5187
Foci EB 2012
-
skristof #623 melyik postodban fejted ki h miért vagy(voltál) z eb ellen?
nem flém, csak lusta vok visszaolvasni. -
Grenzjager #622 kezdődik a személyeskedés -
#621 #604-ből "Azok meg akik örülnek az eredménynek külön gratulálok lehet elköltözni az ukránokhoz." osztom viszlát -
Grenzjager #620 na, ha nem tetszik amit leírtam, te is mehetsz utánuk, ez egy fórum, ahol válaszoltam hogy miért alkalmatlan a várhidi ennyi...
Meg leírtam h miért nem vagyok ez EB mellett, tovbbá h jó lenne ha kistelekiék húznának. Van aki egyetért és van aki nem... miért is kéne mindig mindenkivel egyetérteni?
és emlékezzetek vissza, hogy hogy sikerült lebonyolítani az uszó EB-t, az első uszó már rég fejet ugrott amikor még vakolták a falakat...kb.
Majd ha lesz valaki olyan a magyar foci ileltve annak szervezésében aki tesz is a fociért, azt majd dícsérni fogom.
De most nem fogok listát írni, hogy kiket dicsérnék, mert az is off lenne. -
#619 vegyél már vissza hihetetlen h csak ezt a "mindenki elbaszta ezér húzzanak a retkes pics@ba" szöveget tudod nyomatni, ha nem tetszik amit itt írnak a többiek nem kell idejönni és lökni ezt a károgó szöveget....próbálnál vmi építő jellegűt mondani talán -
#618 a zuhanyhíradóban meg elbeszélgettek normálisan,és igenis behívta az u19-be
de még mindig áll a kérdés:akkor ki legyen a szövkap?mindenkiben,mindenbe csak belekötni tudsz,tipikus magyar mentalitás,mondj már valami építő jellegűt is könyörgöm
meg mi az hogy "mi történt az úszósporttal"?,persze,biztos Gyárfás tehet arról hogy több évtizednyi éremhalom után eljött a várható "csend" -
Grenzjager #617 Bölöni -
Grenzjager #616 hogy is volt az úszó EB-vel???
mit történt az úszósporttal???
mi történt Fenyővel??? :)
-
Grenzjager #615 Várhidi egy segg, és erre nincs jobb szó.
pl. a Koman ügy, elég szépen megbántotta
Olvasta a lapok dicsérő szavait? A La Gazzetta dello Sport például azt írta: ezt a bemutatkozását be kell kereteznie!
- Az olasz véleményeket csak felületesen olvastam, mert a hétvégét Magyarországon töltöttem!
Ezek szerint a magyar reagálásokat jobban ismeri! Mit szól hozzá, hogy Várhidi Péter szerint például az Inter Primavera együttese magasabb szintet jelent a Sampdoriánál? Vagy hogy a bemutatkozása mögött az is állhat, hogy könnyebben kölcsön lehessen Önt adni?
- Őszintén? Nagyon megbántott Várhidi Péter a nyilatkozatával! Én nem hiszek abban a verzióban, hogy kiforgatták a kapitány szavait, nehéz félreértelmezni azokat a mondatokat. Játszottam 76 percet a Serie A-ban, miért kell összetörni a boldogságomat? Nekem elég lett volna egy vállveregetés is, hogy láttuk, örülünk. Erre ezt kapom? Nem kértem, hogy bárki minősítse a teljesítményemet, de ha ezt teszik és így, az nagyon rosszul esik.
Várhidinél csak ennyi: ""Figyelemmel kísérem a futballista teljesítményét, és örülök, hogy bemutatkozott, ennek ellenére nem tervezem behívni sem a felnőttek közé, sem az U19-es csapatba" - nyilatkozta Várhidi Péter szövetségi kapitány a sportnapilap azon felvetésére, hogy a hétvégén a Serie A-ban gólpasszal bemutatkozó Koman Vladimir bekerül-e a megfiatalított nemzeti válogatottba.
A kapitány kapott hideget-meleget a meglepő nyilatkozatra, amelyet még tetézett azzal, hogy megállapította, Filkor Attila azért lehet tagja a csapatnak, mert "az Inter Primavera-együttese magasabb szintet jelent, mint a Sampdoria felnőttcsapata".
ez is sokat elárul várhidi szakmai tudásáról, hogy szerinte az Inter tarcsi csapata erősebb mint a Sampdoria felnőtt csapata, no comment.
De íme egy újabb várhidi örültség:
"Ha a kapitány meglátogatott volna minket, nem nyilatkozik szakmai képtelenségeket, hogy én irányító vagyok, s ezen a poszton Hajnal, Kanta, Sándor jobb nálam, meg hogy engem más poszton nem lehet használni. Az előző szezonban harminc meccset játszottam a jobb oldali, a mostaniban pedig tizenötöt a bal oldali fedezet szerepkörében." Buzsáky Ákos
szóval miért is szövetségi kapitány?????
KISTELEKI-GYÁRFÁS-VÁRHIDI-MÉSZÖLY HÚZZATOK EL! -
#614 kisteleki lehet, de én Gyárfást tisztelem becsülöm. -
#613 valaki mondja már el nekem hogy mi bajotok Várhidivel,ha ő sem felel meg nektek akkor ki a halál fa.za lenne nektek jó??????? -
Vlala #612 Mondj egy magyart, aki ért a focihoz. -
#611 nem irtam sehol hogy kell, olvasd el mit irtam. A megvalósítás teljesen más kérdés, és a későbbi felhasználás is. Erre is meglettek volna a megfelelő megoldások itt sg-n is olvastam jó ötleteket. -
forzajuve #610 amikor kizárták a fradit akkor is ilyen bús fejjel magyarázták a nap-keltében, h ők mindent megtettek, ők napokig egyeztettek +etc. ez is csak médiapolitika. és mivel a két halmaz unióján uaazok a gecvák pöffeszkednek méginkább megerősítést nyer feltételezésem:) -
#609 mégis miért kellene magyarországra 40 ezres stadion?ezt nem fogadom el hogy ezeket úgyis meg kellett volna tenni.
dehogy kell. még egy üllöi út sincs kihasználva, és akkor a többi stadionról nem is beszélve... -
#608 [URL=http://www.mno.hu/index.mno?cikk=407161&rvt=114]"... a magyar labdarúgás új vezetése Puhl Sándoron át Mezey Györgyig mindenkit kivetett magából, akinek egyáltalán vannak, lehetnek nemzetközi kapcsolatai, érdekérvényesítési lehetőségei, és e tekintetben bizony Lothar Matthäus is jól jött volna. Kisteleki István MLSZ-elnököt és munkatársait viszont már Nagykőrösön sem ismerik, nemhogy Cardiffban. De ebben a témában is felesleges elmélyedni, mint ahogy egyébként a mi értesüléseink szerint első helyre rangsorolt magyar–horvát prezentáció sem nyomott semmit a latban. Makettekkel és vágyakkal nem lehet nyerni. Az UEFA vb-tagjai között olyan is akadt, aki át sem vette tanulmányozásra a dokumentumot, a kedd délutáni bemutató után pedig egy árva kérdést sem kapott a magyar küldöttség. (Hogy ezt többen miért tekintették biztató jelnek, miközben nyilvánvaló semmibevételünket mutatta, az már érthetetlen, de ugyancsak nincs semmi jelentősége. Legfeljebb különösen felháborító, hogy a sportdiplomata urak még a látszatra sem ügyeltek. Velünk ezt is megtehették.)"[/URL] -
#607 Ez de jó kép:
-
#606 Ja. Jó lett volna egy magyar-lengyel pályázat, csak ugye Szlovákia pont útban van ... :( -
#605 Nem össze kell fogni, mert aki ezt megpróbálta (Lothar), elzavarták. Egyszerűen szakember kell a válogatott élére, nem a Petike.
Aztán kellenek játékosok is, akik komolyan veszik a válogatottat. És végre kb. 2-3 meccs során IS ugyanannak a 11-nek kell kijönnie, és MAX sérülés miatt szabad cserélni bárkit is. Méghozzá KOMOLY sérülés (nem megfázás, stb.) miatt.
Ha ezt betartják, lesz válogatott. Minden esetre szerintem komoly esély lehet, ha felemelik a létszámot (ls. fradi, BL, 1995).
Meg kell ragadni, Kistelekit a picsába, normális szakembert v. menedzsert az élre, és rend lesz.
Gyárfás rájöhetne, hogy amibe belevág országon kívül, már kudarc. A BOM szintű baromságot is hanyagolnia kéne. (Ott még az Olimpia szót sem lehetne használni, de ugye itthon mindig vannak kiskapuk, külföldön meg szopunk.) -
#604 Azt kellene megérteni hogy ezeket a beruházásokat a következő pár évben igy is úgy is meg kell tenni, az EB arra lett volna jó hogy 0szaldósan megússzuk, most majd megy erre is nem kevés pénz. Emlekezhetnétek anno az olimpiára is mindenki azt mondta ugyan minek az ide mennyibe kerül stb, az szintén megtérült volna kvázi 0ft-ból megépülhettek volna azok az autópályák amik most épülnek és a többi fejlesztés.
Azok meg akik örülnek az eredménynek külön gratulálok lehet elköltözni az ukránokhoz.
Egyébiránt Lengyelek a bundától elteknintve szerintem megérdemelték nem sok ország van aki nem utál minket itt Ők az egyik :) -
#603 ha realistaként belegondol mindenki egy kicsit,még be is látja:jobb nekünk így.
Több szempontbólis.
Szépés jó,hogy új stadionokat építenek amik több 10ezer embert képesek befogadni,nade minek?Mikor egy "rangadóra" szenzáció ha 2000ember kiváncsi,azoknak legalább 75%a huligán.Az eb ideje alatt talán ki lett volna használva,de egyébként hatalmas pénzkidobás. Ezt magyarázhatánk azzal, hogy ott lettünk volna eme nagy sporteseményen.És az miért is lenne nekünk jó?játszunk 3 meccset amin a maradék szurkolóinkat is elveszítjük, és kiesünk, majd a lényeget a lelátóról nézzük.
Félreértés ne essék, engem is valamilyen szinten bánt a dolog, de ennek reálisan nem jött még el az ideje.Először kell egy csapat, és ebben úgy gondolom most jó úton vagyunk. -
#602 Szomorú, hogy ilyen kultúr szint alatti lények vannak, akik arra várnak, hogy rögvest menjenek kárörvendeni. Az ilyenekért én 2x meggondolnám, hogy beleöljek-e ennyi energiát. -
#601 vannak gazdagok csak azok sz@rnak a sportra....csak az érdekli őket h még gazdagabbak legyenek -
skristof #600 Üzenet
Miért?
Ezt kérdezgeti mindenki – már akit egyáltalán megrázott a hír, hogy megint nem kaptuk meg az Eb-rendezés jogát.
És elég sokakat érdekel, mert – köszönhetően az intenzív hazai felvezetésnek – egyre többen kezdték beleélni magukat, hogy végre teljesülhet az álom.
Nem teljesült, sőt sokkoló eredmény született: egyetlen szavazatra sem méltatott bennünket (és a horvátokat) az UEFA végrehajtó bizottsága.
A magyar futballban sajnos megtanulhattuk ezt az érzést: megint vesztettünk. Sőt, higgyék el, azt is: mindent megpróbáltunk, és mégis vesztettünk. Sokan dolgoztak azon szorgalmasan és odaadóan, hogy sikerrel járjunk, és őket keserítette el legjobban a kudarc, már csak ezért is olcsó és érdemtelen megoldás lenne rajtuk elverni a port.
Az igazság, úgy tűnik, sokkal inkább az, hogy csinálhattak ők bármit, nekünk itt nem volt esélyünk labdába rúgni. Ezért a hibájuk a leginkább az, hogy naivan azt hitték, a pályamunkába kell fektetni minden energiát. Többé-kevésbé kiderült, hogy a sok ezer oldalas dokumentumokat a döntéshozók alig olvasták, s hogy a mégoly jól kimunkált és kitalált, de műfajuknál fogva mindig izzadtságszagú prezentációk sem nyomnak eleget a latba.
Közben körvonalazódik, hogy itt a háttérben – vagy inkább valahol fölül, jóval a fejünk fölött – már régen leosztották a lapokat. Joseph Blatter FIFA-elnök varsói és kijevi látogatása a közelmúltban gyakorlatilag a megegyezés egy-egy állomása lehetett. Mindezért kár az öklünket rázva szitkozódni, inkább az az elgondolkodtató, hogy miért nem velünk egyezkednek a világhatalmasságok? Mert miközben a kudarc okai közül nem szabad kifelejteni azt az egyszerű tényt, hogy Magyarországon egy ideje már nincsen futball (a szó modern értelmében: infrastruktúra, játékos-adásvétel, egységes nevelés, közönség), rá kell jönnünk arra is, hogy sportdiplomácia sincs, meg erős üzleti körök sincsenek.
Ezt (is) üzeni a nulla szavazat.
Lehet maffiáról, meg háttéralkukról, ukrán pénzről keseregni, csak nem érdemes. Miért nincsenek legalább „befolyásos maffiózóink”? Gazdagok, hazafiak, erősek – ha már futballistáink és (futball)diplomatáink nemigen vannak…
nso
szerintem teljesen korrekt cikk. -
skristof #599 azzal nem foglalkozom :) -
#598 <- ezt
Annak még mindig örülök:) -
skristof #597 Mészöly Kálmán: fogjunk össze a büdös Istenit!
Magyar labdarúgás
Gúnyos taps, bekiabálás és transzparensek sora fogadta a Cardiffból hazatérő magyar delegáció tagjait a ferihegyi repülőtéren. A walesi fővárosan döntöttek arról, hogy a 2012-es labdarúgó Eb-t Lengyelország Ukrajnával közösen rendezheti. A váróteremben történtek is azt bizonyítják, hogy mi, magyarok még veszíteni sem tudunk méltósággal...
"Új makettek? Rendezzetek gombfoci Eb-t!", "Se stadion, se foci, se Eb"- ilyen transzparensek fogadták a magyar delegációt a reptéren.
- Mátyás! Milyen volt megélni kint a döntést? - kérdezte az egyik újságíró a magyar Eb-pályázat médiamenedzserét.
- Szar - hangzott a tömör válasz!
A hivatalos sajtótájékoztatón Lampert Mónika Önkormányzati és Területfejlesztési miniszter hangos füttyszótól kísérve köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette a pályázatot és aki dolgozott a nemes ügyön.
A mikrofonhoz lépő Gyárfás Tamásnak nemvárt kérdést szegezett egy fiatalember.
- Kér zsebkendőt?
- Igen kérek, - válaszolt Gyárfás - mert nagyon fáj!
Mészöly Kálmán indulatosan tette helyre a hivatalos sajtótájékoztatót rendszeresen bekiabálásokkal megzavaró drukkereket.
- Köszönöm, hogy ennyien kijöttek, borzasztó erről a napról beszélnem. Két ember Törökországból és Ciprusról százszázalékig biztosított bennünket, hogy ránk szavaz. Nulla szavazatot kaptunk, át lettünk verve. Mindenki becsülettel dolgozott, bármennyire is balhéznak fiatal barátaim. Dobjanak ide követ, vagy üssenek agyon a büdös úristenit neki, a magyar futballért mentünk ki, a magyar futballért.
Mészöly Kálmán kritizálta a beszédébe belekiabáló szurkolókat:
- Üssön agyon drága, jobb lesz magának? Inkább az kéne, hogy magyarok legyünk, hogy fogjunk össze a büdös úristenit neki. És tanuljunk belőle - folytatta az egykori kapitány.
- Isten nevét ne vedd a szádra, hallod? - üvöltötte újra egy transzparenst lengető fiatal. Mészöly válasza nem késett sokat.
- Ha Istennel jó barátságban lennél, fiatal barátom, akkor nem ilyen zászlóval jöttél volna ki. Bele őrülünk ebbe az eredménybe, én nem tudtam nyilatkozni a döntés után, mert elsírtam magam. Segítsük egymást! Nekem egy fillérem sincs ebben a dologban és senkinek se, aki mögöttem áll. Ha ki merném mondani, hogy miért a lengyelek és az ukránok nyertek, akkor holnap bíróság elé állítanak.
Mészöly Kálmán dühös kirohanása után átadta a mikrofont, Gyárfás Tamás vállára tette a kezét, megpuszilta Szepesi Györgyöt, majd maga elé mormogta: a k**va anyátokat, b****átok meg! -
skristof #596 3órája még örültél neki most pedig sajnálod?
érdekes -
#595 sajnálom :) -
skristof #594 én pedig Neked gratulálok, őszintén :) -
#593 Elhiszed, hogy ebből az EB-ből páran igencsak meggazdagodtak volna? De hogy nem én, és te, az tuti fix! -
#592 Ha jól tudom azt mondták (hangsúlyozták ) a médiában hogy sehol sem volt veszteséges az eb. -
#591 * megint -
#590 minden országban voltakdurvább tüntetések is, szal emiatt nem kirívó Mo.
viszont örülök hogy nem baszunk ki az ablakon megin jópár felesleges milliárdot erre.. ami nálunk a lenyúlások után úgyis kétszer annyiba kerülne mint bárhol máshol :) -
#589 Teljesmértékben 1etértek, meg a máshol minden jobban és olcsóbban megvalósíthatókat vitetném el még kamcsatkába. Ott elégedetlenkedjenek:) -
#588 Te mekkora egy maki vagy... -
#587 azon a bizonyos izland elleni meccsen volt vmi olyasmi is,h megverte Vágót,vagy mi volt -.- én is csak hallottam :D -
#586 MI AZ HOGY NEMTOM? ÍRJÁL MÁR RENDESEN!!! -
#585 nemtom kinek az alrege vagy de jólenne ha visszavennél az arcodból és a stílusodból -
#584 Meg az ilyen kis kockák miatt ,mint te is pl