9242
  • rastaman
    feat richard ashcroft asszem
    megelőztél KandurEX
  • Kandurex
    Unkle - Lonely Soul
  • Cyberdevil
    Egyre jobban várom már ezt a játékot, egyébként nem tudja vki a szám címét ami a videó elején megy?
  • moralosan
    FAN movie, contestre lett készítve... olvasni kéne
  • rastaman
    ez viszont még nem volt:
    Jade Diamond - Frag dolls interview
    és az elmaradhatatlan HD minőség
    a gametrailersről 1 új interjú

számos új infót mond el Jade. nem akarom lelőni a poént : NÉZZÉTEK MEG (legalábbis akit érdekel)

ENJOY
  • rastaman
    ja. oda van írva. csak el kell olvasni...
  • Looooser
    ha közvetlenül a vidi alá néztek olvashatjátok hogy : This is a fan made Trailer for the E3 GT video contest.
    de tényleg nagyon frappáns
  • grebber
    #1012 be volt már!
  • Elveon
    8 perc a játékból!
  • Gideon Wieth
    az is volt hogy a játék 90 azaz KILENCVEN százalékban játszódik a kh-k idejében
  • Cat 02 #1021
    cikk
  • grebber
    Harc az sajnos gyenge :(
  • rastaman
    már bocs de hülyeségeket beszélsz... elmondták hogy három várost építettek fel a középkori feljegyzések alapján. a játék a keresztes háborúk idején játszódik, nem pedig a jelenben vagy a közeljövőben. az a ks film amit Looooser belinkelt azt valaki otthon készítette, csak annyi köze van a játékhoz, hogy a hivatalosan kiadott videókból vágta össze. és kitalált egy kerettörténetet, ami egész frappánsra sikerült mellesleg
  • Cat 02 #1018
    hm vissza lett küldve de "útközben" elveszítette az emlékezetét :D ez jó lenne
  • Rage47
    akkor mivel magyarázod az effekteket a játékban?:)
  • tigeroo
    szerintem a jövőben játszódik, a jelen idő katonái jeruzsálemnél vannak (vagy legalábbis egy olyan helyen, ahol az assasin's creed keresztesháborús városa van) és egy katonát a múltba küldenek (one man sent back in time to change history) lehet hogy ezis ilyen frigyládás cucc lesz mint a broken sword sorozat pl.

vagy lehet hogy csak jól össze lett vágva (a végén az e-mail cím az ubi logo helyett pl.)

de inkább hoax az egész jövősdi, hazavágnák a hangulatot vele meg szó nem volt eddig róla
  • ToCsEk
    sry de ez a legnagyobb méret.
  • Looooser
    ne is álmodj...
    ---
    Tocsek ez kegyetlen ^^ (lécci küld el 1280X1024-be
    ---
    Elveon thx a linket
  • GoKu x
    úristen dejo video, csak jo lenne már egy gépigény amitől nagyon félek
  • rastaman
    van 1 új videó a gametrailersen. de semmi új infó nincs benne
    aki mégis szeretné megnézni:
    kastélyos pálya - Jade kommentál
    ugyanaz HD minőségben
  • ffxi
    ha fut a pop ttt maxon, akkor ez elmegy nálam low-on?
  • bigapó
    és most azt komolyan kell venni, ami le van írva a végén? ...one man sent back in time... ??? időutazás? kezdem Terminator fílingbe érezni magam. nem film, könyv. aki olvasta tudja. alapból nem ódzkodom tőle, de elég videjóban leadni, hogy mi hogy volt, aztán jöhet az akcijó:))
  • Kandurex
  • ToCsEk
    Egy kis fun:
  • Elveon
    Letölthető soundtrack!
  • rastaman
    a legújabb videó a gameről:
    Animációk interjú
    ugyanaz HD-ben

sajnos nem Jade aki adja az interjút, de attól még jó...
  • Rage47
    Huh jó kis video!:)
  • RocKY2
    Hmm asszonta csak egy vége lesz...kár:(
  • Looooser
    sajnos nem HD és nincs is HD minőségben de szerintem a srácfiú magcsinálta vidit nagyon.
    This is a fan made Trailer for the E3 GT video contest.

Only one man can save mankind.
  • rastaman
    na akkor itt vannak megint az új videók:
    Mellékküldetések és Célpont MI
    ugyanaz HD minőségben

ENJOY !
  • hykao #1001
    Örülj, hogy voltam olyan kedves, és kitöröltem, mielőtt más moderátor büntipontot vagy bant is adott volna a törlés mellé...
  • rastaman
    valaki volt olyan "kedves" és kitörölte a tékes hsz-eket

mindenestre ez a nagy szám is jelzi hogy mennyire várjuk már a játékot mind konzolra, mind pc-re
  • Looooser
    válasz ugyan az mint korábban...
  • Gideon Wieth
    ezt nem is figyeltem.
    Tudom h már kérdeztem, de eddig csak ez E-bay es választ kaptam meg.
    Nem lehet magyarországon XBOX 360 ra valahol limited edition-t előrendelni/venni ? :)
  • rastaman
    viszont ha 30an egyszerre jönnek rád akkor biztosan véged...
    nekem még az is tetszik ahogy a felhők mennek az égen úgy sötétedik-világosodik a kő, fal, járólap stb (pl az első részben)
  • Gideon Wieth
    hát én még mindig ott tartok, hogy ez a játék fantasztikus lesz, és lejjebb tolja a ranglétrát :) Első helyezéses lesz az tuti... nekem csak két gondom van vele ami picit visszafog venni.
    Nem tudom ki vette észre, de én ugy láttam Xbox-360as gameplay-en, hogy szituáció függő egy-egy gomb használata. És emiatt van az hogy eygszerre akár 30an is körbevehetnek de egyszerre egy támad minket... Ez engem zavar, mert feelinges lett volna ha 20an rámrontanak...így tényleg rá lettem volna kényszerítve a menekülésre :) a videókból le jött, hogy ha tudok játszani akkor leölhetem az embereket... a másik gondom az :D hogy még nem jelent meg :D
  • bigapó
    jó kis videók, de pár grafikai hibát észre lehet benne venni, amit a mai játékok már szerencsére egyre kevesebbet tartalmaznak, valszeg ezek is ki lesznek javítva.
    A harc nem rossz, bár elég béna volt aki játszott, szerintem a darabosság ebből adódott, a menekülés vége az jó volt:)

innen már csak fejlődni lehet, hajrá:)
  • grebber
    Nekem marhára nem tetszik ez a tömegbe meglökök mindekit ide oda oldalazok köztük menés :(
  • mikiking
    Gépigényről valami ?
  • Bucser
    még mindig ugyanolyan darabos és gagyi a harc....