Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy pillanatra rámhoztad a szívbajt és azt mondtam magamba:BAZDMEG EZ PÉCÉRE!!! Ezért vettem én boxot? De aztán elolvastam az egész üzit.
Szégyeld magad😄.

Tudtommal az új gépekhez jár 3 hónap free Gold ami a Live reg.-nél kerül aktiválásra. Szóval, hogyha már több mint 1 hónapja használod a Live-ot és nem vettél Goldot akkor Silver.
Snexi

2 perc volt összedobni az X360-asból paintba,de azért jól néz ki xD

BiG G
szerintem elõ kell fizetni a goldra, de majd a nálam okosabbak megmondják

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

arcade pack-hoz mi jár silver? mert akkor az van 😞

james69holden
gondolom silver accod van
akkor szokta ezt szerintem kírni...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Szerintem azt, hogy nincs Goldod.
basszus ez mit jelent please help!

your gamer profile does not have the correct permission for multiplayer
AntiHero
Nekem is elsõre sikerült. Semmi nehéz nem volt benne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Rosszul gondolod 😄

PSN: berghold

Istencsászár
? nem volt nehéz, csak le kellett õket rajtolni, egyenesbe elhúzni, utána biztos tempóban lehetett már menni... ehhez semmi szerencse nem kell, pofon 1szerû volt, az autóm sértetlen volt, egy karcolást nemkapott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cache ûritése.
pc killer
Pff akkor nagyon gyorsan meg kell vennem. Jöhetne már a pénzem.<#falbav>

BTW utánanéztem a flashelésnek és láttam, hogy több féle olvasási sebességû flash van. Szerintem az enyémben valami lassú van, mert hangja is alig van... Ha eredeti játékot teszek bele akkor azt rendes sebességel fogja olvasni vagy azt is lassan?<#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

ProGabe
ha az átlagos $60-al számolunk,akkor az potom 252 millió dollár! 😮

nem lepõdnék meg,ha majd a következõ részben játékfejlesztõ cég birtoklása lenne a fõ cél 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igen BENQ drive!
bubu13
ami a Brucies küldetésnél van?Ha arra gondolsz akkor én nekem rögtön sikerült elsõ lennem mondjuk egy kicsit lökdösõttem is

EEE 1899

pc killer
Benq drive?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Ez engem is érdekelne.

elsõ nap 4.2 millió kelt el a játékból
Ewergo
Hát minden szép és jo de ez az autos utcai verseny a szerencsén is mulik. Gondolom senki nem lett elsö elsöre, másodikra!
tölthetö térkép

sziasztok végre megoldódott a popup textura meg minden hiba

MEgvan az origi game, nagyon happy vagyok ez a hdd hiszti meg hülyeség
nincs hdd-m és fullra ok minden!

Kérdés hogy lehet multizni még soha nem nyomtam!!

Valaki felvenne pls:
sittes79

Drephis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy tudtátok, hogy benne van a gta 3-as claude ruhája? most vettem észre. 😄

help

Énvagyokazapád
ez mire jó? <#confused>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Drephis
ezaz, hogy én se. 😞
kár.. az a kettõ elég gagyi

help

köszönöm !!😄
System majd Memory ott a HDD-nél Device Options majd meg kell nyomni ezeket e gombokat egymás utánn: X X LB RB X X
Alwares
Viszont ez a Jákob gyerek nagyon fel fogja baszni az agyamat. Tök bugosak a küldijei. Odamegyek a jelzett pontra és nincs ott semmi. Térképen jelzi, de valójában nincs ott semmi :S Áhh...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

CSOCSO
az orosz boltban igen... lesznek mas boltok is de ott meg nem lattam sapkat..
AntiHero
15 óra játék és még csak 25% tartok 😮

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

CSOCSO
egyszer en is kiestem a szelvedon... mentem full sebesseggel a ste'gen es a vegen nekimentem a korlatnak.. kirepultem a vizbe 😄

Üdv !valaki segítsen ,hogyan kell kiüríteni cache-et!!!
Grove4
Ma vettem meg a gamet,még nem sokat játszottam vele,de eszméletlen jó,nem tudtok egy magyar oldalt,ahol érdekes infók és egyéb dolgok vannak írva a játékról?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Drephis
csak két fajta sapka van?

help

Folyamatosan fejlesztik, most is van pára marathon challange, olyan mintpl az acsi, csak nem kapsz érte csak ilyen kitüntetést v nemtom...nagyon komoly már most is...majd mindenki akkor indul be mikor már egyszer végigvitte...

Nade már negyed 3 és még mindig nem jáccok, ez igy nemjo 😄...na bb

Alwares
Amúgy a leaderboard-on kívül ez mire jó?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Amugy kurvajo, ez a Social Club 😉

Rohadt cheater<#levele> -.-

17 perc alatt kijátszotta 100%-ra, az igen...gyereknek van 57000GS asszem, mottoja Pls read my bio, meg is nézem
Az only1realty is kurvára érdekes, már tegnap elõtt mikor néztem, akko még csak õ volt ott és akkor 17 órát irt neki, sztem az is kamu...

WTFFF...most v én nem értem, vagy ez mind khm **** ahogy én értelmezem, ki milyen gyorsan vitte végig a fõsztorit:

BONO
Ok köszi! Most sikerült de tegnap este mikor probáltam ugyanezt csináltam és semmi!

Minstrel
aztmondják jó, de állítólag GTA azokon akadozik.

"Szintén fagyásokat és más problémákat jelentenek Xbox 360 felhasználók. Egyikük beszámolója alapján néhány perc játék után kifagyott a szoftver, majd ezt követõen minden gombnyomás fagyáshoz vezetett, amin nem segített a teljes újratelepítés vagy a lemez kicseréltetése sem. Egy másik felhasználó idõrõl idõre leszakad az Xbox Live-ról, amit követõen idõrõl idõre megakad a játékmenet néhány másodpercre. Megint mások arról számolnak be, hogy nem töltõdnek be a textúrák idõben, és látványosan leesik a képfrissítési sebesség -- ez állítólag a BenQ DVD-meghajtókkal szerelt Xboxok esetében fordulhat elõ."

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
amikor felkapcsolom fényszorókat akkor a hátsó lámpák nem égnek <#szomoru1><#idiota>

ja meg birtam mikor sétáltam csak utcán és arra volt egy kövér rendõr, erre elkezd üldözni egy fickót aztán késõbb megáll kifulladva és hagyja elfutni 😊

mér, a Benq az nem jó?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Minstrel
nekem eddig semmi fagyás semmi akadás, pedig még a drive is benq

ha szükség van rá, akkor ja.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A játékról meg beszélni nem tudok értelmes mondatokba, nyilván tudjátok, hogy miért...összezavarodott lennék (fõleg mivel irni kell és nem mondani, privát chaten más 😄) meg beszélhetnék most van 1 óra, hát sztem este 6 ig folyamatosan csak nyomnám a szöveget és nemtudnám, hogy mit is mondjak róla, mert mindent akarnék 😄DD jÁTSZANI KELL !!!

Azért egy aprócska észrevételt megosztok tegnapról: rendõrkocsival elég keményen megborultam, ugye az autó tetején ott van a sziréna, mûanyag színes burok alatt vannak maga az ÉGÕK!...borulás után, némelyik égõjérõl letört ez a mondhatni üvegnek is...de még alatta maga az ÉGÕ az épp volt és villogott rendesen.
Egy legközelebbi alkalommal, annyira megborultam, h még az égõrendszer is kiszállt némelyik burok alól a kocsi a tetején...szal eléggé megfogyatkozott, na mondom jó bekapcsolom a szirénát akkor, eredmény:

NYIKORGÓ, SELEJT HANGOON A MEGMARADT SZIRÉNÁK ELKEZDTEK VIJJOGNI, DE MIVEL MIND1IKNEK MÁS A HANGSZINTJE...és mivel már alig maradt ÉPP sziréna kicsit durván TORZ HANGBA NYOMTA A CUCCOST 😄

Vagy, megyek kocsival, full sötét volt és tényleg kellett volna a lámpa, nyomom az X-et...e mondom miért nem világít, nézem hát a kocsi eleje kicsit megvan törve, szvsz lámpa nuku xD ...(ha hosszan nyomjátok az X-t, akkor FÉNYSZÓRÓT KAPCSOLJA BE! és messzemre elhát ugy mint a valoságba)

Vagy, Bohan városrészbe vagyok már, csapatom neki kocsival vagy 200-al...közbe épp nem nagyon figyeltem, mert cseteltem és folyamatos beszéd közbe föleg ha izgalmas a téma, nem mindig figyel az ember, na szal a lényeg...késön vettem észre a kanyart, fogtam ZÚ kéziféket rá, a kocsi 360 fokot fordult majdnem, a sebességébõl nem sokat vesztett, szembe ott a fal...jajj ne mondom, frontálisan bele, Niko kirepül a szélvédõn, a poén az, hogy pont ott 1 küldit csináltam elötte (amolyan raktár épület), és volt ott egy ajtó és pont az épület fal azon részén csapódtam be ahol az ajtó is van és BEVITTEM A KÖZFALAT GECCCCCCCCCCC....ajtóstul gecciii...OMFGGGGGGGG

Motor áááhhh kibaszott jó, azzal is buktam pár nagyot azt inkább már nem is részletezem...DDD

Na megyek is játszani, wrz huszárok meg mennyenek az ********-ba 😄 kicist idegeít, hogy emiatt járnak elõrébb, nézegetm a saját meg más friendlistáját...kurva annyukat és nincs semmi bannolás 😞(

Rage47
vannak patchek konzolra is?
magyar felhasználóktól eddig nem hallottam fagyást, de írják is, hogy csak elvétve fordul elõ. biztos vagyok benne hogy javítani fogják a problémát.

zöld vigyorgó fejecske jobbra

reply

BONO
Megnéztem a maileket. 1 levelem volt de nem történt utánna semmi!