8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Checkerboy
    De ügyesek vagytok :/
  • Darukezelő
    Asszem ugyanezt kérték a PC-s srácok is, hogy a konzolos kommentek a konzolos topikba menjenek, ennek ellenére vígan mentek ott a kötekedések, flémelések, offolások :D
  • HM
    Én a GTA-ról írtam !
  • HM
    PC-s topikba jött pár konzolhuszár flamelni, azért lett bezárva. Érdemes elolvasni a zárás előtti pár kommentet ( ha ki nem törölték)
  • Checkerboy
    Uhpaszmeg...

Ne itt kezdd el szídni a konzolokat, mert lehidalok :/

• HM
    640p-ben könnyű.
  • Checkerboy
    Bocsi, Smusher kommentjét nem nagyon olvastam végig, mert csak flémnek láttam, és erre stonesour-t kezdtem oltani.

Mindenkinek: PC-s kommentek ne ide, inkább játékról, ingame dolgok.

Majd lesz megint PC-s topik, ott lehet flamelni, itt nem.

Köszönöm :p
  • HM
    És ezek után írják, hogy konzolra "jobb a fílingje". Csalással gyakorlatilag nem sok értelme lesz a játéknak.
  • Istencsászár
    "Sokkal durvább játékok is vannak PC-re, ez a grafika kicsit levan már maradva."

Szerintem te ezt a játékot nem láttad, HD kijelzőn mozgásban:) ( lehetne rajta javítani kis élsimítással ), de a hatás igyis olyan hogy ilyet te még nemláttál játékban.
  • AntiHero
    Jimmynél mien ruhába kell megjelenni? Mert már vagy 5 öltönybe mindenbe bentem mégse jó:(
  • Darukezelő
    "egy olyan pc, mely ezt jól elviszi, qrva drága lesz"
    Ehhez? Sokkal durvább játékok is vannak PC-re, ez a grafika kicsit levan már maradva.

#5540, Mondjad ezt smusher-nek, hogy ne szítsa itt a hangulatot akkor. Megint ki kezdte a kötekedést? Biztos a PC-s a kultúrált hozzászólásával. :| A kötekedő konzolos meg semmiről sem tehet. (Nem általánosítás, a mostani helyzetre van ez kiélezve)

De én ebbe nem akarok belemenni, konzol vs PC vitába, mi értelme van!? Semmi, egymást próbáljuk meggyőzni arról, hogy amit szeret, az szar. Mintha a rocker akarná meggyőzni a diszkóst, hogy "hát fiam, szar az amit hallgatsz". Biztos azt fogja mondani a diszkós, hogy "hát tényleg, ezentúl rocker leszek akkor, igazad van". Aha, esélyes.
  • Checkerboy
    Van.
  • HM
    Konzolos kiadásokban van auto-aim ?
  • Yoda001
    PS3-masok: ha akartok olyan zombi játékost, ami akkor van ha megölsz egy R* játékost, akkor Player Model választásnál (multiplayer), nyomjátok meg az L1-et
  • Checkerboy
    De akkor ezt nem a konzolos topikban plíz!
  • stonesour
    Úgyis kijön PC-re. Előbb-Utóbb.
  • Checkerboy
    Csináltam magamnak egy Live accot, CUNCEE2222, TESSÉK FLEVENNI!

CUNCEE2222 =P
  • AntiHero
    Pedig de.
  • bajsz
    sztm a gta-rohadtul nem konzolra lett kitalálva már bocs.
  • smusher
    lehet, hogy bejelentik pc-re, de azon túl, hogy egy olyan pc, mely ezt jól elviszi, qrva drága lesz, nem értem, mit erőltetik a GTA-kat pc-re. egyszerűen nemnyó rajta, konzolra van tervezve, fotel, tévé, sör, hátradől. billentyűzet és egér? a GTA-khoz semmi köze, a san andreast próbáltam nem is oly rég mindkettőn, és bár psze hogy szebb fullon a pécés grafika, de mégis jobb a fílingje a ps2-esnek, nem is kicsit, nagyonsokkaljobb úgyhogy még az is lehet, hogy a LCS és VCS által elkezdett trendbe illeszkedően ezt meg sem csinálják perszonálkompjúterre, és igazuk is lesz. mi a fasznak, ugyebár.
  • Checkerboy
    Mentés után 6 óra telik el a játékban :D
  • mate317
    **szom Roman felhív hogy menjünk el stripteaseelni, de én előtte menteni akartam, mikor felkeltem hív hogy miért nem jöttem... azóta nem jön velem sehova...
  • Checkerboy
    Egy idő után felhív, és elmondja, h ajándéknak megkapod a kocsit. (Megjelenik egy B betű a mapon, ott felveheted a kocsit)
  • alph4
    Valaki aki megcsinálta már a következő küldetést, megtudná mondani hogy megkapta-e a végén a Lamborghini-t? (Infernus gtaban)

Itt a küldetés: "Buoy's Ahoy"

* Meet up with Bernie getting off of a boat. He needs you to accompany him on a boat trip.

* Pilot the speed boat to Firefly Island and roll over the marker just off the beach. As you come to a stop, a boat appears and the Russians on board fire at you. These are three of Dmitri's men. You need to track them down and kill them. Their boat is more maneuverable, but your's is faster. Don't follow them into tight spaces. Once their boat reaches land, continue your pursuit on foot.

* The three Russians are scattered around a graveyard. There is no time limit, so take your time searching without attracting attention from the cops. After you kill them, head back to Bernie to complete the mission.

* Award: Red Lamborghini
    Videó a küldetésről.
  • stonesour
    Neked flashelt?
  • Gaben17
    hali. igen lebannolhatnak liveról. nem 100% hogy észrveszik,a flashtől függ hogy milyen:) elvileg 16e ért már visszavarázsolják livera a boxot,de nemtom
  • stonesour
    Csá! Ha flashelt az xbox akkor lebanolhatnak a liveról? Észreveszik?
    És utána, ha lebanoltak vissza lehet még menni?
  • geristar

köszi a választ
  • Gaben17
    igen,elvileg 3szor el lehet ezt játszani:)
  • Checkerboy
    Vki válaszolna? Légyszi? :o
  • SD456
    Garázs az nincs (vagyis van de oda csak kocsikat lehet leszállítani) hanem ilyen is sárga parkolód lesz és abban tárolhatod a kocsijaidat.
  • Checkerboy
    Micsoda? Egy új live acc, és kapok egy hónap ingyen live-ot? :o
  • geristar

Van a játékban garázs vagy vmi hasonló hely ahol el tudnám raktározni a fasza verdáimat? Az első szigeten járok, de még nem találkoztam ilyennel.
  • djlazar
    Na meg van az új acc:D:D Jöhet az online móka!:D Aki gondolja az vegyen fel: djlazarh
  • pajer
    Sziasztok Segítene nekem valaki ? Azt irta ki az X BOX 360 hogy nem érvényes a régió kód a GTA 4 nél mit tegyek most ? Péter
  • djlazar
    Ja akkor az lesz csinálok újat:D Előfizetni csak nyár környékén tudok mivel most másra kell a pénz:D
  • deep
    Csinálj egy új acc.-ot. 1 egész hónapig próbálgathatod. Sőt! Fizess elő újra:D
  • djlazar
    Üdv!
    Végre megvan nekem is a GTA4:D Szeretném kipróbálni live-on de sajna lejárt a gold-om:(. Akinek van egy 48-órás trial code-ja és oda tudja adni annak nagyon megköszönném.
  • Tibor
    Simán, Szmorepapával szoktam.
    De vegyél fel, aláírásomban van az USA-t.
    MEgtaláltam a rendőr helikoptert.
  • CUCLI
    Ezek mekkora komoly videók már :DDDD
    a legnagyobb mikor beugrálnak a helikopter rotorjai közé .DDD csak azt a hülye daráló hangot hallod egy pillanatra és már repül is a hulla :D elkezdek melózni és nyár elején veszek egy konzolt baszki, csak emiatt (najó meg amúgyis :D)