Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Akaszd fel magad, és pörögj a fejed körül, után ugorj be a dunába. Warezol, elakad és ide meri írni a fórmumra...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hello elakadtam egy küldibe aki már átvitte kérem írjon valami jó taktikát hogy hogy csinálta meg, na írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Undress to kill a küldi neve 3 szríptiz menedzsert kell megölni,megtalálom õket de vagy megölnek az õrk vagy elmenekül valamelyik de inkább az hogy megölnök és kb 2 menedzsert sikerül megölni és mind a 3-at megkéne, tehát aki átvitte plizz help.
Ams
te vagy it a próféta, a messiás?
törõdnél a diszkóddal, a gyerekeddel, ahelyett hogy itt vered a nyálad.
amúgyse érsz el semmit.
pláne ezzel a régies csõlátó hozáálással.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Csacsi
Rosszul tudod.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

milk41
szerintetek mit vegyek meg?360 vagy PS3?a szobámban csak egy CRT(?) TV van,amin ha jól tudom nem megy a 360

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Vki dobjon már kizárólag a multiról 1-2 gameplayt...már csak ez érdekelne igazából, párat láttam, pl a GT-set. De vmi igazán jó jöhetne. Elég linkbe.

Dávid, okok

aztán majd ha valami jó kép, akkor egy fotót lökhetnél
(ha egy már ezerszer látott art van rajta, akkor nem kell xD)
Csacsi
Általánosítani nem akarok, így ebbe nem megyek bele. De hogy egészségtelen. Nah az biztos.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nekem is, de az a lényeg, hogy a játék megérkezzen holnapra 😊

cesc fábregas

AntiHero
Nekem futár hozza. Éljen<#duhos2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

<#eljen> Aztán az ilyenekbõl lesznek a személyiségzavaros nyomorodott lelkû a való életben semmire nem képes egyedek. Akik még az utcára is alig mernek kimenni, félve a sok humanoidtól az utcán...
Akik nyitásra mennek azok valszeg kaptak, akinek futár viszi annak nemtom, nekem rakott bele...jó liveos haver 😛

mama2
Nem fejeznéd be? Mindenki azt csinál amit akar, az õ élete.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kandurex
exluzív poszert mindenki kap?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Nekem is kell poszter<#rinya>

A küldi neve undress to kill
Fent van DEECOY, meg Daniel San is, msn-en 😛 (Boltvezetõk)

Csacsi
Játszál csak nyugodtan online. Húzd be a sötétítõt, nehogy napfényre, vagy levegõre menj. Mert aztmondom télen, mikor hideg van kint, és nem lehet kint focizni, akkor ok. De ilyen jó idõben inkább online focizni. Éljen az egészséges életmód.

Hello elakadtam egy küldibe aki már átvitte kérem írjon valami jó taktikát hogy hogy csinálta meg, na írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Undress to kill a küldi neve 3 szríptiz menedzsert kell megölni,megtalálom õket de vagy megölnek az õrk vagy elmenekül valamelyik de inkább az hogy megölnök és kb 2 menedzsert sikerül megölni és mind a 3-at megkéne, tehát aki átvitte plizz help.
már jóval elõbre vagyok ( 3. sziget de ez még nics kész)
AntiHero
😄 és ezt honan tudod😊? meg miért kapsz posztert?

Kandurex
honnan az infó?

De, de annak adta fel, v mittomén.

AntiHero
Feladta? Nem futár cég hozza ki?

ÜberKonzol sikeresen feladta a csomagokat + kapok exclusive posztert 😄DD Oh yeah !

Srácok, holnap ki, mikor lesz fennt - akinek van Liveja - ?
Aki egésznap az csak irjon egy 24-est 😄 enyém is az.

mucsácsó
Mennyiért vetted? És hol...? 😊
AntiHero
zsír, végre jó híR*😊

james69holden
nah ma megjött a HDD-m az xboxhoz, meg is szûnt a pop-up
(Arcade-om van amúgy Benq drive-al)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Csak sajnos/ szerencsére a világ változik, fejlõdik és Fifa 08-ban egy csapatmérkõzés online is legalább olyan élvezetes mint kint játszani a szabadban.Én se azt mondom hogy csak fifázni kell minden nap..csak semmi baja nem lesz az embernek abból ha egy kicsit online is szórakozik.És attól még senki sem lesz gyilkos ha napi 1-2-3-4 5(?!) órát multizik cod-al quake-el ut-val.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

mama2
5 éves? Akkor egy év mulva suli. Ott se lesz biztonságba még elsõbe se. A unokatestvérem, 7 éves lesz, és már azt mondta itt, amikor volt kint, hogy verekszenek, bántják õt. Õ meg nem mer visszaütni, pedig vagy 2 fejjel magasabb nálluk a gyerek. A mai világba már semmi sem biztonságos.

mucsácsó
Walesi bárdok kisfiam, és nem "lógNÁK", hanem lógnék, ezt jegyezd meg. 😉 Meg az "annyát" jah, de azért kiosztottak már látom. Tessék mûvelõdni, mintsem a GTA 4-ért sipákolni.

Mi anno "nintendóztunk" (NES), ma meg már így van...ilyen tizenéves kölkök vannak, akiknek még a fos Crysis grafikája sem elég, illetve a picsájuk alá tolják a 300-400k-s high-end PC-t, vagy egy PS3/X360-at. Ez ilyen..
AntiHero
hogy?

Sephi
Jeleznem , hogy mar ket ismerosomnek is a tulajdonaba van a GTA4 Xbox360 eredeti jatek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csacsi
Nem ezt mondom, de sajnos, és nem csak én látom így a mai fiatalság teljesen más.

Elõre féltem az 5 éves kisfiamat, hogy vajon mikor mibe fog belekeveredni. Nem azt mondom, hogy nem lehet játszani. De azért ésszel, és mértékkel. És én még mindig a mai napig fontosabbnak tartok egy baráti focimeccset, mint hogy játszak egy kicsit akármivel.

Alwares
Ki lenne az az állat 😄
Mondjuk ragnar szerintem végignyomta volna már ha letötte volna 😛 Júniusban majd megveszem én is, akkor lesz pénzem.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Te tipikusan az az ember vagy aki legszívesebben visszamenne a középkorba , mert hogy ott ,,ván lábdá meg kálápács..lehet szórákózní''.Semmi köze a játékoknak az erõszakhoz,persze van néhány extrem eset ..amikor a játék hozza ki az emberbõl az erõszakot de az olyanokkal nem stimmel valami.Lövöldözések/verekedések mindig is voltak még GTA meg Doom korszak elõtt is ..csak akkor nem lehetett mire fogni.Ennyi erõvel ne nézzünk tv-t, ne halgassunk rádiót , ne menjünk ki az utcára mert teli van erõszakkal.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

AntiHero
valamennyit biztos

AntiHero
Na mi van warezosok közül még senki nem vitte végig?

Alwares
Egyébként tényleg a cahce ürítése segít a box-os pop-upok kikerülésében?

rászorulóknak itt van pár cheat
5c0rp330n
nálam is ugyanez volt a helyzet. abban az évben már ezt írja ki, amelyikben betöltöd, akkor is ha csak dec31-én leszel annyi és jan1 van, ilyen az itteni rendszer.

Csacsi
Ahogy nézem egy nyelvtan könyv sem ártana. 😄

Alwares
Már csak 8 óra <#finom>
Nem tudom, hogyan fogom kibírni a suliban holnap, nehezen annyi biztos...

Csacsi
erre csak a 13 éves unokaöcsém esete jut eszembe, mikor mondta, hogy megy a haverokkal a focizni, én meg naívan megkérdeztem, hogy hová mennek? Erre mondta, hogy a pólusba a géphez.... 😞

Amúgy meg mostanában egyre több az erõszak az utcákon, iskolában. nem általánosítani akarok, de nálunk ilyen nem volt.

5c0rp330n
"annyát"
<#vigyor2>
menj inkább olvasni valamit, mielõtt belehülyülsz a játékokba, megártanak.

mama2
Meg amúgy is mivel kéne játszanom? Tarzan the action game?<#idiota>.

mama2
Ja-ja, már feladta a tanár. Meg a Wealsei Bárdokat, meg a Mátyás annyát megtanulni😄.

mama2
Én se itt lennék bent, ha nem lennék szívbeteg ne aggódj. Akkor kint sétálnék és nem itt lógnák az sg-n. Nekem is ez az álmom, dehát...ez még messze van...nagyon messze.

offkorz
😄_SA_DSASD

Es ehhez egy internetes forum meg a kocsmanal is remekebb terep. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kandurex
toltam én a C-64 -en az Inter Karate -t, meg a Bruce Lee tempósan na,...de azért mellette igen csak ment a szép irodalom és a történelem is,...szóval szvsz valahol ez lenne a normális