8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Yoda001
    hi, szoktad neten (multiban) nyomni? mert akkor felvennélek friendlistre...
    egyébként tieteket is elkezd néha üldözni a rendőr amikor részegen vezettek? :D
  • marcinger
    Letöltöttem a Liveról a 2-ik témát, egyszerűen hihetetlenül jól néz ki.
  • Tibor
    Story-t végignyomtam, elég durva küldetések is vannak.
    Tökre át lehet érezni azt, amin Niko megy keresztül.
    40 órán belül nyomtam végig, és mindenkivel elég jó barát lettem.
    A végén elég durva a döntés következménye.
    Év játéka számomra.
  • LordAndrew
    Cimbit el kell hívni inni és akkor a bárban/kocsmában nyíllal jelölt helyre odamész (olyan, mint a küldetéseket jelző nyíl). Azért fontos a nyíl, mert pl a dartsoló helyen is lehet inni, de csak a kerthelyiségben lévő nyílnál. Benn csak dobálni tudsz... Nagy móka a részeg autóvezetés egyébként. Érdemes Little Jacob-bal iddogálni, mert hamar haverok lesztek és annak előnye van:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha barátjává fogad, akkor diszkont áron tusz vele fegyvert házhozszállíttatni
  • AntiHero
    gta-at nyulták le.
  • Ragnar360
    Most ezt nem értem...mit nyúlnak le előled a haverok ? :O mintha nyelvtanilag nem lenne helyes :D...de téged is hívtalak tegnap asszem, csak singlet nyomtad, ha jól emlékszem.
  • sittes79
    szia!

Lehetne multihoz csatlakozni, de nem igazán tudom hogy
    kell? Mármint van gamertag-em, de hogy hol találkozunk
    az éterben?

gamertag:sittes79
  • goldnarmz
    Csak akkor, ha egyik havert / barátnőt elhívod.
  • Istencsászár
    Én igy magamtól nem mentem inni, misellel voltam randin akkor bebasztam mint a ló, meg multkor jákobbal:)
  • Kandurex
    vótam, ott se lehetett :/
  • goldnarmz
    Bááááár...
  • Kandurex
    hmm,. okés, thx :) megyük zülleni :D
  • Istencsászár
    kicsi jákobot elhívod drinkelni:)
  • Kandurex
    egyéként hol lehet piálni? próbáltam a kajázókba, próbáltam a stiptíztáncos klubba ott se,...akkor hol?
  • AntiHero
    Buli + csak singleztem eddig. Multit ki se próbáltam még:D
  • Kandurex
    én lennék, csak a haverok lenyúlják előlem és GTA -nak,..:/ de a hétvégém szabad egy kis vandálkodásra :)
  • Ragnar360
    Hát, te is nagyon aktív vagy, 3-4 napja nem voltál Liveon...
  • AntiHero
    MA hánykor fogtok multizni? Megyek én is:) Gamertag aki még nem vett fel: AntiHero HUN
  • Ragnar360
    KATT! Stuntvideók!
    www.gamesradar.com nagyon érdemes nézegetni, öntik magukból a videókat...szal aki elakad az odamenjen és ne ide, szinte minden megvan videón a stuntoktól, nehéz küldiktől kezdve minden szirszarig (csak szét kell nézni).
  • Kratos86
    Merre fele található a Willis Wash & Lube nevű hely?? egy motort kellene elhoznom onnan!
  • KG21
    legújabb flashelésű x360 konzol kell hozzá

Ez a paraszt akkor írott lemezt árul? Remélem ha vki megveszi és eredetire számít majd jól beveri az arcát
  • marcinger
  • Alwares
    Azért ez mekkora lol már, nézzétek meg a leírást:
    eladó
  • marcinger
    Elölről viszont Bentley Continental GT.
  • gazgoblin
    "fuck you"

normalis vagy?
  • Alwares
    Amúgy is meg akartam fuck you, csak még nem most mert a pénz most nem kicsit másra kéne...
  • gazgoblin
    "Azt hiszem kénytelen leszek megvenni a játékot. "

• Alwares
    Na azt hiszem ennyi volt nekem ez a játék... Tegnap óta popup-ol, de iszonyat durván. Komplett házakat, járműveket, embereket nem tölt be, csak igen sok késéssel. És itt ilyen jó 10 s-es késésekre gondolok. Próbálok menni az egyik irányba és csak nézek, hogy most mi van? Nincs ott semmi csak fű. Aztán betölt egy útpatkát, aztán egy keritést, aztán mögé egy házat... Borzasztó. Konkrétan játszhatatlan lett a játék.
    Eddig nem volt semmi gond, tényleg semmi. Aztán tegnap az öcsém miközben játszott demot töltött le és iszonyatosan laggolt a játék. Leállította kitörölte és később se lett jobb. Meg csináltam a cahce ürítést is de semmit se segített. Azt hiszem kénytelen leszek megvenni a játékot. Ha valaki tud olcsón GTA IV-et az jelezze pls!
  • Sephi
    Anyad, az mekkora mar, hogy a rendorkocsibol fel lehet kapcsolodni a rendszerbe es lekeresni a bunozoket. Gondolom meg magunkat is ki lehet turulni az adatbazisbol ha eppen nagyon uldoznek nemde? :D
  • gazgoblin
    ejtoernyo nincs a jatekban...

"mikortól nyílik meg a helitour lehetőség?"

passz...csinalj meg par missiont...vagy probalj meg brucie-val elmenni egy helitourra (olyankor te vezetsz)
  • Ragnar360
  • cenobite
    Tegnap nagyon jó volt a multi, csak sajnos 11-kor lépnem kellett. Ma szerintem megint leszek, olyan 9-10 körül. Remélem minél többen leszünk.
  • Grizzly4x4
    nem tudunk beszállni mert a helikopter nincs sehol csak az üres leszállópálya van meg a mögötte álló épület ami be van zárva szóval az a kérdésem hogy mikortól nyílik meg a helitour lehetőség? Ja és még valami lehet majd ejtőernyőzni a játékban vagy sem??
  • gazgoblin
    be kell szallni a helikopterbe mint a taxiba...
  • Ragnar360
    Huh hajnali 3 ig nyomtuk a multit tegnap/ma :) Ma is hasonló nagydobásra készülünk.

Eleinte voltunk 8 an kb. hamar elmentek az emberek, maradtunk 4-en, és lenyomtuk az összes Coop módot, meg egy kis mafyia work, aztán 4-EN !!! Free mode...eszméletlen, annyira elvoltunk még kevesen is, h az hihetetlen...bementünk a Hookers strip cluba...aztán vittem a bandát helikoptereké...elmentünk a Happiness Island-re ott szórakoztunk, meg ugye Heli kell, h megtudjuk nézni az easter egget...1 vezette a helit, mi meg ott ültünk rajta és ugye ki kell ugrani belőle, de elég nehéz mivel a Helit tökéletesen stabilizálni kell :)...aztán sikerült, 4 ajtó ugye és csak 1iken lehet bemenni, de azon is átmegy mintha vmi textúra hiba lenne :D, a falon meg ott a tábla, hogy "No hidden conent this way!" hahahaha :DDD a szív meg kajak dobog...ahh nappal mentünk oda és a fény beszivárgott valahol, ezért szinte feketefehér volt belül minden...éjszaka teljesen más belülről.

Ma megkéne írnom még egy tesztet/cikket, amit hétvégére ígértem :DDD ...
  • Ragnar360
    Thx...imádom ezt a theme songot :P
    Mikor multiba számol vissza, meg elején a betöltéskor WÁHHH :)
  • LordAndrew
    Elmondod hogy megy a helitour? Nekem ott van a térképen, de még nem volt rá érkezésem, hogy megnézzem (azt írta valaki, hogy állandóan zárva van). Szóval hogy működik? Odamégy és mi történik?
  • SD456
    Én most loptam a Helitour ról :D Kilövöd a pilótát aztán mehetsz is :) Most keresek valami katonai choppert.
  • dienesoft
    Hidegrázósan rohadt jó. :]
  • Grizzly4x4
    Tényleg honnét lehet helikoptert szerezni mert nekem is csak akkor volt lehetőségem vele menni mikor Brucie-val elmentünk egy körre de aztán vissza is kellett vinni a háztetőre pedig szívesen elrepkednék vele. Ja még valami házat lehet venni?