Kalozoner#5875
ha végeztem a küldetésekkel utána mia lópikulát kelll csinálni mert 65%-on állok, miket lehet még csinálni? (packinek, meg brucinak meg a barátoknak csinálom a küldiket de ezen kivűl?)
Hoz_Hun#5874
Kocsiban nincs benne, csak a netesben. Star Junction környékén van, páran állítják, hogy megtalálták este 2 és 4 között. Lehet nem mindegy mijen autóval mész. Abban a ruhában és nyalókával van mint a képen. Fell lehet venni kocsiba aztán tesztelni a nyalókás profilját. :)
Majd egyszer rászánom az időt hogy megkeressem.
Hoz_Hun#5868
Az internetes rendőrségi nyílvántartásban benne van:
Surname : Del Rio
First Name : Lola
Place of birth : San Fierro
Affiliations : N/A
Criminal Record : 2003 - Prostitution
2005 - Public Lewdness
2007 - Prostitution
Notes: - Believed to have moved to LibertyCity from San Fierro to pursue a stadge career
- One of the first prostitutes to return to Star Junction after it was said to be a family friendly zone
- Often seen sucking on a red lollipop
Foxhound1980#5866
Na erre én is kiváncsi lennék, azt hittem szerves része lesz a sztorinak...
Hoz_Hun#5865
Gondolom fegverre kell neki. A bankrablásos misszo után nem voltak anyagi gondjaim. Utolsó 3-5 missonban mondjuk eltapsoltam vagy százezret (rakétavető+gránát költséges mulatság), de maradt elég.
Nem Jakobnál vásárolok, pedig haver.
Arcade(flash)+origi game no HDD, minimális popup, ha ezrrel megyek
bármely gépjárművel akkor esetleg, de nem zavaró, szerzek hdd-t
kiváncsi vagyok javul e?
Hogy lehet sok sok pénz keresni?
Nem tudjátok hol találok magyar achievment leírást a játékhoz?
SonicBoom#5860
Nico-t azér mondja mindenki orosznak, meg "red army"-nak stb., mert ez is csak egy része az Amerika-gúnyolásnak (mivel számukra ott mindenki, aki furcsán beszél és kelet európai, az biztos Orosz).
Ez egész játékot áthatja ez az Amerika-fricska (ha még valakinek nem esett volna le). Britek csinálták a játékot, és köztudottan ők sincsenek nagy véleménnyel az Amerikai "kultúráról".
Skacok, kicsoda az a Packie-gyerek? Hol ismertem meg őt? Rajta van a térképen, küldetést is lehet csinálni neki, de nem igazán rémlik, hogy ki mutatta be nekem és hogy került a képbe, hogy ismerkedtünk össze...
Packie hugával össze lehet jönni a későbbiekben?
jajj nem kell ez a védjük őket duma, tapasztalat beszélt belőlem, nem kell hinni nekem, ha nem akarsz.
Hoz_Hun#5857
Nem kell túlspirázni. Tény hogy az amcsik kevésbé vannak képben földrajz illetően mint más országok. Nem csak mi szóljuk le őket, néz szét külföldi fórumokon ott is szopatják őket ezzel. Amúgy meg hülyét meg okossat lehet találni mindenhol, kár ilyen kérdéseket feltenni (forumon meg pláne, mert rákeres wikin vagy akár hol 'oszt jónapot).
Nagydög#5856
Na jo. Akkor most sorold fel az Europai orszagokat! De elfogadom harom tetszolegesen valasztott USA allam fovarosat is. Mer' ugye nekik egy majd Europanyi orszaguk van. :) Sz'al az egy felreertes, hogy aki nem ismeri a mi portankat, az egy bunko.
Ragnar360#5855
Még nálam is volt HDD-vel, eredeti gammával...főleg hajózásnál a bójákat később rakta be, meg a fákon lehet látni a popupot...Cache rendberakás után semmi gond nincs...előtte se volt zavaró, sőt olyan se volt, h emiatt ütköztem volna pl egy táblába.
Frame is nálam nagyon stabil, nem volt még érezhető leesés...szal fasza ilyen téren is minden.
Takigabi#5854
Bocs hogy felteszem ezt a valószinű ezerszer elismételt kérdést, de nem akarok visszaolvasni az esetleges Spoilerek miatt. Kérdésem: Van popup olyan embernél is aki EREDETI játékkal játszik Arcade flashelt boxon ( Benq driveos) HDD nélkül. Köszönöm a választ
ldavid#5852
és sokuk számára Európa egy ország.. xD
_________
amúgy Niko teljes neve Nikolai Bellic
Amerikaiak szerint minden kelet-európai orosz... voltam kint, állandóan azt kérdezték, ez milyen akcentus, orosz? :D Csak azokat ismeri a legtöbb bunkó :D
"Ha Szerb hát Szerb, de legalább nem Szlovák."
Hoz_Hun#5849
Fel lehet fogni, de nem mindenkinek nyilvánvaló ez elsőre a játékból (nekem se). Főleg hogy a ruszki negyedben kezdünk, ahol orosz üzletben öltözködhetünk, meg az unokatesó is az orosz negyedben él. Én is végig azt hittem (míg itt le nem írták), hogy orosz.
Ha Szerb hát Szerb, de legalább nem Szlovák.
Nagydög#5848
En is ugy emlekszem, tobben celoztak ra, hogy orosz. Szerintem konkretan mondtak is, meg a Voros Hadsereggl is piszkaltak. De ez nem jelent semmit. Nekik szlav szlav.
Jaja. Az egyik küldetésben (amiben építőipari szakszervezeti vezetőket kellett likvidálni egy építkezésen) például azt üvöltötték a melósok nekem, hogy "Meghalsz rohadt polák"... Nem minden ember áll a helyzet magaslatán a hovatartozás megítélésében. (Egy másik küldetésben pedig simán Nyikolaj-nak szólított egy ügyvéd, azt gondolván, hogy a Niko annak a becézett alakja)
Ragnar360#5846
Énse értem miért nem lehet felfogni, h nem Orosz.
Azok is vannak a játékba, sőt olaszok is...de az se rémlik, h Nikot oroszként emlegették volna...
Nikónak már a keresztneve is délszláv, a háborúban pedig nem "zsoldosként" vett részt, mivel Roman anyját konkrétan a délszláv válságban nyírták ki.
Tehát valóban szerb vagy horvát lehet leginkább.
Az, hogy többen oroszként hivatkoznak rá, nem jelent semmit, Playboy X, Brucie és társai nyilván nincsenek annnyira tisztában az európai dolgokkal. =)
Hoz_Hun#5844
Azt a Lola nevű nyalókás csajt akivel a gamet reklámozzák, megtalálta valaki? Állítólag a valami dokkoknál van és prostituált.
Nagydög#5843
Meg napelemes Casio kalkulatoron.
Nem. Csak nextgen, esetleg egyszer majd PC. A Box hatarait is feszegeti.
Falzone#5841
Ezt a játékot PS2-n is lehet játszani?
Nagydög#5840
Engem inkabb a fix kamera korul vadul lengo kasztni zavar a belso nezetben. Nem is nagyon eroltetem, mert van egy olyan erzesem, hogy tiz perc utan tengeri beteg lennek tole.
Norbyte#5839
A belső nézetben az a nehéz, hogy ugye csak a kocsi elejét látni és így nehéz korrigálni (főleg ha kézifékezik az ember fia), mert nem látni mindig merre is megyek:).
A külön nehézség meg a kontroller megszokása 15 év PC-zés után, mellett.
Igaz volt egy logitech gamepad-em a Lego SW-hoz, de az durván más.
Hát igen, ez sokaknak furcsa, nekem is az volt, de már megszoktam. Amugy a back gombbal tudsz váltani, én belső nézetből szoktam vezetni, az a legpontosabb.
Norbyte#5837
Sziasztok,
tegnap vetem x360at és gta4et.
A graf-tól nem vagyok elájulva a többi után, de lehet az a baj, hogy monitoron kell nézzem LCCD TV hiányában. Majd ma nézek TV-t.
Az 1es sziget felét leamortizáltam, mivel a száguldozás közben a kamera mindig "lekúszik" kocsitető/hátsó lámpa magasságra.
Nem lehet befixálni a kamera állást vagy legalább a magasságát, hogy ne kelljen folyton korrigálni? Olyan zavaró.