Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Figyelni kell a kiírásokat a bal felsõ sarokba😊, de az mail lesz az.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

le kell csekkolni a az emileket

360-as verzióval eddig semmi gond nem volt, miután a cache-et kiüritettem a HDD-rõl azzal a rejtett funksönnel semmi popup, frame se esett le.

BONO
#4842 pls.

Áh értem. Szóval ez inkább ps3-as tulajoknál fordul elõ. Fúú...megnyugodtam.
Na megyek vissza játszani.

Kandurex
minden konzolnak van valami gondja úgy látszik, ezalól a "szupákompjutá" se mentes

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ezzel a csomagtartós dologgal találkozott már valaki? -v cs kam volt?

"Csupán egy napja van a piacon, de máris technikai problémákkal küzd a Grand Theft Auto IV, legalábbis ha a nagyobb internetes portálok fórumait nézzük. Tünetek? Komplett fagyás rögtön az elsõ misszió alatt, elsõsorban a 60GB-os, az elsõ szériából származó PS3-ak esetében. Az installált fileok, a mentések törlése vagy a kontroller kikapcsolása még nem oldotta meg a problémát, sokaknál a PSN-rõl való lecsatlakozás segített, de egyértelmû utasítás ennek elkerülésére még nem született. Egy-két esetben az X360-as verzió is hasonló jelenséget produkál, de a hiba jelenleg elsõsorban a PS3 tulajokat érinti, õket is csak elvétve. A Rockstar egyelõre nem kommentálta az esetet, mindenesetre roppant kínos a Bully alig egy hónappal ezelõtti hasonló szereplése után."

forrás: 576

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

De milyen fagyások? Én nem tapasztaltam eddig fagyásokat.
Nállatok fagy esetleg?

Na re...sorry akik hivtak MP-be és nem mentem, de ahogy mondtam single most az elsõ...este talán majd lehet megyek multiba is, de nem bizti.

Mai célkitüzésem 50%-ot elérni, ahhoz meginnt nyomhatom vagy hajnali fél 3 ig 😄DD

Statisztika: kinek mennyi a Passed Outja , magyarul hány napik nem aludt (összesen) ...kicsit irritál mert nekem majd 30-at ír, ritkán szoktam visszamenni a kecóba, de volt, hogy mikor visszamennék akkor jön a telefon és akkor oda kell mennem 😄DD
Ha nem sikerül egy küldi akkor mindig visszatöltöm...statisztika sucks 😄DDD most van 1 mission failed, meg 1 halálom 😊)) ...na mind1, késõbb lehet megunom ezt.

Vki próbálta már, hogy elcseszett küldi után nem nyomja rá a telefonba a REPLAY-t hanem újra elmegy felvenni rendesen, és hogy a videóba más szöveget mondanak-e ?

nem a fagyásokról van szó véletlen?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

BONO
Üdv! Valaki esetlek megtudná mondani, hogy abban a Roman küldetésben mit kell csinálni amikor a netkávézóba kell menni mert fogalmam sincs!? elöre is köszi! <#worship>

Kandurex
tudtommal az épületeknek nem lesz baja, legalább is én nem láttam ilyet

Szerintem ez annyira nem nagy gond mert a játék élményt nem csökkenti.
gondolom erre gondolnak, tegnap ezt írták: "a GTAIV nem a dobozon is feltûntetett 720p, hanem csupán 630p felbontáson fut - a Playstation 3 konzolon"
Nincs kedvem vissza olvasni. Milyen bug ez?
Alwares
Milyen website-on? Mert ha a rádió zenéknek akarod tudni a nevét akkor hallgatás közben felhívod a mobiloddal a Zit!-et és elküldenek egy SMS-t amiben benne lesz az elõadó és szám címe.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A website-on található zenének tudja valaki a címét?

kilyking
Hi all!
MIért van az ha szabályosan akarok közlekedni és megállok egy piros lámpánál akkor a faszom ai mindig elkezd hátulról kerülgetni pedig a lámpa még mindig piros.

!!!HALA MADRID!!!

Kandurex
lehet, hogy az én szerencsém, de eddig egy bugba nem ütközem, pop-up -al nem találkoztam ...salz, nem értem mit kell javítani

(ha csak nem a frame ratet akarják durvítani, mert azt lehetne azért)

Még egy kérdés: Az épületekbe ha egy rakétát belelövök, akkor lesz valami baja? Kitör az ablaka? Vagy úgymarad, hibátlan állapotba?

Kandurex
rendõrség, tûzoltóság, kórház, bárok, stb. stb. mindbe be lehet menni és maximálisan ki is van dolgozva (mondjuk az über a kórház, az zseniális)

A GTAIV probléma komolyabb, mint eleinte sejteni lehetett, a Rockstar munkásai a nyaralás helyett most a bugra vadásznak.
A tegnap említett probléma egyre több játékost érint, a Rockstar egy közleménnyel próbálja meg gyorsan lenyugtatni a kedélyeket. A közlemény szerint már jó úton haladnak, és bármelyik percben, de legalábbis pár napon belül meglesz a javítás a PS3 és Xbox 360 konzolok egy részét is érintõ problémára. Azok persze, akik Core/Arcade Xbox 360-nal rendelkeznek, és esetleg fagy a játék, ezzel a patch-csel vinyó hiányában sokat nem tudnak majd kezdeni...

Bele kell törõdnünk, pár napig csak a GTAIV-gyel kapcsolatos hírek érkeznek, ez már nem kérdéses. A Microsoft és a Sony is úgy gondolja, hogy a GTAIV megjelenésével kirobbant újabb háborút õk nyerték meg. A Microsoft ezt azzal támasztja alá, hogy valamiféle ködös visszajelzések alapján úgy tûnik, az Egyesült Államokban pont kétszer annyi Xbox-os GTA-t értékesítettek, mint PS3-mast. A konzoleladásokat szerintük a játék leginkább májusban fogja fellendíteni. Ezzel szemben a Sony azt állítja, a játék miatt annyian vesznek most PS3 konzolt, hogy az igényeket már szinte lehetetlen kielégíteni. Erre a kis csetepatéra majd akkor térünk vissza, ha bármelyik fél konkrét adatokkal tud szolgálni.

Az Xbox Live-on a GTAIV lenyomta az eddigi két nagyágyúnak számító Call of Duty 4-et és Halo 3-mat, a Microsoft szerint csupán a megjelenés utáni 24 órában több mint egy millió játékos próbálta ki az új GTA epizód multis módozatait. Ugyanebben az idõszakban nagyjából 15 millió gamerscore-ral lettek gazdagabbak az Xbox tulajdonosok.

thesource.hu
Aha értem, köszi.

JaSoN HuNTeR
nem mindegyikbe.De ami fontos oda belehet.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ez valami nagyon jó játék😄.
Lenne egy kérdésem: Belehet menni minden épületbe? Mert én most kezdtem neki, nagyon még nem tapasztaltam ki.

én tudom amegoldást! tiltsák be a késeket meg az állkapcsokat!

SötétBarom
Egy próbát megért -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kandurex
<#wow3>

Istencsászár
Ezt kipróbálom<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SötétBarom

MOST PEDIG ELHOZOD NEKEM SOPRONBA AZ XBOXODAT A GTA IV JÁTÉSZOFTVERREL EGYÜTT, HAZAMÉSZ ÉS ELFELEJTED MI TÖRTÉNT VELED.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kandurex
meg mondjuk eddigi a legszebb látvány rész: napközben, jó idõben a East Borough hídon átmenni a felsõ szigetre ...wááá 😊

XD.

Kandurex
amit még senki nem írt, (persze kétlem, hogy csak én fedeztem fel) X360 -on

A slow motion módot (lassítások) bekapcsolni úgy lehet, hogy a kocsiban rálépsz cinema nézetre (piros B gomb nyomvatartva) majd L kart megnyomod.

LordAndrew
Nah, megint játszottam, a középsõ szigeten tartok. Észrevettem egy pár dolgot:
-Autoaim-nál, ha teljesen meghúzod a ravaszt, a célkereszt a célpontra ugrik, ha csak félig, akkor tudsz szabadon célozni. Nagyon hasznos.
-Nincsenek "spéci" küldetések, amelyek halálba idegesítenek. Legalábbis eddig nem volt. (Az SA-ban ilyen volt pl. amikor távirányítású helikopterrel kellett egy terepasztalon csatázni. Hát abba megõszültem, amíg sikerült). Ebben nem volt semmi ilyesmi, csak a szokásos ölõs, követõs, autósüldözõs küldik. Remélem lesz valami speciále...
-A lent leírt ign-nes térkép nagyon hasznos, szereztem egy M4-et ingyé', pedig a boltban nem is lehet kapni.

Jó játékot mindenkinek

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Drephis

help

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

HUNMarcus
nálam eddig 2x fordult elõ hogy tölti az egyik multi játékot és semmi, ki akarok lépni a játékból és újraindul a gép (ps3)

PS3 ID: marcogi zsírkutya

boxon úgytudom lehet, venni hozzá billt meg egeret, csak drága.

Egy nagyon amatõr kérdésem lenne: lehetséges ezt akármelyik konzolon billentyûzet + egér párossal irányítani? 😊

Én még nem találkoztam fagyásokkal.
Valakinél tényleg fagy?

Örm

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Hello. Nekem is van XBOXom, és megvanrá a játék is😊. Naggyon jóóó😊.

dienesoft
Egyetértek.Kevés idõm van játszani, de az a baj, ha belekezdek nagyon durván, akkor nincs az az isten, aki engem kirángasson az Xbox elõl.. :]

mucsácsó
Ott a Taxi (nyomd az Y-t hosszan, és beszáll) ami pár dodóért elvisz oda, ahova kell menned a misszió miatt. Ennyit megér bõven, fõleg hogy a többszöröse úgyis visszajön.. 😊

Totti: felesleges kikapcsolni, ha megölöd valamelyik karaktert, akkor nem ment még akkor sem, ha az autosave be van lõve. Jacobot én is megöltem véletlen múltkor...lezúgtunk a motorról, és nem bírta már szusszal az öreg 😄
mucsácsó
Nah én is most fejeztem be a játszódást, éjfél óta toltam. Hát nagyon nehéz volt letenni, de ideje már lassan alvadni 😄 Aki játszott vele, az tudja, hogy tényleg nem egyszerû befejezni 😄 Annyimindent lehet csinálni a játékban, hogy az egyszerûen leírhatatlan. ...Egyszerûen fenomenális a játék minden tekintetben...sokkal többet nyújt a játék, mint én azt elvártam.. 😊 Nem is tudom, hogy én mikor csodálkoztam ennyire egy játékon...azt hozzáteszem, hogy nem vagyok GTA-buzi, bár szerettem nagyon az elõzõ részeket is. Ez az a játék, ami megéri a pénzét, az biztos. Egyszerûen hihetetlen, hogy mennyire überrészletes, és mi mindenre odafigyeltek a készítõk...a grafikára mindezekmellett egy szót nem szólhatunk, én szerintem nagyon stílusus és szép, fõleg a sokoldalú idõjárás és napszakváltozás miatt. Én azon csodálkozom, hogy mindezt sikerült "csak" 3-3 és fél év alatt véghezvinniük.. 😊 Kétségtelenül az év játéka, egyszerûen nincsen, ami ringbeszállhatna vele. De szerintem az évtized játéka címére is hatalmas eséllyel pályázhat, sõt. A hatalmas hype-ot abszolúte meg lehet érteni, nem úgy mint az szvsz gyatra Halo 3 esetében. A GTA IV tényleg mászthev játék erõsen, ha van konzolod! 😉
CSOCSO
es minek kapcsoltad ki????
nekem mar van vagy 15 ujrakezdett missionom.. fel is bassza az agyamat allandoan hogy a vilag vegere el kell autoznom a misson miatt mar megint 😞

hulyeseg kibekapcsolgatni.
Alwares
Huh de jót játszottam vele. Szerda este lett meg a játék és ez idõ alatt játszottam vele 12 órát, ez ám a kocka üzemmód! 😄 Lassan ráhajtok pár acsira is. Éreztem, hogy ez egy maradandó, tartalmas játék lesz. Küldetésekben 15%-nál tartok és a mellékküldiket/elfoglaltságokat is csinálom rendesen. Jó kis játék ez 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
"magyar seggbe, magyar liveot" 😄D

egyébként durván jó volt a mai multimóka 😊 összejött egy 12 fõs társaság, ment az ökörködés rendesen 😄 eszméletlen jó volt! a végén még befigyelt egy rózsaszín robogó verseny is 😄

Petyus_
Házad elõtt van egy felfestett parkoló (residents only felirattal), az a "garázs".

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com