9242
  • Gideon Wieth
    azért nem, mert nem tudták ugy átportolni, hogy ne pentagonos gép kelljen hozzá :)
  • Gideon Wieth
    rendben ne haragudj... Tudom ahány ember annyi vélemény... amugy ugy kezdi, hogy KAPOTT teszt verziót. Tudod az ujság írok előbb megkapják:)
  • adammmmmmm
    Akit érdekel egy kis ízelítő játék soundtrackjéből:
    itt
  • tobias88
    Q1, sztem az max március
  • adammmmmmm
    Hogy is írták régebben? Azért nem adják ki most pc-re mert felfedeztek valami hibát(valamikor olvastam egy cikkben)? Én akkor sem hiszem el hogy Áprilisban adják ki.
  • DarkSector
    Fáradt vagyok már.
  • DarkSector
    Na basszus az faxa.
    Rohadjanak meg.
  • Dragooon #1184
    nem tudnál egy kicsit visszaolvasni, igaz?
  • Cat 02 #1183
    jövőre ápriéis
  • DarkSector
    Mikor jön PC-re?????????
  • LSL
    kapnak egy pre változatot a kiadótól, vagy meghívják a nevesebb újságokat a fejlesztőhöz. ezért olvashatod, hogy prágában, LA-ban meg hasonló helyeken volt. De nem hiszem, hogy egy IDC belekeverné magát egy illegális témába, mert szép nagyot bukna rajta...
  • Sound
    Először is ne "kicsi fiamozzunk", a véleményemet meg fent tartom, a játéknak nincs kellemes folyamata, darabos és akadozó az egész, és baromi unalmas is egy idő után. Ohh és igen, én se játszhatnék vele, ellenben kiváncsi vagyok, hogy a Gamestar-os arc vajon milyen módon jutott hozzá, hogy a first review-t el tudja készíteni ^^ csak nem warezolgatunk GS irodába?

Akra pedig egy város AC-ba.
  • tobias88
    már játszhatott vele, csak illegális mocsok módon, amit nem büntetnék, ha pc-n is kint lenne
  • tobias88
    egy játék bemutatását mért a 4. pályával kezdi?
  • Gideon Wieth
    őőő
    Kicsi fiam...
    A játék igenis segít... Mász fel szépen a város legmagasabb pontjára, és akkor engedi hogy használd a térképet... És ott van a bérgyilkos iroda is, az is bejelöli a dolgokat...amugy hozzáteszem te se játszhatnál vele, mivel még nincsen a boltok polcain :)
  • Cat 02 #1176
    4. pálya?
  • tobias88
    "A gamepaddal a kezemben elkerekedett szemmel csodálkoztam rá a játék negyedik „felvonásának" otthont adó Acre (Akra) városára."

4.??? voltak előző részek?
  • tobias88
    április semmiképp sem sztem, mert 2008 Q1
  • Sound
    Ahogy látom nem igazán játszott itt senki sem a játékkal, pedig nekem pont egy is tapasztalat csere kellett volna :\

A játékról röviden annyit, hogy én eddig picit unalmasnak találtam. A fő történeti szálba sok minden nem történik (történt) eddig, amit meg ők mellékszállnak neveztek az erőssen a röhejes kategóriának tartom. Ami engem legjobban zavar, hogy a játék nem igazán segít, hogy értsd merre kellene majd folytatni a kalandjaidat. Ebből kifolyólag a háztetőkön való ugrálás hamar unalmasba fordul át. :\
  • grebber
    Élménybeszámoló aki tolta már!!!!!!!!
  • szucsy89
    nem értem ezt...ilyen sok idő átírni pc-re??hát faszom dolgozzanak ne lazsáljanak és akkor megvan 1 hónap alatt vagy még kevesebb...pc-sek már lassan mondjuk megtanulnak várni, majdnem minden játéknál így van...
  • Gideon Wieth
    nem biztos, de én ilyesmit hallottam, bár a Január vége is reális :)
    Én meg már jövőhéten ezt nyomom :D a warezosok meg már ma este :S
  • adammmmmmm
    Április?!?!?!?!
    Eddig én is azt hittem hogy január vége körül.
    2008 az bisztos. Az aprilis ugye nem bisztos.
  • Gideon Wieth
    boxra elvileg hivatalosan jövőhéten szerda és péntek körül jön ki :)

warezon meg már fennt van, aki akarja leszedheti :) de én ezt inkább megveszem :)
  • Dragooon #1167
    jaj én azt hittem január vége, február közepe :o ez így nem jó
  • raymond01
    Akkor xboxra ennyivel előbb kijött, mert nem hiszem hogy4 hónappal megjelenés előtt már warezon lenne, márpedig van!?
  • Cat 02 #1165
    Cikk
  • Cat 02 #1164
    megnézed a bannerban is 2008 van :)
  • zeus89
    baxxa meg :(
  • zeus89
    pl gamespot: " Genre: Historic Action Adventure
    Release Date: TBA 2008
    Players: 1 Player (Game Details) "

itt van ....
  • Gideon Wieth
    de igen
    Április körül
  • zeus89
    én úgy hallottam, hogy PC -re az ASSASSIN'S CREED csak 2008-ba jelenik meg, ugy-e ez nem igaz ...?!:(
  • Gideon Wieth
    nem nincs... csak fennt van Warezon :P ez meg tul jó játék hogy letöltsem :)
  • raymond01
    Már kint van Xboxra!
  • cicai
    majd kiderül:D
  • Gideon Wieth
    nem is fogják négy gombra leegyszerűsíteni...
  • Looooser
    sztem se fognak kismillió billentyűt berakni...
  • ThugEdge
    hát azt megnézném
  • Looooser
    több munka a crysisban??? ezt a játékot tood mióta csinálják???megsúgom hogy amikor a SoT-ot csinálták akkor és az nem tegnap volt
  • cicai
    sztem ugyan az lesz a konfig mint a PoP-nál, max több kombináció.