Ragnar360#4632
Ja meg még egy apróság: nemtudom mit sírt sokaknak a szája, h kisebb a város, emberek Liberty City az EGÉSZ! SA 3/4 része, és azért ez full városba nem semmi.
Első városrészbe vagyok, de GPS nélkül elvéreznék...nemtudom, de azért remélem idővel kiismerünk mindent.
Vannak olyan játékok amikben nincsen exit, van ahol van... de mivel az exit és az y => desbórd, ugyan az, teljesen felesleges belerakni a gémekbe:), igy univerzális, minden játékban alkalmazásban használható kombináció.
nasum#4630
Koszonom ezek szerint nem en vagyok debil, de ez igazan proszto megoldas. Utanna meg amikor elkezdek megint jatszani es megcsinalok valamit jatek kozben felugrik az ablak hogy hova mentse termeszetesen a winyora. Aztan megkerdezi hogy felulirja-e. Ez nem tetszett mondom biztos kilehet lepni kulturaltabban is, de ezek szerint nem. Meg 1x koszi a valaszokat.
Ragnar360#4629
Ja úgy kell...és dashboardon nyomod ki a lemezt.
Bár én erősen gondolkozom, hogy nem veszem ki a lemezt, mert van egy olyan érzésem, hogy egyszer megjárom mivel...a tokba visszarakni nem éppen megy mindig simán és könnyen megkarcolódhat.
Ha bennehagyom a gépbe és beállítom, hogy magától ne inditsa el a játékot akkor nem lehet semmi baja a lemeznek nem?
hm, jó kérdés, mondjuk én rendszerint csak kiveszem a lemezt és kész
ellington#4626
pedig úgy kell. nem tudom, miért gond ez.
nasum#4625
hogy kell kilepni a jatekbol miutan mentettem ertsd aludtam, sehogy nem jovok ra csak az x guilde button es y, de ez palisagnak tunik. Valaki segitsen koszi.
a topikban eddig elhangzott tapasztalatok alapján, ha nem moddolt géped van akkor nagy eséllyel nem fogsz találkozni popuppal (a moddolt benq-driveok lassabbak).
Rockstar Social Club-al mit lehet csinálni? Mert most már hozzárendeltem az accomhoz a gamertag-omat is. Nem arró volt szó, hogy lesznek screen-shotok és a többi?
Nekem nincs meg eredetiben (még) és nem találkoztam pop-upal. Legalábbis csak nagyon minimális szinten amit alig lehet észrevenni.
..akinek megvan eredetiben a gamma, azoknál egyáltalán nincs PopUp, vagy minimális van mindenhol???
..csakmert üritwettem a cash-t, töröltem a vinyóról és így is van,bár kevesebb
elvileg egy 20 gigás vinyón 7 gigát alapból lefoglal a gép a játékoknak hogy tudjanak hova cache-lni, szóval ha van vinyód akkor gond elvileg nem lehet.
mekkora szabad hely kell a HDD-n,hogy ne legyen popup ?
aki tud és még nem tette volna meg lécci vegyen fel multi miatt. köszi!
psn: probiuk (eu)
enis multiztam tegnap random csapattal .. iszonyat jo a team deathmatch kvzi szingli playerben alig jatszottam meg ... lehet vhogy zoomolni a mesterlovesz pusival ? (felmaszol haztetore es onnan apritasz) rettenet jok a hangok tisztara mint a HEAT -ben ;)
smusher#4613
nos eléggé bejövős. fogalmazhatnánk úgy is, hogy az etalon
Én is bementem hozzátok, de valamiért nem tett be egyik csapatba se, pedig jó lett volna. Bár amint látom a single-el is elleszek egy jó darabig, nagyon bejövős a játék.
smusher#4611
nos nekem tegnap 7 órakor lett meg, fél 10-kor jutottam hozzá, s mostanra sikerült abbahagyni :) kb. mennyi tárgyba szarok bele még kérdés
egy baj van ezzel a játékkal, piszok nehéz letenni :)
fanatifo#4609
Én pont ott vagyok picit jegeltem ott a gamét mert picit felhuzott:))))
Nagy01#4608
Heh.9óra játék után najó egyhuzamban csak 5..de mind1 összesen 9,szal a statisztikáknál kiírt olyat a játék hogy ,, talán egy kis szünetet kéne tartanom?'':D.Mondjuk van benne valami:D.
főleg ha nem 60nal jönne, lol. senki nem fogja leszedni :)
Először én is létrán mentem... Másodszor rendes úton és egyből sikerült.
Hát igen, az lehet, sőt.. :D Szerintem a legidiótább helyen mentem ki... (be meg úgy mentem, hogy hátul felmásztam egy létrán :D) Nembaj, végülis megcsináltam sokadjára..de ezidáig ezzel szívóztam a legtöbbet :)
Ha jó helyen mentél volna be és ugyanott jöttél volna ki akkor marha könnyű lett volna.
Jaja, flying rats :D Lehet hallani, ahogy turbékol, meg körölötte ilyen narancs színű fénynyaláb, mint a fegyverek körül. :)
Nah látom megjött az ész, és kibanoltátok ezt a szánalmas gyökeret...most kimutatta a foga fehérjét, és az igazi gyerekes viselkedését...ideje volt már lépni valami okosat ;) Szar volt látni, hogy 2-3 óra alatt 80+x új üzenet, és ebből legalább a fele csak az ő agymenése volt, természetesen tiszta off, és a stílusa szabályosan irritált...
Amúgy én most jöttem a gámából, volt egy iszonyat szívós küldetés, csak 6x próbáltam meg... :D Mindig valami idiótasággal elbasztam..
('The Snow Storm' nevű küldiről van szó, Elizabetha adja..)
Nagydög#4599
Megtalaltam az elso gyujtogeteses mellek kuldetest. Talan nem spoiler. 200 galamb teblabol a varos utcain, es mind le kell vadaszni oket.
nemtudom faggio volt-e, de robogóztam mára legelső küldetés után
a brooklyn híd körül volt egy manus és odamentem hozzá akkor valamit mondott, nem értettem meg pontosan, de amerika igy úgy meg ilyesmik és adott valamit talán pénzt.. ez mi lehetett? térkép is jelölte kis kék pöcök volt, de küldetésen kivül,csak úgy épp arra mentem.