CUCLI#5634
jól láttam, hogy a felrobbanó kocsi lökéshulláma elrepítette a motoros faszit? O_O
Kalozoner#5633
ez a novemberi megjelenés egy pletyka de már nagyon régi, még a konzolos megjelenés előtt röppent fel valahol...és azóta ebbe kapaszkodik mindenki..
Hát igen, Ragnar a nagy elf, aki "Seggbe tudja b**ni a Feneketlen tavat..."
HM#5631
Mivel nicns pontos nap óra perc megjelenés csak az hogy ősszel (ha nicsnen halasztás). Az SG hasáracsapott és írt novembert....
(Novemberben valószínűleg arra a hírre senki nem fog emlékezni.)
~Nos, az új GTA jött, látott és a jelek szerint győzni is fog. Mivel PC-re csak novemberben jelenik meg a játék, így csak konzolos adatokkal tudunk szolgálni.~
Ha Playboy-t ölöd meg, akkor Dwayne barátod lesz és lesz Special Képessége (leírom, h mi a 2. spoilerben), és megkapod Playboy apartmenjét (ami tök jó). Ha Dwayne-t, akkor kapsz 25 ezer dolcsit (asszem), de Playboy megszakítja veled a kapcsolatot. Szal sztem egyértelműen Playboy-t kell kinyírni.
Mindegy, már úgy is mindegy :)))). Amúgy meg evvel nem voltam siztában, pedig tudom, hogy a házigazda, mint "felelősség" áll fent, ennek elenére hirdettem magam. Sajnálom.
zoluss#5596
Ragnar, te mekkora kretén vagy. Mindenki mást lefikázol, most épp a nevük miatt olyan embereket, akik semmit nem ártottak neked. Közben te meg egy hülye kocka vagy, aki elélvez a GTA-tól. Amíg te otthon görnyedsz a szobában, addig én megyek, és iszok egy pár sört a haverokkal. Tudod van akinek nem a játék a mindene, sőt van, akinek van önkritikája is (pl. rajtad kívül itt majdnem mindenkinek), és nem csak másban látja a hibát. Szedj fel egy nőt haver, bár biztos nem lesz könnyű (nem GTA-ban, az nem ér). A többiektől elnézést kérek az offért, de már nem bírtam bent tartani.