5187
Foci EB 2012
-
#462 Csak azt nem értem miért az folyt a csapból is, hogy a többség minket támogat, a legjobb pályázattal rendelkezünk, fej-fej mellett vagyunk az Olaszokkal! erre meg Ukrajna nyer... érthetetlen -
#461 Nullázott a magyar pályázat
Az ukrán-lengyel pályázat nyolc, az olasz négy voksot kapott, a magyar-horvát kandidálást nem támogatta egy végrehajtó bizottsági tag sem, vagyis egy kör döntött Cardiffban. Ezt Imre Mátyás, a magyar-horvát kandidálás médiamenedzsere a 2012-es labdarúgó Európa-bajnoki pályázat győztesének kihirdetését követően UEFA-forrásra hivatkozva közölte a Cardiffban jelenlévő magyar újságírókkal, jelezve, hogy a sorrend egyetlen szavazáson dőlt el.
Ezt az információt adta közre - ugyancsak nem hivatalos forrásból értesülve - az UEFA-ra hivatkozva a Reuters hírügynökség, illetve a BBC is.
Korábban tudósítunk úgy értesült, az első körben még nem dőlt el a szavazás és három vb-tag a magyar-horvát pályázatra adta szavazatát.
index -
#460 a friss hírek szerint 1^^ -
#459 A hírek szerint 2kör volt!
Ahogy #423 itt leirtam! -
BIZ0906 #458 ...hanem megtömnék a zsebüket a fejesek, hogy még gazdagabak legyenek és az ország maradjon ilyen szar vagy még szarabb, mi meg szívjunk mint mindíg. Mert az a 10.000 ember kevés a meggyőzéshez sajnos.
Ennyit az emberekről is, utálják ezt az országot hogy ilyen szar helyzetben van de mégis tűrnek. Akkor miről beszélünk? -
#457 osztom, teljesen igaz -
#456 Nem kell siránkozni.Magyaorország teljesen jogosan nem kapta meg.Ez az ország szar helyzetben van gazdaságilag.Foci 0, stadion 0.Miből építenénk stadionokat?Magyarországot rég lehagyta Lengyelország,Szlovákia,Csehország.Ha valami bevétel lenne azt meg lenyúlnák és nem elsősorban a foci fejlesztésére fordítanák. -
#455 1 kör volt -
#454 1 kör volt -
#453 sokat -
#452 valljuk be, nem is érdemeltük volna meg... -
#451 Az első körben kiestünk, azért nem kaptunk utána szavazatot! -
forzajuve #450 na de most komolyan! most azt írják, h 0 szavazatot kaptunk. az ukránok és társaik meg nyolcat, abban az ukrajnában ahol nem is vezető hír az eb rendezés, mert a kijevi alkbíróságot blokád alá vették. nehogy azt mondja már vki, h ez nem szempont? mennyit fizettek ezek!! -
#449 A lengyeleknél nincs autópálya és mindenkivel összevesztek
1. Mert nalunk aztan tenyleg tomenytelen mennyisegu es minosegu autopalya van. Ajanlom egyszer nezz at a nemetekhez autopalya-ugyben. Egyebkent erdekes modon a lengelek igyis jobban elnek, hogy nincs autopalya naluk.
2. Minket utalnak a romanok, a szerbek, a szlovakok az ukranok es a szerbek. Ennel tobb orszaggal nehez osszevesznie a lengyeleknek. Ha pedig arra gondolsz, hogy kiallnak az orszagukert az Unioban es nem nyalnak be mindenkinek, akkor az pedig kovetendo pelda lenne...
-
homeless #448 De kell sírni, mert nem Afrikában lakunk és ezzel a múlttal nem itt kéne tartani.
Én csak csehországról, ukrajnáról, szlovákiáról meg romániáról tudok nyilatkozni. Ezekbe az országokba jártam már sokszor és a legtöbbe van is ismerősöm. Csehország a legkiemelkedőbb és Prágába olcsóbb az élet mint Budapesten. Tudom, mert voltam már sokszor.
Ezt másik fórumon olvastam régebben:
"- Magyarország: 500k bruttó = 260k nettó (cég bér-összköltség 670k)
- Csehország: 500k bruttó = 368k nettó (cég bér-összköltség 670k)"
Erről ennyit. Csehország szarabbul állt rendszerváltás előtt, mint mi és itt tartanak most. Ők pl csináltak is valamit 16 éven keresztül.
Jó tudom, hogy most Lengyelországról kell beszélni. Ott sajnos még nem jártam, de úgyhallottam, hogy hasonló szinten van, mint Csehország, szóval jobban állnak mint mi. Sokkal. -
#447 Na persze. Csak az a baj, hogy valahogy kurvára nem dagad a mellem, hogy jobban élünk mint Kenya vagy teszem azt Tanzánia. Szarok én nagy ívben arra hogy mi megy a másik országban. Ki a jó büdös fenét érdekel, hogy a cseheknél kormányválság van? Attól most jobban fogok élni meg boldogúlni? Kevesebb lesz az adó? A TB járulék amit levonnak a fizetésemből? Aztán az a kurva sok pénz hova megy? Inkább azon kellene elgondolkozni, hogy miért fizetünk mi annyi adót mint norvégia? Meg azon, hogy mi a francot csináltak itt az elmúlt 17 év alatt politikusok. Tudom tömték a zsebüket...
De abba is hagyom mert ez nem tartozik a fórum témájához. -
#446 Én ezt pontosan tudom, mert mi már emlitettem van szerencsém utazgatni a nagyvilágba és láttom amit láttok... -
#445 "szekérrel mennek a McDonaldsba" :DDddddddd ezt tanusíthatom de tény h az utóbbi 5 évben nagyon sokat fejlődött Románia, nem csak infrastrukturálisan -
Csesza #444 nem -
#443 Megyek is :-) inkább leszek valahol jött-ment, de jó módba fogok élni, mint itthon valaki, és egy kádba aludni.... -
#442 Nem kell annyira sírni, így is a világ fejlettebb országai között szerepelünk, megelőzve kb. 160 másik országot, ahol nem telik internetre, plazma tv-re meg Mercedesre (de még Suzukira sem). A lengyeleknél nincs autópálya és mindenkivel összevesztek, a baltiaknál pénzügyi összeroppanás várható, a románoknál 22%-os kisebbségi kormányzat van kialakulóban (és szekérrel mennek a McDonaldsba), a szlovákok egyre szélsőségesebbek, Ciprus politikailag megosztott mint korábban Berlin, Ukrajna lényegében kettévált, Csehországban állandósult a kormáyválság és csak 2008-tól kezdik a reformokat, Németországban emelték az adókat, stb. Szóval máshol sem kolbászból vana kerítés. -
homeless #441 Igen, de nálunk annyiba kerül az élet mint Németországba, szóval kb feldughatod a seggedbe a kétszeres GDP-t. Jó én nem azt mondom, hogy mekkora királyság van Ukrajnába, de kezdenek felzárkózni. Én sokat jártam át és a határok környékén a falukban tényleg szar a helyzet, de ha beljebb mész a nagyobb városokba, akkor kb azt fogod látni, ami Magyarországon volt pár éve. És nagy tévhit, hogy csak a maffiának van pénze. Nagyobb városokba rengeteg jó kocsit fogsz látni és nemhiszem, hogy mindenki tagja a maffiának.
Jó én se laknék ott, de ha 5 évig megint a szarban fogunk toporzékolni és nem csinálunk semmit akkor 2012-re Ukrajna fel fog zárkózni mögénk. Ez biztos. -
#440 Ezt valaki elku*ta...
Amúgy ha már itt a környező országoknál tartunk, akkor a Szlovénok a legjobbak, nem semmi amit a gazdaságba csináltak az utobbi évekbe... -
skristof #439 ez tény. -
skristof #438 menj. viszlát -
#437 az viszont biztos hogy az ukránok nagyon meg fogják csinálni az EB-t. még ha a nép bele is rokkan.
ruszki nagyzási mánia > nép ^^ -
#436 Na ezt szívd vissza -
#435 Hát elösször inkább az ország rendezésére kéne költeni,nem az utánpotlásra! -
#434 ok de ez nem a gazdaság miatt van. mások kevesebb pénzből is boldogabbak.
ahhoz nem kell pénz hogy az ember normálisan közlekedjen és rendbe tarsa a környezetét. mi faszfejek vagyunk ennyi:p -
Csesza #433 pfffffffffff :SSSSSSSSSS
jéééézusom, akkor inkább nyerték volna meg az olaszok, de istenem áááá :SSSXX -
#432 Hál istennek most nem nyertük meg! Ha már olyan gazdagok vagyunk (bár az ellenzék szerint az ország teljesen összeomlott), akkor inkább költsük a 250 milliárd Ft-ot az utánpótlásra. Aztán ha végre lesz 14 normális játékosunk, akkor esetleg újra meg lehet próbálni.
Ha ma nyertünk volna, azért kellett volna imádkozni, hogy a 2012-es EB kvalifikációs selejtezőin jusson ki az EB-re Liechtenstein, Andorra, Málta, Moldova, San Marino és hogy ezek közül legalább kettő a mi csoportunkban legyen. (Bár Máltától kikaptunk és Liechtensteinben is elcsentünk egy pontot). -
#431 Ez így igaz, nekem is van szerencsém járni kellni a világba, és hát azt kell mondanom hogy magyarország nagyon nagy bajba van... kezdünk nagyon a legaján lenni... Nem tom nem de én úgy tervezem hogy az egyetem után elhuzok ebből a retkes országból.... -
#430 loál! 1 főre jutó magyar GDP kétszerese az ukránénak -
#429 jóltudom milyen a román, szlovák, lengyel stb infrastruktúra mivel erről tanulok az egyetemen....ebben tény h Mo. már az utolsó a régióban ahogy még ukrajna is....de azér a futballmúltjukat ne hasonlítsd már a magyarhoz attól ők nagyon messze vannak....de ugye nem ez a döntő kérdés, sőt szinte nem is számít
a gazdasági kérdés más abban jobbak ez a valóság. -
DJ BP #428 ezt te tapasztalataidra alapozod? Néhányan milyen lenézőek vagytok valami hihetetlen. Csak tudnám mire vagytok büszkék -
DJ BP #427 meg az egész szakmai bagázs -
DJ BP #426 gondolkodj már, 4000 ember egy 40 ezres stadionban, szted normális? olyan mintha egyedül laknék 50 szobás házban... Érzékeltetésképp: a karakószörcsöki pálya legyen a jurta, a Szusza Ferenc stadion a lakás. -
Grenzjager #425 nem az UEFA, hanem kisteleki verte bele.... -
#424 basszák meg.... a magyar foci koporsójába beverte az utolsó szöget az UEFA -
#423 Első körben Ukrán-lengyel 5 szavazat
Olasz 4 szavazat
Horvát-Magyar 3szavazat
Második kör:
Ukrán- lengyel 8 szavazat
Olasz 4szavazat