5187
Foci EB 2012
  • 5w0rdf15h
    csak olyan hsze volt....csak kritizálni és szapulni tudott eddig mindent, többek közt az ilyen emberek miatt tart Mo. ott ahol tart
  • JoeGunn
    Én 2012-ben már lengyelországban fogok lakni, de ha itt amradnék Magyarországon, akkor is jobban örültem volna, ha a lengyelek kapják.
  • JoeGunn
    Ércfertőzések? GRAT!
  • Grenzjager
    amikor lefejelte azt az embert aki kritizálta ha jól emlékszem az 1-2 izland miatt ferihegyen,
    vagy amit a fiáért művelt egy klubbal, egy kicsit sok volt nekem.

én azért is voltam inkább egy olasz vagy lengyel eb mellett, hogy ez a kisteleki-gyárfás-mészöly brancs ne betonozza be magát évtizedekre. kisteleki meg mészöly amúgyis sokat bizonyított már a fociban, illetve a focit körülvevő gazdasági életben. gyárfásról pedig hogy az uszó eb is több volt mint necces...
  • ProGabe #578
    te nagyon más világban élsz,te biztos többet fel tudnál mutatni mint ő... persze nem azt mondom hogy feddhetetlen
    ráadásul nagyon flém szaga van az itteni hszeidnek hallod
  • chalezlopez
    Addig amíg ilyen dilettáns emberkék vannak kulcspozícióban - most nem mondok neveket - addig itt MO-n semmi nem fog előremozdulni. Kisteleki, Gyárfás... szánalom.
  • Grenzjager
    Ez meg így eleve komolyabb felhozatal mint a magyar.

Sevcsenko, Blohin, Bubka, Klicsko pl.: az ukrán delegációból.
  • Grenzjager
    Mészöly Kálmánnak volt képe bármit is méltatlannak nevezni saját életén kívűl?
  • Grenzjager
    a hivatalos magyar zászlóban nincs címer, a horvátban van.
  • Kit--Kat
    Mindenki tudja szerintem, hogy az a 2 ország főleg ukrajna miatt, 1 más világot képvisel, a Horvát-Magyarhoz képest is.
  • Rash87
    Szvsz jobb,h nem mi kaptuk ezt! Máshol jobb lesz tuti a szinvonal,mintha itt lett volna az egész.

Így is elég szánalmas az ország helyzete...
    Norm. stadion nincs,norm. csapat nincs,meg még 1-2 dolog.
    Magánvélemény... felőlem lehet hülyézni,de ezt gondolom.
  • nono84
    Az öreg kálmibácsi sohasem a kicsi szájáról volt híres.:Dddd
  • hunbasser
    valószínüleg ezen buktuk el -.-
  • mukika
    Tüntetők fogadták az Eb-delegációt Ferihegyen
  • a.carkey
    Azzal, hogy a lengyel-ukrán pályázat nyert, a zászlókészítők sem lépnek sztrájkba: hasonló formájú a két ország zászlaja, ráadásul csak két szín van.

Bezzeg a magyar és a horvát zászló esetében mennyi melót jelentett volna már csak ez is?! :)

• a.carkey
    Ez itthon is megvan, de megvan Ukrajnában és Lengyelországban is.
  • Taranov
    Én inkább a horvátokat teszem felelőssé a vereségért, az agresszív szurkolás és a neonáci megmozdulások nem tettek jót a pályázatnak, Olaszországban ugyanezek fennállnak.
    Nálunk inkább az infrastrukúra és a gyenge bajnokság lehet az, ami ellenünk szólt.
  • gabber_saviola
    Nem vagyunk mi még az ilyen nagy volumenű dolgokra felkészülve, meg aztán az utóbi hónapok sem kedveztek nekünk. Olaszország meg elszőrmézte meg el Catania-Palermózta ezt az EB-t.

Simán jobb ez így mindenkinek.
  • Punker
    amúgy az hogy 0 szavazatot kaptunk elég sokat elárul szerintem, és ez az igazi szégyen nem az hogy 3. neki futásra is koppantunk.
  • ProGabe #563
    azért dúrva hogy én utánam talán te vagy a második aki GRATULÁLT nekik és nem vagy eszetlenül szidta őket,vagy Gyárfás-Kisteleki köpködése közepette benyögte hogy jujj milyen jó,bár neki mindegy volt csak mi ne... -.-
  • nono84
    Elolvastam ,igazad van ,énis így látom. De nekem az nagyon furcsa volt, hogy harmadszorra pályáztunk és most egy árva szavazatot sem kaptunk.Az ok hogy nincsen csapatunk, de még egy rendes stadionunk sem volt csak úgy mutatóba,és nem szégyenli magát az mlsz hogy a legnagyobb magyar focista után elnevezett Puskás Ferenc stadion omladozik és életveszélyes. Már vayg 10 éve fel kellene újítani, és a vidéki stadionokról nem is beszélve lsd: Debrecen hogy milyen stadionban játzik a bajnokcsapat . Olvastam a hsz-eket Fehérvár 75 ezer ember 45 ezres stadion LOL- Fehérvár 120 ezer ember és a stadionokat úgy tervezték hogy az eb után csökkentették volna a befogadóképességet 20 ezer főre és a többi elemből akár más stadion is felépülhetett volna. De talám majd egyszer . Van egy olyan érzésem ,hogy előbb rendeznénk olimpiát mint foci eb-t . Én személy szerint nem adnám fel mert előbb utóbb csak észreveszik az illetékesek hogy hibáztak. Azért szurkolok a Lengyel-Ukrán eb-nek, mert ha bebuknak akkor sztem Kelet-Európa is lemondhat ilyen rangos eseményekről a jövőben.
  • gabber_saviola
    ok , mostmár itt vagyok
  • Kit--Kat
    Nem tudom, valami világi baja van, mindenképp belekell kötni mo.ba, mert mi ezt is szarul tettük, hogy ez megépültek az autópályák, az ukránok negyedannyiból megcsinálják, nem tudok erre mit mondani.

Punker:

Nem lehet konkrétan összehasonlítani ki mennyiből csinálta utat ugyanis sosincs azonos kondíció. Attól, hogy papír sima terepre kell felhúzni az autópályát attól még kerülhet annyiba mint 1 völgyhígd, ha szar a talaj és az útalatt az egészet kikell cserélni, hozatni kell máshonna, mert nem bírja el az út súlyát tereprendezés stb... Keresztanyám Strabagnál mérnök, szóval beavatott az útépítés rejtelemeibe.
  • Punker
    vigyázz már a rendre plz te, mert kezdem unni a gyerekek okítását :)
  • Punker
    1 km-re, azt számolgattad eddig, nem?
  • gabber_saviola
    Gratulálok a LENGYEL-UKRÁN párosnak, mert így a legjobb helyre került a rendezés joga.
  • ProGabe #556
    mi van?nem értelek!sok a bérmunkás,ez ok,de szerinted a betonozók lopják a milliárdokat vagy mi????
    -"becsületes" ukrán vállalkozók megoldják hogy ne sírjanak a bérek miatt!-
    hát igen,megoldják,és mellette még ellopják a milliárdokat
    ja meg az az 1 az most már 2 ha jól tudom...
  • Kit--Kat
    1milliárdot? Mire?
  • Punker
    nézd én csak azt tudom hogy mi itthon az alföldön 1 milliárdot pengetünk ki az útra, a horvátok a b@szott hegyek között kihozták kevesebb mint 800 millióból, biztos máshol is van trükközés, csak ott éppenséggel annyi melós van hogy szinte ingyen megcsináljak, és biztos lehetsz hogy a "becsületes" ukrán vállalkozók megoldják hogy ne sírjanak a bérek miatt!
  • Kit--Kat
    Aha ja, ha temondod na akkor tuti 200millából megoldják. Eddig csak összevissza belemartál mindenbe anélkül, hogy lett volna valami kézzelfogható, bizonyítható alapja a mondandóidnak, szóval ezekután nem is figyelek ezekre oda.
  • thoomas
    én már javasoltam h irják át "Hogyan tovább az EB elvesztése után?"-ra:D:D
  • ProGabe #551
    ja mer az ukránoknál nem lopnának?ASDSADSDSDS
    hallottál te már az ukrán maffiáról?tudod te most azok ezen mennyit fognak keresni?lefogadom minden új hotelben benne lesz a mancsuk,de legalább a feketepiacon több jegy lesz mint a hivatalos helyeken XD
  • Punker
    na akkor hogy megértsd itthon 1 millárdot lopnak el 1 km autópályára, az ukránok simán megoldják 200-300 millióból......
  • akyyy
    mi lesz itt az sg-n, akkor, meg a topikkal :DDDDDDDD
  • ProGabe #548
    ahhoz kellenének repterek,repülők,és nem is akármilyenek,hiszen pl a csapatbuszok is kb 1.5-szer akkorák mint egy cép sááárga ikarusz
    #544:tudtommal nem,épp ez a lényeg benne,hogy mindent saját pénzből,ha kapna euromilliárdokat,akkor nem lenne tök mind1 ki rendezi?
    ez meg,hogy már most belejentkezett több ország is érdekes,és mivel a '12-höz legközelebbi európai nagytorna bizony a '08-as osztrák-svájci lesz,ezért gondolom annák adnák,mint ahogy a '10-es vb-t nagyvalószínűséggel a németeknek(mármint ha dél-afrikában gebasz lenne,és úgy néz ki hogy van),lévén ott még alig hültek ki a székek a vb óta,és nem,ezt nem én találtam ki,a nagyokosok mondták...
  • Kit--Kat
    Figy ezt magyarázhatod de akkor is 1KM=1milliárd, okosíthatsz de ez van. A Horvátok amióta függetlenek azóta építenek, és keresztbe kb. négy Horváto. tenne kis 1 Lengyelt ami jóval kisebb mint Ukrajna. 2000km-t nem lehet megépíteni 4 év alatt...
  • Punker
    képtelenség? nézd meg a horvátok mennyit építettek, mennyiből, és milyen terepen........

amúgy lényegtelen azon filózni mi van most, a fejesek úgy gondolták hogy akkora ők jobbak lesznek mint mi.....
  • hunbasser
    ne a csapatokra gondolj,hanem a szurkolóra.ők pedig rengetegen lesznek
  • thoomas
    De amugy kap vmi támogatást aki megnyerte ezt az EB-pályázatot?rem néztek hülyének:D:D de télleg tisztázni akarom:D szal kapptunk volna támogatást vagy "saját" kasszából kellett volna?(az utóbbi sztem olyannyira kptelenség mint a 2200km autópálya/4év:):))
  • Kit--Kat
    És a szurkolók, stáb? Az újságírók is vonattal, autókkal járták be a német VB-t. Mert mondjuk ott megtehették.