HDD nélkül szinte játszhatatlan volt, megvettem, beraktam, fél óra játék után már minden benne volt cache-ben, és azóta nagyjából nem láttam popupot.
(A vicces a dologban az, h fps viszont látványosan csökkent, mert már nem half-lifeos textúravilágban kocsikázok)
srácok próbáljunk már összehozni egy nagyobb multiplay meccset, vagyunk itt vagy 20 -an, aztán egy fasza órás Cops and Crops? :) csak akkor össze is kellene jönni rá, mert 7 körül szétküldtem mindenkinek az invitálást, de csak 4 -en voltunk :(
Foxhound1980#4748
Mentő valszeg felkeltette volna miután kijön. Majd holnap kipróbálom.
Húbazz, elsodortam a kocsival Kicsi Jakobot ( vagyis az ajtóval:D ), gép off ( mielőtt mentene:D ), majd vissza, igazi 3led gyilkos megmozdulás volt:D
én mennék de nem csatlakozik :( kiírja hogy próbálkozzak később
Foxhound1980#4733
Nem tudja valaki, hogy, hogy lehetne kiirni bannerba, hogy nem jön PC verzió egyelőre és, hogy semmilyen hivatalos infó nincs a PC verzióról?!
borix#4727
Eredetinél is csinálja volt aki elment 1 darabig a játékban és ott mindig kifagyott nem tudott tovább menni.Azt mondják merevlemez kell hozzá meg nem mindegy milyen meghajtó van a konzolba.
Nem kell házba bemenni, hanem az út szélén jelzi a megadott pontot. :-(
Foxhound1980#4724
Próbálj más oldalról bejutni a házba mint eddig, lehet vmelik emeleten van a elérendő nyíl.
Tudnátok segíteni? Elakadtam egy küldetésnél! :-( Egy roncs autóval kell egy csomagot elvinni valamilyen vásárlónak. Odaállok a helyhez és semmi! Írja, hogy siessek, de hova?! Már ott állok! Little Jacob-os munka!
okcsá.
popup csak warezmajmoknál fordul elő...
borix#4715
Én is csak ámulok bámulok mikor a kocsik mennek a levegőben,vagy nagy ütközés a semminek majd később betölti az oszlopot meg még sok ilyen finomság.Test Drive is kezeli ekkora területet s a grafikája fényévekkel jobb volt.
Az is nagy amikor Michellel elmegyek a kabaré clubba vagy a színházba már nem tudom és ott bűvészkedik, hogy röptet egy csajt és beszól neki valamit valaki a nézőtérről és a csajt meg leejti:D
Szerez csajt a neten:) Nekem már + 3 csajom van Michelle-en kivűl:P