Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
sry,töröljétek a hsz-t

http://topgearhungary.blogspot.com/

Alwares
Egyébként ha már megnézi valaki az acsikat abból kiderül, hogy mi lesz Vlad-al. Csak meg kell nézni a képet...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Checkerboy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet nem megölni, egyébként meg major spoiler...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Kandurex
hát ez bizony kissé spoiler...SPOILER!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Minstrel
ha Vlad-ot nem ölöm meg akkor másfelé megy a sztori? próbáltátok nem megölni?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Örm
Hello!
A játék dobozának a hõtuljan szerepel egy 2-4 co-op felírat. Ez pontosan mit jelent? Van benne co-op? Mert én még nem találkoztam ilyennel.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

pc killer
Valaki látott már valami buggy félét a játékban?(mint a régebbi GTA-kban a BF injection) Ha igen akkor hol van?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

En veletlenul talalkoztam egyel a masodik sziget eszaki reszen. Mivel butykos gumihoz valo terep nem sok van, igazan supermotosithattak volna. Asszem azzal mennek mindenhova. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sland
Krosszmotort, azaz Sanchez-t amúgy hol a picsába lehet találni? én még egyet sem láttam :S

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ja. Asszem megtalaltam a kezifek trukkjet. Tok mindegy, hogy az ember megvasalja, vagy epp csak megboki, piruett a vege, ugyanis egy gonosz kis mano ilyenkor ellopja a menest a motorbol, es csak akkor hajlando ismet felporogni, ha mar megallapodott az auto. Ellenben, ha az ember pumpalja a kezifeket(mint sprintelesnel), akkor kontrollalhato marad a csuszas.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A golyoallo melleny az utcan hever:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A #4762-ben talalsz egy terkepet. Az elso szigeten eszakon van egy Cluckin' Bell. Attol eszaknyigatra a Stone street es a Dujes Boulevard villajaban van regi egy epulet. Hatul fel lehet menni a tetejere. Ott talalsz egy ingyen mellenyt.

Mollaka
a vinyó árából meg is vehetted volna

Kandurex
ja, igen, warez :/

komolyan mondom: eredetivel egy szemernyi popup -al se találkoztam (persze HDD -vel)

misirulez
Nem lehet valahogy x-re telepíteni?
Vagy mit lehet csinálni a pop-up olás ellen, engem nagyon idegesít...

Elején mikor elkezdtem játszani gta-val a memokártyámon többször is elõfordult pl. hogy eltûnt alólam a föld eltûnt körülöttem minden, fél percig is eltartott bizonyos textrúrák betöltése. Kapásból vettem is egy vinyót, mostmár kicsit játszhatóbb, de még mindig zavaró.

2,4x-esen irtam verbára, ha ki irnám mondjuk 1x-esen ki írnám mégegyszer segítene?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Csacsi
napszemcsit csak a ruszki boltba lehet venni, mert átmentem a kettes szigetre, ott volt két öltönyös, meg egy harmadikfajta bolt, de sehol nem találtam napszemcsit. Jah és a két öltönyösnél ugyanazt lehet csak megvenni 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Csak egy gond van..az hogy nem azonos idõben/idõjárási körülmények között csinálták xD.Mivel van hogy xbox -on borult az ég, ps-on meg tiszta az se mind1 ám...teljesen más hangulata / színvilága lesz az egésznek.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

KG21
a házad elõtti parkolóhelyen (sárgával van jelölve) megmaradnak amit odaraksz

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Istencsászár
garázs kellene... de nincs még 😞 márha lesz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BiG G
nincs garázsod a játékban mint az eddigi részekben?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Csacsi
Van rá valami mód, hogy hosszab idõre elraktározzak egy autót? még csak az esõ szigeten vagyok, de egy olyan hely kéne, ahpvá ha leteszem, akkor az midig ott marad.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Snexi
Annyira lehet változtatni a ruhát mint a SA-ba(össze-vissza-polót,gatyát stb)?Vagy csak pár fajta van (mint pl öltöny,utcai stb.)?

Amúgy a gamertagom: Freedy23

pc killer
Azt nem tudom, hogy van-e hatása, de az tuti, hogy van olyan csaj akinek nem tetszik az öltöny.(mondja amikor viszed vhova...)

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Csabesz100
Ezt olvastam. De az ilyen küldetéseket leszámítva. Pl. könnyebben adja magát egy csaj, ha nem fariban, hanem öltönyben megyünk hozzájuk? Az elsõ szigeten csak az Orosz üzletben lehet ruhákat venni?

PS3 ID: Csabesz82

Valaki jön online nyomni? Xboxon.

Megvan. Nem tudom idáig, hogy nem vettem észre.
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csabesz100
Egyébként a játékban van jelentõsége, hogy új ruhákat vegyünk?

köszönöm, sikerült megtalálnom! Amúgy a efgyverbotlokat jelzi a játékban a térkép.

pc killer
Amúgy is kell venni öltönyt mert pár küldetést csak öltönyben lehet elkezdeni...

pc killer
Egy egész öltönyt meg kell venni. Külön tuti nem kapsz nyakkendõt 😄

AntiHero
Algonquinba (középsõ nagy sziget)alján van egy ilyen bolt. Öltönyöket lehet venni meg miegymás. Én be is ruháztam egy fehér öltönyre😊 Kéne mellé még egy faintos napszemcsi, de azt csak bénákat találtam eddig.

Drephis
nem lehet venni.
nézz körül a boltban, néhány ruhához alaptartozék a nyakkendõ. 😄

help

Ja a bolt megvan de nem találok benne nyakkendõt.
pc killer
Ha már átjutottál a 2. szigetre akkor ott kell lennie 2 Perseus-nak is.

AntiHero
A netes csajok nekem akkor írtak elsõnek vissza (e-mailt) Mikor átmentem Algonquinba (középsõ nagy sziget). Írtak emailt akiknek rákatintottama DATE nevû gombra. Megadtak egy helszint és egy idõpontot elkellet menni értük és valahova elvinni õket. 2. randi alkalmával már én meg is húztam õket😛 (persze elõtte segrészegre leitattam õket😄)

Nyakkendõt hol lehet venni? Állítólag abban a Preserus boltban de én nem találom.
Csabesz100
Itt a térkép!

GTAIV térkép

Csabesz100
Köszi! Na megyek, meg is néztem! Csajozni meg az internet kávézóban lehet a gépeken? Hívtam párat randira, de még nem jelentkeztek! Mail-t fognak küldeni? Még nem néztem azóta a postaládát, hogy jött-e valami! Ja, és azokat a csajokat, akiket így felszedek nem lehet beállítani kurválkodni? Jó lenne, ha egy kis zsetont is hoznának, nem csak vinnék! <#nyes>

Kandurex
okés az elsõ szigeten a fegyverbolt a Montauk Ave street úton kell haladni és balra lesz a Dillion St. és ott van a beugróban ami összeköti az Earp Street -el

ha eredetid van megtalálod ezen leírás alapján a térképen amit kaptál hozzá, ha nem kapál, akkor ez van,..warez :/

GregSB
Eléggé lassan vánszorog le a videó... a lényeg hogy szinte semmi különbség nincs a két verzió között kinézetben, szóval aki csak emiatt volt dilemmában hogy melyik konzolt vegye az gyosan felejtse el, ne ez alapjén döntsön hanem a többi system-ekszklúzív játék alapján.

Csacsi
Ezt a netes csajozást valaki magyarázza már el, mert én mrá vagy hármat randira hívtam, de mind visszautasított. A másik meg, hogy nem lehet megadni az adatokat magadról a neten?

Nagyjából ennyi. Köszi elõre is.

Kandurex
de mutatott egy küldetés részeként egy uzi -t kellett vásárolni, na mindjárt megnézem hol van

Valamelyik fegyverboltban? LJ-t már régóta elhagytam., és nem emlékszem, hogy mutatott volna valamilyen boltot:S

Kandurex
lehet, 😊 a kikötõben lehet ribiket felszedni, csak nyomsd nekik a manit mert különben csak recskáztatnak egy 20 -ért

Kandurex
vásárolni lehet, Jacob mutat az elején boltot

Csabesz100
Erre a kérdésemre tudja valaki a választ? Elõre is köszi!