ha nemvolna benne akkor hiányolnátok,meg szerintem erről felesleges vitát nyitni,nem ez a lényege a játéknak,benne van,ilyen,ésakkor mivan.
Egyébként a kurvázásnak van értelme a játékban? mert azon kívül, hogy megtörténnek a dolgok az autóban semmi különleges. Szóval eygszer kipróbálja az ember, hogy ilyen is van, aztán kész. Meg ha ezt ennyire mutatják, akkor mikor Michellnél vagyok fent, akkor azt miért nem. Szóval nem értem a logikát.
nem mintha hiányozna, csak kérdezem. Szóval minek teszik bele, ha nincs értelme.
Hoz_Hun#4425
Hát 'ecsém nem apróztad el. :)
Alvás akkor nem vo't mi?
Norbi101#4424
Na jelentem végigvittem!!!, a 92 küldetést 24 óra alatt vittem végig és így megkaptam a 30 óra előtti teljesítési
achievement is, a küldetések nagyon tetszettek a vége is epikus és élvezetes volt,nagyon tetszett minden, nem csalódtam semmiben egy percre se, most meg jöhet az ökörködés meg császkálás. laugh.gif majd ha nyáron meglesz ps3-ra akkor végigtolom megint meg multi is mehet. smile.gif
nasum#4422
Noob kérdés pedig a kezdetektől van boxom, hogy lehet kiléoni a játékból? Alvás ment aztán nagy X gomb és y? Mert ez itt annyira gagyi másjol legalább visszamész a menube és ott kell eljátszani a mutatványt.
kis warez ;) special edition zeneje ;) http://rapidshare.com/users/Y6VFWE
amúgy meg ott a menüben a térkép, meg játék közben a miniradar, ez nem elég?
van térkép,de megnéztem és ennyi, közben úgyse nézegetem, mert a játékban is két gombnyomás és ott a térkép, és még én is látszok rajta meg gps van stb.
Xtian#4418
Nemigazán értem ezt a fosást a térkép miatt és az is egy baromság, hogy az SA-ban nem volt térkép!
bazz minden eredeti gta-hoz van térkép!
Lol néztem még videót. Felveszed a kurvát, akkor tényleg lesz ketímefütyürű, nem csak ülnek ott a kocsiba mint a VC-ben, vagy a SA-ban:D.
Kurvajó:D.
goldnarmz#4415
Biztosan kapsz. Az összesben van. Az SE még nem érkezett meg, de az úgyis sokkal több dolgot rejt. ;)
Minden dobozba van térkép de én még az enyémet fel se bontottam mert most jöttem haza ballagásról és egy kicsit beittam xD
Fuss utánna (A gombot nyomogatod és gyorsan futsz). Majd 1 bárházba felrohan a felső emeletre. Ott kilövöd az ajtót és fedezékbe mész és lövöldözöl
Az Lj második küldetése a SHADOW ott mit kell csinálni? követem a négert aztán Roman hív de közbe elszalad a néger és nem tudom utolérni!
Amúgy leteszteltem. AVG kábellel szép a játék. (elenyésző a rece) HDMI-vel meg tiszta rece, meg homály.
Jaja, ez a Roman összeverős küldetés nekem is kicsit fura volt. Ugyan az volt, hazavittem, ott bóklásztam még a helyszínen, aztán jön a telefonhívás. :)
namindegy, csak én is pár furcsaságot akartam irni, hogy pl. néha piros lámpánál indulnak el az autók és zöldnél várakoznak.
egyszer meg Roman-t épp hazavittem és 10mp múlva telefonál, hogy épp agyonverik egy teljesen más helyen
mert elsőre is ezt irta és visszamentem és kimásoltam, hogy megmaradjon
MM-ben vettem, volt benne kiskönyv+térkép is, nyugi. :)
Valaki megmondhatná, hogy eredetivel lehet-e folytatni a megkezdett wrz játékot. Egy csomóan megvettétek már, gondolom egy páran már belekíváncsiskodtatok megjelenés előtt. Tudtátok folytatni az i**n verzió mentéseit az eredetivel?
goldnarmz#4398
Gondolom, hogy van a dobozban. Én 576-ban vettem, de votl egy vékony könyv + egy nagy térkép benne. Meg is lepődtem. Az SA-nál szerintem csak az SE-hez adtak.
Szval 9h gameplay után találkoztam pár hibával:) (CSak azárt írom le hogy ne mindig dicsérjem a játékot)
1: 3-as körözési szintem volt, közben felhívtama csajom hogy nem e akar e randizni. Beleeggyezet és mikor oda értem hozzá bejön az animáció hogy kijön és ugrott a körözési szint:)( de ezt kb minden küldetéses kis sárga nyilnál meglehet csinálni.)
2: Üldöztek a rendőrök, mer hülye hídon türelmetlen voltam és átjöttem a sorompón. Elkezdtek üldüzni és mikor kiértem a "keresendő" területről, pont egy le esett elém az égből egy rendőr kocsi a betonba:D Asztán szépen kijöt az onnan és ment tovább. De kicsit fura volt.
3: szokásos fizikai bugok de ezek viccesek:)
Írjak valami jót is:) ESZMÉLETLEN mikor valamien tagot üldözni kell a keritéseken, sikátorokon át!
az normális, h folyton a jobb analóggal kell igazgatni, hogy lássam merre megyek? Ne legyetek már ennyire szemellenzősek, a kamerakezelés bizony szar. Mint ahogy a framerate is szar, meg a mosott grafnál is van szebb dehát érthető h ilyen játéknál jobbat nem lehetett. A többi tényleg jó, minden játékban van hiba, ebben ezek, de attól még tényleg a legjobb, amit próbáltam eddig, csak nem kéne így hasraesni tőle.
Ha a Média Markba vagy a Corába megveszem ahoz adnak térképet??
leparkolsz mellettük a kocsival, és akkor Niko odanéz, és a kamera is ráfókuszál, akkor lehet LB-t nyomni, aztán beparkolni egy félreeső sikátorba
Hoz_Hun#4393
Kurvát hogy kell felszedni (a játékban persze :))?
Én majdnem lelőtem az egyiket, miközben ösze visza nyomogattam a gombokat, hogy beszáljon vagy valami. Dudára sem szált be.
(lehet hogy nem kurva volt?)
Nagydög#4392
Speceil en eppen forditva ertettem. Eppen meggyozi magat mindenki, hogy "jo kis oltony ez, csak rosszul tartom a karomat". :)
A kanyarban lemarado kamera egyebkent GTA sajatossag, olykor kicsit bosszanto, de meg lehet szokni. Engem jobban zavar, hogy szerintem tul alacsonyra tettek a kamerat, es allandoan tolni kell felfele, hogy rendesen lehessen latni elore.