Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONO
Cseszheted ha a gépfügvénye a dolog<#wink>

pc killer
Mi az, hogy nagyon állat LESZ? Nagyon állat már MOST!<#hawaii> Na mentem vissza játszani.<#mf1>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

AntiHero
Aj úgy fogok röhögni ha az eredetivel nem lesz ennyi bug😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BONO
Köszi szépen!<#worship> De azért azt ne mond, hogy konzolon ilyen nincs most vehetek egy vinyót a boxba!<#szomoru1>

Gameinformer 10/10

Ha jol emlekszem a Samsunggal kevesebb gond volt.
Alternativ megoldaskent menjel szep lassan mindenhova. Jol van na! Csak mooondtaaam!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BiG G
ejj de nyomorék egy gyerek

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Alwares
Attól még nem jelenti azt, hogy nem fikázod a játékot. És ne haragudj, hogy az IGN-nek meg a GT-nek jobban hiszek mint neked....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Egyszeruen keves a Box hozza. Ez mar erosen karcolgatja kepessegei felso hatarat. Szoval nem neveznem ezt bugnak. Inkabb olyasmi, ami miatt az ember PC-n vesz egy erosebb videokartyat, meg alaplapot, meg memoriat. Szerencsere ilyet konzolon nem kell... <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BONO
Benq driveom van akkor az a rosszabbak közé tartozik ebbõl a szempontból?

En inkabb utolagos "fikazas"-nak neveznem. En mar jatszottam vele par orat.

BONO
Jah más játékoknál ilyen problémám még soha nem volt! Azzal is tisztában vagyok, hogy a gta sorozat nem a bugmentes játékélményrõl híres de ezt azért soknak tartom az istenkirályának vélt GTA IV-rõl!<#wilting>

Alwares
Megnéztem a Gametrailers-es Review-et. Nagyon állat lesz ez a játék, nem hiszem az elõzetes fikázásoknak, nem tökéletes játék, de nnnagyon fasza lesz. Hihetetlen...
Azon gondolkodom, a nyáron növesztek egy ilyen szakálat mint ami Nico-nak van 😄

Lemaradtal kicsit. A jelenseget popupnak hivjak errefele. A dvd meghajtod nem bir lepest tartani az autoddal. Bizonyos driveokkal jobb, masokkal rosszabb. Valoszinuleg csak egy vinyo beszerzese fogja orvosolni a problemat.

Yoda001
van wincsi a gépben?

http://9gag.com/gag/5135249

Egyetértek.

BONO
megyek egyes területeken kocsival elöttem látszólag semmi akadály egyszercsak mintha falnak ütköznék a kocsival 2 mp és kiderül, hogy egy tömbháznak mentem neki, az épületek a távolból pedig bugosan jönnek elõ nagyon vagy nem jönnek elõ egyáltalán! asszem ez elég nagy bug!<#nemtudom>

Yoda001
na ha úgy nézzük már csak 1 nap.. istenem, én nem bírom kivárni 😄 jólenne ha már holnap kiadnák<#worship>

Pedig az meg mentseg lehetett volna. 😊

AntiHero
Az nem mert az direkt ilyen.

Ha megmondod, mi az igen kemeny bug, akkor megmondom, talalkoztam-e olyannal.
A kezifek bugnak szamit?

BONO
#3375 ---) Kiváncsi volnák a válaszra...<#confused><#worship>

Rossz szokasod az ossze-vissza minositgetes, egyszeru kicsi vérem.

Yoda001
megnéztem minden rohadt gameplayt és még live streaimng vidiket is nézegettem, én hülye vagyok<#sir> pedig nemakartam megnézni õket, na most már mindegy.. legközelebb nem engedek a csábításnak<#idiota>

Alwares
Fasz <#idiota>

BONO
Üdv! Mások is tapasztaltak igen kemény bugokat (X360 alatt) a játékban vagy csak nállam áll fen ez a probléma?

offkorz
de várom már a keddet vagy a szerdát,még nemtom mikor jön. :-|

Hát attól tartok akkor a special is megfelel. 😊

az nehéz dolog lesz, mert olyan nincs <#idiota> csak szpesöl edisön
Nem-nem... elõször az intró videót fogod megnézni!<#idiota>

Elsõ dolgom az lesz a gtaban hogy leszoptatok egy kurvát.<#idiota>

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Na, úgy döntöttem kell nekem egy kollektorsz edisön!

Nem ertek egyet, de nem is mondanek teljesen ellent. Ez itten kerem a GTA, ahogy 2008-ban elvarhato, hogy kinezzen. A GTA 3 volt a nagy mutatvany. Ez csak egy alapos, aprolekosan es - ismerjuk el - szivvel, lelekkel megcsinalt iparos munka. Fogtak az elozo GTA-t, aztan teletomtek szteroiddal. Csinaltak negyszer annyi atvezeto animaciot, mint korabban volt, csinositgattak a grafikat, es iszonyuan sokat dolgoztak az apro reszleteken. Nincs ezzel baj. Nagyon jo lett a vegeredmeny, de nem ertem, azt a dermedt csodalatot, amivel mindenki bamulja a jatekot.

Azzal mondjuk nem tudom, ki hogy van, valoszinuleg csak izles kerdese, de a San Andreas-ban az NPC-k szeretheto figurak voltak(A vak jakuza, az RC orult srac, a dilinyos hippi.). Itt meg nem talalkoztam olyan arccal, akit kedvelni tudnek. Beleertve a tenyerbemaszoan idiota Roman tesot. Nekem kicsit tul sotet a hangulat.

PS3-ra veszem.

Denes888
Te megveszed x-re és ps3-ra is?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Erõsen gondolkodom. De akárhogy nézem érdemesebb kimennem reggel 9-re aztán fél tizkor már kipihentem tolhatom. Éjjel mondjuk lesz sör (elsõ pár vásárlónak) meg poszter.

AntiHero
Ezt eddig is tudtuk😊

Istencsászár
Hasfelmetszõ dzsek max😊 arra a környékre én sötétedés után nem mennék😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Denes888
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LE lehet mosni az autókat 😛

Prince of Máté
Na, már csak alig 2 nap.
Ki lesz kinnt holnap éjjel?

mucsácsó
Semikor...esetleg talán 1-2 év múlva. De már nem tudom hányan kérdik ezt meg, szerintem már nagy piros lóbetûkkel kéne beírni a banner alá, hogy NEM LESZ PC-s VERZIÓ! 😄 Komolyan...
Sland
dede! kösszkössz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gergobaby
És PC-re mikor várható?

Toshiba L300-2C5

aricsi
Gt-n van jópár gameplay vid. is,már megnéztem mind,állati jók .

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Denes888
Occsó HDD !!! A leggyorsabb gyõz

Nem szeretek más tollával ékeskedni, persze nem mintha vmi gond lenne vele...a gtagaming-rõl idéznék egy-két mondatot, méghozzá Leslie Benzies szavaiból:

"...búcsúzásként még megkérte Leslie az olvasókat, hogy a játék elsõ elindítása alatt és annak tesztelése során, majd néha gondoljunk ezekre a számokra(kb 1000 ember és 100 millió $) és arra hogy mennyi ember kõkemény munkáját igényelte eme szépséges Game..."

Bizony-bizony, én inni fogok rájuk legalább egy felest.

Kandurex
Egyébként a GT review -ból nekem legjobban, a fedezék rendszer tetszett, nagyon jól megoldották! <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FRe4k
Nekem még sajna nem adta fel a Game 😞
Te mikor rendelted elõ?

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun