Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sok vidéki üzletben nem is lesz, sõtt a nagy városokban sem sok.
360 as ra szinte alig Ps3 ra valamivel több.
Sok üzlet nem is kapott belõle.
Csak azért hogy holnap ne legyen meglepetés senkinek!
Mr...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
#3674-ben lévõ borítóból szedtem,ezért nem tettem spoilerba.
Egyébként a co-op(co-operation
Kane & Lynch-bõl tudom(IMÁDOM AZT A JÁTÉKOT,kár,hogy nagyon rövid,aztán csak online van,ami szar.)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Kandurex!
Ne spilazd tul! Semmi rosszat nem mondott ez a mama gyerek, azzal egyutt, hogy falkaban baszogattak. Kicsit tobb empatiat, ha kerhetnem! Meg Alwarest is hajlando vagyok megolelmi a beke, es szeretet jegyeben. 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként én meg nagyon az utolsó küldinél vagyok, szal lehet, h lesz The End múvi megjelenés elõtt 😛
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
a tervezési hibás boxtól meg inkább megkímélnék mindenkit
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
CSAK A BOX-NÁL LESZ CO-OP?!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerk: 145 dodóról kezdõdik...
Foxhound: a "van" kimaradt, jól gondolom ? 😛 Amúgy igaz 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kb ennyi
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
nincs valakinek egy másik listája?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Amúgy Csacsi:voltam kint az udvaron, szívtam egy kis friss levegõt(úgy 30 percig), sétáltam, ameddig csak bírtam, a szívem dobogását már hallottam, de voltam kint. Most örülsz?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.