5187
Foci EB 2012
-
skristof #302 index színvonal... -
#301 mintha itt nem lettek volna politikai gondok..."1-2" tüntetés is volt... -
#300 Olasz botrányok, ukrán belharcok - magyar siker? -
#299 Demcsák Zsuzsa lett Puskás Ferenc szóvivője -
#298 tudom...
de akkorishajrá -
#297 én örülnék ha itt lenne, de sajnos nem így lesz.... -
#296 na pozitívaaan
Hajrá magyarorszááág
Szeretem Horvátországot nagyon
Tehát mindenki drukkoljon holnap d.e -
#295 nem mi fogjuk rendezni....110%-ban biztos vagyok benne....hogy miért azt ne kérdezzétek, de tudom és kész :D -
pokolipeti #294 Ha eb-t rendezünk akkor fognak a kapun lógni a szurkolók,és fognak a jegyekért sietni.Hogy utána mi lesz,az már máskérdés.... -
DJ BP #293 előbb legyen szurkoló, aztán nagyobb stadion... Münchenben sem az Allianz Arena voltelőbb, hanem teltház az olimpiai stadionban... Itt is, előbb lógjanak a kerítésen is emberek, meg roham a jegyekért a jó foci miatt, akkor kell a stadion. Az igényt nem előzheti meg a termék, ez is csak nálunk merülhet fel... -
#292 Úgy legyen! -
#291 Bar nem ilyen szempontok alapjan dontenek, de Magyarorszag mar 3-szor kandidal. A portugalok ellen 1 szvazattal kaptunk kevesebbett annak idejen.
Az olaszoknak nem tett jot a tavalyi bundabotrany es a mostani szurkoloi balhek, stb. Ez biztos nem noveli az olaszok eselyeit. -
#290 ámen -
#289 próféta szóljon belőled ;) -
#288 megkapjuk, kész:)
hajrá!:) -
Gabe18 #287 Hát ettől függetlenül szerintem az olaszoké a legnagyobb esély.Elég csak Platini személyére gondolni,arról már nem beszélve hogy az olasz futball megitélésének most nagyon kéne a botrányok mellé minél több siker. -
Csesza #286 sztem rohadt felesleges ilyeneken vitatkozni, senki nem tudja, hogy ki milyen elv szerint fog szavazni és kész, majd minden kiderűl szerdán -
#285 már sokszor elmondtam,de sztem az uefa azt is nézi,h olaszországban 90-ben volt vb,és azért csak nem adják oda nekik az eb-t,ez egyfajta kivételezés lenne a többi országgal szemben,mert volt már rá sok példa,h 20-30 éven belül akart egy ország eb-t és vb-t rendezni.sőt,még azt is nézik,h "ott nem régen volt olimpia" -
Gabe18 #284 Hát válogatott szinten szerintem vehetők annak.A sorban szereplő kisebbekhez képest mindenképp. -
Grenzjager #283 bár fociban még kapálóznak egy kicsit, de majd a spanyolok ott is letörik őket.. :)) -
Grenzjager #282 Portugália nagyhatalom?? hinnye -
Gabe18 #281 Kitaláltam mért nem mi kapjuk...
88-ban Németország (foci nagyhatalom),92 Svédország (kis fociország,főleg még akkor),96 Anglia (nagyhatalom) ,2000 (holland-belga vegyes de volt egy kis ország is,2004 Portugália (nagyhatalom),2008 (Ausztria-Svájc kisországok),akkor a sort egy nagyhatalom folytatja...Italy
Kicsit erőltetett,tudom...
-
pokolipeti #280 Ezzel eggyet értek.Elég ciki lenne ha megkapnák,de megrendezni nem tudnánk.Igaz akkor is valahogy megrendeznénk,de biztos bagyon szar lenne.Szerintem az Ukránok nem kapják meg.Akkor inkább az olaszok fogják. -
Gabe18 #279 Hát ez teljessen egyértelmű.Sokan nagyon drukkolnak a EB pályázatnak,csak attól félek én,ez addig fog tartani amig esetleg megkapjuk,ezek a személyek a "húsosfazékhoz" járulnak,aztán ugy eltünnek mintha nyomuk se lett volna.Mi meg majd itt maradunk félig kész stadionokal,autópályával,stb...
És majd 2-3 év mulva ott tartunk hogy minden le van maradva,semmi sincs kész,a pénz is elfogyott,na most akkor mi legyen...
Az meg aztán lesz a világégés ha az elnyerés után nem tudjuk megrendezni. -
Nadi #278 http://index.hu/velemeny/eheti/eheb070414/ -
#277 :o meg még Debrecenben is sokan szoktak lenni,csak kicsi a stadionjuk -
Grenzjager #276 Győr-Vasas 4 ezer néző
DVTK-MTK 11 ezer néző
oks, de elfogadom győrt, győrrel vannak a legkisebb gondok ilyen téren.
mert Fehérvár-DVSC 2 ezer néző -
#275 akkor viszont a négy helyszín lehetne Budapest,Debrecen(itt is szoktak sokan lenni),Pécs és Győr,így legalább jól el is lenne osztva. -
#274 nyugodj meg,2012-ig kb még 4 új szöv.kap. lesz... -
Gabe18 #273 Igaz,de akkor ilyen alapon sehova nem kell új stadion,meg Eb se,meg semmi se.Mert itt per pillanat teljessen kilátástalan hogy rendszeressen 20-25 ezer ember kimenjen bárhova is.
Tök mindegy hol épitenek 30-50 ezres stadiont,az az Eb után kihasználatlan lesz.
Győrben viszont lesz új stadion az EB-től függetlenül is,tehát ugy lehet ideális helyszín hogy nem kell minden szinte nulláról csinálni. -
#272 ha Magyarország legszegényebb falvában építenek fel egy 50000 férőhelyes stadiont,az EB alatt az is teli lenne... -
#271 Ebböl látható hogyan akarják magát a klubot is üzleti alapra helyezni, egy több lábon álló konstrukcióban... -
#270 ETO Park -
#269 A Győri stadion magántulajdonban van, EB től függetlenül épül a Questor jóvoltából, igy a későbbi hasznositást meg fogják oldani, akár úgy hogy egy jó csapat is lesz, gazdaságosan. De berakok egy linket itt bővebben utána nézhetsz. Ha lesz foci , Győrben nem lesz gond a hasznositással, ebben biztos lehetsz. -
DJ BP #268 EB nem egyenló NB1, ott lesznek, de később a 4 ezer szurkoló nem tartja fönn az 50 ezres stadiont, az Államnál fognak kunyerálni... -
DJ BP #267 nem tűnt fel, hogy vicceltem? Mások lehülyézése fontosabb neked, minthogy olvass rendesen? -
DJ BP #266 ,,Jó hát te beteg vagy"
Vegyél vissza
Miskolcon most kimennek 4 ezren, pálya avatón meg Győrben 4500 an ----> aztaaa micsoda különbség... pff
,,de ha foci lesz véletlenül, arról nem hallottál még hogy Győrben telt házas meccsek voltak ?"
De most nincs foci, és EB-től mitől lenne később magasabb színvonalú az NB1? Csak ettől rohadtul nem -
#265 Szegedre EB stadion, ez még szebb, itt látom sokaknak megártott a hirtelen jött tavaszi napsütés... -
#264 Ha meg nincs foci akkor seholse mennek meccsre ugyse, akkor EB se kell mi a faxnak nem? -
#263 Jó hát te beteg vagy, mert Miskolcon most kimennek 4 ezren, pálya avatón meg Győrben 4500 an, de ha foci lesz véletlenül, arról nem hallottál még hogy Győrben telt házas meccsek voltak ?