Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez szerintem Brucie-s kuldetes volt. Jacob termeny szallitasi feladatot szokott adni. Eppen az egyik ilyen miatt hagytam abba most. Van hogy idore kell menni, raadasul eldugtak a leadasi pontot. Mire megtalaltam, a vevo lelepett. Lattam elsetalni, es szomorusagomban elutottem. Negyszer. Masodik probalkozasra odacsaptam a kocsit kicsit, es varatlanul a levegobe repult. Megis csak igaz, hogy a drog ol. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mucsácsó
Hehe, ilyesmit nekem is sikerült a múltkor összehoznom.. 😊
Amúgy ha loptok egyszer egy zsaru verdát, akkor lõjetek ki a szirénák közül egy-kettõt...és úgy szirénázzatok! Nagyon poén! 😄 Kibaszott durva, hogy még ilyenre is odafigyeltek...
Kandurex
mert? ez semmi jelenet...vannak mókásabb lehetõségek is. volt pl. hogy Kicsi Jákóbnak le kellett szállítani egy 600-as motort, ez még valahol közvetlenül az elején volt, szóval no problemo, találtam egyet, viszont 3 feka gettózot közvetlenül a motor mellett, nálam meg egy baseballütõ volt, ...kis gondolkozás után elõkaptam a telót, felhív 911 Niko bemondja a címet, majd hang up, elõkaptam az ütõt odabasztam egyet az egyik fekának, de úgy, hogy az ütés végén a mellette lévõ kocsinak is bezúztam a szélvédõjét 😊... aztán futás ofkorsz 😄D már a sarokról hallottam a szirénát, befordult a zsernyák és komolyan mint egy fasza movie -ban, kiugrottak a kocsiból, elõkapták a fegyvert, közbe üvöltettek, hogy "kezeket fel" "renderõk vagyunk" stb. szóval szépen térdre a fekákat, bilincsbe verték õket és már vitték is, de ezt tényleg úgy képzeld el, mint egy jó kis krimiben, én meg vihoghva fel a mocira 😊 zsíííííír, de ezt ugyanúgy el lehet játszani a mentõkkel, tûzoltókkal, bizony minden él a játékban 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
A Liberty City Club mikor nyilik meg? Vagy hogy lehet oda bejutni?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bubu13
szerintem megéri venni egy konzolt

EEE 1899

BiG G
nem mondod hogy még ezt is lehet a gta4-ben :| áh, ázzeg, pedig megfogadtam nem veszek konzolt :C

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mucsácsó
De van HDD-d, nemde?
Gaben17
én játszottam az origi és a warez verzióval(x360) nálam mind2 esetben semmi popup,a töltési idõ mindkét esetben ugyan annyi idõ volt.(20 giga HDD,2006-os premium)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

bubu13
köszi

EEE 1899

arsnl
948-555-0100

bubu13
Mi az a szám amivel le lehet kérdezni melyik szám megy a rádióban?

EEE 1899

PEGI 18+ és nem cenzúrázott
256 mb kártya, de erre ott az xbox 360 topik

Nem jár hozzá.
skate00

az Arcade hoz nincs vinyo vagy csak beépített?

A Magyarországon kaphato az milyen korhatar besorolas ala esik? Cenzurazott vagy nem?
Yoda001
aki PS3-mon tolja, az megmondaná hogy eddig milyen hátrányokat tapasztalt X360-hoz képest? esetleg milyen hibák, fagyás, stb?

http://9gag.com/gag/5135249

Lehet azért mert a 120as HDDnek nagyobb a cache memóriája.
Pc Killer cimbi jo nagy marha volt. Ellenben, ne haragudj, Ragnar, de en sem tamogatom a hazigazdasagod. Ahhoz meg higgadnod kene par evet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

JaSoN HuNTeR
nem tom engem a durva játékok egyáltalán nem váltották ki belõlem h megöljek valakit:S Inkább csak szórakoztatónak találom az ilyen játékokat vagy megdöbbentõnek 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Örm

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Kandurex
sajnos igen, mindkét konzolon kerül 20 FPS közelbe 😞( szóval reménykedjünk, hogy megembereli magát a rockstar és optimalizál

(lsd: GTA III. és a Vice City között a teljesítmény különbség 20-30% volt a VC javára!!!)

Interesting. Az én boxom Elite. Nem flash-elt, pop-up egyáltalán nincs, Benq olvasó van benne, de az nyílvánvalóan nem számít hogy milyen típus. <#alien2>A framerate viszont lehetne több mert elég gyakran lecsökken. Remélhetõleg egy patch majd ezt helyrehozza. Egyébként PS3-on is elõfordul ez a dolog?

Köszönöm szépen!

Akkor nem tudom. Lehet, hogy a 65nm proci a gond.
Kandurex
jó, pc killert kénytelen voltam kitiltani a fórumról, ez szóljon azoknak is akik spoileresen írnak és nem jelezik azt (gyak. használjátok a SPOILER TAGOT!)

AntiHero
enyém is az, mégis jó.

KG21
annyira nem, mint nélküle. HDD nélkül játszhatatlan, HDD-vel is van, de nem olyan zavaró. Jó lenne ha eredetivel megszûnne a dolog teljesen, de a flash miatt gyanítom ugyanolyan lassan olvasná azt is :S

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

A gép benq driveos lehet az a baja az enyémnek.
HDD-nél is fos a warez?

hát ez a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bankrablásos
küldetés volt eddig nekem a pont az íre...eszméletlenül megvolt csinálva, csak az a fránya framerate kicsit leesett közben, de még így is nagyon ott volt..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

KG21
azt gondoltam talán amiatt, de akkor neked valamiért lassan olvas a DVD meghajtód. Enyém is ilyen sajnos, de én warezzal nyomom, úgyhogy egy szavam se lehet 😊

Nem.
KG21
és flashelt a boxod?

Official game+ HDD+ 2db 256os mem. kari és nállam van pop up.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fõsztori hány százaléknál fejezõdik be?
kicsit könnyen bepörög de legalább nem fogyatékos ovodás szarházi!

leendõ házigazdánk......
pc killer hamarosan mész a bahamákra...még volt merszed privátüzibe ilyet írni...azt hiszed, h elolvasom, te féreg! Ha itt lennél elõttem.......................................................................
Sajnálom anyukád, meg apukád...HA VAN MÉG, feltételezem, hogy igen, mert túl fiatal vagy ahhoz, h már ne legyenek.<#mf1> neszeneked!

fanatifo: ha akarod bekopizom nagybetûkkel ide, h mit írt, aztán meglátjuk neked milyen kedved lesz...Egyébként nem lenne itt semmi cirkusz, mert törölném a a SPOILERBEVALÓ, tagek nélküli hsz-eket.

AntiHero
Nekem arcadom van és tökéletes a jaték!

official game + hdd = n0 p0p-uP

azt kifelejtetted, hogy csak warez gta-nál van a pop up

grebber
Mert késöb tölti be a textúrákat és nem lesz nagy élvezet emiatt!

Next PC upgrade: 2022

skate00
bocs hogy ilyen soká írok (most tudtam gép elé jutni)

AZ Xbox 360 ARCAD miért rossz?

"ha GTA 4 ezni karasz ne ARKAD-ot vegyél" miért nem fut rajta?

BOCSÁNAT HA HÜLYÉKET KÉRDEZEK nem értek hozzá !!

nincs pc-re, egyenlõre nincs is bejelentve, nem is nagyon lehet rá számítani a közeljövõben.
Szerintem is jó ötlet lenne kirakni a bannerba, hogy nincs PC-re, nem is lesz egyenlõre. vagy valami hasonlót.

SrAta
Csak XBOX 360 ra van és PS3 ra???
Vagy már van PC-re is??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

james69holden
"De ahogy itt az SG-nél is mennek a dolgok..."

szvsz örülj neki
ha rendesen mûködnének, te már az oldal közelében nem lennél...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nehogy már õ legyen a hülye, ha valaki ostoba módon leír néhány nagyon lényeges dolgot a történet szempontjából!!!!!

JaSoN HuNTeR
mint egy hisztis picsa 😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Azért mondom...szerencsére csak a szemem egy-két szót olvasott el, aztán annyi. Nagyba jövök fel, mondom szépen végigolvasom azt a 160hsz-t, erre ebbe a fogyatékos külyök hsz-be akadok, már sokadszorra...hihetetlen.

Ezért is jólenne egy házigazda...lenne mit törölnie az biztos, szívesen tenném...nem azért mintha csak ez lenne a feladata
De ahogy itt az SG-nél is mennek a dolgok...kb úgy ülnek a dolgokon, mint a hivatalba a 2 perces papírmunkán 2 hétig 😄DD Azért múltkor is elég sokan mondták, h OKÉ a dolog és mégsem lett belõle semmi, talán most...

Gaben17
errõl van szó,én meg nem felejtem már el! yó hogy nem ír ide egy teljes végigjátszást. senki nem azért vette meg hogy elõrre tudja az egész gém menetét...végét

Spirit of Perfomance Koenigsegg