8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• jaszy
    Rosszul fogalmaztam, nem gyengusz hanem többet vártam.
    A vevő eldönti, célirányosan jön :)

Azért az ámulás-bámulás nem ilyen :)
    Nagyon elfogult vagy.....
  • Snexi
    Ez komolyan bejön neked?Szerintem szörnyű
  • Checkerboy
    Azért vevőnek ne nagyon mondd azt, h gyengus a grafikája, mert lehet, h a vevő szempontjából nem az, és ámulni-bámulni fog :P
  • jaszy
    Sok helyen olvastam, és hallottam hogy Ps3 on szebb a kép.
    Holnap letesztelem :)
    Rengeteg játékot szoktam kipróbálni (konzolboltom van) és abszolut nem estem hanyat a grafikátol. Vagy inkább úgy fogalmazok sok van ami ilyen vagy kicsit jobb.
    Ezt nem azért mondom mert nem tetszik a játék, sőőőőt nagyon is jó!
    De szerintem 9/10 töl semmiképpen nem jobb!

mama2 én látok! Hidd el!
    Ez a szakmám, gamet nézni és eladni, sőőőt rábeszélni :)
  • Yoda001
    "benne van a játékban" Vladivostok FM-el egyetértek, meg electrochoccal is, mindig csak ezt a 2-t hallgatom ha már nagyon unom magam, ami elég nehéz :DD vagy semmit sem, csak gyorsulgatok, és hallgatom a kocsi motorját
  • Ragnar360
    Vladivostok FM, BEAT, MassiveB, San Juan, Radio Broker, Electrochoc

xbox360achievements.org on van cselendzs Lola megkeresésére...végigolvastam 5 oldalnyi kommentet, benne van a játékba...

Régen írtam élménybeszámolót is, pedig van mit, de majd max holnap...ma végérejárok a sztorinak, meglesz 90% már...
  • Evogordon
    Mekkora hangulatot adnak már ezek a zenék a játéknak én örülök neki hogy nem lehet saját zenét berakni hanem ezeket kell(nem muszáj) hallgatni.
  • Kandurex
    Vladivostok a legnagyobb rádió! :) Na jó, talán a Broker is bejön még.
  • Evogordon
    Ezazzz köszi nagyon nagy zene :D
  • ldavid
    Vladivostok FM | Glukoza - Schweine
  • Evogordon
    Melyik rádió adón van az a zene mikor elkezdődik a játék és be kell ülni Roman kocsijába az a zene szól, így hangzik valahogy ein zwei drei... :D ??
  • Foxhound1980
    Már az elsőn is bekövetekezik 1-2 órán belül szvsz ahogy kezdi az ember felfedezni a gémet..
  • Insomnia93
    nem rossz a grafikája ( csak az irányitása elég szar ) bár hogyha meg szokod akkor már nem olyan rossz de elösször elég furcsa xDD:D
  • Yoda001
    "Mert annak nem valami nagy a grafikája." játszottál már vele? őgylátszik nem
  • Insomnia93
    hallod a topic neve az GTA 4 = grand theft auto 4 xDDD :D:D:D
  • marcinger
    GT 4 az nem a Gran Turismo 4? Mert annak nem valami nagy a grafikája.
  • Yoda001
    hülyeség... attól függ mekkora tv-n nyomod, szerintem, azért lesz különbség a homályosságnál egy 82"-es és egy 32"esnél
  • mama2
    Grafika gyengusz? Ember te látsz? A Grafika a legjobb baszod:O.
    Amúgy a másodi sziget hanyadik százaléknál lesz?
  • Insomnia93
    és egyébként meg ps3-on homályosabb a kép szoval nyugottan probálld xDD
  • Kandurex
    ezt a grafika gyengusz dolgot, akkor mond, ha mondjuk átértél a második szigetre, nagyjából ekkora fogod azt mondani, hogy a grafika az erőssége a játéknak
  • jaszy
    Ma próbáltam ki a GT4 et. Jó játéknak tünik de a grafika elég gyengusz.
    Igaz 360-as on próbáltam ki :( Holnap egy ps3 at is bedugok HDMI vel kíváncsiságbol.
  • Yoda001
    ez engem is érdekelne :S
  • james69holden
    van valami leírás arról h melyik barátunkat hova érdemes elvinni szórakozni? mit szeretnek, meg pl. a csajoknak melyik ruhák jönnek be!?
  • james69holden
    olyan, fehér logós
  • Grove4
    Nagyon köszi.
  • ldavid
    itt van egy, talán megfelel
  • Foxhound1980
    De nem igy néz ki ugye tudod?! :)
  • james69holden
    ma hozta meg a postás

jól néz ki, szolid és egyszerű
    belseje tetszik a legjobban, tiszta narancssárga, tele rockstar logókkal
    (és igen, használni is fogom)
  • BobaFett
    Azt nem értem miért akarják egyátalán hogy felvásárolják őket. Amíg ilyenek a bevételeik, semmi szükség egy multi csicskájává lenni
  • Checkerboy
    Hááát...megoszlanak a vélemények:

Niko Old Country-nak nevezi a hazáját, ugye?

Amikor a RUSSIAN SHOPBAN vesz mindenféle dolgot (misszió), akkor felhívja Roman-t, h 'Vettem cuccot, de úgy néz ki minden, mintha az Old Countryból hozták volna'

Remélem értitek.

• partizan182
    R* van akkora név mint pl Will Wright, akkora szabadságot kap mindkettő bármelyik kiadónál is legyen amennyit szeretne. A Spore is csúszik évek óta, EA meg tűri nyugalommal.
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Különösebb következménye nincs. Ha Frank marad meg és haver lesz, akkor a játék végéig leszedi a wanted csilagokat ha hívod, utánna többé már nem. Ha Derrick akkor semmi, de lehet ő meg ad két újabb küldit, de ebben nem vagyok biztos. Amelyik neked tetszik. ja meg a temetés máshogy zajlik kicsit.
  • hali
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak annyi hogy ki kit valasztott, es milyen kovetkezmenyei vannak ha egyiket vagy a masikat nyirod ki :)
  • Hoz_Hun
    Szerintem többen is. Mi'é?
  • LordAndrew
    Köszi a választ. Az a küldetés már olyan régen volt, hogy most már abszolúte nem emlékeztem rá, hogy kire kellett vigyáznom.

A hugával kapcsolatban van valami infód? (Az első küldetésnél úgy láttam, tetszik neki Niko)
  • hali
    blood brothers missiont nyomta mar valaki?:)
  • Foxhound1980
    Thx! Ha esetleg vki megtalálná fotozza már ki legyenszives.
  • Hoz_Hun
    Szerintem Kínában valamerre...
  • deep
    Hol lehet e pillanatban a legolcsóbban megvásárolni a szoftvert X360-ra?:)
  • Waczkor
    Én is remélem nem vásárolják fel,mert akkor az electronic arts nem csak a need for speed sorozatot,nba,nhl játékokat,hanem még1et tönkre fog tenni:(