Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Én pl elkurtam a születési hónapom😄 Itt már juniusba megszületek, amúgy meg juliusba születnék erre varjál gombot<#idiota> Ja és Rák lettem pedig oroszlán vagyok<#rinya>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mama2
Hát képzeld nem így van. kitûnõ tanuló vagyok.Szerintem azook ölnek egy játék után, akiknek már alapból nincs rendbe valami a fejükbe. De nekem csak a szivemmel van a probléma😊. Amúgy meg addig, amíg nem hallod azt a híradóba hogy: Egy Csongrádi 13 éves fiú, megölte a tanárát, a szüleit, kibelezte a kutyáját, majd a szülei kocsijával elhajtott a bûntény helyszínérõl. A fiút azóta is keresik. A halyszinelõk, a fiú szobájában, egy xboxot találtak, aminek a tetején ott volt az új Grand Theft Auto IV. A szakértõk szerint, a játék válthatta ki a fiúból az agresszív viselkedést, és vezetett oda, hogy megölje a tanárát és a szüleit." Szóval amíg ezt nem hallod, addig ne pofázz nekem itt kérlek, hogy így ne játszak, meg úgy ne játszak.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Azert ebben az is benne van vastagon, hogy mikor te 13 voltal, akkor meg ZX Spectrum volt a meno. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

OMG, 13 ...OMG!!! Go and play Lego pls! 😄DD

Alwares
Érzem mindjárt a megkefélt nõk számával való versengés fog következni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

AntiHero
13 évesen nekem nem is volt számitógépem, sõt még nintendóm se. Kint játszottam a haverokkal. A mai gyerek meg PCvel születnek... Na off off.

offkorz
mert nem én kezelem az esgét azért úgyhiszem.normálisan volt kitöltve minden,és nemcsak nállam van ez így. :-|

AntiHero
<#banplz>

Kandurex
13 évesen én az Egri Csillagokat olvastam :/ neked is azt kellene...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
<#idiota> Mondjuk ez azért eredmény.

Csacsi
Buszke lehetsz magadra. De fogadjunk az irodalom, vagy a történelem könyvet 1 óráénál tovább sosem tartottad a kezedben. Büszke lehetsz magadra.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A husz evedre vagsz fel, teeee? 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

edios
Manapság ezzel már lehet büszkélkedni? Kezdek félni komolyan..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

AntiHero
mer az menõ

Hát mondom én hogy elõhozza a vérengzõ hajlamokat.

Amúgy ha nyáron leszel 18,akkor a profilodban az életkor mért 18-25 között van?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mama2
Jajj haggyad már eztet. Én 13 vagyok, azt már játszok a cod2-vel, a turokkal, a Dark Messiahval, a San Andreassal, az oblivionnal, battlefieldel, medal of honorral és még egyetlen embert sem öltem meg, sõt még megverni se vertem senkit, meg az állataimat se bántottam sose.

offkorz
igen,meghiszemazt. :-|
de tégedis -.-

Nem hát,majd õsszel játszhatsz vele...<#buck>
Hát ha most játszanál vele,akkor holnap lelövöd az összes szomszédodat.Nyilván...

offkorz
én nyáron leszek 18 nekem se engednéd?-.-

Beztos, hogy egymas kepeinek linkelgetesevel, es erre epitett magasroptere van szukseg a topikban? Ne legyetek mar nagyobb gyerekek, mint akit piszkaltok!

Mas: Az "Eins, zwei, drei" egy Glukoza nevu banda bune. Nezzetek meg a klippjet a youtubeon! Kemeny.

Csacsi
És aztán ezekbõl lesz az aki bemegy az iskolába, és lövöldözni kezd. Tényleg nem engedném meg 18 alatt ezt a játékot senkinek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Prince of Máté
Hmm, én errõl a képrõl kb 20 fölé saccolom a gyereket

gtaforums.com-on is mennyi retard van te 😄

Kandurex
ez jóó 😊

Prince of Máté
LOL 😄

Carefil - its loaded 😄

mama2
LOLLLLL😄DDDD.... Sztakadok😄D.

EmThor

mama2
LOLL... De láma. LOLL....

mama2
Ja, azt nem néztem, csak amikor megláttam, már írtam ide. Sry(van szemüvege)

EmThor
gamespot fórum

"14 vagyok, szerintetek elhiszitek, hogy 17nek nézek ki és megvehetem a gta4-et?!"

katt 😄 😄

mama2
Ne. De hogy jön ez msot ide?

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Na mivan, rosszul tanulsz és eltiltottak a géptõl?

mucsácsó
Ez van, ezt kell szeretni. De azért tegnap még istenítetted a PC-det a "PC-s játékoknak NEM áldozott le topicban" 😊 Szóval úgy sírjál. A több 100k-s haszontalan vasadból futotta volna talán 3 db X360-ra is...és még lehet maradt is volna pénzed pluszba. 😉
mama2
jah. http://www.cdgalaxis.hu

Yoda001
emberek, tényleg, HIVATALOSAN is megjelent?

http://9gag.com/gag/5135249

Az öbölben egy órája elérhetõ az SE OST, 16 szám van rajta.
Töltöm, de szerintem ez egy kicsit sovány, a hivatalos oldalon meg még mindig nincs teljes számlista.
Az eins zwei drei szám elõadóját vagy címét tudja vki? Vagy hogy melyik rádión nyomják?

mama2
Megjelent. Éd én nem játszhatok vle<#rinya>(bõg mint állat).

Motorral a felezovonalon kozlekedni felelotlenseg, es veszelyes is. Kukas autoval sokkal biztonsagosabb. 😊

Kandurex
<#vigyor1>

jól hangzik!

Sound
elõször is, minek indexelni? 😄

a másik hogy igen, a többi autó is indexelve fordul, DE sávváltás közbe basznak indexelni, és ez már annál nagyobb probléma, pl. hídon ok nélkül elkezdenek sávot váltani, te meg mondjuk motorral száguldasz a szaggatott vonalon.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Ja. En egyik kuldetesnel futottam egy delikvens utan, mikor beugrott az ott varakozo autoba. Na, mondom, vesszek meg, en nem fogok autos uldozest jatszani, es megszortam a vezeto oldalt. Nagy voros froccsenessel veget is ert a kuldetes. 😊

Ams
"Autóztam Nicoval"

Autózz Kennel!

ott vehetsz ilyet, ahol az xboxodat!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Alwares
Ide nem is kell index, ellenben mondjuk a TDU-ból hiányoltam...

LordAndrew
Autóztam Nicoval, elfelejtettem indexelni és véletlenül koccantam. Erre az egyik vasárnapi sofõr beszólt, hogy idióta vagyok. Kiszálltam, átkapcsoltam pisztolyra (mégse a submachine lõszert pocsékoljam) és a szélvédõn keresztül fejbelõttem... A muksó a kormányra bukott arccal, az agya belülrõl beterítette a szélvédõt. Visszaültem az autóba és mentem tovább. A többiek már nem szóltak be <#eplus2> Szerintem nem is kell index, a kresz meg egy hülyeség <#zavart1>

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Nem god, csak a fia.

Sephi
Az God mode.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Ha Nico már a vízen is tud sétálni,akkor spontán égésre miért ne lenne képes? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Biztos azt hitték a borukat akarod lenyúlni,aztán felgyujtottak...<#vigyor4>

Sephi
Eg aldja meg, mekkora bug. Csovesek ott alnak egy hordo melegedni. hordoban ugye tuz langol. Erre elmegyek arra , veletlenul kozelebb kerulok a horodhoz , erre langba kapokk es minimalis elette lelem tul... azert ezt ennyire ne..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"