Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Toshiba L300-2C5
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GT reviewban jól mondja a srác:azok a játékok (inkább dolgok,lsd. színház),amik más cégek esetében jelenleg teljes értékûnek számítanak a piacon,azok ennek a játéknak egy ezred részét képezik!
amúgy vártam a review-tól,hogy bemutatnak olyan kis apróságokat,mint:és ha csak megyünk az utcán,láthatjuk,ahogy valaki kiönti a szemetet,bevásárol,stb.persze ezzel már elég sokat ellõttek volna,jobb ilyeneket "live" megtapasztalni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szerk: ebbõl botrány lesz amúgy.
Foxhound: ezt azért nem mondanám, én speciel újabban megkedveltem õket és elég gyakran nézem az oldalt...baromi sok hírt letudnak közölni egy nap, mellesleg korrektül.
Amúgy nem gyengén kiakadtak a szervereik a srácoknak, már a revet se tudtam leszedni HD-be, pedig úgyvoltam, hogy azt csak megnézem vagy legalábbis bele-bele...
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
shaken, not stirred
shaken, not stirred
""best mother f*cking game" by Teamxbox
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
eins zwei drei sikisiki ájes satöbbi 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
shaken, not stirred
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
15m Number of times the cinema-style trailer for GTA IV has been downloaded (Source: Rockstar)
$400m Expected worldwide sales in first week (Source: Variety)
$404m First week’s gross for Pirates of the Caribbean 3, Hollywood’s biggest opening week (Source: Variety)
$300m Expected first-week gross of Iron Man, out May 23
1 week Minimum wait for next stock to arrive at Amazon (Source: Amazon)
70m Cumulative sales to date of the Grand Theft Auto series (excluding GTA IV) (Source: Take Two Interactive)
40 hours Minimum time it will take to play the game straight through (Source: Rockstar)
$50m Amount that Microsoft is believed to have paid for an exclusive downloadable GTA IV add-on map, to be released this