Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
És azzal a lementett képeket tudom feltölteni valahova? Mint pl. a PGR-ben, vagy Forza2-ben?

gamertag: kenobita

stonesour
Számotokra mi az Xbox360 Top 10 Game?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

cenobite
Nem lehet.

Checkerboy
Nem. Csak úgy poénból képeket.

Telón hogyan lehet MP3-at hallgatni? Nem arról volt szó, h lehet?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
#5145: Kamerás Telóról beszél, késõbb megkapod a játékban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Niko azért jött Amerikába (többek között), h elmeneküljön az ottani Maffia elõl, mivel azzal vádolják, h lopott tõlük gyémántokat. Ezt akarja behajtani az a csávó rajta, ezért el is kezdenek lövöldözni. 😊

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Kandurex
most akkor mi van? lehet a játékban képet készíteni? (real, .jpg?)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

azt irták h késöbb majd kapsz/vehetsz, de van az tuti, régiben (SA) meg emlékszem ott volt a fényképezõ 😄

van kamerás teló is nem?
Minstrel
olyan 25-30 küldetés között tartok, Russian Revolution küldetés, aki még nem járt itt annak spolier

Dimitri csávóék milyen pénzt akarnak tõlem? A Russian Revolution nevü küldetés, egy raktárépületbe kell menni, jön KicsiJákob is, ott lõdözünk jó sokat aztán Dimitri meglép utána jönnek zsaruk is, de eddig mindig kinyirtak 😊 Csak kicsit elvesztettem fonalat, hogy milyen pénz is kell nekik.

http://topgearhungary.blogspot.com/

cenobite
Fotózni tudott már valaki? Csak mert amikor a statisztitkákat nézem a menüben, ott van, hogy "photos taken". Ami egyenlõre 0.
Vagy ez lesz majd a letölthetõ tartalom egyik része?

Yoda001
köszönöm, amúgy csak úgy sétáltam az utcán, amikor jött egy olyan nagy hummer szerû terepjáró... hát mondom megütögetem kicsit, nigger kiszáll, késsel szalad utánam, én meg szaladok a rendõrhöz aki a keresztezõdésnél áll... na mondom, jól megszívja, rendõrök jöttek is el a piroslámpától, kiabáltak neki hogy álljon meg stb, pisztolyukat elõvették, niggert betették rendõrkocsiba, énmeg vígan beültem a szép fekete hummerba, és mentem tovább.. ezsméletlen a játék<#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

arsnl
Amivel a mobilt elõveszed(fel) utána mégegyszer megnyomod és ott tudsz, de csak pár küldi után.

Yoda001
hogy tudok számokat írni PS-en telefonba?

Checkerboy
Egyetértek, csak sajnos kevés 'jó móka' küldetés van a játékban...Pöppet monoton, de ha közben megyünk bárokba, Heli Tourokra, akkor kicsit lehet színesíteni 😊

Inkabb a nem tudoknak. A "menj el ide, es lodd le, akit ott talalsz" jellegu kuldeteseknel nem annyira erdekes, de ez a zsarolos-telefonos jo moka volt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Csabesz100
Checkerboy, Nagydög! Köszi a segítséget! Megvan!

PS3 ID: Csabesz82

Checkerboy
Akkor az angolul tudó embereknek rögtön minden küldetés élményt jelent? 😉

Azert hatha valakinek elmenyt jelent kitalalni, hogy is kell megoldani a kuldetest.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Checkerboy
Heh.

Én elõször lelõttem egy teljesen más embert, erre felordít az igazi célpont, h csak a pénz kellett neki, és elfut. Bum-bum, kész a misszió 😄

Checkerboy
Hát, azért ha minden kérdést spoilereznék, senki nem olvasna el semmit 😄 EZ a misszió meg nem befolyásolja a sztorit.

Azert esszel! Nem mindenki celpont, aki telefonal.

<#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Esetleg ezt is spoilerezhetted volna, bar annyira nem sulyos.
Francist zsarolja valaki. Tudja a zsarolo szamat, es hogy hova kene vinnie a penzt. A zsarolo valoszinuleg a kozelben van. Atkuldi a szamat, fel kell hivni, es a tomegben megkeresni, kivel trecselsz eppen telefonon. Ha megvan, megprobal elmenekulni. En kb. ot lepes utan lelottem, de gondolom egesz hosszu fogocska is lehet az ugybol. Francis baratunk multjan egyebkent annyi folt van, hogy az egy dalmatanak is becsuletere valna.

Checkerboy
Felhívod, és megölöd azt, aki felvesz egy telefont, és belebeszél.

Azért, mert az a szám, egy csávónak a száma, aki Francist fenyegette, h beárulja, mert ilyen illegális cuccokat csinált.

Kandurex
azért Uri, az...na...MÚÚKODJ! xD

Mi van már veletek? Nehogy már a Top 10ben elöttünk legyen az a láma mûsor! XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Csabesz100
Egy kis segítség kellene. Mit kell csinálni annál a küldetésnél, amikor oda kell menni a partra és fel kell hívni egy telefonszámot, amit Francis ad meg? Az a neve, hogy Call an Collect!

PS3 ID: Csabesz82

Ugyanma'! Niko teso meg motoron is tud telefonalni. Kicsit hulyen nez ki, mikor csutka gazon suvit vegig a hidon, mikozben jobbal a telefont szoritja a sisakjahoz. 😊

KG: Mert kezifek nelkul nemigen lehet ertelmes sebesseggel bekanyarodni. Az RB viszont jol jon. Ezek szerint erre is gondoltak a fiuk.

KG21
RB is kézifékgomb, használd azt, ha nagyon akarsz kézifékezni telefonálás közben, bár nemtom minek kellene

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Alwares
Neked három kezed van ember? Hogyan telefonálsz kormányzol és kézifékezek egyszerre? 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

LOL xD
Checkerboy
Statsnál General tabban ott áll az összes ismerõsöd respektje és 'like'-ja

Ha már volt akkor sry.
Link

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Smuge
Hol lehet megnézni hogy melyik embernél hány %-on állok pozitívba, csak hogy kitudjam használni a bonuszaikat? Fõleg Little J érdekelne mivel olcsobban tudja szállítani a fegyvereket. Telefonomba néztem de sehol nem találok rá utalást. Aki tudja....

ThugEdge
"3 feka gettózot közvetlenül a motor mellett"

muhahahahhhaa
ez tetszik

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Yoda001
na, toltam 4 és félórát a játékot egyhuzamban (PS3)... semmi fagyás, 1-2 bug (olyan bugokra gondolok mint ami minden általános játékba megvan), de nagyon kemény az egész<#idiota> egyébként kis AA-t még tehettek volna a játékhoz, de fantasztikus az egész... korházban elkezdtem dobálni a molotov koktélokat, mindenki megégett, énmeg egyszercsak kirohantam, zsaruk jöttek, õket leráztam, amikor meg már mentem vissza, ott volt 1 tûzoltó és locsolt befele (valami emberke állt az ajtónál ezért nemvolt csukva)<#finom> faja ám a gém 😄

WiZZaRD
A vidampark ki fog nyitni valamikor? Ugy ertem, hogy mukodni fognak a cuccok benne? Hatalmas poen lenne.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

hali
A es RB ha jol emlekszek

www.napisajto.hu

PS3-mon 2 gomb van a kéziféknek, X és R1. Valszeg X-en is van egy másodlagos gomb.

Rendõrös misszók is hatalmasak. Tegnap pl top bûnözõket vadásztam le.

Egy baklovest talaltam. Telefonalas kozben nuku kezifek, mivel az olyankor a "yes" gomb. Bar lehet, hogy csak azt akartak ereztetni a sracok, mennyire megneheziti a mobiltelefonalas a vezetest. Az is igaz, hogy Niko akar motorozas kozben is kepes telefonalni. Sisakon keresztul is, ha kell.

Nállam is ez a helyzet Arcade gép HDD eredeti game és van pop up.
Alwares
Nekem már a mobilom (a valódi) is GTA IV-es csengõhangal van felszerelve 😉

Carlos HUN
Akit érdekel neten megtaláljátok!

VA_-_The_Music_of_Grand_Theft_Auto_IV-Promo-2008-RAiN

Kandurex
warez?

Nekem pár hetes Arcade van 175w-os uj széria, és sajna popup-ol. Megpróbáltam haver winchesterével is, és ugyanaz a helyzet mint vinyó nélkül. Neki régebbi kiadásu gépe van, és nem vett észre olyan durva hibákat mint az én gépemen. Így számomra gép függõnek tünik az egész.
Ps3-nál is van gép és gép között különbség. Nem hiába panaszkodtak páran hogy például el sem indul nekik a játék.
Ilyen nállam is volt már.
Kandurex
<#idiota><#idiota><#idiota> kééééééész !!

Alwares
Azta, nem is gondoltam volna hogy ilyet is lehet, én a 911-et csak akkor hívom ha el akarok lopni egy rendõrautót...

Kandurex
nekem volt egy üldözésem melynek a végén a kocsi jobb elejét úgy összetörtem, hogy a karosszéria rászorult a kerékre így a jobb elsõ kerék meg se mozdult folyamatosan satuzott...<#wilting> szal tényleg figyeltek mindenre