Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Így van..basszátok ki a BANamákra õket 😄 Legalább azt a rohadt SPOILER taget használják már azok, akik nem bírják ki azt, hogy ne osszák meg a huszárságból fakadó fergeteges élményüket...ezzel a mama gyerekkel együtt...idejön sírni és sajnáltatja magát, hogy nem tolhatja a játékot, aztán meg szétoffolja a topicot az idiótaságaival..hát bazeg =/ Most is néztem, 67 új hsz...de fele off volt kb... =/
Istencsászár
Ez arra vonatkozik aki nemrendelte elõ, és nem járt utána idõben.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Országos hiány lesz a látékbol a héten.
Sok vidéki üzletben nem is lesz, sõtt a nagy városokban sem sok.
360 as ra szinte alig Ps3 ra valamivel több.

Sok üzlet nem is kapott belõle.
Csak azért hogy holnap ne legyen meglepetés senkinek!

Mr...

Kandurex
nem, annyit ért, túllépte a határt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Sephinek szolt

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BiG G
most lehetsz, a nem spoilerezõknek bizony a kurva anyjukat

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

brodix
He nekem szólt az,hogy tegyem spoilerba,akkor a válaszom rá:
#3674-ben lévõ borítóból szedtem,ezért nem tettem spoilerba.
Egyébként a co-op(co-operation)az,mikor egy gépen ketten tolják.
Kane & Lynch-bõl tudom(IMÁDOM AZT A JÁTÉKOT,kár,hogy nagyon rövid,aztán csak online van,ami szar.)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Jo. Most tied a pont. Ez eleg szimpla suttyosag volt.

Kandurex!
Ne spilazd tul! Semmi rosszat nem mondott ez a mama gyerek, azzal egyutt, hogy falkaban baszogattak. Kicsit tobb empatiat, ha kerhetnem! Meg Alwarest is hajlando vagyok megolelmi a beke, es szeretet jegyeben. 😄

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Istencsászár
Akasztva persze😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden autónak Liberty City lett a rendszáma?
Checkerboy
Bmeg, ez mehetett volna spoilerbe is, nem? :/

Egyébként én meg nagyon az utolsó küldinél vagyok, szal lehet, h lesz The End múvi megjelenés elõtt 😛

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

AntiHero
gyuljálmeg!

hali
htx!

www.napisajto.hu

Alwares
Tedd spoilerbe bazdmeg...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

EmThor
téves. netes módban lesz pár küldi amit max 4en lehet tolni úgy tudom. ennyi a "coop" & ez mindkét módra vonatkozik.

a tervezési hibás boxtól meg inkább megkímélnék mindenkit

Sephi
Hogy is kell kivegezni valakit? Ugyertem Dimitri fonoke ott alt a teton , es nem tudtam hirtelen , hogyan kell kivegezni , igy siman fejbe lottem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
Az egyjátékos kampányt interenet segítségével akár ketten is végig lehet játszani.

mi a szar az a co-op?

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Alwares
Mit értesz az alatt, hogy coop? :S

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Lesz benne Co op? 😊

pc killer
38% körül, de nem biztos, hogy mindenki ekkor kapja meg, mert vannak olyan küldetések aminek a teljesítése nélkül átjuthatsz és akkor lehet kevesebb %... Egyébként az elõszõ hsz-t direkt várakozást elõsegítõ okokból küldtem.<#mf1><#hehe>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

brodix
HI!
CSAK A BOX-NÁL LESZ CO-OP?!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Istencsászár
És akkor az ember ne legyen mérges? -.-

KG21
hány százaléknál kaptad meg?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

AntiHero
<#pardon1>

pc killer
Nah megvan a 3. sziget is! Szerintem marha jó volt a küldetés amivel meg lehet nyitni.(és "kicsit" jól fizetett)<#buck> Szegény elõrendelõk kaparhatják már a falat az idegességtõl, mások meg már a játék végéhez közelítenek.<#mf1><#eplus2> Na mentem vissza játszani!<#wink>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

AntiHero
Nem, de én írtam nekik holnap hozzák azt írták.

EmThor

Kandurex
állítólag már minden csomagot oda adtak a futárszolgálatnak!

Akik elõrendelték a játékot , azok kaptak valamit Übertõl , hogy feladták vagy ilyesmi?Elvileg holnap hoznia kell a futárnak..😊
Ebayen kemény dolgok vannak...145 dodó a SE verzió és már van szétbontva is aukcióra 😄

Szerk: 145 dodóról kezdõdik...

Király.
Nekem simának tünt a képekrõl....

EmThor
jja

A boxos borító is dombor lesz?
Nem akartam odaírni de végülis mindegy 😄

Ha szerda se, akkor szépen bemész ÜK-ba és megveszed 14,9k ért, ennyi!

Foxhound: a "van" kimaradt, jól gondolom ? 😛 Amúgy igaz 😊

Felfokozott hangulatban mindenki 😄

Jaja, még ki sem kell bontani, sõt még a lemez is maradhat a tokba 😄DD

EmThor
nyuuuuugi, nekem úgyis csak szerdára lesz, addig meg sokat alszok, hogy hamarabb itt legyen. ha szerda se akkor

AntiHero
USB-s a játék<#idiota><#banplz> (viccel)

Na, Platinumnál jövõ hét szerdán lesz PS3-ra SE verzió. 100%-ra igérik. Addig ellelszek a sima verzával 😉<#violent>

Kb. 13 éves szintû felfogás 😄DD...mind1 nem baxtatlak ezzel inkább, jó ? 😄DD

Megláttam a képet ezt mondtam hangosan a gép elött " NA MENJ TE A P....BA EMTHOR" Aztán a postot is elolvastam a képhez... 😄D

Kandurex
úgy gondolom a csoró gyereked dolog már megér egy pontot, és ha tovább viszed mész vele együtt!

EmThor
még nem az enyim addig lehet nyalogatni, igen dombor a borító

Nem akartak xbox2 lenni a ps3 mellett
kb ennyi
mama2
Focizni? Te a focival vagy oda? Csóró gyereked tényleg majd foci buzi lesz, azt majd nem lesz se családja, se barátnõje, csak a focit fogja állandóan bámulni a tévében, szóval ha így neveled a gyereked, akkor ugyanoda juttatod hogy: tévé,tévé,tévé,tévé,nuku napfény/levegõ. Semmit nem érsz el vele.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sland
Wikipedián fent volt egy lista az összes zenérõl ami a játékban van. de levették... :S
nincs valakinek egy másik listája?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mama2
<#banplz>. Najó, nem érdekekl, ellopom anyámék hitelkártyájának a számát valahogy, bemegyek a boltba, azt veszek egy boxot, mellé meg megrendelem a GTAIV-et<#ravasz1><#eplus2><#hehe><#banplz>.(viccel).
Amúgy Csacsi:voltam kint az udvaron, szívtam egy kis friss levegõt(úgy 30 percig), sétáltam, ameddig csak bírtam, a szívem dobogását már hallottam, de voltam kint. Most örülsz?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.