Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem is nagyon felidegesített, hogy ekkora spoilert ír tag-ek nélkül ez a szerencsétlen:@ És az a gáz, hogy nem elõször fordul nála elõ az ilyen....................

Felesleges ezen vitázni, megérdemelte, különben is kicsillagozva ment...ha ebbõl itélsz gratulálok, a gyerek szimplán idióta, már a nevébõl is látszik (pc killer) megérzésem szerint már direkt ír ekkora spoilereket, tagek nélkül. Nehogy én kapjam már a lehurrogást...azért mert majdnem sikerült megetetnie...kitapostam volna a belét is Top1 a topik, és mégsincs rend...vicc, törölném az ilyen hsz-eket mint a huzat, aztán majd megtanulja, hogy kell beírni vagy nem.

pc killer
<#taps><#mf2>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

hát mondjuk jah, bár sok ember játékát el tudja rontani egy ilyen véletlen (mert casknem direkt rak ekkora spoilert...)
mire lesz boxom én elfelejtem szerencsére 😄

BiG G
láttam mire válaszoltál. ha nagyon nem tetszik, akkor kéred a moderátori topikban a hsz törlését, és civilizált módon válaszolsz, nem anyázva. szerintem.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Talán nézd meg melyik hozzászólására válaszoltam és akkor talán megérted!

BiG G
bocsi, de az ilyen és ehhez hasonló hsz-eid után nemigazán támogatom a dolgot. de én csak látogató vagyok itt, a többiek eldöntik 😊

Nexxuss
khm...<#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sziasztok!

Muszály feltennem a kérdést újra, abba reménykedve, hogy most történik is ezzel kapcsolatban valami, mert ez már nem állapot...
Szeretnék házigazda lenni itt a topikban.
A korábbi kérvényemet amit ide beírtam ITTolvashatjátok el.
Köszöntem.

BiG G
lól

TAKARODJ A JÓ KVA *****BA!!!
(elnézést, de te már nagyon túl lõttél a célon, az idióra primitévségeddel, tudatlanságoddal...

valakinek sikerült már új lakást venni? ha igen mikor és hol?<#integet2>

ThugEdge
ez a brucies dolog jó ötlet-btw eddig nálam õ a top fazon, isten a pali, ilyen igazi lakótelepi gizda😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Adi
Hogy ha az én üzim alatt fogalmazodot ez megbenned akkor én simán fegyverrel robbantottam fel az autot!😄
Én se tom hol van olyan autobomba. Sztem csak misszioba adják nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ja lenne egy kérdésem is: hogy lehet ezt az autóbombát megszerezni?
Adi
Multiba mentem.. az is király!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Éngem Brucie haver hívott egyszer mobilon csonakázni és akkor mentem egy fasza piros színû motorcsónakkal azóta nem volt szerencsém hozzá de ha brucie-t felhívoda mobilon lehet hogy ki lehet magadtól is választani a csónakot. Legalábbis én már mentem ugy helikopterrel hogy mobilról kiválasztottam brucie neve alatt hogy heli aztán már mentünk is!!

Egyébként most én is SnowStorm-nál szívok mondjuk tegnap este érkeztem el ide és csak egyszer próbáltam meg de miután elég hamar leépítettek a yardok és már nem volt kedvem próbálkozni mert már több órája játszottam ezért inkább kikapcsoltam a gépet és majd ma megcsinálom valahogy mondjuk látom többen írták hogy érdemesebb felhúznia nyúlcipõt lehet én is ezt fogom tenni!
Adi
Én úgy csináltam 5 csillagot, h az orosz részen(1 sziget) ahol van a hambucis meg a ruhás szinte egymás mellett, ott elloptam egy rendörautot. Behajtottam a ruhás üzletbe úgy, h csak a jobb oldalálehetet beférni egyesével. 😊 Erre jönnek be a rendörök és egyenként. Puff-puff😄 Aztán mikor megjöttek a swatosok berobbantottam az autot. Erre az kigyulladt és aki beakart jönni az meggyulladt!😄 Aztán végülis kinyirtak az utcáról 😊.

ThugEdge
motorcsónakkal már ment vki?
hol érdemes keresgélni? vagy lesz majd olyan mission?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Alwares
x-gombal váltasz fegyvert az autóban. Csak egyszer kell megnyomni, ha hosszan nyomod az autó reflektorját kapcsolod be.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Yoda001
na, mától én is egy boldog tulajdonos vagyok...<#smile><#idiota> tudom, nagy valószínûséggel senkit sem érdekel, de nekem nagy öröm XD

http://9gag.com/gag/5135249

Hali kerdes hogy tudok kocsiban vagy motoron fegyvert valtani. Ugyebar lb-vel lovok jobb karral celzok. Ez meg nem igazan megy😊)), de mindig az uzit adja be az a legjobban hogyan valthatok fegyvert vezetes kozben tehat?
lehuztam netet és megy,köszi szépen,örök hálám<#wave>
Húzd le a netrõl a gépet. Ma reggel több embernek is fagyott a játék. Valamit valószinû variáltak a PSN-ön. Ha úgy sem indul akkor szopás van, lehet a save fájl sérült mentés közben. A gépen próbálkozz egy hard resettel amit úgy tudsz megcsinálni, hogy a kezelõpanelen addig nyomvatartod a bekapcs érintkezõt amig sipolás mellett ki nem kapcsol.

aha,reggel ota probálom,de nem birom betölteni,pedig semmit nem állitottam,rendesen állitottam le PS-t meg minden,de semmi
Folyamatosan ezt csinálja?

Kandurex
kérdezz rá a PS3 topikban :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ja,és ha kiakarok lépni játékbol PS gombbal,elmegy a kép,bejönn a jellegzetes PS-es tripla csigos hibahang,és leáll..<#confused>
Na kész..
megvettem kedden PS3ra GTA4-et,el is jutottam benne jó sokáig,erre most reggel inditom,rendesen indul,és amikor "intro" után,kiirja : Loading-küldetés neve. ,kész megáll,megy végig rajta az a fénycsik,de nem megy tovább...
vkinek valami ötlete?
bár nem hinném hogy sok van...<#szomoru1>
Minstrel
a ps3-as intro eleje miért hosszabb, mint xbox-os? legalábbis youtube-on néztem ps3-ast és ott több kép van benne az elején, xbox-on azthiszem a dominozós kép után betölt, de videon voltak még utána rendõrök meg egy autós

http://topgearhungary.blogspot.com/

dienesoft
Egy rakás Swat-os, de katonaság és tank sem jön. Helikopter, rendõrök, és kommandósoK rohangálnak az utcákon. Lõnek mint a barom.

Ps 3-on fordul elõ pop up?
Ha valakinek 1-es régiókódú (USA) verzió van a GTA4-böl attól kérdezném hogy a múlti játék régiókra van bontva? Akinek esetleg USA verzió van (1-es régió) tud e múltiba játszani az EU-s játékkal rendelkezõvel (2 régió). Szeretném megvenni a játékot, de mivel csak az USA Store-rol tudok vásárolni, de a letölthetõ tartalmak csak azonos régiójú játékkal futnak lásd (CoD 4,Motorstorm,Guitar Hero,stb) ezért mindenfélekép az 1-es régiókódút szeretnék venni. Viszont nem szeretnék úgy járni mint a Gran Turismo 5 Prologueal. Ezt az USA store-ról szedtem le, de emiatt csak 1-es régiókódú játék tulajdonosokkal tudok játszani múltiba.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

Snexi
Egyik trailerbe ahoz hasonlókat láttam

sztem vicces h mindenkit be akarnak vetni 😄 de inkább ilyen spec-ops alakulat lenne fasza (mint a swatosok cask szivosabb-keményebb-erösebb kivitelben😄)

Alwares
Van akinek igen, van akinek nem.

XBox 360-nál a cache ürítése hatással van a játék sebességére? (framerate)

Snexi
Megint jön a katonaság a max csillagnál? 😄 Vagy már annyira megkomolyodott a gém hogy ne az jöjjön?(remélem igen)

Istencsászár
4 csillagot elsõre megcsináltam😊, ( van ilyen acsi h le kell rázni 4 csilagot😄, a nehezebb melo a 4 csillagot elõhozni volt😄 ), rendõrök eddig 2szer ha elkaptak... könnyen le lehet õket rázni, csak be kell menni kis utcákba, majd ki egy fõútra és gázba taposni s egybõl ki lehet menni a hatáskörükbõl, aztán megállni egyhelybe és megvárni amig vége.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
Nem akkor nem vesznek észre, még a helikopter elõl is el lehet így szlisszolni. Bár ahol utoljára láttak ott körbenéznek az utcákon rendesen, de ki is kell kerülni a körözési körbõl ami egyhelyben való állásal nem fog menni... Egyébként néha itt is megvan bennük az öngyilkos hajlam, vannak olyan helyek ahová lemész õk meg ugratnak utánad és nagy eséllyel felrobbanak megfulladnak és a többi. De egyébként mikor sima tûzpárbaj van, egész jól helyezkednek és próbálnak bekeríteni. Tök jó.

Énvagyokazapád
rendõrök elõl mennyire lehet elbujni? pl ha bemész egy sikátorba, amikor nem lát egy sem, észrevesznek?
elõzõ részekben mindig oda jöttek, ahol áltál, ha tetõn voltál, ha a víz alatt.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Áááh, nagyon vártam az új GTA-t de nem akartam elhinni h tényleg ennyire jó.Mostanra beláttam h az!Hihetetlen h mennyi apróságra odafigyeltek A R*-os srácok.
Az elõbb csak úgy elkezdtem a gumit égetni, drifteltem körb-körbe és egyszer csak azt vettem észre h a bsl hátsót sikerült elégetnem és defektet kaptam😊
A rendõrök nagyon fel lettek tuningolva, már 2 csillagnál para van h elkapnak, 3 csillagnál már nem adok magamnak 50%ot h sikerül meglépnem.
Ja a Snow Stormnál vok leragadva én is😊
pc killer
Tényleg nehéz akkor lerázni a zsarukat... Mondjuk nem lehetetlen mert már megvan a walked free achivement is. 😄

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Kandurex
"jégember!"

😄

Kandurex
a rendõrök örök respawn miatt amúgy se érdemes velük szívózni,..én általában azonnal nyúlcipõt húzok már egy csillagnál is...egyébként 3 után már iszonyat nehéz lerázni õket :/

KG21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én örülök hogy Dwaynet nyírtam ki, legalább nem cseszeget folyton h menjünk ideoda, a többi barát is rohadtul idegesít

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grebber
Ezért szeretem ha konzolra elõrr jön valami mint pc-re.Bár itt nemtudom lesz-e pc-s megjelenés de már kivülrõl fogom tudmi mi merre szóról szóra olvasom a dolgokat <#nyes>

Next PC upgrade: 2022

pc killer
Nem olvastam hanem már megnyitottam mindet.
kivéve Dwayne-ét mert õ már meghalt :S És itt néztem meg, hogy mit adott volna
katt

pc killer
Egyébként az autóbomba nagyon kemény... Olyan jókat szórakoztam vele... Beálltam a rendõrautó elé, ráraktam a bombát és elkezdtem lövöldözni-> körözés, be a kocsiba rendõrök utánam. Telefonról aktiváltam a bombát és volt egy kis tüzijáték mögöttem. 😄