9242
-
#991 szép
[apro]köszie^^ -
#990 A legújabb videópakk a gt.comról:
Massive Montage
Massive Montage HD
Montrerrat 1.rész
Montferrat 1.rész HD
Montferrat 2.rész
Montferrat 2.rész HD
Montferrat 3.rész
Montferrat 3. rész HD
ENJOY ! -
#989 photoshop...
-
#988 hát igen oda vág az alakja -
#987 Komoly! -
#986 Lineage 2 ben van most egy verseny az egyik karakter figurát lehet meg nyerni az is jól nézki...
<-- ezt
sztem 1 szinten van az altair figurával... -
#985 17 vagyok :) -
#984 Hát ez az Altair figura sokkal épkézlábabban néz ki mint a Bioshock Big Daddy figurája... -
Cat 02 #983 14-18 :) -
#982 Most erre mit mondjak? szopás
Egyébként lehet venni online kártyát amivel online tudsz vásárolni és mondjuk az OTP-s lakossági kártyádról töltik fel. Vagy esetleg 18 alatt vagy? -
#981 Elmúltam,
Nem kapok :D -
#980 16 elmúltál???? kapsz zsebpénzt? anyádéknak van számlája bankban? kérd meg őket arra hogy nyissanak neked is egy számlát kártyástul és arra kérd a zsebpénzed... -
#979 az a baj hogy e-bay on keresztül, bankkártya kelll. Én meg diák vagyok, olyanom nincs, a szüleim meg nem engedik :( -
adammmmmmm #978 LOL -
#977 ....
Bemutassam neked is Iróniát?
"Gépigény van már?"
Igen van minnél nagyobb amit csak össze tudsz tenni ahogy az ilyen multiplatform cuccoknál lenni szokott. lásd bármely multiplafon shootert vagy egyéb játékot. -
#976 Srácok ezt nem fogjátok elhinni.. végre megtaláltam a kedvenc sorozatom második évadját (the IT Crowd) és nézem nézem ezt találtam az egyik főszereplő kezében...
a film kb 2 hónapos és angol... -
#975 nem még nincs mert a konzolokra egyszerű lessz mert arra tervezték egyaszerűen kicsit korábbi hszben volt egy vidi amiben pont azt mondják hogy kipróbáltak már sok féle gép összeállítást de a legtöbb még szinte elérhetetlen a köz emberek számára... -
#974 Igen. Az biztos megvan:) -
#973 gépigény van már?:S -
#972 figy külföldről hozasd... ebay... és kb annyit fizetsz érte mintha magyar o. n vennéd... -
#971 ezt hol láttad? mert én meg akarom venni a limited edition.t De 576nál nem lehet előrendelni. nem tudsz egy helyet ami magyar és elő lehet ? :) -
#970 nyem, a dobozos - általános változatra értem :) -
Cat 02 #969 ps3 meg pc-s is ? :P -
#968 nekem ilyen lesz :) -
#967 de aztán a kérdésedre válaszolva, szvsz lesz -
#966 tök 8:D
2 hétre rá h megjelent a piacokon már ugy is lehet látni majd figurákat.
Azt a játékot meg ugy se veszem meg:D [nem azé mert nem szeretném, hamer mert feleslegesnek tartom]
De ettöl függetlenül remélem, reméljük jó lesz a game^^ -
#965 Azt nemtom hogy az averzio lesz PC-re amelyikbe a figura van? -
#964 de király:D
-
-
#962 Assassin's Creed: Limitált kiadás
Dixie Flatline, 12:25 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (10 komment)
Harminc centi magas Jade Raymond figura lesz az Assassin's Creed limitált kiadásában. Legalábbis sokan ezt szeretnék, a neves producer leányzó helyett azonban egy harminc centi magas Altair figurát találhatunk. A megsozkott 70 helyett csupán 90 euróért.
A limitált kiadás mellett azonban egy gyűjtői változatot is terveznek, amit kizárólag a shop.ubi.com címen lehet megvásárolni. Lesz benne képregény, 52 oldalas művészeti album, egy titokzatos DVD és egy eredetiséget igazoló okmány. Megjelenés jövő hónapban, juhé! -
gstup #961 Szerinted vegyitik a két idősikot?Egy középkori pálya után a jövőbeli lesz?Ha igen elkérem a mentését vlkinek... -
Cat 02 #960 hm tehát most csak városban lehet szabadon mendegélni (alias flowerbox ???) -
#959 te ez nem úgy lessz hogy map-ról mappra ugrálsz...
-
#958 Na majd akkor lesz az ejfel tornyon jó kis jámákászizás :D -
gstup #957 Valószinűleg akkor csak azokat a részeket fogom tolni amik a középkorban játszódnak... -
adammmmmmm #956 Szeritem ezek csak átveztő animációk lesznek. -
#955 naná:D -
#954 Jah,felhőkarcolókon mint eggy csukjás minikingkong -
#953 szerintem nem lenne rossz ha gépfegyverekkel lőnének:D
Legalább lenne okunk össze vissza ugrálni a háztetőkön:D -
#952 így,van a 12. századi hangulat megfogott.. viszont ha a jövöbeli pályákis lesznek és lőfegyverekkel vadásznak ránk az márt nem jön be:(