9242
-
#1071 Azért mert az OFP-hez van szokva
Pedig tiszta baromság minden játékban a realizmust keresni, pláne egy ilyenben ahol 10 méteres falakat játszva átugrik a csávó meg felmászik akárhova mint egy pók:) A kínai kung-fu filmekben is mindig egyesével támadtak a népek a főhősre:) -
#1070 Tévedésben élsz eléggé...
Én akkor fikázok egy játékot ha nem azt kapom amit nagy betűvel reklámoznak. És ez esetünkben megint nagyon így néz ki...
Egyébként elmondanád, hogy mi mást fikáztam még? (NFS sorozaton és COD_on kívül? mert mindkettő egy rakás szar számomra, mert nem nekem készülnek és hazudnak róluk a fejlesztők orrba szájba.) -
#1069 az nagyon jó ár!..most kaptam hír a playasia -ról, hogy 11000 + 600 ft postaköltséggel küldik, ha majd nekem is jó lesz... nehogy már itthon vásárolj ezektől a vérszívóktól! -
#1068 te minden játékot fikázol :D nem tudom miért. Olyan játékot még nem láttam nálad aminek a forumába ne írtad volna h ez szar benne vagy az szar benne -
#1067 A gond az, hogy innen nem játszva még demoval valójában úgy tűnik, hogy ebbe biza beletört a foga a programozóknak (bár szerintem inkább a designereket kell ezért okolni)... -
#1066 most kaptam a hírt az überkonzolosoktól hogy vaszinüleg 25 000 ft körül lesz a limited edition. //még nem tudják pontosan, de megígérték h szólnak ha lesz///
A sima változat körülbelül 17 000 FT -
#1065 Még bármi fejesztés lehet...no meg nem hiszem, hogy beletörne a programozók foga abba, hogy beáállítsák, h egyszerre 4-5 -en is ugorjanak rád.. -
#1064 Itt sokaknak az a baja, hogy nincs olyan video ahol 1-nél több ember harcolna veled. hiába állnak körülötted 30-an. érted?
Kinyírod a várurat és az öüsszes majom csak áll körülötted és egyesével mennek a vágóhídra... Jó hogy nem segítenek fel amikor elesel...(pl legalább akkor támadhatnának többen is amikor az egyik fellök és akkor kellene nekünkesniük (szerintem). Még a valós átlag iskolai tinifighthoz sincs ennek semmi köze, nemhogy egy master assassin és a vár őrei közöttihez a véres középkor kellős közepén... -
#1063 a harc elég pörgös, itt mindenkinek az a baja //néhány kivétellel// hogy nem egyszerre 30an vágnak feléd,/ami sztem értelmetlen lenne//
És a átugrok meg táncolgatok az emberek közt //ami nagyon feelinges én is imádtam// meg azért nincs benne, mert nem illik annak a kornak a környezetébe.//hol látott valaki egy ekkora karddal páncélingben ugrálni valakit ? :D// -
chooselee #1062 Szerintem lehetnének pörgősebbek a harcok(Lásd.:Akármelyik prince of persia rész),elég egyhangúak a videók alapján.De azért csak jó lesz,csak rakjanak bele egy pár látványos mozdulatot a többi mellé...és akkor jó lesz!! :) -
mikiking #1061 Itt vannak a harc mesterek Lol :D -
Cat 02 #1060 btw ha engem körülvennének 12 en akkor közöttük bukfenc, hátbacsap, falra fel azt 1enként kinyírnám őket :D -
#1059 Ezek a falon mászás háztetőn ugrálás jó kis Parkour fílinget ad neki :D -
#1058 így is fel lehet fogni :D:P -
#1057 azon vagyok elhiheted :P
-
#1056 nincs mit. szívesen. csak tanulj meg angolul mert hasznos lesz -
#1055 nekem is tetszik benne a harc:)
egyébként lehet azér nem támadnak többen és csak csozognak mer szarnak tőle és kiszámíthatatlannak tartják:D -
#1054 Nekem nagyon bejön a harcrendszer. Megnézitek, Prince of Persiában se nagyon támadtak egyszerre. amugy is, ha mindenki rádugrana, értelmetlen adok kapok lenne belőle :) -
#1053 köszönöm :) -
#1052 cat 02 előléptetve hivatalos békítővé -
Cat 02 #1051 sztem várjuk meg míg kiadják :) -
#1050 Erre a rögtön kinyirnak végett szoktak lenne Easy,Normál,Hard nevezető beállítások. -
adammmmmmm #1049 Nekem őszintén szólva tecik a harc. Abban igazad van hogy fura hogy csak egy támad a többi meg csak csoszog de a ha mind támadna és a harc realisztikus maradna akkor meg mindenki azt fikázná hogy nem lehet harcolni normálisan mert rögtön kinyírnak. -
csgj #1048 Miért, hát a filmekben is mindig így van... sosem valósághű. De sztem nem is kell, hogy az legyen. Attól még lehet szórakoztató. -
#1047 ahhan... akkor meg ne alakítsák errefelé a gameplayt, mert hülyén néz ki a helyben csoszogó őr és a moonwalkoló hulla.... -
#1046 Egyetértek nekemse tetszik a harc! -
csgj #1045 És ha mind támadna, akkor annak mi értelme lenne... nem tudnád őket úgy lenyesni, mint vmi diablóban :P 1 másodperc, és Game Over... -
#1044 hát ha olyan valósak lesznek a harcok mint a videokban akkor már lehet is temetni... 8-an csoszognak körülötted és csak 1 támad... elég fos... -
#1043 kb ennyi. THX2U NP OK -
#1042 négy fegyvered lesz a játékban: kard, kis kard, dobó kések és a penge az ujjaid között. a harcok realisztikusak lesznek, a választámadásokra alapozva. vagyis várd meg amig megtámadnak és döntsd el hogy hogyan véded magad. vagyis k*rva sok lehetőség. a bénák játszhatnak úgy, hogy ugyanazt a gombot nyomják 50.000-szer, de aki a játék kis fortélyait is ameg akarja találni az lehet hogy pl térden döfi az ellenfelet, vagy hasonló cool mozdulatokat csinál. -
#1041 szóval nem minden ilyen assasinnak volt levágva a gyűrüs ujja, ezt csak Jade találta ki, mert szerinte ez COOL :) Jade kedvence a Leap of Faith mozdulat, amit először Marco Polo jegyzett fel. ez az volt tulajdonképpen hogy az assasin-ok leugrottak k*rva magasról - nem vélve attól hogy kipurcannak csak ne kapják el őket. ezt dolgozták át az ubisoftnál - ez az amikor a szalmás szekérbe ugrasz bele. "ez tök baró, asszem énis kipróbálom mindjárt"-mondja a riporter bige. folyt köv
-
#1040 l000l -
#1039 eddig egy demo pályát mutattak még csak meg az e3-on, ami nagyon kicsi rész csupán ACRE (?) városának. minden város 15x nagyobb nála. mutattak már részleteket jeruzsálemről, damaszkuszról, valamint a királyságból (lovas részek). Altairnak jó képességei vannak, könnyen felmászik bárhová, azonban az AI is van ennyire okos, és a katonák fel tudnak mászni utánad bárhová - bár lehet hogy más úton. szóval semmi bámészkodás a tetőkön üldözések alkalmával, csak spuri! folyt köv -
#1038 ez a Jade...dugnám, mint a lopott biciklit -
#1037 nos azt mondja Jade, a producer:
- assasins creed egy új franchise az ubisoft montreal-tól, amiben egy bérgyilkost (Altair) alakítva kell megtalálnunk és meggyilkolnunk 9 kulcsfigurát (legalábbis eddig ennyit mondtak) akik kulcsszerepet játszottak a 3.keresztes háború alatt - profitáltak a háborúból, sanyargatták a népet, fegyverkereskedéssel, rabszolgakereskedelemmel foglalkoztak. ahogy telik az idő rájössz hogy valami más is van a háttérben, valami sokkal bonyolultabb, szövevényesebb. folyt köv -
#1036 ok összefoglalom neked. de adj pár precet mert újra meg kell néznem a videót -
#1035 mondjuk most így a videó nézése közben felötlött mi tetszik annyira a mozgásban. falon tud futni Altair? /remélem nem :P/ mert azt láttam, hogy felfutni tud de azt már nem h oldalt tud-e. -
#1034 de basszus hogyha csináltak egy demo térképet, ha jól értettem. azt miért nem adják ki nekünk ? :) -
#1033 leírná nekem valaki mit mondott el ? Mert nem értek ennyire jól angolul még csak két éve tanulok :( -
#1032 attól még, hogy fan-movie általában valós infókat raknak be a játékokból, de előfordul, hogy ki milyennek szeretné látni. nem kell leoltani a másikat amíg nincs biztos infó. természetesen Én is azt szeretném, ha nem ilyen lenne, mint azt már írtuk korábban. peace.