Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
ezeket nem is tudtam köszi😊 Ezt hol olvastad?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

lehetne valakihez csatlakozni multizni?
pc killer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwayne spec. tulajdonsága az(netes leírás szerint) hogy ha felhívod akkor követni fog minket egy autó bandatagokkal. Ez olyan mint pl . Little Jacob-nál a fegyvervásárlás(elhozza a közeldbe és az autó csomagtartójából árulja olcsóbban mintha boltban vennéd) vagy Packie-nél az autóbomba kérés...

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

AntiHero
"hogy Dwayne-nel haverkodni lehet és spec. tulajdonságot megnyitni nála."

Mien tulajdonságokat?😮

Jó lesz már a spoilerekbõl fkiúk😄.
Nagynehezen tudom megállni csak hogy ne olvassam el õket.

pc killer
Én igazából azért Dwayne-t öltem meg, mert pénzre számítottam playboy-tól, de késõbb amikor nézegettem a statot rájöttem, hogy Dwayne-nel haverkodni lehet és spec. tulajdonságot megnyitni nála. Egyébként van még a játékban több ilyen rész ahol választani kell 2 ember között.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

És miért?
AntiHero
szintén😊 Ugyan ezt gondoltam róla😊

TothLaci
Jól.
TothLaci
Muhaha... én Playboy X-et választottam célpontnak. Annak volt nagyobb arca...
Én X-et. Jól tettem?
AntiHero
Miért? Mert én Plaxbox-xet X-eltem ki😄. Dwayne olyan barátságos volt meg nem nagyképû.

Smuge
Kirohansz a házból , aki az utadba esik elintézed majd átmászva a kerítésen beugrasz a vízbe ahol van egy motorcsónak amivel urasan eltávozol egészen a molóig, majd a homokos parton visszasétálsz 😊

Alwares
Jujj de jó, hogy nem olvastam el azt a spoilert hanem csak a válaszokat. Ezzel vigyázzatok már bazdmeg!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

pc killer
Dwayne-t sajnos. Már megbántam...

AntiHero
Én kinyírtam a zsarukat is😛 Aztán kiballagtam és elmenekülem😊 Negyon tetszik ez a lövöldözõs rész.

Másik küldetés :
Ti kit öltetek meg? Dwaint(lehet rosszul írtam) vagy Playboy-x-et?

Akkor ok. Nagyon nem tetszett a GTA-kban ez.

Nem.
Amúgy én még nem borultam fel a kocsival😄. Szabályosan közlekedek.
Ha felborulok, akkor ugyanúgy elkezd égni a kocsi, és felrobban mint az eddigi részekbe?

Aha. Hát akkor nem tudom nállam mi lehetett. Mondjuk én speciel meguntam, azt adtam neki egy golyót a fejébe...persze ajándékba. De nem köszönte meg a rohadék<#idiota>

pc killer
Ezek szerint még nem sokan végeztek a storyval? <#hehe>

Passz. Én ráfogtam és adta a pénzt míg el nem vettem róla a célkeresztett.
Kicsit off topik: A Vice Cityben állítólag volt olyan, hogy ki lehetett rabolni üózleteket(pizzás, stb.) úgy, hogyha a fegyvert a pult mögött álló csávó fejéhez tartjuk. Na én ezt megpróbáltam még annó, de nekem nem jött össze.
Hogy kellett volna?

Az tuti. Ha megtörténik megyek én is.
dienesoft
Bezony.

Eladják sokan csak keresni kell. pl
Azt próbálják meg. Akkor nem lesz több király GTA. Megyek tüntetni.

stonesour
TÖKÉLETES A VÍZ FODROZÓDÁSA, A BROOKLYN BRIDGE...MINDEN!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour
Bazki teljesen ráizgultam! Valaki nem adja ide a Boxát??? pls 😄
EZ KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

hát ilyen nincs
http://youtube.com/watch?v=EeqiuJJofuA

Fõleg ha az EA megveszi a Take2.<#idiota>
Egyetértek.

mucsácsó
Jó...én a Rockstaron kívül gondoltam 😊 GTA V biztosan alázza majd minden tekintetben.. 😊 Dehát ez természetes... 😉
Nemcsak tûnik. Az is.
"ehhez hasonló történetet, és ennyire überrészletes játékot nem tudnak mégegyszer összehozni szvsz."

GTA 5? 😉
stonesour
Tökéletes játéknak tûnik.
http://youtube.com/watch?v=EeqiuJJofuA

mucsácsó
Hát meg hogy más ruhákban is vannak a szereplõk, meg hogy realtime renderelõdnek az átvezetõk, tehát az idõjárás, napszak is totál megmásítja az egészet, ami igaz is.
mucsácsó
Gyerekek...ennek a játéknak Oscar-díjas storyja van, mindenféle túlzás nélkül! Egyszerûen ez valami hihhhhetetlen. Ne nyomjatok el egyetlen egy átvezetõt sem (márcsak azért sem, mert jópofák eléggé 😊), és figyeljétek a storyt! Eszméletlen...ha megfilmesítenének egy GTA részt, akkor mindenféleképpen ezt kellene..
Niko meg akkora kurvanagy arc... 😊 Ahhoz képest, hogy eleinte (még a játék bejelentésekor) nekem eléggé ellenszevesnek tûnt, szerintem minden idõk egyik legjobb karaktere. A szövege, stílusa...kibaszott nagy, na! Ez a játék aláz, Mafia 2 ringbe se szállhat vele, hiába is lesz jobb a grafikája (sokak szerint jobb, szerintem egy steril, stílustan, mûanyagos vacak), ehhez hasonló történetet, és ennyire überrészletes játékot nem tudnak mégegyszer összehozni szvsz.
arról volt szó csak, hogy a párbeszédekben lehet változás
Many mar meghalt, mert nem csak engem idegesitett. Mindig is segiteni akarta az "utcat". Ha kimerve is, de sikerult is neki. 😊)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

james69holden
pff, az ilyet illik ám spoilerezni barátom...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Istencsászár
IDIÓTA BAROM...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

stonesour
😞 Kár. Kössz a választ<#integet2>

Manny meg fog halni
pc killer
Egyébként aki végigvitte az mit választott a végén? Üzlet vagy bosszú? Én elmentem szétlõni a szemét Dimitri seggét. <#violent>

De ezt igérték. Vagyis valahol ezt olvastam.
régen haver nem tudott semmit angolul és mindig átnyomta, mert csak löni szeretettXD ma már nem játszik😄

Akkor erteni nem art. 😊 Ellenben en volt amelyiket elnyomtam, mert Manny peldaul annyira tenyerbemaszo pocs, hogy en legszivesebben ot lottem volna le. Ugy negyvenszer.

Mas: Egyik kuldetesben szerepet kap Niko oneletrajza. Olvassatok el, mert beszaras!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Istencsászár
Azért durva lenne hogyha mindig más lenne😊 felesleges...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Doog
Pc-s topik bezárva bizonytalan ideig. :S

...::::::...

Hivatalosan nem érhetõ el. De Angol címmel használható. Ha Silverként használod ingyenes de így nem tudsz multizni és Live Vision Cam-ot használni. Hogy játszhass multiba Gold elõfiztu kell venni. Ez egy évre átlag 12000Ft, lehet 3 hónaposat is venni ami átlag 6000Ft.