Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szégyeld magad😄.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
akkor szokta ezt szerintem kírni...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
your gamer profile does not have the correct permission for multiplayer
PSN: berghold
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
BTW utánanéztem a flashelésnek és láttam, hogy több féle olvasási sebességû flash van. Szerintem az enyémben valami lassú van, mert hangja is alig van... Ha eredeti játékot teszek bele akkor azt rendes sebességel fogja olvasni vagy azt is lassan?<#help>#help>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
nem lepõdnék meg,ha majd a következõ részben játékfejlesztõ cég birtoklása lenne a fõ cél 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
EEE 1899
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
tölthetö térkép
MEgvan az origi game, nagyon happy vagyok ez a hdd hiszti meg hülyeség
nincs hdd-m és fullra ok minden!
Kérdés hogy lehet multizni még soha nem nyomtam!!
Valaki felvenne pls:
sittes79
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
help
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nade már negyed 3 és még mindig nem jáccok, ez igy nemjo 😄...na bb
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
17 perc alatt kijátszotta 100%-ra, az igen...gyereknek van 57000GS asszem, mottoja Pls read my bio, meg is nézem
Az only1realty is kurvára érdekes, már tegnap elõtt mikor néztem, akko még csak õ volt ott és akkor 17 órát irt neki, sztem az is kamu...
WTFFF...most v én nem értem, vagy ez mind khm **** ahogy én értelmezem, ki milyen gyorsan vitte végig a fõsztorit:

"Szintén fagyásokat és más problémákat jelentenek Xbox 360 felhasználók. Egyikük beszámolója alapján néhány perc játék után kifagyott a szoftver, majd ezt követõen minden gombnyomás fagyáshoz vezetett, amin nem segített a teljes újratelepítés vagy a lemez kicseréltetése sem. Egy másik felhasználó idõrõl idõre leszakad az Xbox Live-ról, amit követõen idõrõl idõre megakad a játékmenet néhány másodpercre. Megint mások arról számolnak be, hogy nem töltõdnek be a textúrák idõben, és látványosan leesik a képfrissítési sebesség -- ez állítólag a BenQ DVD-meghajtókkal szerelt Xboxok esetében fordulhat elõ."
http://topgearhungary.blogspot.com/
ja meg birtam mikor sétáltam csak utcán és arra volt egy kövér rendõr, erre elkezd üldözni egy fickót aztán késõbb megáll kifulladva és hagyja elfutni 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Azért egy aprócska észrevételt megosztok tegnapról: rendõrkocsival elég keményen megborultam, ugye az autó tetején ott van a sziréna, mûanyag színes burok alatt vannak maga az ÉGÕK!...borulás után, némelyik égõjérõl letört ez a mondhatni üvegnek is...de még alatta maga az ÉGÕ az épp volt és villogott rendesen.
Egy legközelebbi alkalommal, annyira megborultam, h még az égõrendszer is kiszállt némelyik burok alól a kocsi a tetején...szal eléggé megfogyatkozott, na mondom jó bekapcsolom a szirénát akkor, eredmény:
NYIKORGÓ, SELEJT HANGOON A MEGMARADT SZIRÉNÁK ELKEZDTEK VIJJOGNI, DE MIVEL MIND1IKNEK MÁS A HANGSZINTJE...és mivel már alig maradt ÉPP sziréna kicsit durván TORZ HANGBA NYOMTA A CUCCOST 😄
Vagy, megyek kocsival, full sötét volt és tényleg kellett volna a lámpa, nyomom az X-et...e mondom miért nem világít, nézem hát a kocsi eleje kicsit megvan törve, szvsz lámpa nuku xD ...(ha hosszan nyomjátok az X-t, akkor FÉNYSZÓRÓT KAPCSOLJA BE! és messzemre elhát ugy mint a valoságba)
Vagy, Bohan városrészbe vagyok már, csapatom neki kocsival vagy 200-al...közbe épp nem nagyon figyeltem, mert cseteltem és folyamatos beszéd közbe föleg ha izgalmas a téma, nem mindig figyel az ember, na szal a lényeg...késön vettem észre a kanyart, fogtam ZÚ kéziféket rá, a kocsi 360 fokot fordult majdnem, a sebességébõl nem sokat vesztett, szembe ott a fal...jajj ne mondom, frontálisan bele, Niko kirepül a szélvédõn, a poén az, hogy pont ott 1 küldit csináltam elötte (amolyan raktár épület), és volt ott egy ajtó és pont az épület fal azon részén csapódtam be ahol az ajtó is van és BEVITTEM A KÖZFALAT GECCCCCCCCCCC....ajtóstul gecciii...OMFGGGGGGGG
Motor áááhhh kibaszott jó, azzal is buktam pár nagyot azt inkább már nem is részletezem...DDD
Na megyek is játszani, wrz huszárok meg mennyenek az ********-ba 😄 kicist idegeít, hogy emiatt járnak elõrébb, nézegetm a saját meg más friendlistáját...kurva annyukat és nincs semmi bannolás 😞(