A magyar nyelv úttörői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
vlala: nemtom pontosan, mondom, hogy nem mostanában volt, és annyira nem is érdekelt 😊
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Végülis a topic témája "pont" megtûri az efféle elbaszott szlenget.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Egy kérdés: a csuklik ige felszólító módban hogy van? Csukoljon? (... össze alattad a ló, stb.)
"énse tom mitõl szép az nfs graffja, de azbiztos hogy amikor hazajöka schoolbol elsõ dolgom az hogy ide feljöjek ogy na vane már demo, mert nekem kedvenc autos gamem, nemtom miért, ez nálam oyan dolog hogyha fenvan warezon,csapot papot otthagyok szedem lefele 😄 nemtom mivolt mw idejébe, fennvolt, este 10 ig 2 lemezt leszedtem, felkeltem reggel 5 kör, sé a maradék 3 at is leszedtem, aztán kiprobáltam és aztán má mentem is schoolba :S"
"az UG2 az nagyon rossz graffal let megáldva, pixeles mint a nyû, és vhogy a fényeknek a szine 99% ba fffff a szinkod táblán, tehát full fehér"
Nem csatornát jelent a La Manche. A nevét egy francia városról(Manche) kapta.
Legalábbis a Wikipédia szerint.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nagyon sokan használják a La manche-csatorna kifejezést is. A "háromkerekû bicikli"-re inkább már ki sem térek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jó mondat, de
to unlock sg - kinyitni a zárat
kiunlock - még kijjebb nyitni, esetleg kikinyitni?
(ugyanez a helyzet a beloginolással is.)
Ha valaki magyarul sem tud, légyszi, legalább angolul ne próbálkozzon, mert ilyen mutánsok születnek belõle.
Ennek a kivételével egybõl el tudtam olvasni, ezen kicsit gondolkodtam😊.
"Amibe nem hallsz bele, abból esrösödsz!" 😄
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
"Ez a legjobb, amikor valaki okoskodó, magyarázó szövegben ekkorákat hibázik. A "vesszõ" gomb biztosan elkopott a billentyûzetérõl 😊"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A "hibát vét" kifejezés a "mit vét?" kérdésre adható logikus válasz. Ha megnézzük, hogy a "mit vét?" jellegû kérdésekre milyen más válaszokat adhatunk, akkor abból egyértelmûen kiderül, hogy mindig az elítélendõ cselekmény végeredményét nevezzük meg, és sohasem azt a személyt (vagy dolgot), akinek a rovására történik a cselekvés."
Ez nem az én álláspontom, csak rákerestem és ezt dobta ki.
"igen sok játéknál is tapasztaltam hogy néha elég elvakultan irják meg a cikküket az itteni kritikusok mert pl mulkor mait mindenki várt játékot meg minden
ök azt mondták grafika minden szar közbe kiderül hogy évjátéka is lehet.Szoval azért van még nekik is mit tanulniuk."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"