5187
Foci EB 2012
-
#382 ti milyen múltról beszéltek? svájc-ausztria emlékeim szerint nem nagyon mutatott fel semmit, szal a hülyeségeket felejtsétek el..... -
#381 hát ezt is a válogatottnak lehet megköszönni ha nem lennének ennyire pancserek és elértek volna vmi eredményt a közelmúltban akkor talán lett volna esély de így....biztos nem a horvátok miatt vesztettünk -
Grenzjager #380 pontosan, semmi szükésg sem volt arra hogy hazai pályán átéljünk egy 1986ot újra -
Grenzjager #379 Hidd el Kijev környékén nem olyan rossz az infrastruktúra -
#378 Amúgy ez várható volt, mert az 5 országból mi lógtunk ki, mert a többi 4 válogatottnak reális esélye van kijutni VB EBre míg a magyaroknak lássuk be, nem nagy az esélye hogy kijusson, és ha mi rendeztük volna akkor egy olyan csapatott szorítottunk volna ki akik jobban megérdemelnék a részvétel, és annak semmi értemét nem látom hogy a csoport mecseken a magyarokat bealázzák... -
#377 Az olaszok eshettek ki elsőnek ... -
#376 Ha a horvátok Uniósok, akkor mi rendezzük.
Az ukránoknál rakat lóvé van, erre lesz pénz, hiába van politikai válság, a gazdaságuk jobb helyzetben van. -
Grenzjager #375 de mindkettőben jobb a foci! és ez ugye foci EB
meg mindkettőben többen járnak meccsre, ngayobb a sportáh társadlmi támogatottsága, ma Magyarországon nics a futballnak támogatotsága, akkor minek EB?
-
#374 van még egy lényeges dolog, horvát - magyar 15 milliós piac, lengyel-ukrán egy "picit" nagyobb..... -
DJ BP #373 hát egyrészt ők érdemelték meg a legkevésbé...0 futballmúlt, ukránok infrastruktúrájáról meg polikai helyzetéről nem is beszélve..
Nekünk meg csak múltunk van... A jelennel többet érünk. Infrastruktúra, politikai helyzet meg éppolyan rakás sz*r nálunk is -
#372 na ez igaz -
#371 ez egy vesztes ország, maradunk továbbra is a béka segge alatt -
#370 1. rendezni kell egy foci döntőt (UEFA, BL, bármi)
2. rendbe kell tenni a gazdaságot (2000 milliárd az 2000 milliárd)
3. ha ezek megvannak, jöhet a buli
megj. sokkal jobb helyzetben lazán lemondtuk a világkiállítást ... -
DJ BP #369 Infrastruktúra nuku, ennek köszönhető főleg egyébként -
#368 hát egyrészt ők érdemelték meg a legkevésbé...0 futballmúlt, ukránok infrastruktúrájáról meg polikai helyzetéről nem is beszélve...nehogy aztán pofára esés legyen és 3-4 év múlva át kelljen adják másnak -
#367 nah magyar focinak elfogyott az esélye -
#366 azért ukrajna meg lengyelország se egyesült arab emírségek^^ -
DJ BP #365 ugyanúgy kopp ez most minden párt számára sztem :) -
Grenzjager #364 naivitás -
#363 miért? a digók nem érdemlik meg, mi pedig képtelenek vagyunk a jelenlegi helyzetben megrendezni, tehát teljesen logikus döntés született. -
#362 Meglepődtem volna, ha stadionok, csapat, eredmények nélkül, szar gazdasági helyzetben, stb., stb., mi rendezzük.
Már gyanús volt, hogy GBRben rendezik az eredményhírdetést. A polákok miatt kapták meg.
Amúgy Gyurcsánynak, Gyárfásnak ez újabb kopp ... -
#361 Én nem tudom hogy ők érdemlik-e meg, viszont azt tudom, hogy nekünk jót tett volna ha megkapjuk -
#360 platini leszophat -
DJ BP #359 hát igen -
#358 szánalom -
#357 Krakkó szép város voltam már ott :-) -
#356 Hát szerintem ezt nem sokan gondolták volna. -
#355 Ők azok, akik egyedül megérdemlik... -
Grenzjager #354 POLAND UKRAINE!!!!!!!!!!!
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
#353 Lengyel-Ukrajna -
#352 lol -
#351 lengyelek nyertek! -
#350 m1-en nem tudnak fordítani XDDDDDDDd -
Grenzjager #349 NEM KELL AZ EB!!! -
#348 Nekem ez nem műkszik, ellenben az eurosporté igen -
skristof #347 hallgatom a te verziódat -
#346 Hát igen az arányok nem nagyon vannak rendbe...
Sport1-en adják... -
#345 nincs lába:O -
#344 Online Adás -
Grenzjager #343 és ha megkapjuk akkor nevezzünk téli olimpiára egyből... ahhoz is minden adott