Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert akárkit lelövök kezdhetem újra a küldetést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na majd hnap re, ma még sokat kell haladnom 😛
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az ott levo huliganokat megolni amugy konnyu volt. kifele a kommandosokkal volt a bajom.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
*PS3 gúnyneve (supercomputer)
amugy szvsz a ketto legnehezebb az volt mikor vissza kellett szerezni a drogot a regi elhagyatott korhazbol a masik meg mikor a harom emeletes epuletben valahol fent le kellett vadaszni a csakot.. mindket esetben egybol korozest adtak ki ellenem ahogy teljesitettem a cuccost es a rendoroz csak jottek es jottek es gyilkoltam es csak 1 kijarat a korhazbol de mar a kommandosok lepik el a hazat.. helikopter felettem... pff.. sok sikert hozza.. termeszetesen megpusztultam 3 szor!!!!! negyedszer kirohantam a picsaba mindenki mellett es elmenekultem egyetlen loszer kilovese nelkul.. loal.. a masik esetben meg a masodikrol kiugrottam oszt ugy menekultem el.. lovoldozes nelkul... felesleges megallni es lodozni minden rendort.
2. Meg.
3. Igen.
4. Nem fog futni.
1. 360-ra több játék van és olcsóbb is
2. lásd 1.
3. ha szted a gta-t akkor egyértelmû
4. mikor is jön ki???...érted
de tedd fel ugyanezen kérdéseid a ps3 topikban is ott meg majd megválszolják a másik oldal szemszögébõl, úgyhogy neked kell végül dönteni
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
1. Még nincs konzolom (ill. van egy elsõgeneráxiós box) melyiket érdemesebb beszerezni? (ps3 v. xbox360)
2. Megéri-e beszerezni?
3. Elég jó a GTA4, ahhoz hogy vegyek egy konzolt?
4. Ha kijön PC-re akkor hogy fog futni nálam? (Ati Radeon x1600 pro 256mb, AMD Athlon 3200+, 1GB RAM)
Kössz elõre
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ez a boxtól függ szvsz.
PSN: berghold
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Tényleg, nem is rossz ötlet. Amúgy mivan hogyha berakjuk a gépbe a boxos dvd-t? Egyszerûen csak nem olvassa be, vagy más is történik?