5187
Foci EB 2012
-
Paranoia #422 -
homeless #421 "0 futballmúlt, ukránok infrastruktúrájáról meg polikai helyzetéről nem is beszélve."
Te miről beszélsz? Attól, hogy a magyar sajtóba csak a magyar sikereket hájpolják, attól még a lengyeleknek is elég szép futball múltjuk van. Kicsit olvasgass. Az ukránokról meg nem is beszélve...
Infrastruktúra, politikai helyzet?
Nézz körül itthon. Dübörög a gazdaság. Ha így folytatjuk 2012-re Ukrjana simán lehagy minket. Nézd meg pl Romániát. 5 éve hol voltak és hol vannak most. Menj át és nézz szét.
Sokan lenézik pl Szlovákiát, Lengyelországot vagy Cehországot, mert régen szarabb helyzetbe voltak mint mi, de most ezek közül mindenhol jobban élnek az emberek mint mi.
Ezekről természetesen nem beszélnek a médiába és csak azok tudják akik gyakran járnak ezekbe az országokba. Az öszes többi emberrel elhitették, hogy középkelet európában mi vagyunk a királyok.
Én is szerettem volna ha itt rendezik az eb-t, de sajnos azt kell mondanom, hogy teljesen jogosan nem mi kaptuk. -
#420 ja a maffiának^^ a nép szarabbul él mint mi -
Gabe18 #419 Kétlem hogy az EB-VB viszonylatban bármit is számitana... -
#418 Még a bundás olaszok is megelöztek minket!
Múltal nem lehet jővőt épiteni!
-
Grenzjager #417 Atlanatában ott voltunk az olimpián... -
-
Gabe18 #415 És valamit mi rendszeressen elfelejtünk,pedig szerintem nagy súlya van.
Nem tudom már hogy Fifa vagy UEFA ember mondta,de szerintem mindkettőre egyformán igaz: "Nem adnak olyan országnak rendezői jogot,amely saját erőből ne tudna kijutni."
Nyilván nem kell hozzá minden eseményen ott lenni,de azért egyszer-egyszer meg kéne mutatni magunkat.Mi viszont 20 éve sehol... -
Grenzjager #414 pl. nézzétek meg a Dinamo vagy a Saktyar pályáját!! A Saktyhar Donyecknek 8 ezer utánpóltás labdarúgója van! A pályák Bundesliga szinten vannak, vízelvezetés, füthetőek stb.. -
#413 hát az 5 ország közül mi vagyunk a legutolsók, mert ukrajna bármennyire is kelet ott legalább lóvé van..... -
#412 A lengyelek nalunk jobban elnek, csak setalgatni kell egy picit Varsoban, megnezni a tomegkozlekedest, stb. En szerencsere joparszor vagyok Varsoban egy evben, tudom ertekelni oket, szerintem siman megerdemeltek a rendezes jogat. -
skristof #411 ja, innentől fogva bele is szarok a topikba -
#410 hát ez az... -
Grenzjager #409 Asztalitenisz VB-re? -
#408 LOL! -
Grenzjager #407 most nézem szépen átnevezték a topikot... -
#406 Sebaj. Legközelebb egy Magyar-Slovák pályázatnak tényleg lesz esélye ... -
#405 ilyen alapon lakjunk jurtába, minek a lakás.. -
Grenzjager #404 75 ezres fehérvárra, 45 ezres stadion.... hogy aztán ezren kimenjenek meccsre... :))) -
#403 hja mai világba pénz beszél mindenki más meg ugrik....ez a tendencia tény h ebben Mo. volt a leggyengébb ezt még a döntés előtt is elmondták....ez van remélhetőleg megoldják és nem kell majd új rendezőket kijelölni -
#402 így nem is lesz -
DJ BP #401 De legalább lett volna pár használható stadionunk,
4000 embernek minek? :D -
#400 Baz, a Horvátokra éveken át rossz szemmel néztek, mert nem adták ki Gotovinát Hágának. Késett az EU csatlakozásuk (ROM és BUL bent van, LOL), stb. Egy buzi EUnál már ez -10 év mindenre.
Ha most a HOR EU tagok, mi nyerjük, bár mondjuk akkor HOR nem velünk pályázik, hanem mondjuk SLOval. :( -
#399 talán 2048ra lesz esély addig meg... -
DJ BP #398 mi ér többet? múlt, jelen vagy a lóvé? Inkább utóbbi kettő... -
#397 De legalább lett volna pár használható stadionunk, meg a pénz sem tünt volna el minden látszat nélkül.. -
#396 az ukránokra célzott.... -
#395 csak hát autszria és svájc röhögve kifizeti azt a pénzt ami az eb rendezésre kell, itt sokmindent figyelembe kell venni, és a magyaroknál minden hogyan szarul állunk... -
DJ BP #394 #389 -
#393 nekünk? hát most mondtátok múltunk, a jövőnk meg borúsabb mint a jelenünk....... -
DJ BP #392 ha az emberek a nappali sarkába szarnak, mert olyan jól élnek.
Azt hiszed lengyelek annyival rosszabbul élnek? Marhaság... -
Grenzjager #391 én eleve nem értem, hogy lehet egy franicában megbízni...
(a franciákról például nemi betegséget neveztek el :P )
polak wegier dwa bratanki, ido szabli, ido SKANKLI -
#390 jobb ez így mintha később vették volna el a jogot mikor rájönnek hogy qrvára nincs pénz és kiépítettség bármilyen magas színvonalú rendezvény lebonyolítására..... -
DJ BP #389 de várjál már, ott van lóvé, infrastruktúra, nem csak erre támaszkodhattak, hogy milyen a focijuk. De nekünk mink van? -
skristof #388 hiába van ott 85milliós 'piac' ha az emberek a nappali sarkába szarnak, mert olyan jól élnek. mellesleg a bevételek jelentős százalékát nemvalószínű, hogy a helyi lakosság hozza, persze én nem vagyok közgazdász, ellentétben a szögedi kollégával -
#387 Na jó mi meg adtunk neki arany labdát -
#386 ott a hangsúly h volt....sajnos a múlt ezek szerint nem sokat számit csak az az érdekes h svájcnak és ausztriának jelenje se nagyon van akárcsak nekünk, az h kisebb csoda folytán svájc kijutott a VB-re aztán annyi... -
#385 Ja, anno nekünk is sikerült Janukovicsot támogatnunk, pont a narancsos forradalom előtt.
De őszintén: a Gyurcsány, Gyárfás, Kisteleki, Várhidi négyesből kinek szavaznátok csak úgy magában bizalmat az élet bármilyen területén? -
#384 Ausztria semmit?
Ok, nem voltak sokszor élen, de azért volt egy pár erős osztrák válogatott a két VH között. -
#383 mily meglepő, hogy az a két ország rendezi, akinek a küldöttei Platinire szavaztak anno. a lekenyerezés nem csak magyar hagyomány.