Amikor nem sikerül egy küldi visszalehet játszani, a telefonba van replay, yesre nyomok, és ujraindul 1ből a küldi, igenám, csak ugye azt tudtok, h új szöveget mondanak a karakterek, új ruhába is lehetnek, szal nagyon reális ez is...viszont ha telóba újrajátszást nyomtam akkor egyből, csak a feladatot irta ki alul, tehát a videó után rakott ki.
Lehet úgykellene, hogy mikor rákérdez a telónál No-ra nyomok és rendesen elmegyek a helyre ahol fel kell venni...majd megnézem, de tökmind1, mert mindig visszatöltöm Quick Save mentést...nem akarom, hogy rontsa még először a stasztitikát meg a 100% nak az idejét is fölöslegesen növeli.
Grand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IV eva:D.
bannoljon valaki, mert szétkúrom a topikot. Kandurex bannolj, köszi. Miért? Mert itt már nem viselnek el, és én ez nem bírom. Napááááá.
igen,mások is írták de ez nem csak box topik,hanem konzol és azon belül is GTA4:)
Most komolyan....eddg elnevetgéltem az írásaidon de mostmár kezd tényleg irritálni a jelenléted. Tényleg annyira hülya vagy h azthiszed h a GTA 4 az XBOX only? Kérlek amíg nincs xbox360-ad vagy ps3-ad és hozzá GTA 4 játék addig ne írj ide....kérlek szépen.
Lófaszt írtam hogy PC elég.
Lol a ez a topik mióta Xboxos?
Komolyan mondom te néha ölnivalóvagy
Talán megjelenik év végén.Azért mert ugye eredetileg tavaly oktoberben jelent volna meg a konzolos és ahoz képest kezték el csinálni pc-re,hogy majd a konzoloshoz képest egy évre kiadják pc-re.De konzol verzió késett igy azért tünne úgy hogy hamar kijött a pc-re...(nem tudtam jól megfogalmazni,sry)
Kipróbálta már valaki a multiplayert az ismerősével hogy működik-e? Mert nekem még nem jött össze mert mindig ezt írja ki : The game session no longer exist! Hálózat pedig van! Lehet hogy még nem állították be a servereker?!
Akkor máshogy fogalmazok: Ha nincs boxod és csak fikázni tudod, meg azt mondod nem is akarsz venni, mert a pc elég, akkor miért írsz egy xboxos játék topikjába?(nem sértésként, csak kiváncsi vagyok.)
fanatifo#4535
lemaradt az hogy minimum egy évig nemlesz
fanatifo#4534
Pc-re?Öcsém pcre még minimum nemlesz semmi verzió de lehet meg sem jelenik rá....ülj le egyes
Pazzeg ez szted X topik ? :/
Egyébként te tévesztettél (legalább) topikot, mert a 360 nem itt van.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... hogy jelent volna meg? Még nincs is bejelentve, hogy egyátalán lesz pc-re. Ne legyél már ekkora
fanatifo#4530
öcsém ha nem vennéd észre előbb jött meg mint az eredeti majdnem 5 nappal!DE nincsen warez a topicban
Na én is tolom a játékot. Szerintem kibaszott jó, nekem még a grafikája is tetszik. Jah és a Radio Vadivoltstok-ban van Seroga aki a trailer 2-ben volt, nagyon király, virult a fejem mikor halottam :)
Már az eredeti is megjelent, a warez meg már rég. De vedd meg, mert sztem megéri.
Akkor ha szerinted vicc és a box szar, akkor miért jársz a topikba?
koandras#4526
Hol marad már a WAREZ verzióóóóóó ????
75 ért egy ilyen szart venni mi az ha nem vicc?
tojok rá ha ezrét megszidtok de ez tényleg vicc.
Nem kell hozzá elite :D
Amúgy ha elite-t veszel, akkor ne az 576-nál vedd meg... Überkonzolnál az elite 88500 Ft :D
Freedy#4523
De nem pár hónappal ezelőtt élünk már.
Szólj előre hol fogsz praktizálni mert még a megyét is elkerülöm.:D
No flame:D
Ha volt már, akkor sorry. Nem tapasztaltatok olyat, hogy sötét a játék? Este megnézem még visszafogott fényeknél, de nappali viszonyok között, szabvány tükröződésekkel az SMS-ekhez fel kellett állnom és a TV-hez hajolni, hogy elolvassam.
"Dynamic" módra kellett állítani a panelt, pedig a beállításaim referenciaközeliek és minden forrásból eszelősen élethű képet alkotnak.
PS3 via HDMI on Samsung LE40M87BD
Grizzly4x4#4519
75-ért a box nem vicc szvsz pár hónappal ezelőtt az újfajta Premiumkra nézve örültünk volna ennek az árnak!
#4511: Nem lehet bérelni, ahogy halad a story, úgy kapod az új lakásokat.
Grizzly4x4#4517
Egyébként a játék nagyon durván magával ragad én nem hittem volna hogy el tudok üldögélni egy játék előtt is 4 órát pedig ma sikerült és még csak bele sem untam sőt már mennék vissza játszani. Tehát részemről a game: 10/10 még ha az elején le is húztam mostanra megváltozni látszik a véleményem!
Grizzly4x4#4516
Én 19 wide Lcd monitorn tolom VGA kábellel és hát a graf tényleg nem egy nagy szám viszont VGA kábellel kevesebb a rece és előbb utóbb a hangulat magával ragadja az embert és a szemem meg már tökre ráált a grafra és azt kell mondjam tekintve hogy mekkora böszme nagy területről van szó a graf-ot még szépnek is lehet nevezni és egykéthelyen meg tényleg nagyon szép.
Nekem nincs a szobámban LCD tv de lenn a nappaliba van egy ugyanolyan SAMSUNG mint lejjebb az egyik képen és ott próbálgattam a különbésget component és vGA között. A komponenten több a rece de egy 82-es tv-t nem illik 1 méterről nézni és ha már 4-5 méterre ül az ember a recék fel sem tűnnek az meg hogy néhány árnyék meg ez az villódzik az a grafika sajátja és VGA-an is csinálja. VGA-val kevesebb a rece viszont Component kábellel olyan szép színes és élettel teli a kép hogycsak na, VGA-an jobb a felbontás(kevesebb rece) de akárhogy állítom nem tudom azt a színvilágot és élettelteliséget kihozni mint Componenten pedig a TV setupját is basztattam, tehát szerintem Component jobb viszont én rá vagyok kényszerülve a Monitorra VGA kábellel de nem bánom mert ez is HD és ha nincs is meg az a színvilág attól még nagyon szépek az élek és a tudat megnyugtat hogy ha még csak egy méterről is de a lehető legtisztább képet bámulom!
Hi!Lehet hogy most egy hülyeséget kérdezek de hogy lehet a játékból rendesen kilépni?Mert én úgy szoktam egy gamenél kilépni hogy főmenü és utána dashboard.De itt mivel nincs főmenű(akárcsak a burnoutba)nem tudom máshogy megoldani mint játék közbe dashboard.Lehet hogy badarság de nem akarom hogy kárt tegyen a gépben az DVD olvasásának hírtelen megszakítása....