Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDD nélkül szinte játszhatatlan volt, megvettem, beraktam, fél óra játék után már minden benne volt cache-ben, és azóta nagyjából nem láttam popupot.<#eljen>#eljen>
(A vicces a dologban az, h fps viszont látványosan csökkent, mert már nem half-lifeos textúravilágban kocsikázok<#vigyor3>#vigyor3>)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 ID: Csabesz82
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
popup csak warezmajmoknál fordul elõ...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
EEE 1899
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
egyébként most volt egy jó poént, pont a Michelle csajjal, szóval elvittem a Perestroka -ba nézni egy kis színházat, szóval elvoltunk, kifele menet löki a sódert a csaj, nem is figyeltem rá, szóval löki a rizsát közben én beszálltam a kocsiba, aztán egy éles duda majd brutál koppanás,..mondom mivamámegen? hát kérem az asszonyt annak és rendje és módja szerint legázolta egy barom, de úgy paszmek, hogy kocsi ajtóstul, mindenestül repült a csaj...😄 hát mondom, majd csak feláll, de csak ott feküdt, közben kiszállt a manus a kocsiból aki elvágta és oda mentem leépteni az amúgy is fekvõ asszonyt, hogy mit képzel, hogy tönkretette a kocsiját 😄D mondom azért már ezt csak nem hagyjom és "fatestápolóval" (baseballütõ) adtam neki pár maflást...egyébként elég komolyan megijedtem, hogy Michelle -nek nyekk van, de végül is felállt 😊
van 200 galamb le kell õket vadászni <#violent>#violent>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Itt van a térképük.
Unique Jump-ok az elõzõ részekhez hasonlóan, egy orbitálisat kell ugratni, átrepülni valami felett vagy ehhez hasonló "bûvészmutatvány" okat kell végrehajtanunk.
A Galambból meg van 200 db Liberty-ben és le kell lõni õket, persze nem mozdulnak semerre mindig ugyanott találhatóak, de ugyanolyan szopatós helyekre rakták õket mint a Hidden Package-kat az elõzõ GTA-kban.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG