Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEm tudjátok, hogy hol lehet a játékban pajzsot/golyóálló mellényt felszedni ?

edios
Vinyó tapasztalatok:

HDD nélkül szinte játszhatatlan volt, megvettem, beraktam, fél óra játék után már minden benne volt cache-ben, és azóta nagyjából nem láttam popupot.<#eljen>

(A vicces a dologban az, h fps viszont látványosan csökkent, mert már nem half-lifeos textúravilágban kocsikázok<#vigyor3>)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
srácok próbáljunk már összehozni egy nagyobb multiplay meccset, vagyunk itt vagy 20 -an, aztán egy fasza órás Cops and Crops? 😊 csak akkor össze is kellene jönni rá, mert 7 körül szétküldtem mindenkinek az invitálást, de csak 4 -en voltunk 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mentõ valszeg felkeltette volna miután kijön. Majd holnap kipróbálom.

Istencsászár
hát pedig a kocsi átment rajta és meghalt😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kár volt..Kétlem, hogy megölhetõ NPC lenne. 😊

Istencsászár
Húbazz, elsodortam a kocsival Kicsi Jakobot ( vagyis az ajtóval😄 ), gép off ( mielõtt mentene😄 ), majd vissza, igazi 3led gyilkos megmozdulás volt😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HUNMarcus
én mennék de nem csatlakozik 😞 kiírja hogy próbálkozzak késõbb

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Kandurex
Játék multiban? mehet?

HUNMarcus
miért van az hogy már fél napja nem tudok multiba belépni???

Csabesz100
Vagy esetleg valahány %-ig már el kell vinni a játékot?

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Csajozni meg kurvázni hogy lehet a játékban? Kell hozzá a másik kecó, vagy így is lehet, hogy ilyen csövesben lakok? <#vigyor3>

Csabesz100
Sikerült! Rossz helyen álltam meg. Vagyis a hely jó volt, csak le kellett menni egy aluljáróba és ott várt a díler!

Snexi
Nincs értelme,legtöben tudják hogy nincs bejelentve.De értjük a célzást...

Istencsászár
Irj a moderátor topikba.

DJ Skyline
Kandurexet megkéred pl, vagy ha lenne házigazda akkor megtudná csinálni

Istencsászár
Options?<#miaz>

Arms
Hogy lehet bekapcsolni a feliratot?

Nem tudja valaki, hogy, hogy lehetne kiirni bannerba, hogy nem jön PC verzió egyelõre és, hogy semmilyen hivatalos infó nincs a PC verzióról?!

Énvagyokazapád
<#bdead>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

AntiHero
nem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egyszer biztos.

Hello mindenki.Tudom hogy nem itt kellene megkérdeznem, de valaki nem tudja mikor jön pc-re is?

Csabesz100
Megpróbálom.

Eredetinél is csinálja volt aki elment 1 darabig a játékban és ott mindig kifagyott nem tudott tovább menni.Azt mondják merevlemez kell hozzá meg nem mindegy milyen meghajtó van a konzolba.
Akkor hivd jacobot.

Csabesz100
Nem kell házba bemenni, hanem az út szélén jelzi a megadott pontot. :-(

Próbálj más oldalról bejutni a házba mint eddig, lehet vmelik emeleten van a elérendõ nyíl.

Csabesz100
Tudnátok segíteni? Elakadtam egy küldetésnél! :-( Egy roncs autóval kell egy csomagot elvinni valamilyen vásárlónak. Odaállok a helyhez és semmi! Írja, hogy siessek, de hova?! Már ott állok! Little Jacob-os munka!

Istencsászár
Akkor ne játsz vele és kész.

Adj többet, cumiztatás meg kefélés is van. L1-el vagy X-en talán LT-vel.

Kandurex
jaja! köszi találtam ott rögtön pár leánykát,..de csak recska van? 😊 mert direkt kipróbáltam és 20 dolcsiért csak megrángatott :/

Kandurex
nekem semmi popup nincs, igaz van HDD -em...ja meg talán eredeti 😊

bubu13
+ aki hdd nélkül játszik

EEE 1899

Repülõ patkányokat 😊 rakhatták volna 1 térképre kissebb pontokkal jelõlve <#falbav>

Énvagyokazapád
okcsá.
popup csak warezmajmoknál fordul elõ...

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Én is csak ámulok bámulok mikor a kocsik mennek a levegõben,vagy nagy ütközés a semminek majd késõbb betölti az oszlopot meg még sok ilyen finomság.Test Drive is kezeli ekkora területet s a grafikája fényévekkel jobb volt.<#levele>
bubu13
Az is nagy amikor Michellel elmegyek a kabaré clubba vagy a színházba már nem tudom és ott bûvészkedik, hogy röptet egy csajt és beszól neki valamit valaki a nézõtérrõl és a csajt meg leejti😄

EEE 1899

AntiHero
Szerez csajt a neten😊 Nekem már + 3 csajom van Michelle-en kivûl😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nézz meg egy videot, én box hiján egész nap erre csorgatom a nyálam XD mondjuk én nem vártam a Rockstartol h egy ilyen játéktörténelembeli "mérföldkövet" nem portolnap PC-re... szvsz nem lett volna huzos átültetni a számitogépre és optimalizálni... és sok-sok cash-t kaptak volna még pluszba 😄

Istencsászár
Lent a dokk-nál vagy ha meglesz az új kéród akkor azon a környéken este nálam nyüzsögnek😊

Kandurex
Ribancok hol találhatóak, Michelle már meg volt, meg nem is mutat semmit 😊 szal hol vannak a könnyû vérüek? 😊

egyébként most volt egy jó poént, pont a Michelle csajjal, szóval elvittem a Perestroka -ba nézni egy kis színházat, szóval elvoltunk, kifele menet löki a sódert a csaj, nem is figyeltem rá, szóval löki a rizsát közben én beszálltam a kocsiba, aztán egy éles duda majd brutál koppanás,..mondom mivamámegen? hát kérem az asszonyt annak és rendje és módja szerint legázolta egy barom, de úgy paszmek, hogy kocsi ajtóstul, mindenestül repült a csaj...😄 hát mondom, majd csak feláll, de csak ott feküdt, közben kiszállt a manus a kocsiból aki elvágta és oda mentem leépteni az amúgy is fekvõ asszonyt, hogy mit képzel, hogy tönkretette a kocsiját 😄D mondom azért már ezt csak nem hagyjom és "fatestápolóval" (baseballütõ) adtam neki pár maflást...egyébként elég komolyan megijedtem, hogy Michelle -nek nyekk van, de végül is felállt 😊

Arms
Hogy lehet új karriert kezdeni?

Mondj egy példát légyszi!!! Már alig várom, hogy nekem is megjöjjön!!!
Kandurex
baszod...csak ámulok és bámulok a grafikán, hihetetlen mit hoztak itt kérem össze!

HUNMarcus
találtam egy városi kis küldetést, lehet már észre vettétek, nem tudom...
van 200 galamb le kell õket vadászni <#violent>

Katun
http://www.msxbox-world.com/forums/index.php?showtopic=10544

Itt van a térképük.

Unique Jump-ok az elõzõ részekhez hasonlóan, egy orbitálisat kell ugratni, átrepülni valami felett vagy ehhez hasonló "bûvészmutatvány" okat kell végrehajtanunk.

A Galambból meg van 200 db Liberty-ben és le kell lõni õket, persze nem mozdulnak semerre mindig ugyanott találhatóak, de ugyanolyan szopatós helyekre rakták õket mint a Hidden Package-kat az elõzõ GTA-kban.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Istencsászár
Galambok avagy hidden package-k, Unique Jump ? ezekkel még nem találkoztam.. kicsit bõvebben merre találom õket, hol lehet "felvenni"?

Énvagyokazapád
ok, én nem koczkulok egész nap mint te, nem tehetek róla hogy eltört a lábam...