Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na megyek vissza játszani.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
forrás: 576
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nállatok fagy esetleg?
Mai célkitüzésem 50%-ot elérni, ahhoz meginnt nyomhatom vagy hajnali fél 3 ig 😄DD
Statisztika: kinek mennyi a Passed Outja , magyarul hány napik nem aludt (összesen) ...kicsit irritál mert nekem majd 30-at ír, ritkán szoktam visszamenni a kecóba, de volt, hogy mikor visszamennék akkor jön a telefon és akkor oda kell mennem 😄DD
Ha nem sikerül egy küldi akkor mindig visszatöltöm...statisztika sucks 😄DDD most van 1 mission failed, meg 1 halálom 😊)) ...na mind1, késõbb lehet megunom ezt.
Vki próbálta már, hogy elcseszett küldi után nem nyomja rá a telefonba a REPLAY-t hanem újra elmegy felvenni rendesen, és hogy a videóba más szöveget mondanak-e ?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
MIért van az ha szabályosan akarok közlekedni és megállok egy piros lámpánál akkor a faszom ai mindig elkezd hátulról kerülgetni pedig a lámpa még mindig piros.
!!!HALA MADRID!!!
(ha csak nem a frame ratet akarják durvítani, mert azt lehetne azért)
A tegnap említett probléma egyre több játékost érint, a Rockstar egy közleménnyel próbálja meg gyorsan lenyugtatni a kedélyeket. A közlemény szerint már jó úton haladnak, és bármelyik percben, de legalábbis pár napon belül meglesz a javítás a PS3 és Xbox 360 konzolok egy részét is érintõ problémára. Azok persze, akik Core/Arcade Xbox 360-nal rendelkeznek, és esetleg fagy a játék, ezzel a patch-csel vinyó hiányában sokat nem tudnak majd kezdeni...
Bele kell törõdnünk, pár napig csak a GTAIV-gyel kapcsolatos hírek érkeznek, ez már nem kérdéses. A Microsoft és a Sony is úgy gondolja, hogy a GTAIV megjelenésével kirobbant újabb háborút õk nyerték meg. A Microsoft ezt azzal támasztja alá, hogy valamiféle ködös visszajelzések alapján úgy tûnik, az Egyesült Államokban pont kétszer annyi Xbox-os GTA-t értékesítettek, mint PS3-mast. A konzoleladásokat szerintük a játék leginkább májusban fogja fellendíteni. Ezzel szemben a Sony azt állítja, a játék miatt annyian vesznek most PS3 konzolt, hogy az igényeket már szinte lehetetlen kielégíteni. Erre a kis csetepatéra majd akkor térünk vissza, ha bármelyik fél konkrét adatokkal tud szolgálni.
Az Xbox Live-on a GTAIV lenyomta az eddigi két nagyágyúnak számító Call of Duty 4-et és Halo 3-mat, a Microsoft szerint csupán a megjelenés utáni 24 órában több mint egy millió játékos próbálta ki az új GTA epizód multis módozatait. Ugyanebben az idõszakban nagyjából 15 millió gamerscore-ral lettek gazdagabbak az Xbox tulajdonosok.
thesource.hu
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Lenne egy kérdésem: Belehet menni minden épületbe? Mert én most kezdtem neki, nagyon még nem tapasztaltam ki.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
MOST PEDIG ELHOZOD NEKEM SOPRONBA AZ XBOXODAT A GTA IV JÁTÉSZOFTVERREL EGYÜTT, HAZAMÉSZ ÉS ELFELEJTED MI TÖRTÉNT VELED.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A slow motion módot (lassítások) bekapcsolni úgy lehet, hogy a kocsiban rálépsz cinema nézetre (piros B gomb nyomvatartva) majd L kart megnyomod.
-Autoaim-nál, ha teljesen meghúzod a ravaszt, a célkereszt a célpontra ugrik, ha csak félig, akkor tudsz szabadon célozni. Nagyon hasznos.
-Nincsenek "spéci" küldetések, amelyek halálba idegesítenek. Legalábbis eddig nem volt. (Az SA-ban ilyen volt pl. amikor távirányítású helikopterrel kellett egy terepasztalon csatázni. Hát abba megõszültem, amíg sikerült). Ebben nem volt semmi ilyesmi, csak a szokásos ölõs, követõs, autósüldözõs küldik. Remélem lesz valami speciále...
-A lent leírt ign-nes térkép nagyon hasznos, szereztem egy M4-et ingyé', pedig a boltban nem is lehet kapni.
Jó játékot mindenkinek
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Valakinél tényleg fagy?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Totti: felesleges kikapcsolni, ha megölöd valamelyik karaktert, akkor nem ment még akkor sem, ha az autosave be van lõve. Jacobot én is megöltem véletlen múltkor...lezúgtunk a motorról, és nem bírta már szusszal az öreg 😄
nekem mar van vagy 15 ujrakezdett missionom.. fel is bassza az agyamat allandoan hogy a vilag vegere el kell autoznom a misson miatt mar megint 😞
hulyeseg kibekapcsolgatni.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
egyébként durván jó volt a mai multimóka 😊 összejött egy 12 fõs társaság, ment az ökörködés rendesen 😄 eszméletlen jó volt! a végén még befigyelt egy rózsaszín robogó verseny is 😄