8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Kandurex
    mindenestre nézze meg aki még nem látta, ill. most tervezi, hogy megvegye a játékot, mert nagyon hangulatos videót hoztak össze..:D

ZSÍR 10 / 10
  • Kandurex
    PS3 és X360 összehasonlítás...nos szvsz, picit homályosabb a PS, valamint, mintha másabbak lennének a színek...érdekes
  • HUNMarcus
    hát akkor lehet xboxon jobban tudod kezelni a létra dolgot, és ps3-on nyomom, ott (nekem) nehézkes a téma, de úgysem fogok létrázgatni, csak akció közben lelassít az üldözésben...
  • Kandurex
    várom az esti hajtépést :D zsíííír lesz, sztem befogom majd ragnar -t sofőrnek, én meg majd lődözök ki az ablakon jól Cop's and Corps -ban :))
  • pc killer
    Na végigvittem és qrva jó volt! Bele is kezdek a melléküldetésekbe, mert ezt a játékot nem nagyon lehet letenni! 11/10 pontos
  • Istencsászár
    Benéztem oda énis 1szer, és minden aprólékosan ott volt:), de a legjobban most a fegyverharc tetszik, ebben is szépen és kiválóan adaptálták a Gears of War féle fedezékes lődözéseket, nagyon hangulatos.
  • fanatifo
    Chello! autamatára van állítva modemet felismeri ipt is dns-t is de ezt a Mtu-nál már failedet ir ki...
  • Kandurex
    nézegetem az R6: Vegas II képeket,..hát lol, a terek belső kidolgozottsága meg se közelíti a GTA IV. -t...röhej
  • mucsácsó
    Létrára hogy akarsz egyszerűbben feljutni? Odaállsz, nyomsz egy Y-t, és már fel is kapaszkodott rá. Ha az A-t nyomogatod, akkor meg gyorsabban mászik. :)
  • Kandurex
    ja, ja pl. amikor először kíváncsiságból benéztem a kórházba,..eszem megáll mint egy jobb fajta FPS, szépen kidolgozva a kórtermek, a várók minden...él az egész!
  • HUNMarcus
    ja és a legnagyobb beszólás amit eddig hallottam...mikor elloptam egy szuper sportkocsit és kirángattam a gyereket, azt mondja: héj ez az apám vagy a szüleim kocsija (már nem tudom pontosan)
  • mucsácsó
    Tudom, hogy a lap online részénél tevékenykedtél, ezért ne is vedd bántásnak, DE:
    Nevetséges társulat szerintem is, nagy szakértőknek hiszik magukat, pedig...és sajnos a "gamer nép" tiszteli is őket, mert ő a GameStar, a No1 offline/online újság. A nagy lófaszt... Hiába erősködnek az exkluzív cikkjeikkel, interjúikkal, olyan szintre úgysem kerülnek, mint bármelyik másik külföldi újság. Nem beszélve arról, hogy eléggé PC centrikus a lap, mégha multiplatformnak is van kijelentve. Bohócok... és akkor ígérgetnek a lapjukban ilyen-olyan kacsa híreket, amiket ők kreáltak, például hogy jön a GTA IV PC-re szeptemberben...nem tudom honnan szopták ki, de ezzel érvel a sok gyökér mindenütt, hogy GS-ben olvasta, és ők nem hazudnak. Jóvanakkó'. Soha nem néztem, és nem is fogom az oldalt, viszont a hírlopkodásokról is azért híresek...ennyi.
  • HUNMarcus
    azok azok....
    első 3-4 órás játékom után 2 dolog ba...a a csőrömet:
    1.a létrára való feljutást egyszerűbben is meg lehetett volna oldani...
    2.az autókon vettem észre, hogy ha távolabbi kamerát használom az árnyék kicsit pixeles lesz rajta...

amúgy kifogástalan, nagyon szuper, él az egész város néha csak azt hallgatom hogyan nyüzsög ez az egész közösség...a sok kis apróság nagyon élethűvé teszi ezt a világot!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hosszú hajú srácnak olyan beszólásai vannak...

- [...] És hogyha pedig valakit az érdekel, hogy mondjuk konkrétan télleg a PS3-as vagy az Xboxos verziót vásárolja meg akkor... [...]

- Konkrétan mondjuk, hogy milyen konzolja van, az mondjuk sokat nyom a lattban nem?!

- Egyrészt nyílván... (srác is kicsit érdekes nézett)

OMG! Sokan biztos tévedésből a PS3-as verziót vették meg az Xbox mellé, és fordítva. :D
  • Istencsászár
    Kösz, nemvagyok benne biztos h ez legális, igy inkább ezzel én nem szórakozok:) kitudja mi történhet.
  • Alwares
    Premiumot vegyél az 70-be van...
    A gamestaros videót meg megne nézzétek mert én csak felbasztam az agyam. A baromja 5 centiről nézi a FullHD TV-ét (GTA 720-as) és akkor beszél, hogy "így meg úgy pixeles és a többi". Jólvanmár... Balfaszok...
  • FZoleee
    Arcade-ot ne vegyél, ha GTA-zni akarsz.
    Ha van pénzed, akkor az elite-t vegyed :D Ha nincs annyi, akkor pedig keress máshol egy Premiumot :)
  • skate00

a két XBOX között menny külömség van??

szoval ha akarok venni Xbox ot meiket érdemes venni?

Gamestar teszteli a GTA 4 et
  • Kandurex
    na végre kipróbáltam, bár utolsó lettem :) deathmach, de faxa vót :)
  • AntiHero
    Lehet megyek én is. Van még asszem 48 órás kódom azt felhasználom.
  • Alwares
    Addig is ha kell egy 48 órás kód akkor küldhetek privi-ben.

Kandurex: Tőlem mehet este a multi!
  • John Cena
    fasza ez a rendszám tábla:D
  • AnarchoiD
    szvsz 5playerrel is lehet de a tuti 2x 5 playeres team deathmatch ;)
  • John Cena
    legalább ő nyitotta a gyógyszeres topicot:D:D talán tudja magát kezelni!
  • HUNMarcus
    valaki lécci segítsen abban, hogy megmondja melyik a legnépszerűbb multi mód? mert 5-6 emberrel nem valami akció dús játszani...
  • Istencsászár
    Hétfőn lesz csak goldom:(
  • Istencsászár
    DSL vagy kábelnet? amugy mind1, DSL-nél beirod a jelszót és a passt, kábelnél pedig autómatára állítod és kész... persze lehet hogy valami rúter van a háttérben, én pl dobnám ki az ablakon, csak a gond van vele.
  • fanatifo
    én mennék ha valaki segítene hogykell csatlakozni a livra.....egyszerüen nemtudom mért irja ki hogy MTu failed azt sem tudom mi az...
  • Kandurex
    FELHÍVÁS!

Mit szólnátok egy kis SG -s közös multi vandálkodáshoz? Mondjuk ma este 19:00? Aki benne van vegyen fel live -ra.

(bocsi, hogy eddig akik hívtak nem reagáltam csak lejárt a gold és ma sikerült szerezni újra kártyát)
  • SpeedXHUN
    van 1-2 utca ami ismerős meg a főutak...de sokáig azt se tudod hol vagy nincs 2 egyforma utca:D
  • ldavid
    ő szerintem a régi Liberty-re gondolt
  • Kandurex
    izgis kérdés, állítólag nagyon elégedettek a New York -iak :) sajnos az ide írók ritkán járnak New York -ban :)
  • Prince of Máté
    akartam kérdezni, hogy fel lehet ismerni a régi New Yorkot valamilyen szinten (GTA3, LCS)
  • BiG G
    akkor már első sziget, egy város az egész :)
  • AntiHero
    Én kezdem az első várost megszokni. Naggyábol tudom a főbb helyeket, de közelse minden kis zeg zugot:)
  • ldavid
    a Rockstar azt mondta, hogy akkora
  • Nagydög
    Ize... A masodik mondat termeszetesen kerdes volt.
  • Nagydög
    Fraszt! Ha nem lenne GPS, megtanulnad a terkepet, ahogy a regiekben is. Egyebkent fix, hogy ez a San Andreas haromnegyede, mer igy erzesre kisebbnek tunik.
  • ágybanalvó
    thx :D
  • Kandurex
    Hihetetlen nagy bizony, rengeteget kell ahhoz játszani, hogy kiismerjük, akár csak az első városrész kis szegletét is!