5187
Foci EB 2012
-
#342 nah m1-en van... hmmmm -
#341 Sokak szerint a magyar foci utolsó esélye az EB rendezés... szerintem is.
Amugy meg miért érdemelnék meg jobban a bundakirály olaszok?
Azzal én is egyetértek, hogy más sportágaknak több pénzt kellene adni. -
DJ BP #340 ha lesz eb, lesznek támogatók, jön soksok pénz
hohó barátom nagyon naiv vagy :DDD -
#339 nektek se jön be rendesen a hirado.hu? -
DJ BP #338 nekik legalább van mire ember... -
#337 m1-en most vmi hülyeség megy:D
szerk:10:10
Afrika gyöngyszeme
11:05
2012-es Labdarúgó EB helyszínének kijelölése -
#336 jajak kenusok olyan nagyképűek -
#335 Hát én azt szeretném ha nem mi kapnánk, mert akkor egy csomó pénzt más sportoktól vennék el, a másik hogy ez a magyar focizgatást el kéne felejteni és inkább olyan sportokra költeni ezt a sok pénzt amibe sikeresek vagyunk, pl Kajak-Kenu, Vízilabda, Kézilabda stb... Tök nem korrekt szerintem hogy a foci ennyi pénzt kap, és sehogy nem szerepelnek, a magyar vallogatóknak meg szerintem már csak a lakatlan szigetek ellen van esélye... Szóval olyan ország kapja a 2012-es EB-t ahol futball van nem pedig foci.... -
#334 Úgy legyen;) -
Grenzjager #333 persze - Sármellék kivételével :P - nem változott a véleményem -
Grenzjager #332 meg fogjuk kapni... evvan -
#331 Bocs, hogy kijavítalak, Sármellék az Zalában va, csak érzékenyen érint ez:)
Amúgy Whááá bárcsak megkapnánk, úgyérzem ez az ami a közeljövőben 1 nagy lökés adhatna nekünk. 11re végzek statisztika Zh-val és megyek le 1ből a netkávézóba :) -
skristof #330 de 11.05-től m1, 11.15től sport1 is -
#329 TV nem kozvetiti az eredmenyhirdetest? -
skristof #328 nem, az intereten estig hírzárlat lesz -
#327 én pont 11-kor mék orvoshoz... :( -
#326 hát,sztem eredményhirdetés után minden "komolyabb" magyar sport honlapon fent lesz.nso,nb1.hu és társai.de gondolom origo-n is kint lesz. -
#325 én is de nagyon:P pont Info orám lesz mikor eldöntik:)):P -
#324 nah, topic fav. kiváncsi leszek holnap délre:D
van, ahol lehet majd tudni neten a legfrisebben, hogy ki nyerte? -
Gabe18 #323 Hát igen,nagyon nem ártott volna ha lenne már egy valóban modern stadion,amin legalább egy UEFA kupa döntöt megpályáztunk volna,és kicsit megmutattuk volna hogy meg tudunk egy ilyen európai szintü labdarugo eseményt rendezni. -
forzajuve #322 nekünk fogják adni...
mivel ez a nagy focinemzet voltunk, most viszont egy centire vagyunk a lószartól sujkolása be fog jönni, meg látják az állami garanciát.. pedig... sajnos megint azok fognak ezzel nagyot nyerni akik az egész mai állapotokért felelősek. már látom mészölyt ahogy kiselőadást tart, h kivel töltötte a "tegnap esti" nyolcadik hatfogásos díszvacsiját amiből neki a mandulás pisztráng skót whiskeyvel ízlett a legjobban. és ez csak a jéghegy csúcsa b+. már előre hányok. -
#321 A magyar-horvát és az a lengyel-ukrán pályázatnak amúgy van egy nagyon nagy hátránya: HOR és UKR nem EU tag! 2008-ban már Schengen sem érvényes, és elég gáz lesz ha esetleg megnyerjük (vagy a lengyelek), hogy ha át akarnak menni a csapatok a határon, kell útlevél. Röhej, de szvsz ezen fog elbukni a dolog, ha bukik. A többiben semmivel sem vagyunk rosszabbak egyiknél sem ...
-
#320 Mondjuk a brit helyszín a lengyeleknek kedvez(het). -
#319 Magyar-olasz közül vmelyik.
Nem tudom, hogy érdemes-e itt bármit is rendezni?
Először csináljuk meg a F1-et nyereségesre, aztán be kéne vállalni egy BL döntőt. Ha ezeket az akadályokat veszik, érdemes pénzt áldozni a EB-re. Így csak kakaóbiztos szinten leszünk: amit lehet ellopnak, egy pálya építési költsége hirtelen 100 milliárd lesz, stb., stb. -
#318 még semmi értelme a veszekedésnek...majd ha megkapjuk akkor lehet majd obégatni/örülni:) -
#317 végre lenne valami eben az országban,ami kilendíthetné a mostani állapotából,szintúgy a focinkat is,de ezt sok,betokosodott agyú,vaskalapos,maradi,űber-pesszimista,rosszakaró,dögöljön-meg-a-másik-tehene felfogású emberek nem értenek meg és körmük szakadtáig harcolnak ellene(úgy érzed nem inged,nem veszed,de én úgy érzem hogy ez mindneki érdeke,hogy megkapjuk,ezért ez a kirohanás) -
skristof #316 egyetértek teljesen -
Grenzjager #315 ezen a horvát videónvannak bejátszások a jövőbeli magyar stadionkról is. .. -
Grenzjager #314 magyar: szép a hősök tere és zidane jól tud focizni, kb ennyit mond
olasz: el vannak szállva maguktól az tuti, de jó hogy van benne szöveg, meg teltházas kész stadionok, sok sok emberrel...
lengyel: lehet hogy korábban az a 0,1 % százalék esély a polák-ukrán pályázatra még hízelgő is volt -
Grenzjager #313 de most komolyan, EB-pártiak, Annak örültök, hogy kijutunk végre-valahára egy nemzetközi eseményre, vagy, hogy itt lesz az EB....
Mert még egyszer átélni 86-ot komoly lenne, pláne itt, utána el is lehet temetni Magyarországon örökre ezt a sportágat, tehát jussunk ki elöször úgy hogy szépen megérdemeljük...
Itt lesz az EB? Legalább egyszer pályáztunk volna egy UEFA kupadöntőre..., ez továbbra is olyan, hogy ennyi erővel téli olimpiára és vadvizikajak VB-re is lehetne nevezni...
mert azért EB-t rendezni olyan országban aholalig járnak meccsre?? A horvátok se jobbak, Zágráb és Szplit, a többi szevasz. Rendeben a magyar nézettségimutatókat nem nehéz túlszárnyalni.
Amúgy azt én is vágom, hogy most komolyan sanszos, mivel Ukrajana durván instabil, az ukrán-lengyel pályázat 0,1 % eséllyel indul. És mivel UEFA szolidaritási elv, 3. próba, tuti igéretek, 'szal bármennyire is ellenzem, a magyar-horvát pályázatot az olasznál esélyesebbnek tartom.....evvan -
skristof #312 A prezentációs filmek:
A magyar-horvát:
http://www.youtube.com/watch?v=L7219GLmgK0&eurl=
Az olasz:
http://www.youtube.com/watch?v=ai0IAacTRgU&eurl=
A lengyel-ukrán:
http://www.youtube.com/watch?v=3pgGlRBC3kA&eurl= -
skristof #311 hát ez tuti nem hivatalos -
Csesza #310 tess -
Gabe18 #309 Hát erre leszek én kiváncsi.
Első kanyarban ami pénz jön,azon stadion kell,út kell,metró kell,szálloda kell,stb...
Ha megrendeztük és nyereséges lesz,akkor lehetne bevételről beszélni,és akkor majd talán annak egy részét magára a focira,utánpótlásra forditani.De ebből majd mi valósul meg. -
skristof #308 mitől legyen jobb foci? magától? vagy csodától?
ha lesz eb, lesznek támogatók, jön soksok pénz, amiből sokat zsebreraknak és sokat meg focira fordítanak majd. hát ennyi -
skristof #307 persze nem teljes -
Gabe18 #306 Hát ezzel én tökéletessen egyetértek.De vannak akik azt hiszik,az Eb rendezés majd valamiféle lavinát indit itt el,ami nyomán 2012 után itt óriási fordulatok jönnek foci ügyileg.
Nyilván lennének pozitiv hatások,de szerintem korántsem annyi mint hiszik.
Arról nem beszélve hogy a szupermodern stadionokba valószinűleg a jegyárak is jóval nagyobbak lennének később mint a mostaniakba.
Szerintem is először kéne jobb foci,akkor lenne több néző,ha a nézők már rendszeressen legalább 70-80%-ban megtöltik a stadiot,akkor kéne nagyobbat épiteni.
De mi most itt ezzel az EB rendezéssel elébe megyünk mindennek,mintegy minden mindegy alapon... -
#305 én örülmék neki. egyébként meglehet úgy csinálni a stadionokat, hogy az Eb után vissza lehessen azt bontani. Egyébként max. 3 stadionnál merülne ez fel mert ugye Puskás azért kitermelné, hosszútávon, a belefeccölt pénzt. -
#304 ezeket a prezentációkat nem lehet vhol megnézni???? -
DJ BP #303 hát erről beszélek basszus, után mi lesz, kiből/miből tartják fenn a stadiont?? Az Államnak kell majd azt is, f*sza...
Jó látvány lesz 50-ezres stadionban 2000 ember, legalább visszhangozhatnak :DD
Úgyhogy bocs fiúk, de én nem örülnék neki... Ha meccsre akarok menni, jövőre EB, kimegyek Bécsbe, nem nagyobb táv sokkal mint Győr...