izgalmas és érdekes és kifejezetten csak a fidájinokról szól (Bartol eléggé benne volt a témában mivel úgy tudom keletkutató volt), másik amit ajánlok Wolfgang Hohlbein A pecsét c. műve, igaz ez egy másik oldalról szól inkább (keresztesek) de megemlítik jó néhányszor a hasis evőket is:) -
#919 gógli jó ember gógli -
#918 nem tudtok egy könyvet vagy valamit ami a Hassassin-okról szól? hogyan éltek, mint csináltak stb... -
Gustafson #917 Köszi. -
#916 épp azért van csúszás mert rengeteg konfigot megpróbáltak de ami visza hozza a nextgen látvány világot az a csillagos ég..
most próbálják úgy át írni hogy ne veszítsen a látvány és élmény világból csak hogy jól fusson a gépeken... -
Gustafson #915 Lehet valamit tudni a PC gepigenyrol ? Vagy a csuszas miatt semmi sem biztos ? -
#914 A wiki cikket én is olvastam bár nem bízok a wikiben:) -
#913 "semmi sem igaz, mindent szabad..." <-- "Nothing is true, everything is alowed" ja vítsatok ki ha roasszúl írtam
nekem ez egy kicsit prince of persiás:
You cannot change youre fate.. no man can -
#912 igazad van, én is olvashattam volna mielőtt hülyeségeket kezdek írni, csak nagyon belelendültem:))
a wikipedia-n le van írva az egész történetük, bár eddig csak angol leírást találtam.