8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Yoda001
    köszönöm, és egyébként házakat lehet bérelni? köszönöm a választ amúgy, gyors volt
  • Prince of Máté
    75-ért x-box vicc
  • mucsácsó
    Is-is. Van manuális mentés (elmész aludni, ekkor eltelik 6 óra), vagy van az autosave, hogy minden teljesített missön után ment magától.

mama2: olyan xboxot vegyél, amiben van HDD, ne szerencsétlenkedj már itt 20 hsz-en keresztül..
  • Yoda001
    hát nagyon értelmes lett a mondat, na mind1.. érthető
    egyébként autosave a van a játékban vagy lehet "manuálisan" is menteni?
  • Johnny23
    Skacok!

az normális,ha ugyan nem lassul be a game, de néha csak a semmiből megjelennek objktumok...vagy alapban is bug-os a cucc?

(1ébként van HDDa gépben)
  • Yoda001
    tudod melyik topik ez? ja nem akkor segítek: GRAND THEF AUTO IV... tudod, van ám xbox topik is, és jópárszor kilett tárgyalva miért van popup..
  • Csacsi
    menj át az xbox360 topicba. Ott bizos segítenek.
  • mama2
    Feltettem egy kérdést. Normálisan. Akkor miért nem lehet rá normálisan válaszolni? Nem értem. Ha megmondjátok melyik jó, eltünök addig amígnem lesz meg az XBOX.
  • mama2
    Vagy esetleg ez lenne jó?
  • fanatifo
    nehari de már kurvára uncsi vagy fejezzed már beeeee
  • mama2
    Na most egyet mondajtok meg:az ilyen prenium gépet ha veszek, akkor nem lenne popáp meg semmi? Szépen futna?
  • Snexi
    Bár a címe szerintem nem passzol hozzá
  • Snexi
    Ez rohadtul tetszett amikor elsőre meghallotám már akkor is :D
  • AntiHero
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148908757&no=4232]#4232[/URL]
  • ágybanalvó
    ebben a videoban nem tudjatok hogy mi a szamok cime? ez az intro, ha valaki tudna fejbol :D.
  • AntiHero
    Nekem 1366*768van asszem. A többit nem tudom. De azt igen hogy így szép:)
  • nasum
    No attetem componesrol vga-ra az lcd-n tenyleg eg es fold a kulonbseg ezt elismerem az xbox menuben a displaynal tok minde1 mire allitom a felbontast?? Most jelenleg 1360*768, a jatek ugyis maganak allitja be? Masik kerdes reference leves standard intermidiet expanded ezek mik mit valaszak? Elore is koszonom a segitseget. 3adik dolog meg mindig nem tudok ertelmesen kilepni a jatekbol csak nagy x gomb es y utanna hogy lehet ezt kulturaltabban?
  • mama2
    Amúgy furcsálom hogy itt még nem olvastam olyat hogy:szar a játék szar a grafika stb. Itt eddig csak odákat zengenek a játékról, meg azt hogy magamalá hugyozok,összefostam a bokám,stb. Pedig sok itt az sg-n a Vérpistike. De még ezt a topikot nem fedezték fel(hála a jó Istennek).
  • AntiHero
    Eggyik kedvenc számom
  • Kratos86
    Nagy01 felvettelek friend listámra majd igazolj vissza ja és te próbáltad a multit valamelyik ismerősöddel?
  • Szeszmester
    Crysis-t nem próbáltam, de a Far Cry az nagyon jó kis játék! Jó dolog a dzsungelháború :)
    Azt mondják, hogy a Crysisnek jó grafikája van és bonyolult fizikai számításokat végez...
  • Nagy01
    Thx majd mindjárt kipróbálom:)
  • AntiHero
    Nekem lényegesebben szebb VGA-val (kevesebb rece, sőőőt)
  • AnarchoiD
    en componentel hasznalom ha az a kerdes hdmi vagy component szebb, szerintem a component , megneztem hdmi-vel is es szvsz egy paraszt hajszallal jobb a componentes ;)
  • Nagy01
    Grafikailag nincs jobb.Ezért hoztam fel példaként.De egyébként meg szvsz semmi másban nem tud újat mutatni.Arról meg nem is beszélve hogy nincs olyan gép amin elmegy veryhighon vista alatt dx10ben.
  • mama2
    Bocs.
  • mama2
    A Crysisba mi a jó pazze? Az hogy az egész játékba dzsungelbe mászkálsz.
    Hát élvezetes lehet hallod(én is kipróbáltam de blöee...
  • Nagy01
    Kössz hogy letelefonoztad az 5.1megapixeles fényképezőgépemet.
  • mama2
    Jóhogy nem szép képeken. Ezek a képek többsége telefonnal készült, jóhogy nem szép.
  • Nagy01
    A másik meg nem 1méterről kell nézni ezt a gamet:DD.Hanem 3-4-5:D.Úgy már nem veszi észre az ember a recéket:).És nem is kell élsimi:).
  • Szeszmester
    Megnyugtatlak, élőben sem az...
  • Kmarha
    én úgy le....nám.. csak menne már a PC-men! :D
  • Nagy01
    Nem egy crysis ez tény.
  • Snexi
    Ezen a képen nekem nem tűnik olyan hű de gyönyörűnek :/
  • Denes888
    OFF: Valaki tudja milyen átalakító az amibe be lehet dubni a sima analog piros meg fehér hangkábelt, és átlakítja számtógépes hangfal végűre. Mert Tv tunerres monitorom van, és vettem egy vga kábeltz, de a tv úgy van beállítva, hogy amikor a dvi vagy d subon van, akkor a sima számítógépes hangbemenetnél várja a hangot, és nem az analogot.
  • Kratos86
    Aki tudott játszani az ismijével multiban az mondja már meg hogy hogy kell? Én nem látok egyetlen egy servert sem ez az egyik! A másik meg az hogy ha meghívnak engem vagy fordítva az egyik multi játékba akkor ezt írja ki: The game session no longer exist! Nem értem...
  • Nagy01
    Huh most hagytam abba a gamet.Fárasztó volt már 8óra után:D.De már hiányzik:D.Kérdés: AVG kábellel szebb mint hdmi vel?:/
  • BiG G
    aki nem játszik tisztességesen multiban, azt úgyis ki fogja magából vetni a közösség :)
  • Foxhound1980
    Nagyon is elkéne...
  • mama2
    Amúgy nem kéne valami FAQ szerűség?