8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Hoz_Hun
    Ha nem tudod kidobni a haverodat, meg direkt visszateszed a gépre miatta progit, akkor már nem vele van a baj hanem veled (főleg ha már hazúgságokba is bonyolódsz miatta). Ez alól csak egy érv lehet kivétel: ha meg akarod kurni a hugát/nővérét (anyját?).

Amúgy Y. Azzal mászol létrára.
  • mama2
    Már megvan:).
  • mama2
    cdgalaxis.
    Amúgy:Létrán hogy mászik fel?
  • FZoleee
    Hali! Holnap megjön a boxom az überkonzoltól... Übernél ahogy nézem elfogyott a GTA IV, május 15-én lesz :( Nem tudtok valami webáruházat, ahol még van? :)
  • mama2
    Most már van kocsimosó is:).
    Detökjó
  • Waczkor
    Ilyenkor kell egy nagy parasztlengőssel beborítani és máris a tanulást választja hobbinak:D
    Vannak ilyen emberek.
    Az meg hogy ő mondja meg nálad hogy mi legyen,azért addig se kell eljutni...
  • mama2
    Köszike, sikerült:).
  • partizan182
    Nem pöckölgetni kell a kart, hanem benyomni. Kattan is meg minden. Ugyanígy tudod cinematic view-ban a slow-motiont bekapcsolni. Meg guggolni ha járkálsz.
  • Minstrel
    nem lefele húzod, hanem kattintasz vele egyet
  • mama2
    Little Jacobot kéne felvenni, odamegyek, kiírja hogy press L to sound the horn to get Little Jacob's attention. De hiába nyomom a bal kart, nem akar dudálni, csak a kamerát mozgatja ideoda:S.
    Amúgy: van egy haverom, aki nagy GTA fan. Amikor kijön hozzám, és fenn van a San Andreas, akkor azonnal,be kell kapcsolni a gépet, elindítani a GTA SA-t, és ott ül reggel 11-től, este 8-ig. De nagyon beleéli magát és, olyanokat mond hogy:Szétlövöm az agyad te nigger, fú moci dejó drágaság, vumm-vumm, meg ilyenek. Már félek tőle. Már azt hazuttam, hogy elvesztettem a CD-t, holott a nagybátyámnak adtam oda, aki még ekkor itt lakott. Na Hát a haverom, megkérdezte a nagybátyám, és már ő adta is oda a lemezt:S. Fel kellett rakni, meg minden. Már félek milesz ha legközelebb kijön, és meglátja hogy meg van a IV:S.
    Őneki lehet mondani, hogy ne játszon annyit, mert úgy fogja fel mintha igazi lenne. Őneki lehet, de nekem nem.
  • amdrula
    Most már értem miért korhatáros a játék...
    Gondolom még autóban sem ültél soha, ha a fizikája neked "tökéletes" :D
  • Minstrel
    ja igen balt:) thx
  • partizan182
    Szerintem nincs gond mama2 hozzáállásával. A GTA egy idő után mindig a minél nagyobb mayhem-ről szólt. Itt sokkal élvezetesebb és reálisabb lett, én is szórakozom a jónép minél viccesebb irtásával mikor kicsit beunom a küldiket.
  • KG21
    kéne korhatár, hogy ide beírhasson valaki, komolyan, mint a trailer videóknál
  • Csacsi
    mert szerencsére nem éred el a pedálokat, és az életben nincs kód, amivel fegyvert szerezhetsz magadnak.
  • deep
    Helyett a balt:)
  • deep
    Tu-túúú:D
  • Minstrel
    lefele nyomod a jobb oldali kart.
  • mama2
    Jó Isten, már te is kezded? Attol hogy tetszik a játék, még nem fogok kocsiba pattanni, és elütni valakit. Nem élem át, csak tetszik. Ez akkora baj? Nem élem meg valóságként, nem vagyok agyilag zoni,0,zero. Tudom hogy ez csak egy játék. Nem vagy te Csacsi alrege?
  • Szeszmester
    Túszt. És a 10/20 = 50%. Inkább húzzál tanulni, a GTA nem neked való! A leírásodból az látszik, hogy túlságosan is átéled a dolgot: saját, megélt élményekként dolgozod fel a játékot. A tartalom hiányzik, ez csak egy illúzió, amit te valóságként élsz meg. Ez személyiségtorzuláshoz vezet, amire (a hozzászólásaidból kiindulva) neked hajlamod is van.
    Ha már játszol, legalább hagyj egy kis szünetet, nyugodj meg és csak utána írj be a fórumra...
  • mama2
    Hogy dudálok?
  • JaSoN HuNTeR #5734
    ha TDUhoz hasonlitjátok akkor most a Very low gépeken is fullba fog menni...
  • mama2
    Lol lelőttem az egyik "túszot", erre a többiek meg próbáltak kifutni...nem sok sikerrel, mert olmot kaptak a fejükbe, mielőtt elérhették volna az ajtót:D.
  • mama2
    John Q végszügséget játszok:D. Bementem a korházba, lelőttem pár embert és most kinn vannak a rendőrök:D.
  • dienesoft
    Most végeztem a bankrablós feladattal, hatalmas volt. Eddig a legnehezebb, de a legjobb is :]
  • mama2
    Ja értékelésem kimaradt: Eddigiek alapján 10/20:DDDDD.
  • mama2
    értem. Hát akkor majd próbálkozok.
    Véleményem a játékról: Nem akartam kimenni enni, se felöltözni, mert ez akkora játék hogy nagyon. Miselt elvittem bárba(apropó Misel, mikor is tudom megfektetni?) Berugtunk és kicsit ittasan vezettem:D. Nagyon nagy volt. Próbáltam kódokat(bocsássatok meg). Beírtam hogy legyen helikopterem. A város felülről valami csodálatos. Kiugrottam a repcsiből, és Nicó meg:"ÁÁÁÁ nooo", de csak zuhant, arcát eltakarta, és amikor földetért nagy RECCS és kettétört a koponyájaxD. Gamestaron(szaron), vagy valahol olvastam olyat, hogy a fedezékből lövés még mindig lehetett volna jobb. Én azt mondom, ennél jobb már nem is lehetett volna. Az a hangulata ami van, valami csodálatos. Mint egy akciófilmben.
    Poénból kihívtam a rendőröket. Sziréna, megjelennek, kiszálnak(akció film filing ofkorsz), majd kérdezik:mi a probléma? Körbenéznek, tetőkre, meg mindehova. Látják semmi, leszidnak hogy a semmiért kihívtam őket, majd elhajtanak:D.
    A szinkron, tényleg Oscar díjat érdemel. Az a átélés ahogy mondák, hát az megint csak mint egy filmben:D.
    Sokan írták, hogy az autó fizikája fura. Én nem tapasztaltam, szerintem tökéletes. Elütöttem 3 embert egyszerre, az agyuk szállt a levegőbe, és a kocsira pedig rá kenyődött a vérük. Ha rakétavetővel, odacsapok egy beszélgető csoport felé, elszállnak a levegőbe, azt égnek:D. Meglövöm valaki lábát hát tényleg nem bír felkelni, csak ott szendved.
    Meglőttem egy rendör kezét, erre eldobta a pisztolyt, és azt kiabálta: "EZ NAGYON FÁJ ÁÁÁÁÁÁ":DD.
    Bementem egy burgerking étterembe, ettem, megöltem a pultost. Ott volt egy Mikulás(!!!) szerű alak, megsajnáltam nem akartam megölni, DE, jöttek a rendőrök. gránát volt a kezemben, mondom dobok ki a rendőrök közé egyet. kiálltam az ajtóba, és amikor dobtam volna el, meglőttek elejtettem a gránátot. Mondom jóvan. Gyorsan visszaosontam a búvóhelyemre, és ekkor: BUMMMMM!!! A gránát amit kiejtettem a kezemből felrobbant.
    Szóval a fizika az jobb nem is lehetne. Motort nagyon nem láttam. Hol vannak jó motorlelőhelyek?
  • Nagydög
    Sajnos nincs mas megoldas, meg kell tanulnod vezetni. Utolerni nem kell, csak rajta maradni, mert ugyis megall. KOzben meg szerintem elfoghatatlanok az ilyen delikvensek, mert egy biciklivel is kepesek fenysebesseggel atkelni a varoson.

A mentok szama szinten 911. Ott kell majd valasztani.
  • mama2
    Na hali. Visszatértem. Megvan a box, már játszom is:D. Egy kérdés:[spoiler]Amikor Romant verik össze, én meg megmentem, akkor egy csávó lelép egy autóval, mimeg utánna eredünk. Hogy kapom el? Mert mindig lelép, a rendörséget meg nem tudom felhívni.[/spoiler
    Amúgy: A mentőnek mi a száma?
  • Kalozoner
    Bitang nagy spoiler!!!!!!!!!! Ha nem vagy 70% felett ne is olvasdd!!!!!!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor lehet választani hogy deal vagy revenge, az gondolom az hogy üzletelek-e dimitrivel vagy inkább kinyírom, ugye? a másik meg hogy én a revenget választottam, és történt ugye ez az, aztán jön a küldetés hogy pegorinot kell likvidálni, na ott elkezdem üldözni a hajóját egy motorral, de mindig elvesztem, ott a rámpán kell ugratni vagy mit kell? az utána lévő részt már nem akarom hallani...THX

• BiG G
    jaj de kis buták vagytok
  • Alwares
    Áhh, szerintem a TDU-t nem érdemes a GTA-hoz hasonlítani. Ha valakinek pop-upolt már a játék az tudja milyen rohadt sok objektumot kell betöltenie a játéknak. Durva. Durván sokat. De ebből még nem lehet a követelményekre közetkeztetni mivel winyóról könyebben lejátsza mint lemezről.
  • Darukezelő
    Okés. :) Például hogy PC-re vannak ugye hasonló grafikával rendelkező játékok, azokból kilehet indulni, és máris van egy körülbelüli konfig. Így nagyjából be lehet lőni, hogy milyen gép kell hozzá. Értelemszerűen olyan játékot kell keresni, amit felépít maga köré egy világot, mint a GTA. Például Oblivion, vagy TDU (bár nincs túl sok város benne, GTA IV meg ugye csak egy nagyváros). Viszont TDU komolyabb erdős része is lehet kihívás azért.
  • Checkerboy
    Nem kötekedni akartam, csak azon gondolkoztam, h hogyan lehet egy játékról álmodni úgy, h tudjuk, h milyen platformon nyomjuk.
  • Darukezelő
    ad4. Konzolos mit szakértősködik a PC-ről? :O Szar a PC, de azért tudom hogy szaggatni fog (mert Dzsoni vagyok abban is). Ismerem a benem jelentett konfigot PC-re. Vagy sokan itt jósnak készülnek?
  • origoR
    hY all!Nekem is megvan a GTA IV.Légyszi vegyetek fel,PSN ID-m:origo6.Nyitott vagyok multikra
  • Alwares
    Szerintem bőven jó. Addig a Halo 3 vezetett a legjobb nyitással ami 160 millió volt. Nos a GTA IV 500 millióval nyit akkor szerintem az bőven több mint amennyit elvárhatunk. Főleg hogy PS3 + Xbox360 a világon van összesen kb 30-35 millió. Nagyon jól megy egyelőre némileg az X360 javára.
  • Minstrel
    ad3. de egyelőre még csak álmodban
  • webadam
    Szerintem a mostani GTA egyik legjobb része a fegyveres harcok.A fedezékrendszer és a célzás(boxon LT)szerintem nagyon jó lett.Azt nem tudja valaki hogy a 2. sziget melyik küldi után nyílik meg?
  • Checkerboy
    Te is nagyon ügyes vagy, ülj le kérlek, ötös :o