A magyar nyelv úttörői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Régen ugye kifejezték magukat, hogy "Csinálok valami oszt jól van:" ma már meg " csinálok valamit azt jólvan"
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
A szerkesztõ gondolom nem egy nyelvtanóráról hiányzott<#vigyor3>#vigyor3>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Trance&Friends nothing more..
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
én meg valhogy a német versioval nem lenék kibékülve..."
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=394
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=395
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondjuk a doksival nincs bajom, ahogy azt már írtam a topik elején.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Következõ, amin kínomban nevetek a falat kaparva, a tévé primitívsége. Valóságshow. Kiválogatjuk a tíz-tizenöt legérdekesebb, leglazább fiatalt, összezárjuk, aztán hadd "kommunikálnak" arról, mi a trendi. A VV4 ellen már most tiltakoznak, a III-nál kb. 110 magyartanár akasztotta fel magát 😊
Hogy a dõzikérõl már ne is szóljak egy sót sem... nincs annál szebb, mint amikor egy magát értelmesnek valló ember dicsakozik a buszon, vagy a gyerekei elõtt. Néha igazán kedvem lenne belevizelni a 230-ba ezektõl.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én elveszem, te elveszel, és õ....
Ez már a ló túlsó oldala szerintem.
Kép
Ez meg a másik...