9242
-
#1191 azért nem, mert nem tudták ugy átportolni, hogy ne pentagonos gép kelljen hozzá :) -
#1190 rendben ne haragudj... Tudom ahány ember annyi vélemény... amugy ugy kezdi, hogy KAPOTT teszt verziót. Tudod az ujság írok előbb megkapják:) -
adammmmmmm #1189 Akit érdekel egy kis ízelítő játék soundtrackjéből:
itt -
#1188 Q1, sztem az max március -
adammmmmmm #1187 Hogy is írták régebben? Azért nem adják ki most pc-re mert felfedeztek valami hibát(valamikor olvastam egy cikkben)? Én akkor sem hiszem el hogy Áprilisban adják ki. -
#1186 Fáradt vagyok már. -
#1185 Na basszus az faxa.
Rohadjanak meg. -
#1184 nem tudnál egy kicsit visszaolvasni, igaz? -
Cat 02 #1183 jövőre ápriéis -
#1182 Mikor jön PC-re????????? -
#1181 kapnak egy pre változatot a kiadótól, vagy meghívják a nevesebb újságokat a fejlesztőhöz. ezért olvashatod, hogy prágában, LA-ban meg hasonló helyeken volt. De nem hiszem, hogy egy IDC belekeverné magát egy illegális témába, mert szép nagyot bukna rajta... -
#1180 Először is ne "kicsi fiamozzunk", a véleményemet meg fent tartom, a játéknak nincs kellemes folyamata, darabos és akadozó az egész, és baromi unalmas is egy idő után. Ohh és igen, én se játszhatnék vele, ellenben kiváncsi vagyok, hogy a Gamestar-os arc vajon milyen módon jutott hozzá, hogy a first review-t el tudja készíteni ^^ csak nem warezolgatunk GS irodába?
Akra pedig egy város AC-ba. -
#1179 már játszhatott vele, csak illegális mocsok módon, amit nem büntetnék, ha pc-n is kint lenne -
#1178 egy játék bemutatását mért a 4. pályával kezdi? -
#1177 őőő
Kicsi fiam...
A játék igenis segít... Mász fel szépen a város legmagasabb pontjára, és akkor engedi hogy használd a térképet... És ott van a bérgyilkos iroda is, az is bejelöli a dolgokat...amugy hozzáteszem te se játszhatnál vele, mivel még nincsen a boltok polcain :)
-
Cat 02 #1176 4. pálya? -
#1175 "A gamepaddal a kezemben elkerekedett szemmel csodálkoztam rá a játék negyedik „felvonásának" otthont adó Acre (Akra) városára."
4.??? voltak előző részek? -
#1174 április semmiképp sem sztem, mert 2008 Q1 -
#1173 Ahogy látom nem igazán játszott itt senki sem a játékkal, pedig nekem pont egy is tapasztalat csere kellett volna :\
A játékról röviden annyit, hogy én eddig picit unalmasnak találtam. A fő történeti szálba sok minden nem történik (történt) eddig, amit meg ők mellékszállnak neveztek az erőssen a röhejes kategóriának tartom. Ami engem legjobban zavar, hogy a játék nem igazán segít, hogy értsd merre kellene majd folytatni a kalandjaidat. Ebből kifolyólag a háztetőkön való ugrálás hamar unalmasba fordul át. :\ -
#1172 Élménybeszámoló aki tolta már!!!!!!!! -
#1171 nem értem ezt...ilyen sok idő átírni pc-re??hát faszom dolgozzanak ne lazsáljanak és akkor megvan 1 hónap alatt vagy még kevesebb...pc-sek már lassan mondjuk megtanulnak várni, majdnem minden játéknál így van... -
#1170 nem biztos, de én ilyesmit hallottam, bár a Január vége is reális :)
Én meg már jövőhéten ezt nyomom :D a warezosok meg már ma este :S -
adammmmmmm #1169 Április?!?!?!?!
Eddig én is azt hittem hogy január vége körül.
2008 az bisztos. Az aprilis ugye nem bisztos. -
#1168 boxra elvileg hivatalosan jövőhéten szerda és péntek körül jön ki :)
warezon meg már fennt van, aki akarja leszedheti :) de én ezt inkább megveszem :) -
#1167 jaj én azt hittem január vége, február közepe :o ez így nem jó -
raymond01 #1166 Akkor xboxra ennyivel előbb kijött, mert nem hiszem hogy4 hónappal megjelenés előtt már warezon lenne, márpedig van!? -
Cat 02 #1165 Cikk -
Cat 02 #1164 megnézed a bannerban is 2008 van :) -
#1163 baxxa meg :( -
#1162 pl gamespot: " Genre: Historic Action Adventure
Release Date: TBA 2008
Players: 1 Player (Game Details) "
itt van .... -
#1161 de igen
Április körül -
#1160 én úgy hallottam, hogy PC -re az ASSASSIN'S CREED csak 2008-ba jelenik meg, ugy-e ez nem igaz ...?!:( -
#1159 nem nincs... csak fennt van Warezon :P ez meg tul jó játék hogy letöltsem :) -
raymond01 #1158 Már kint van Xboxra! -
#1157 majd kiderül:D -
#1156 nem is fogják négy gombra leegyszerűsíteni... -
#1155 sztem se fognak kismillió billentyűt berakni... -
#1154 hát azt megnézném -
#1153 több munka a crysisban??? ezt a játékot tood mióta csinálják???megsúgom hogy amikor a SoT-ot csinálták akkor és az nem tegnap volt -
#1152 sztem ugyan az lesz a konfig mint a PoP-nál, max több kombináció.