Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Én igen, de sajnos a géped kevés hozzá. Én 5 olyat köttöttem össze, de még ígyis csak max 5fps-t tudtam elérni, így játszottam ovább inkább konzolon 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

KG21
<#hehe> Ez jobb, mint a mi a gépigénye kérdés

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hello

XBOX 360 Emulator-ral valaki próbálta már pc-n?

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

SpeedXHUN
Akinek eredeti játéka van annak mennyire használja az xbox a lemezt?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Csabesz100
Köszi!

PS3 ID: Csabesz82

james69holden
asszem csak a 3.-on lesz majd

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
olvasd el a pacák e-mailjeit

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

morgomedve
a második szigeten vagyok, merre találok helikoptert?
vagy még nem lehet?<#vigyor4>

Csabesz100
#5244 Mégis kellene a megoldás. Valahogy tobbmentem, de elb...am a küldetést és most megint a szobában vagyok. :-(

Csabesz100
Oké, megoldottam!

Csabesz100
Tudnátok segíteni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit kell csinálni annál a küldetésnél, amikor egy szobában vagyok és a laptop-on kell valamit megnézni? Már megnéztem mindent, de nem tudok továbbmenni! :-(

Felhívom a figyelmed, hogy ez még mindig "csak" egy játék. Ne legyünk már telhetetlenek. Akinek meg annyi esze van, hogy felhõkarcolóról ugrál motorral lássuk be, hogy nem a realitások talaján él.
stonesour
<#ejnye1>VICCES IS LENNE.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Istencsászár
Ez multiplayer... singlibe ilyet nem látsz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snexi
volt már

stonesour
ajj már:

http://youtube.com/watch?v=bYi1QqPVMEk

stonesour

stonesour
Mégse olyan jó a játék ahogy gondoltam:

stonesour
Nem arra mondom, hanem ahogy elüti a kocsi az embert.

igen, motorral leugrani egy felhõkarcolóról, aztán visszapattanni rá és sortüzet nyitni a járókelõkre télleg nagyon élethû

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

stonesour
Ilyen élethû a játék? ÚGY KÉNE! MEG EGY BOX! <#boxer><#boxer>
Nem baj hátha kijõ PC-re, SA-nal is így volt.

stonesour
<#banplz><#banplz><#banplz>

Drephis
Nem, akkor a csajod hal meg, asszem kate-nek hívják.

help

9,5

BiG G
szvsz tízbõl kilenc és felen nem támogatnák a házigazdaságodat. amúgy hány éves is vagy? elég gyerekesen viselkedsz néha.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

LOL

Gyocsika
Annyiban mondjuk én is egyetértek Ragnar-al, hogy persze, meg kellett volna nézni, h ez milyen topik (jelen esetben PC/Konzol) mert ugyebár a játék gépigényét PC-nél szokták leginkább kérdezni.

De akkor is meglehet ezt mondani kultúráltabban is.

Nah de inkább GTA IV, mert ez egy nagyon király kis game.

A velemenye pont annyit szamit, mint barmelyikunke, megha jelen esetben nem is ertek teljesen egyet vele. Viszont az alap irany, amit kijelolt, helyes. Szerenyseg, Ragnar, szerenyseg! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Érdekes vége lett a játéknak mivel Dimitrit nem bírtam megölni, így a pénzt választotttam. Elmegyek Roman esküvõjére kijön mindenki a templomból mögém áll egy kopasz faszi és leakar lõni. Kikapom a kezébõl a fegyvert és ahogy veszem el lelõttem Romant. Akkor is ez történt volna ha megölöm Dimitrit?
Esrohnoil
Akkor házigazda már nem lehetsz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gyocsika
A topikot régóta olvasom, és volt 1-2 hsz-em de az tök mind1 szerintem.

Egyébként:

""A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetõséget elvesszük.""

rudanjoe
kóla, puska, sültkrumpli....😊

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Igen. Amúgy most látlak elõször beirni ide,szvsz véleményed nem sokat számít és...MIÉRT ??? házigazda nem röhöghet ki senkit^^, nem is tudtam, h van ilyen szabály...JA BOCS A HÜLYÉKET SAJNÁLNI KELL ! Go and watch F1 pls kkthxbb <#mf2>

Gyocsika
(És így akar valaki házigazda lenni-e? zárójel bezárva

De. Legalabbis szandekukban all.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

PS3/X360, DD5.1-es hangrendszer, HDTV, fotel, qrvasok szabadidõ.

Na te is mekkora n00b lehetsz sõt vagy-e 😄DD <#wow1><#taps>
Nincs bejelentve sem pc-re, lehet nem is lesz, CSÁÁÁ!

bH-n fõoldalon szokott lenni szavazás, nemrég az volt a kérdés, hogy mi(k) tud legjobban felidegesíteni ? Vagy valami ilyesmi...
Volt vagy 10 válasz lehetõség, és az alján volt az, hogy A HÜLYE EMBEREK!
Na erre szavaztak legtöbben...köztük én is.

Jezusom😄

Esrohnoil
Hááj!
Az lenne a kérdésem h. mi a játék gépigénye...
Valamint h. a San Andreassal összehasonlítva mennyi a gépigénye?
Elõre is köszönöm.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hali
akkor ne is foglalkozzak velük kifele menet, csak simán sprint (nemlõnek agyon? 😊)?

www.napisajto.hu

Tomsteel
én is erre gondoltam (ebben bízok), hogy ez valami utólagos "nézzük végig több helyrõl, hogy mit csináltunk" dolog, de próbáltam figyelni az illetõ viselkedését, például, hogy mikor heli nézetbõl figyeljük a dolgokat, a srác nagyon komolyan belerongyol az autópálya lejárónál a falba, pedig, azt a falat normál kameraállásból látnia kellett volna, ergo õ is azt látta amit mi látunk.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ez multinak tunik. A tobbiek majd megmondjak, de tippem szerint spectator mod, vagy valamifele action replay lehetoseg. Latvanyos.

Tomsteel
videókon láttam, hogy helikopter szemszögébõl mutatják az autót a leglehetetlenebb helyzetekben, meg az üldözõ rendõrautóból.

például ezen a videón is jól látszik

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Itt is vannak mentos, es tuzoltos kuldetesek? Tuzoltot mar szereztem egyszer, de tomegoszlatason kivul mas hasznat nem lattam a vizagyujanak. Taxizni se probaltam meg, ha jobban belegondolok.

AntiHero
Én is lassan kijátszoma játékot😞 (fõ sztory) Ezek után elleszek még az tény, de azért ezek a zsír küldetések hiányozni fognak😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ezt mondom énis, azt is kitoltam 1000-re...nade a végén térkép alapján nekivág az ember, az meg úgy monoton, nem-e ? :S Sokkal jobb lenne a játék alatt kilõni a nagy részüket, hisz szándékosan 1-2 küldi alkalmával is pl ott van egy galamb, de direkt nem lõttem én se ki.

Kéne még rendõröznöm, akkor ott vannak a versenyek, stuntok, galambok...
és amikor már csak ezeket maradnak, olyan szar érzésem lesz 😞(

Amúgy, nem hiába mondogattam én már a trailer 2 nél, hogy van néhány hasonlóság a játék és a Szemtõl szemben (Heat) c. film között 😛
Tegnap, a játék eddigi legjobb küldijét csináltam meg, de annyira beleéltem már magam, h az hihetetlen...TV hangosra véve, szomszédok azt hihették, h lövöldözés van itten e 😄DD már-már énis mondogattam mint Niko, hogy "Fucking pigs...fuck these pigs...bastards" - GYERTEK CSAK ...MEGDÖGLÖTÖK WAHHH 😄DDD
- bírom ezt a Packie gyereket 😛

Aki csinálta ezt a küldit tudja melyikre gondolok 😛

AntiHero
Ezért nem szabad felszedni/lelõni ha találsz 1et. Assasins Creedbe is a zászlókat sose vettem fell hiába láttam 1-2db-ot

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hol talalkoztal ilyennel?

goblin, az miért lenne már úgymond önélménymegfosztás 😄DD...biztos keresgetni fogom a 200 galambot -.- ...ugye ez a rejtett honlap sem véletlenül van, csak az a baj vele, h ha kilösz egy galambot, akkor még ugyanugy ott lesz a képen a jelzése...a Bullynál jóvolt, ott pl amit felszettél eltûnt.