Azért vevőnek ne nagyon mondd azt, h gyengus a grafikája, mert lehet, h a vevő szempontjából nem az, és ámulni-bámulni fog :P
Sok helyen olvastam, és hallottam hogy Ps3 on szebb a kép.
Holnap letesztelem :)
Rengeteg játékot szoktam kipróbálni (konzolboltom van) és abszolut nem estem hanyat a grafikátol. Vagy inkább úgy fogalmazok sok van ami ilyen vagy kicsit jobb.
Ezt nem azért mondom mert nem tetszik a játék, sőőőőt nagyon is jó!
De szerintem 9/10 töl semmiképpen nem jobb!
mama2 én látok! Hidd el!
Ez a szakmám, gamet nézni és eladni, sőőőt rábeszélni :)
"benne van a játékban" Vladivostok FM-el egyetértek, meg electrochoccal is, mindig csak ezt a 2-t hallgatom ha már nagyon unom magam, ami elég nehéz :DD vagy semmit sem, csak gyorsulgatok, és hallgatom a kocsi motorját
Ragnar360#5911
Vladivostok FM, BEAT, MassiveB, San Juan, Radio Broker, Electrochoc
xbox360achievements.org on van cselendzs Lola megkeresésére...végigolvastam 5 oldalnyi kommentet, benne van a játékba...
Régen írtam élménybeszámolót is, pedig van mit, de majd max holnap...ma végérejárok a sztorinak, meglesz 90% már...
Mekkora hangulatot adnak már ezek a zenék a játéknak én örülök neki hogy nem lehet saját zenét berakni hanem ezeket kell(nem muszáj) hallgatni.
Vladivostok a legnagyobb rádió! :) Na jó, talán a Broker is bejön még.
Melyik rádió adón van az a zene mikor elkezdődik a játék és be kell ülni Roman kocsijába az a zene szól, így hangzik valahogy ein zwei drei... :D ??
Foxhound1980#5905
Már az elsőn is bekövetekezik 1-2 órán belül szvsz ahogy kezdi az ember felfedezni a gémet..
nem rossz a grafikája ( csak az irányitása elég szar ) bár hogyha meg szokod akkor már nem olyan rossz de elösször elég furcsa xDD:D
"Mert annak nem valami nagy a grafikája." játszottál már vele? őgylátszik nem
hallod a topic neve az GTA 4 = grand theft auto 4 xDDD :D:D:D
marcinger#5901
GT 4 az nem a Gran Turismo 4? Mert annak nem valami nagy a grafikája.
hülyeség... attól függ mekkora tv-n nyomod, szerintem, azért lesz különbség a homályosságnál egy 82"-es és egy 32"esnél
Grafika gyengusz? Ember te látsz? A Grafika a legjobb baszod:O.
Amúgy a másodi sziget hanyadik százaléknál lesz?
és egyébként meg ps3-on homályosabb a kép szoval nyugottan probálld xDD
ezt a grafika gyengusz dolgot, akkor mond, ha mondjuk átértél a második szigetre, nagyjából ekkora fogod azt mondani, hogy a grafika az erőssége a játéknak
Ma próbáltam ki a GT4 et. Jó játéknak tünik de a grafika elég gyengusz.
Igaz 360-as on próbáltam ki :( Holnap egy ps3 at is bedugok HDMI vel kíváncsiságbol.
Amikor a RUSSIAN SHOPBAN vesz mindenféle dolgot (misszió), akkor felhívja Roman-t, h 'Vettem cuccot, de úgy néz ki minden, mintha az Old Countryból hozták volna'
Remélem értitek.
partizan182#5886
R* van akkora név mint pl Will Wright, akkora szabadságot kap mindkettő bármelyik kiadónál is legyen amennyit szeretne. A Spore is csúszik évek óta, EA meg tűri nyugalommal.
Különösebb következménye nincs. Ha Frank marad meg és haver lesz, akkor a játék végéig leszedi a wanted csilagokat ha hívod, utánna többé már nem. Ha Derrick akkor semmi, de lehet ő meg ad két újabb küldit, de ebben nem vagyok biztos. Amelyik neked tetszik. ja meg a temetés máshogy zajlik kicsit.
Hol lehet e pillanatban a legolcsóbban megvásárolni a szoftvert X360-ra?:)
Én is remélem nem vásárolják fel,mert akkor az electronic arts nem csak a need for speed sorozatot,nba,nhl játékokat,hanem még1et tönkre fog tenni:(