9242
-
#1151 van egy új trailer, amit az oldalra is kiraktak és ott azt írják a megjelenés TIZENNÉGY... nem tizenhat :)
-
#1150 az egyik videón lehetett látni, EA-son, hogy bevolt fennt kicsiben rakva hogy mit hogyan csinálj benne :)
És ott volt egy négyszög és fennt volt hogy head asszem a X volt a fegyveres kéz, B a sima, és A a lábak... Analóg karokkal irányítasz többit nemtom :) //bár lesz egy gomb a sólyom szemnek, a menekülváltásnak, álcázásnak, ugrásoknak :) pengének
aztán a harcrendszernél mutogatta, hogy a lábakat mozgatod, akkor elugrik, elvetődik az ütés elől... a fegyveres kéz gombbal támad, a simával megragad embereket, a fej-re nem emlékszem mi volt, bár sztem megfejelheti az ellent :P
nah és ezek kombinációja meg a védekezés és támadásra is külön reagálás hoz össze sok sok variációt, és lesz változatos a harc :)
amugy igen, mert sztem harc nélkül ezekkel tudod majd arrébb tolni az embereket :)
De ne vedd biztosra, csak tippelek :) de majd pénteken megjelenik/ pénzt már félreraktam rá/ aztán írok egy ismertetőt, mit hoogyan oldottak meg :) -
#1149 micsoda, mindegyiket lehet külön mozgatni?:D -
#1148 Igen A pc-s kiosztásra kiváncsi leszek, mert egeret fog használni, de akkor hogy rakják át box-ról, ami ugye a fej két kéz láb lehet a XYBA gombok. valszeg ez is lesz :)
-
#1147 vmiért nem bírom ezt a csajt a Heroes-ban, remélem hamar kiiktatják a sorozatban:D -
#1146 :) -
Cat 02 #1145 huhu te nem Rayman eztél még :D
azt is lehet bár csak semmi értelme :) -
#1144 focizni könnyű, és ott van a 4 irány gomb + a 6 másik, ez se lehet majd sokkal nehezebb -
#1143 nekem megy a foci is :D eddig minden konzolos gamet tudtam játszani egérrel meg billel...
gamepadot még hosszabb ideig sajna nem próbáltam, de lehet h az egyszerübbnek tünne. csak azt meg kellene szoknom:) -
#1142 csak kérdés, hogy mennyire hajlékonyak az ujjaid? már focinál is elég nehéz egyszerre 4-5 gombot összehozni és amint láttam itt sem lesz sokkal egyszerűbb. alapból 4 gomb van, a fej, a szabad kéz, fegyvert tartó kéz és a láb. szabad kézzel megfogod a csávót és lábbal belerúgsz egy jó nagyot.
ez egyszerűnek hangzik és remélem nem bonyolítják majd be, de lehet, hogy összejön és nehéz lesz, majd meglátjuk:)
mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de alapvetően gamepadra írt játék lesz, ezt nem szabad elfelejteni. -
#1141 sztem ha ennyit dolgoznak a PC-s verzióval, akkor billentyün is lehet vele normálisan játszani -
#1140 szerintem ehhez már érdemes beruházni egy gamepad-ra. rumblepad2-est tudom ajánlani, nem egy xbox360 kar, ps2-es kart utánozza, szerintem nagyon jó , én focihoz, jégkoronghoz használom. -
Cat 02 #1139 váááá Xbox owner :(
off: te nem vagy fordító ? vhogy ismerős a neved :) -
#1138 Jövő hét péntek, de várom már... Jajj, most Cod4, jövő héten ez.. Aztán meg Mass Effect... Áhh minden tantárgyból meg fogok bukni XD -
Cat 02 #1137 gombkiosztásra kiváncsi leszek -
Elveon #1136 Új videó! -
Cat 02 #1135 és is azon filózok, főleg ha olyan védelme lessz mint a PoP oknak :S -
#1134 áá minden video után egyre jobban várom...hosszu idő után első single game lesz amit megveszek... -
#1133 nem... ez nem igaz...két különböző téma grafikailag az Assassin's Creed és a Crysis.. mindegyik nagyon szép játék de a Crysis-ben több munka van.valljuk be egyszerűbb egy várost felépíteni mint egy dzsungelt. ettől függetlenül mindkettő nagyon szép,de az Assassin sehol nem SZEBB a crysisnél -
#1132 még hogy nem lesz olyan grafja mint a crysisnek... van pár kép ahol még jobb is -
adammmmmmm #1131 Nem tudom hogy érdekel-e valakit de itt van az a film ami megnyerte az assassin's creed rövidfilm pályázatot:
http://medialab.ifc.com/film_detail.jsp?film_id=5595&list=1 -
underclass hero #1130 francba, már azt hittem Jade vetkőzni fog mikor megkérdezte,h elmúltam e 18
sebaj azért ez is kielégitett,köszke -
#1129 Magányos lélek,...nagyon remélem, hogy jó játék lesz. -
Cat 02 #1128 Új videó -
#1127 én is ezt várom a legjobban :) és már csak kevesebb mint két hét és kipróbálhatom 360on ha minden jól megy :) -
#1126 én sokkal jobban várom mint a crysis-t vagy bármi mást, itt van történet ami alapban isteni, nincsenek hülye kitalált szörnyek, és van tényleg okos MI -
#1125 a cryis vigan elmegy mediumon 1024be 512 mb rammal :) tapasztalat, nekem annyival azzal próbáltam, és csak az első lövésnél akadt meg egy picit, onnantól kezdve profin ment...Sztem az Assassin's Creed se lesz huh de nagy gépigény, kissebbeken is elmehet, elvégre ha már azért csúsztatták, h optimalizálják, akkor csinálják meg jól :) -
mikiking #1124 Olyan grakifákja tuti,hogy nem lesz -
#1123 nem, jobb, csak ha ez kellene neki, akkor még egész jól elmenne, de onnan gondolom, hogy kb olyan grafja lesz mint a crysisnek -
#1122 Reménykedsz hogy futni fog mi? Mibe fogadjunk hogy ilyen géped van? -
Cat 02 #1121 akkor ram kell mi ? :S -
#1120 januárban jön, szóval szerintem még pont elég lesznek a legjobb egymagos procik, viszont a nagy terület miatt 1,5 gb ram az minimum és 7600as vkari -
csgj #1119 Azért nem kell túlzásokba esni... Van nála szebb játék. Csak a nagy területek betöltése jelenthet gondot. -
#1118 mehetünk a nasa-hoz játszani -
#1117 szerintetek mi lesz pc-n majd a gépigénye? -
#1116 már csak kerek két hét a konzolos verziókig :) -
csgj #1115 Fú, engem mindig a türelemmel szekál az élet... Már kb 3 hete megkaphattam volna az új videókártyámat, de még mindig nem szóltak... :( De volt ez más esetben is... Például a gimi felvételi után csak a nyáron tudtam meg végül, hogy hova is fogok menni. Aközben meg bulit is tartottunk az osztálytársaimmal, hogy mindenkit sikeresen felvettek vhova xD Hát a nagy frászt vettek fel mindenkit...
Ejnye, sorry az offért :D -
#1114 semmi. tanulnál kis türelmet.... -
#1113 én még tizenhatodikáig is alig bírom ki. Mi lenne velem ha nem lenne Boxom ? -
#1112 Pc-re meg valamikor jövő Januárban...mintha valahogy ezt olvastam volna...