Nagydög#5795
En a multkor egy sportkocsit szurtam ki magamnak. Elevagtam, erre eppen megallt, es felszedett egy kurvat. En kirangattam az autobol, es elhuztam. Valamivel odebb megalltam, valamit megnezni a telefonban. Mikozben en ezzel foglalatoskodtam, a kurva kiszallt az autobol, megkerulte, es kiszedett belole. Ezutan meg egy kis streetfightra is palyazott, de mikor eloszedtem a nagyobbik fegyvert, elfutott. :)
Kétkerekezni szintén a reptéren a legegyszerübb méghozzá robogoval:) Azzal szinte el se lehet esni :) Az LS gombot kell lefelé huzzni :)
30
Ragnar360#5792
Akit kiszokott dobni ranked meccsből, az routert használ ?
5x felborulni meg a reptéren a legegyszerübb fel kell gyorsulni és a kifutonál a füvön vannak ilyen kis sárga vackok azok ugy megdobnak, hogy csak jaj:D
30
Tudtok az eladásról valamit? Eddig hány millió darabot adtak el világszerte? Vagy Amerikában?
Aham 14db híd de ezekből csak 1 nehéz a többi gyerekjáték
Hoz_Hun#5786
Az nekem is mindig ugat, gondoltam egyszer lelövöm. Akkor szoktam ideges lenni (1x vagy 2x fordult elő) mikor kikapok valakit a kocsiból aztán elszöszmörgök, nem figyelek azt a csávó kap ki engem és még el is hajt. Hú de ideges vagyok olyankor. Vagy mikor a taxinál véletlenül csak megnyomom az Y (épp sietnék valahova) erre kikapja a taxisofőrt nem pedig beül. Pláne gáz ha rendör is van a közelben. Ááááááááááááá.
Amugy kishijján bebuktam azt a küldit mikor azt a buzi "havert" kell elkisérni a futására aztán követni. Közben sipítozott: "Watch MY ass, Nickie!!" Grrrrrr. Majdnem agyonlőtem. Ráadásul olyan hülye buzisan futott.
Itt van térkép a hídátrepülésről ha kellene :)
Jóvan, nem kell minden másodpercet kommentálnod. Megértjük hogy kurvajó meg minden, de így szép lesz estére a fórum a +600 kommenttel... :)
Amúgy jah, nincsenek túlzottan oda az ingyenszállításért a taxisofőrök :)
Jah jah nekem egyszer ilyesmit oltott hogy száljál be f..z fej:) Azok mindig ilyeneket mondanak mivel egy idő útán ingyen kell szállítaniuk mert a Román nagyon komálni fog:)
Tegnap taxiztam Roman egyik taxijával, nem volt gyenge a szöveg, amit a taxis srác levágott :) (A lényege az volt, hogy csak a muffok miatt csinálja ezt a szar melót)
voltatok már a statue of hapinessben?
én voltam nem nagy szám:
fogsz egy helit,a szobor talapzatán lévő ucsó erkélyhez repülsz,de ott ügyesn kell mert én 3x is lepottyantam és kiugrasz belőle,ott van 4 ajtó az egyiken keresztül lehet menni,van egy létra és felmászni,de csalódtam mert nem lehet kinézni belőle, viszont van egy ilyen szív szerü dolog,ami dobog,elég vicces,sajna igaziból még nem volt hozzá szerencsém szal nincs összehasonlítási alapom
amúgy én is csak olvastam a lehetőséget nem magamtól jöttem rá, érdemes egy próbát tenni vele
Ha bármelyikkel kérdésetek van csak kérdezzetek. Az összes ki van már lokkolva.
A 4 csillagost úgy a legegyszerübb megcsináni, hogy felhívod a Románt, hogy küldjön egy Taxit. Ha abba beülsz onnan nem tudnak kiszedni a zsaruk. A kocsiból addig lövöldözöl amig nincs meg a 4. csillag. Akkor kijelölsz egy távoli pontot a Taxizást átugrod és le is ráztad a zsarukat. Célszerű úgy beülni a Txiba hogy már van min. 1 csillagod mert ha zsarut ölsz gyorsabban jön a csillag. A hat csillagost meg ugy könnyű mikor még nem mehetsz át a 3. szigetre. A 2. szigeten beülsz egy helikopterbe átrepüész a 3-ra és 5 percig repdesel. Gyerekjáték :)
Már megint előbújik belőlem Grétsy tanár úr: helyesírás... Legalább az ikes igéket helyesen. Itt lehet utánanézni az ikes ragozásnak.
box fő kapcs ki, oszt jó van,..minek ezt bonyolítani, ez konzol, nem pc
Ez a játék abbahagyhatatlan. 7 órahosszája játszok vele:D.
Amúgy: A boxot hogy kapcsoljam ki? Én úgy szoktam hogy gamepad kikapcsol, játék kivesz, box kikapcsol. Jól csinálom?
4 csillagos achievementet én a reptéren csináltam meg. Beültem kocsiba, be a reptérre, ott száguldozni, és kimenni a körből.
partizan182#5768
Tegnap 6 csillagos rendőráradatot tartottam fel kicsit több mint fél óráig.
Sikerült valami felüljáró alá bekempelni magam így a helikopterek nem is láttak, töltényem meg gránátom meg volt bőven :)
Hoz_Hun#5767
Az lehet. Én helikopterrel berepültem oda és mikor le akartam szálni a rendőrök "rámszátak".
Hoz_Hun#5766
Én 5 vagy 6 csillagossal kihuzatam vagy pár percig.
Rendőrők nem tolerálták amikor rakétavetővel leszedtem a helikopterüket. A másodiknak végép nem örültek, de amikor a kommandosok kocsiját is kilőtem rakétavetőval, na akkor igazán bepöccentek. Sajna nem volt (ép) kocsi a közelben.
Asszem a reptérre tilos bemenni. Egyszer mintha próbáltam volna és marha sokan rámszálltak...
Kalozoner#5764
tegnap véletlen csináltam meg a 4 csillagot :), bementem valami parkolóba, rámnézett 2 rendőr és 4-es körözés, tököm se tudja hova mehetttem be
Hoz_Hun#5763
Itt mindannyian személyiség zavarosak vagyunk, mert a GTA-val játszunk.
Üdv a klubban.
goldnarmz#5762
Van 2 xbox, ami csatlakozik egy switchbe vagy routerbe, és ketten szeretnénk játszani egymással. Mind2nknek kell live account, ha jól gondolom. Bejelentkezünk, és a multiplayer-en belül mit kell választanom? :noob: Gondolom, lesz egy host, aki csinálja a játékot, és a másik rá tud csatlakozni.
na úgylátom papa pici fia megkapta a boxot.
Rettegjetek konzolosok:D
Annak a Valdnak vagy kinek, aki elsprintelt, nem hagytam meg az életét. Szétloccsantottam az agyát muhahahahahahahahahahahahahahahaha(na most jön az hogy:"Na látod én megmondtam, tényleg személyiség zavaros vagy."
Monduk a szerencsén is múlik meg hogy merre megy az ember, nekem elsőre bejött 1 autóval egy kis üldözés és száguldás után, lehet h másodszorra nem sikerülne ilyen könnyen:)
Nekem a menekülés tette ki a hosszabb részét. Először balga módon egy erőteljes (ámde lassú) autót választottam, amivel lehet félrelökdösni a többit és a golyózáport is jól állja, de 15 perc után rájöttem, hogy ezzel nem megyek semmire, akkor cseréltem egy gyorsabbra, amit kilőttek alólam, aztán még vagy két csere, két sikertelen pay-n-spray kísérlet és egy kegyetlen gyors vágta az egyik főúton és megvolt...
Elsőre sikerült... a legnehezebb része az volt hogy a 4 csillagot kiharcoljam utána meg pár perc és megvolt:) és még elején csináltam első szigeten:D
4 csillagos achievement-tet megcsinálta már valaki (4 csillagos körözést megúszni)? Nem egyszerű, tegnap eltököltem vele kb 40 percet. Már az sem volt könnyű, hogy 4 csillagot szerezzek és ne dögöljek bele :)
Hol van X apartmanjában a helikopter leszálló? Szereztem helit a sétarepülő cégtől (a bácsi kedvesen kiszállt és átadta a helyét, amikor kértem), de nem tudom hova tenni... A tetőn legalábbis nem találtam H betűt, pedig valaki mintha monta volna, hogy van... Csak az apartman tetejére tudtam leszállni, ahol viszont nincs létra lefelé.