9242
  • Gideon Wieth
    jajh bocs nov 16 az konzolos :)
  • Kandurex
    Az 576 olyan 18 - 19 ezerért fogja adni,...nem tudom hol élnek, amikor 12k -ért beszerhező a játék... van olyan hülye ember aki ott vásárol? hihetetlen...
  • Gideon Wieth
    November 16 ...elméletiekben.. a legtöbb bolt ezt írja csak az 576 ír november 30at de nem tudom ők hol élnek :D
  • watto
    vki leirná nekem mmikor jelenmik meg a game?
  • Looooser
    ha nem olyan ismerősnél venném meg a azu új glépet akkor 300k lenne én spórolok 100k-t így jobban járok... és elöbb a gép aztán a konzol..
  • Gideon Wieth
    még mindig semmi hír a limited edition-ról :(
  • Gideon Wieth
    nem tudom, nekem az első konzolom a ps1 volt, a második már az XBOX 360... PS3-ra sokan mondják h kiforratlan és csak a Blu-Ray miatt jobb mint a box...

Most én még gyorsan összegyűjtöm ez alatt az egy hét alatt az Assassin's Creed Limited Edition-re a pénzt, aztán én is rágyúrok egy új gépre...200 K fizetsz egy új gépért, sztem akkor inkább még egy picit gyűjtögess, és vegyél egy olyat amit évekig nem kell majd újítani. az ugy durván 250 ezer körülötti :)
  • Gerbill
    Ha úgy is ps3-at akarsz venni, szerintem előbb vedd meg azt, mert arra már heteken belül megjön a játék, és olcsóbb is mint a 200 ezres gép.
  • Looooser
    amint össze kaparok 200K-t új gépre azonnal elkezdek gyűjteni egy PS3-ra
  • rastaman
    én is vennék boxot. de mivel számítógépet is kell fejlesztenem ezért inkább a pc-re megy el a pénz
    [szomorú]
  • Gideon Wieth
    én pont ezért a game-ért vettem xbox360at :)
  • szucsy89
    sose értettem hogy nagy erőfeszítés lenne ha egyszerre csinálnák konzolra és pcre is a játékokat??? mindig a pcsek szívnak, ezzel még nem is lenne baj hogy később jelenik meg, de hogy ennyivel(jó az assassin's creed még hagyján, de van sok olyan játék ami akár éveket is csúszik), 1-2 hónap még elmenne...
  • szucsy89
    hát küldj egyet na:P
  • Kandurex
    hát vegyél egyet na ;)
  • szucsy89
    konzol, konzol, konzol, tököm tele van már vele...
  • Cat 02 #1096
    Cikk
  • Kandurex
    ja...gold

• Looooser
    ohhh
  • Gerbill
    Ez a mobiltelefonos Assasin's Creed játék, annak a záróképe az amit leírtam.
  • Looooser
    ez melyik video?
  • Gideon Wieth
    AZ ELső gameplay vidiben halt meg :)
  • Gerbill
    Ha jól emlékszem az egyik videóban meghalt, egy ilyen "mindenki körbecsoszog" harc közben
  • szucsy89
    nem tudom amúgy...a vidik alapján nem igazán lehet majd meghalni...amikor körbevették 10en Altairt akkor is fogta magát, és elszaladt, és ezzel a "lökdösődős" fícsörrel még csak meg se lehet állítani...aztán felfut valamelyik torony tetejére, úgyse tudnak utána menni...szal nem tom ezt hogy fogják megoldnai reméljük ügyesen:D
  • Gerbill
    A befejező képről, most az jutott eszembe, hogy igazából nincs is ott Altair tehát nincs sok vesztenivalója.
  • Gerbill
    De Altairnak nincs senkije csak a rend amiből kizárták, és ha megölte a célpontokat visszakaphatja az Assasin rendbeli rangját, vagy valami ilyesmi(legalábbis a telefonos verzióban ez volt a sztori:D) A befejező kép meg az volt, hogy valami orvosi asztalon fekszik a főszereplő és egy furcsa szerkezet van a fején, mellette meg egy doktor. To be continued felirattal alatta.
  • Gideon Wieth
    Igen de csak a harmadikban a Daedly Shadow-ban mert ott már nem volt kard. Karddal, még azért el lehetett lenni.

Nem tudom de akkoriban a bérgyilkosoknál nem az volt a szokás, h tök mind1 hogyan, de öld meg az áldozatot, aztán ha életben maradsz ügyi vagy ha nem , akkor a fentebb jó érdekében haltál meg :)
  • Cat 02 #1085
    hát jah, de elég nehéz votl leállni :D meg ha észrevettek villanybomba azt lets run ! :) amugy meg mindeki hátba skillezni azt kész
  • Bucser
    thiefben ezt imádtam:) Ha ott leálltál csihipuhizni általában halál volt a vége:D
  • hykao #1083
    ...mert a gyerekeknek ez tetszik, meg az ugra-bugra... :)
  • Cyberdevil
    Lehet hogy hülyeség lesz amit mondok, de 1 bérgyilkosnak az a feladata hogy kínyirja a kiszemelt áldozatot és csendben elhagyja a helyszínt. Minek áll le harcolni?
  • Gideon Wieth
    nem lehet...
  • Cat 02 #1080
    sztem off sztem :)
    nah szal arról lehet tudni h lesz-e nehézségi fokozat?
  • csgj
    De legalább nem csak egy egyszerű "berontok a tömegbe és szétlövök mindenkit fps"....
  • Bucser
    A Cod4 egy feltupírozott cod2 lett semmi több. minden ami benne van bullshit kategória... számomra annyi értékkel rendelkezik mint egy b kategóriás chuck norris film...

De mondom. Szerintem és ez ízlések és pofonok. be is fejeztem az offolást.
  • Kandurex
    regio free -t nézzél, vagy olyat ami elmegy PAL -osan is, egyébként megjelenés első hetében pl. tényleg csak NTSC verziókat adnak

(viszont a nagyobb játékok pl: gears of war pl. csak regio free -ek)

Megbízhatóak, gyorsak és ami fontos 100% -al olcsóbbak, mint a magyar vérszopók)
  • Gideon Wieth
    itt mondjuk csak NTSC-set találtam
  • Gideon Wieth
    megbízható ? mert akkor megpróbálom megfűzni szüleimet :)
  • Gideon Wieth
    de amugy POP-ban is külön támadtak. Csak néha nem tűnt fel, mert eldobtál egyet és jött a következő, de nem egyszerre jöttek. Ugyanígy körülvettek aztán egyesével adtak nekünk. bár ott volt olyan h néha kettőtől kaptam a pofámra, csak abból az egyik íjász volt :D:P
  • Kandurex
    playasia.com

bankártya vagy paypal (mondjuk ahhoz is kártya kell)

mondjuk ma már bankártya nélkül...akkor vásárold 17k, ahogy érzed
  • Gideon Wieth
    Honnan rendeled? Mert nekem minden amit mondtak, az olyan h bankkártya kell. nekem meg az nincs...

Bucser, pont ez a kettő volt ahol énis jártam. és láttalak. És a Cod 4 sztem eléggé korrekt játék lett, szép és remek játékélmény. Mi más kell még ezeken kivül ?