Nagydög#4792
Ja. Asszem megtalaltam a kezifek trukkjet. Tok mindegy, hogy az ember megvasalja, vagy epp csak megboki, piruett a vege, ugyanis egy gonosz kis mano ilyenkor ellopja a menest a motorbol, es csak akkor hajlando ismet felporogni, ha mar megallapodott az auto. Ellenben, ha az ember pumpalja a kezifeket(mint sprintelesnel), akkor kontrollalhato marad a csuszas.
A #4762-ben talalsz egy terkepet. Az elso szigeten eszakon van egy Cluckin' Bell. Attol eszaknyigatra a Stone street es a Dujes Boulevard villajaban van regi egy epulet. Hatul fel lehet menni a tetejere. Ott talalsz egy ingyen mellenyt.
komolyan mondom: eredetivel egy szemernyi popup -al se találkoztam (persze HDD -vel)
Nem lehet valahogy x-re telepíteni?
Vagy mit lehet csinálni a pop-up olás ellen, engem nagyon idegesít...
Elején mikor elkezdtem játszani gta-val a memokártyámon többször is előfordult pl. hogy eltűnt alólam a föld eltűnt körülöttem minden, fél percig is eltartott bizonyos textrúrák betöltése. Kapásból vettem is egy vinyót, mostmár kicsit játszhatóbb, de még mindig zavaró.
2,4x-esen irtam verbára, ha ki irnám mondjuk 1x-esen ki írnám mégegyszer segítene?
napszemcsit csak a ruszki boltba lehet venni, mert átmentem a kettes szigetre, ott volt két öltönyös, meg egy harmadikfajta bolt, de sehol nem találtam napszemcsit. Jah és a két öltönyösnél ugyanazt lehet csak megvenni :D
Nagy01#4784
Csak egy gond van..az hogy nem azonos időben/időjárási körülmények között csinálták xD.Mivel van hogy xbox -on borult az ég, ps-on meg tiszta az se mind1 ám...teljesen más hangulata / színvilága lesz az egésznek.
a házad előtti parkolóhelyen (sárgával van jelölve) megmaradnak amit odaraksz
garázs kellene... de nincs még :( márha lesz...
nincs garázsod a játékban mint az eddigi részekben?
Van rá valami mód, hogy hosszab időre elraktározzak egy autót? még csak az eső szigeten vagyok, de egy olyan hely kéne, ahpvá ha leteszem, akkor az midig ott marad.
Annyira lehet változtatni a ruhát mint a SA-ba(össze-vissza-polót,gatyát stb)?Vagy csak pár fajta van (mint pl öltöny,utcai stb.)?
Azt nem tudom, hogy van-e hatása, de az tuti, hogy van olyan csaj akinek nem tetszik az öltöny.(mondja amikor viszed vhova...)
Ezt olvastam. De az ilyen küldetéseket leszámítva. Pl. könnyebben adja magát egy csaj, ha nem fariban, hanem öltönyben megyünk hozzájuk? Az első szigeten csak az Orosz üzletben lehet ruhákat venni?
Egyébként a játékban van jelentősége, hogy új ruhákat vegyünk?
Freedy#4771
köszönöm, sikerült megtalálnom! Amúgy a efgyverbotlokat jelzi a játékban a térkép.
Amúgy is kell venni öltönyt mert pár küldetést csak öltönyben lehet elkezdeni...
Egy egész öltönyt meg kell venni. Külön tuti nem kapsz nyakkendőt :D
Algonquinba (középső nagy sziget)alján van egy ilyen bolt. Öltönyöket lehet venni meg miegymás. Én be is ruháztam egy fehér öltönyre:) Kéne mellé még egy faintos napszemcsi, de azt csak bénákat találtam eddig.
nem lehet venni.
nézz körül a boltban, néhány ruhához alaptartozék a nyakkendő. :D
marcinger#4766
Ja a bolt megvan de nem találok benne nyakkendőt.
Ha már átjutottál a 2. szigetre akkor ott kell lennie 2 Perseus-nak is.
A netes csajok nekem akkor írtak elsőnek vissza (e-mailt) Mikor átmentem Algonquinba (középső nagy sziget). Írtak emailt akiknek rákatintottama DATE nevű gombra. Megadtak egy helszint és egy időpontot elkellet menni értük és valahova elvinni őket. 2. randi alkalmával már én meg is húztam őket:P (persze előtte segrészegre leitattam őket:D)
marcinger#4763
Nyakkendőt hol lehet venni? Állítólag abban a Preserus boltban de én nem találom.
Köszi! Na megyek, meg is néztem! Csajozni meg az internet kávézóban lehet a gépeken? Hívtam párat randira, de még nem jelentkeztek! Mail-t fognak küldeni? Még nem néztem azóta a postaládát, hogy jött-e valami! Ja, és azokat a csajokat, akiket így felszedek nem lehet beállítani kurválkodni? Jó lenne, ha egy kis zsetont is hoznának, nem csak vinnék!
okés az első szigeten a fegyverbolt a Montauk Ave street úton kell haladni és balra lesz a Dillion St. és ott van a beugróban ami összeköti az Earp Street -el
ha eredetid van megtalálod ezen leírás alapján a térképen amit kaptál hozzá, ha nem kapál, akkor ez van,..warez :/
Eléggé lassan vánszorog le a videó... a lényeg hogy szinte semmi különbség nincs a két verzió között kinézetben, szóval aki csak emiatt volt dilemmában hogy melyik konzolt vegye az gyosan felejtse el, ne ez alapjén döntsön hanem a többi system-ekszklúzív játék alapján.
Ezt a netes csajozást valaki magyarázza már el, mert én mrá vagy hármat randira hívtam, de mind visszautasított. A másik meg, hogy nem lehet megadni az adatokat magadról a neten?
Nagyjából ennyi. Köszi előre is.
de mutatott egy küldetés részeként egy uzi -t kellett vásárolni, na mindjárt megnézem hol van
Freedy#4756
Valamelyik fegyverboltban? LJ-t már régóta elhagytam., és nem emlékszem, hogy mutatott volna valamilyen boltot:S
lehet, :) a kikötőben lehet ribiket felszedni, csak nyomsd nekik a manit mert különben csak recskáztatnak egy 20 -ért
vásárolni lehet, Jacob mutat az elején boltot
Erre a kérdésemre tudja valaki a választ? Előre is köszi!