5187
Foci EB 2012
  • Davidus
    :DDDDDDDD
  • ProGabe #501
    istenem mennyi de mennyi idióta ember van.örültök hogy nem kapjuk meg?örültök hogy semmi de semmi változás nem lesz ebben az országban?örültök hogy "így nem tudják kilopni gyárfás meg kisteleki az összes pénzt"?hát nagy az Isten állatkertje,hogy ti csak ennyit láttok ebben,abban igazatok van,hogy nem érdemeltük meg:ilyen embereknek semmi nem jár,ha valami nem tetszik bammeg akkor azon legyél hogy változzon meg a dolog és ne szidjad a másikat,aki jó helyen volt jókor és igen,eltaposta a kisebbet,dehát a gyenge,sérült farkast megeszik a társai

GRATULÁLOK A LENGYEL-UKRÁN RENDEZŐSÉGNEK,KÍVÁNOM HOGY NAGYON JÓ EB-T HOZZANAK ÖSSZE,NAGYON JÓ MECCSEKKEL,AMIKRE ÉVEKIK EMLÉKEZNI FOGUNK!!!
  • Kit--Kat
    Nem értelek titeket, ez a gusztustalan pesszimizmus feldühít, hogy itt semmi nem jó. Ha elkészül 1 autópáya rögtön mondja a tipikus magyar, miért nem 4 készült el. Szánalmas. Valaki írta, hogy ahhoz nem kell pénz, hogy rendezett tiszta legyen 1 város, csak kultúra, tehát 100%ig mi tesszük ilyenné. És kár mindent a politikusok nyakában varrni kultúráltságba kéne fejlődni sokat, hogy pl. nem dobom el a szemetet az utcán, nem firkálom össze a falat, és nem csak azért mert tilos és büntetik, ha csak ezért, akkor az már rég rossz. Most volt 1 jó esély.

Had mondjak valamit: Nekem van 1 évfolyamtársam, itt tanul, havonat jár haza, kicsit több rálátása van a saját országára mint a "sokat járok lengyelország féle" embereknek és ő mondta, mennyivel jobb itt az élet színvonal, infstruktúra meg úgy minden. Ja és zárójelben jegyezném meg, hogy elvan ájulva milyen szép BP, akik itt élnek azoknak nem esik le.

Akkor Ukrajnáról ne is beszéljünk Európa 1-ik legszegényebb országa, pár éve még fecskendőkre se volt pénzük, kurva nagy ércfertőzések mentek le a 90es években. Ma is iszonyat szegények, van 1-2 jó hely de 1 nagy szakadás és szegénység.

Lengyelországban 38600000, Ukrajnában 47400000 ember él, Hozzánk képest hatalmas országok sokkal több pénzük van 1 sokkal nagyobb országra, összehasonlítva persze többnek tűnik.

De kb 0 autópályája van a 2 országnak pedig rövid időn belül több ezer kilómétert kell építeniük. Csak szemléltetésként a Kőröshegy-Balatonszentgyögy közötti kb. kevesebb mint 100kmes M7szakasz több mint 100000000000 az-az több mint 100milliárd forintba kerül. Osszatok szorozzatok, kibaszott nagy pénzek. ÉS ez csak autópálya, Ukrajnában alig vannak alkalmas szállodák megkockáztatom 2014 re pár 10000 szobás kapacitást muszály lesz felépíteniük, hogy valamelyest kiszolgálják az igényeket, és rednbe kell hozni azokat a helyeket amin keresztül mennek az utak mert iszonyat durva szegénység van 1-2 helytől eltekintve.

Lehet szidni Mo.-t de azért itt ebben minden jobb, akármennyire fájpl. a tervezett stadionokig mind vezet közvetlenül autópálya.

És visszatérva 1 kicsit a számokhoz. 2000környékén Mo.-n az 1főre jutó bruttó hazai össztermék megközelítőleg 4800-5000 $ volt.
    Ma ez 12000fölött van, közelíti a 13000-et. Ez nem fejlődés?
    Ja és Ukrajnában stagnál az 1020-1040.
    Lengyelországban 3590$ volt 2000 környékén, ma 11000
    Horvárország 8-9000$.

Ezek tények, nagyon nem tökéltes ország, de nem csak sírni kell és ellendrukkolni mindennek.

Ez átment 1 gazdasági leckébe, csak, hogy ne a vaktába a levegőbe lövöldüzzenek au okosok, hogy mer gazdagabb, meg sokat járok arra lehagyminket...

És még1et had mondjak. Az irigység a legundorítóbb emberi szokás, a magyarok meg azok, főleg azok akik elbaszták az életüket és ezt megpróbálják más nyakába varrni. Elég szomorú, hogy ez töltö ki az életüket.
    Én a maga sorsával megvagyok elégedve pedig nem vagyok hipermilliárdos. és ezáltal nem vagyok irigy és másra is jut időm. És igen is nagyon szomorú és csalódott vagyok, hogy nem kaptuk meg, mert nagy felhajtóerő lett volna a gazdaságnak, ezt csak az nem látja aki nem akarja, vagy aki teljesen szefós.
  • vmvr
    látjátok ez a baj velünk, nem tudunk mi örülni semminek sem. ez egy elbaszott depressziós ország, és ezt tudja az UEFA is.
    a horvátoknál fociünnep volt ma,az ukránoknál is, nálunk szart bele mindenki, hogy ma megkaphatjuk az eb-t.
    én személy szerint nagyon csalódott vagyok, nagyon örültem volna egy hazai eb-nek.
    és Gyárfáséknak maximális respect!(nem cinizmusból mondom ezt, ne értsétek félre)
  • Punker
    üzleti alapon vagyunk alkalmatlanok akár csak 1 stadion és a háttér kiépítésére.....
  • galmat
    Gratulálok minden "értelmesnek", aki örül, hogy elbuktuk... Az egész üzleti alapon hozott döntés volt.. Korrupt, szemét UEFA!!!!!!
  • DaemoonHunter
    Én valahogy nem díjaztam volna ezt a nagy stadionéítgetés. Jó-jó, ha Eb van akkor kell annak a 4-5000 embernek a 30-40 ezres stadion, meg jól néz ki meg minden. De utána mivan? Vége az Eb-nek és a stadionok ottmaradnak. Utána ki használja majd? Az lenne a sorsuk mint a Puskás stadionnak(már az uefa szabványoknak sem felel meg mert szétesőben van).
  • John Cena
    ez nekm is a véleményem!
  • janika15
    köszönöm Istenem hogy nem nyertük meg az Eb-pályázatot!!!!
  • Pluskast
    Már rég el is van az temetve szép márványsírral a tetején....
    Az egész magyar focit vissza kellene minősíteni amatőr színtre azt jó napot.
  • Paranoia
    Kiktől kaptak ki Puskásék 6-3-ra és melyik maffia rendezheti az Eb-t?...
  • martinho040150
    ha nyertünk volna mijen átalakitások lettek volna a Puskás stadionon is...pejsze:D
  • buldozer99
    Abba már rég benne van!!!
  • thoomas
    sebaaj!!!én aztmondom h készüljünk a 12évvel későbbi EB-re...
    viccet félretéve, sztem is az a legnagyobb genyóság h elhitették a néppel h "nagyon sok esélyünk" van!!!a nemzetisporton Gyárfásnak a képe télleg mindent elárul...de sztem náluk is egy világ omlott össze:S:S Kistelekiről meghát nem is lehet mit mondani...télleg semmi köze a focihoz(sajnos).
    Bennem felmerült a kérdés h akkor hogyan tovább(lehetne ez az ÚJ címe a topicnak, nem???:)). Én Debrecenben lakok és elvileg ugy tervezték h ha lesz EB, ha nem, itt lesz uj stadion, de persze csak kb 20ezres.Teszem hozzá, sztem ennyi tökéletsen elég!!!várom a vélemyényeket:P
  • Grenzjager
    repcsi meg, takaros kis viskó már van, ott a minőségi magas színvonalú és roppant igényes Naptv-éjük is, majd ott elmagyarázzák hogy milyen frankó minden, csak arról is ugathatna egyszer már Kisteleki mint MLSZ elnök - ha már soha sem akart mlsz elnök lenni - hogy mégis mikor teszi rendbe a magyar focit és milyen eszközökkel, de jobb lenne ha mezeystül, mészölyöstül eltűnne vhol a naptv-ben mint szerkesztő...
  • Bandee1987
    Elbuktuk, viszont Lengyelország és Ukraja elég közel van, ráadásul nem is olyan sok pénz, ha ott tölt az ember pár napot. Szal én majd kiugrok oda megnézni egy meccset :)
  • akyyy
    utobbi nem igaz szerintem, de hogy magukra költik az fix -.-
  • fsgh
    kb...:/
  • Csesza
    ebből a pénzből Feri bácsi és Tamás bácsi vesz magának 1-1 magánrepcsit és 1 takaros kis viskót...
  • homeless
    Hozzák, de még így is SOKKAL kevesebb profitot termelnek, mint a gyenge focistáink. Erről persze nem ők tehetnek.
  • Aschil
    Na sebaj, az Eb-re szánt pénzt oda kellene adni a kajakosoknak, vagy a polósoknak ők legalább hozzák az eredményeket nemúgy mint a focistáink!
  • Mr Csé
    az lett amire lehetett számitani pénz beszél Gyárfás ugat :O
  • Oziris666
    Nem az olasz emberekre értem!
    A Bundát illetve a rendörgyilkosságot haddne kelljen magyarázni!
    Az állandó balhék ellenére is versenybe voltak az Eb-rendezésért!
    Így értettem!
  • Grenzjager
    itt is ugyanaz megy int az olaszoknál??

ott nics kisteleki... itt nem öltek rendőrt...
    meg amúgy sem vagyunk világbajnokok
  • Grenzjager
    csak ami a neten fellelhető, leginkább videókat..
  • skristof
    te nem nézel híreket?

mondjuk nálunk is ugyanez megy, csak annyi a különbség, hogy ott rendet raktak kíméletlenül
  • skristof
    miért, te láttad a pályázatot?
  • festéktüsszentő
    Ezt honnan veszed, hogy az olaszok ilyenek?
  • Oziris666
    Az azért mutatja hogy milyen szinten vagyunk,hogy még csaló bundázó,randalirózó-gyilkolászó olaszok is ennyi szavazatot kaptak!
    Nálunk a sportdiplomácia régóta egy nagy 0!
  • Grenzjager
    Gyárfáson ment el... meg Kistelekin mert közük sincs a focihoz...
    mehet duzzogni mindegyik a naptvbe, meg fröcsöghetik a lengyeleket...

a magyar pályázatról annyi jött le, hogy budapest szép kb...
  • Grenzjager
    ..amúgy meg az is röhejes, hogy a magyar-horvát delegáció (a fenyőgyilkos gyárfással az élen, meg még egy két érdekes fószerral, de ez már off) megvádolja a lengyel-ukrán pályázatot "maffia kapcsolatok miatt"....
  • HURRICAN
    "miért az folyt a csapból is, hogy a többség minket támogat"
    hát szerintem az általam említett két úriember miatt, mert nem voltak annyira gerincesek, hogy elmondják mi a valódi helyzet.
  • homeless
    Tipikus magyar balfaszkodás. Hamis reményt keltenek az emberekben. Ugyan ez van már 20 éve minden vb selejtezőn, hogy a focinál maradjak.

A végén(vagy az elején) mindig beszopjuk, de azt könnyebb kimagyarázni, meg média elől elbújkálni, mint az elején megmondani, hogy kúrvára nincs esélyünk semmire.

Engem amúgy nem idegesít egyáltalán, hogy nem a mi pályázatunk nyert. Annak ellenére, hogy a csapból is az folyt, hogy milyen esélyesek vagyunk, fel se merűlt bennem, hogy nyerhetünk.
  • REALista
  • DjDano
    Gyárfás vért izzadt az EB-ért őt kéne a legkevésbé hibáztatni...
  • Grenzjager
    LENGYELORSZÁG:

Varsó: a Nemzeti Stadion építése idén kezdődik, s 2009-ben fejeződik be. A tribünökön 63 ezren szurkolhatnának. A tervek szerint a nyitó mérkőzés után a csoporttalálkozókat, negyeddöntőt és elődöntőt rendeznének a fővárosi létesítményben.
    Gdansk: A Balti Aréna építése jövőre kezdődne meg, s 2010-ben zárulna. A tribünökön 40 ezren foglahatnának helyet. Csoportmérkőzéseket és negyeddöntőt játszanának a tengerparti létesítményben.
    Poznan: A Városi Stadion modernizációját jövőre fejezik be, utána 42 ezren szurkolhatnak a lelátókon. Csoportmérkőzések helyszíne lenne a létesítmény.
    Wroclaw: Az Olimpiai Stadion átépítése 2010-ben fejeződik be, 40 ezren drukkolhatnak majd.
    Chorzów (Szükség esetén): a Sziléziai Stadion modernizációja 2010-ben zárulódna, akkor 54 ezren válthatnának jegyet az összecsapásokra. Csoportmérkőzéseket terveznek az arénába, amely egyelőre csak várólistás.
    Krakkó: a Wisla Karków stadionját 2010-ig építik át, utána 30 ezres lesz a lelátó. Csoportmérkőzéseket terveznek az arénába, amely egyelőre csak várólistás.

UKRAJNA:

Donyeck: A Sahtar új stadionját már építik, s 2009-ben adják át. Akkor 50 ezren válthatnak jegyet. . A tervek szerint a nyitó mérkőzés után a csoporttalálkozókat, negyeddöntőt és elődöntőt rendeznének a létesítményben
    Olimpiai Stadion: az átalakítás 2009-ben zárul, akkor 30 600 drukker ülhet a lelátóra. Csoportmérkőzéseket terveznek az arénába.
    Kijev: az Olimpiai Stadion átalakítása 2010-re fejeződik be, 77 ezres lesz a tribün. Csoportmérkőzéseket, negyeddöntőt és a finálét rendeznék az arénában.
    Lviv: az Ukrajna Stadion 2009-re újul meg, s 36 ezres lesz. Csoportmérkőzésekre kerülne sor a létesítményben.
    Dnyipropetrovszk: A Nemzeti Stadion építése idén fejeződik be, s 31 ezres lesz. Csoportmérkőzéseket rendeznének a létesítményben.
    Odessza (szükség esetén): A Központi Stadion modernizációját 2010-re fejeznék be, s 31 ezres lenne a lelátó. Csoportmérkőzéseket rendeznének a létesítményben.
  • Grenzjager
    "Az első szavazati körben a magyar–horvát pályázatra 3-an, az olaszra 4-en, az ukrán–lengyelre 5-en szavaztak, így kiestünk. Ránk az UEFA végrehajtó bizottságának román, norvég és holland tagja szavazott, akik a második körben Ukrajnát és Lengyelországot támogatták, így a keletiek 8-4-re győztek az olaszok ellen.

Nem javította a magyar-horvát Eb esélyét a horvát szövetség elnökének egyik kiszólása, amelyben "maffiakapcsolatokkal" vádolta meg a lengyel-ukrán pályázat szervezőit.

Az sem szólt mellettünk, hogy a magyar főszervező a Fenyő János meggyilkolásával kapcsolatban is hírbe hozott, rossz hírű mini-médiacézár, Gyárfás Tamás volt. Gyárfás az úszószövetség elnökeként a tavalyi úszó Eb szervezésével is alaposan "befürdött".: néhány héttel a start előtt még nem volt kész a Margit-szigeti uszoda.

Nyilván az sem emelte pályázatunk esélyeit, hogy a prezentáción az a Gyurcsány Ferenc kampányolt mellette, akiről ősszel derült ki: minden szava hazugság...."
  • Lammer
    hat ez szani... sosem fogunk igy kijutni bazze
  • Davidus
  • HURRICAN
    Ezt Kistelekitől meg Gyárfástól kérdezd!