8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• tarti19
    sziazstok ps3-as verzióba miért nincs AA vagy az egyik verzóba sincs:?:? ezt letudva állat egy game pedig csak 1 órát toltma ma vele és kb csak hétévégn lez a foyltatás:D deh áhh:D:D:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDD
  • Nagydög
    Bocsi, dienes, de az onkent jelentkezes is kizaro tenyezo. :)
  • Checkerboy
    Sajnos nem :(
  • bubu13
    Na megnyílt az utolsó sziget is a bankos küldetés az nagyon fasza volt.A vidámpark valamikor megnyílik majd?
  • Checkerboy
    Még nem dőlt el, h ki kapja, csak ne Ragnar.

(Ezekszerint neked drukkolok ;D)
  • Nagydög
    Tessek szepen kihagyni a felsorolasbol! A Nagydög igenis fantaziadus, es kelloen emelkedett nick. Ha szepen megkertek, egyszer elmeselem, honnan szarmazik.
  • dienesoft
    Na látjátok, ezért szerettem volna a házigazdaságot, nem azért, mert menőzni szerettem volna. Csak az ilyenek elkerülése miatt kellett volna...hogy ide bejöjjön valaki és ossza az észt, meg leb*ssza a népet, mert "nagy a szája".
  • Alwares
    Dzsízusz fáking krájszt mi megy itt. IQ már 70 alatt van? Remek akkor lehet ismét a játékról beszélni.
  • Checkerboy
    Milyen hülyék lehetnek itt az emberek akkor....
  • Darukezelő
    Hagyd, azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt :) Ragnar360, tényleg egyedi, valami nagy kocka jut az eszembe róla mindíg
  • Checkerboy
    "Ha eszed nincs kitalálni normálisat az a te bajod...én 1 nicket elég sokaig (évekig használok legalább)"

(erre még válaszolok)

HA, lettél volna olyan kedves 'házigazda' akkor visszaolvastál volna, és látnád, h pont most csináltam új gamertagot, az ingyen gold miatt.

Ki nem szarja le, h meddig használod a nickedet? Inkább cseréld le, mert már így is mindenki utál.

Képzeld, nincs eszem ahhoz, h kitaláljak egy szuper l33t h4x0r nevet, mert enyhén nem érdekel, h INTERNETEN hogyan szólítanak.

• gazgoblin
  • Checkerboy
    Ne haragúdj, de menj már a picsába.

Semmit nem szóltam a házigazdaságod ellen, erre belémkötsz? Fasz se szólt neked, h vegyél fel listádra. Azthittem végre elfelejtetted ezt a topikot, és békénhagysz minket.

Te meg egy rohadt paraszt vagy.

Komolyan veszed az internetet? Ne legyen olyan nevünk, h Nagyög vagy Cuncee, vagy pöcsömtudja?

RAGNAR, 'ecsém, akkor te vagy a WoWos elf aki megmentette Frodót, miapöcs?

Többieknek: Ne ugassatok rám, h leosztom a hülyéket.

(Igen Ragnar. Ez te vagy.)
  • Tibor
    A cipőt is cseréldd le a Perseus-ban, nem mindegy milyen cipő van rajtad.
    Az 1. vedd meg, a feketét.
  • Csero90
    Hát kedves Ragnar...még szerencse h te olyan kellemes benyomást keltessz bennünk! További sok sikert...

• Nagydög
    Latod, Ragnar mindebbol en csak annyit szurtem le, hogy felszines vagy. Ezen kivul jobb teged tavol tartani mindenfele hatalomtol, mert hajlamos vagy azt hinni, jobban tudod az ebereknel, milyennek kell lenniuk es hogy kell viselkedniuk. Az ilyen attitud hatalommal parositva nagyban mar okozott katasztrofat parszor. Sz'al en azt mondom, maradj csak koztunk egyszeru talpasok kozott, abbol nincsen baj.
  • Kratos86
    Elnézést kérek mindenkitől aki elolvasta! Tényleg hülye voltam hogy nem raktam spoilerbe!
  • Freedy
    sry, nem neked akartam írni Ragnar.
  • Freedy
    pls valaki törölje kratos HSZ-ét. szerencsére nem olvastam el, mert láttam AntHero HSZ-ét. nem igaz, hogy nem tudják felfogni az emberek, hogy valakinek ezzel tönkreba***ák a játék nyújtotta bizonyos élményeket, amiért elvileg fizetett. nem is keveset.
  • Ragnar360
    És akkor rám óbégatnak, mert kiröhögöm a hülyéket...magyar mentalitás HEHEHE :DDD mielött beszóltok NEKEM, gondolkodjatok rajta pár percig, h tényleg nincs-e igazam...na no ego, de ez a IGAZSÁG :P na mind1
  • AntiHero
    Majdnem elolvastam. De OMG ezt leírni. Azonnali halál érte!
  • Ragnar360
    Hülye emberek mindig is vannak, én legalább fellépnék ellenük...
    Meg is is vicc, h kell felmaszni létrára, johogy azt nem kérdezte meg mivel iranyitjuk Nikot v vmi:) ...ANALFABÉTA^^ a játék meg írja, cska olvasni is tudni kéne...

A taxi leintése már más...aki azt kérdezi meg azt nem röhögném ki, mivel a játék elején még nem lehet csinálni és csak később hívja fel a figyelmet rá a játék.

Ja meg bírom ezekt a értelmes neveket amik vannak itt a fórumba egyeseknek (gamertagról ne is beszéljuk, egyenlőre) Checkerboy, CUNCEE2222 ezt a gamertagot az én listámon nemfogja látni senki az tuti...értelmes ember lehetsz te is.
    Ha eszed nincs kitalálni normálisat az a te bajod...én 1 nicket elég sokaig (évekig használok legalább)

Ezek olyan dolgok, mint ha vkivel találkozol és egyből ránézésre sok mindent elmond a kinézete...vagy egy példa: mész állásinterjúra, lehetsz akrámilyen okos, ügyes, ha büdösen, szakatt ruhába állítasz oda elhajtanak....

Itt a fórumba is sok benyomás van, sok minden alapján, én csak pára említettem.
  • offkorz
    keress,azért van neted nem?használd az internet.lol omg :-|
  • BIZ0906
    Képeket és videokat akarok! :)
  • cenobite
    Na ilyenkor lenne jó valami házigazda, vagy valami, mert ezt a 5567-est pl. egyből ki kellene gyomlálni.
  • cenobite
    Bazz! Egy k*rva SPOILER tag-et nehéz lett volna berakni????
  • FZoleee
    ööö... szerintem spoiler...
  • Kratos86
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A story legutolsó küldetése a legkeményebb! Pegorino akinek megcsináltunk pár feladatot elárul minket és őt kell kinyírni!Kb 2 és fél órába telt mire átvittem mert volt hogy meghaltam vagy nem értem utol a célpontot!Miután sikeresen teljesítettem az utolsó story küldetést is akkor éppen 62%-on ált a játék! Szoval van még mit csinálni a story-n kívül is
  • Ragnar360
    Meet all random characterrel szívok...hiába van guide (bár ehhez még csak kezdetleges)
    Van olyan fickó, h nem mind1 mikor mész oda...sőt hibás, mert pl most se spawnolt és mar a faszom kivan...van 1 fickó (Jeff) akinek hívnia kéne, de nem hívott még...irták, h volt akinek a játékba 2 hétig tartott mire hívta...de mondom a legtöbb gond azzal van, h nincsennek ott az emberek ahol kénének...és kb random szerűen dobja be, pl 4.nap is ugyanakkor ugyanodamész és ott van de elötte 3xor nem volt ott.
    Sokat megcsináltam...néhány van már csak, de pl most a drogos csaj 2. feladatát nem tudom felvenni mert hiába megyek el a szájbavert pontra 20adjára, nincs ott...reggel, este, délbe tökmind1 (ennél a karakternél, van amelyik csak este van ott)
  • Ragnar360
    Mariozz pls

hali: én mondtam :D...és elvileg még lesz küldije Packie-nek katt!
  • hali
    iszonyat jo volt a bankrablos resz :)
  • AntiHero
    Y gomb
  • XeroX
    Hogy lehet a létrákon felmászni ?
    Képtelen vagyok rájönni :(
    Thx - (xbox360)
  • Darukezelő
    Mondjad ezt a callofduty.hu-n, vagy a mohaa.hu-n, de szerintem a Battlefield, vagy a Counterstrike topikban is várnak szívesen! :D Írd be, egérrel játszani csalás, kíváncsi vagyok a reakciókra.
  • Gabe18
    Ha nem kell az Auto Aim akkor szépen egy gombnyomással kikapcsolod.
  • HM
    De csak külső szemlélő számára. Aki játszik vele az élvezi és tudja, hogy így jobb. Persze a GTA nem is fps és nem kell rángatni az egeret.
  • KG21
    hehe, látod így jártál :D
  • Checkerboy
    Francba.
  • Checkerboy
    Ték!
  • KG21
    az egérrel rángatás meg aztán sokkal jobb, én pl nem szeretem... 360 fokos fordulás egy rántásal... fps-ek is iylenek egérrel, nézhetetlen rángatás külső szemlélő számára az egész, irreális. Inkább az a csalás