Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha elkezdtem game-elni a nem eredeti játékkal, de holnam megveszem, akkor mi fog történni? Onnan folytatom, ahol abbahagytam, vagy újat kell kezdenem? És fogok-e tudni tört boxszal játszani live-on eredeti GTA4-gyel? <#confused>#confused>
De lusta módon inkább ráfizetek ~3ezret és akkor kényelmesen melóba menet felveszem, azon a helyen ahol szoktam rendelni, minthogy külföldrõl rendelés, aztán hogy mikor hozzák ki postán stb... Sok a macera.
De már várom, nagyon kíváncsi vagyok az euphoriara (gyak csak amiatt veszem meg).
shaken, not stirred
Nekem 13371 Ft -ba került így a Gta 4.
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
shaken, not stirred
Ja és elég "érdekes" dolog derül ki a küldetés végén.<#wow1>#wow1>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
shaken, not stirred
shaken, not stirred
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerdára remélem itt van!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek is feltünt az a tény, hogy nagy nehezen felkaptok egy Turismo-t (aka ferrari modena), és ettõl a ponttól kezdve, akár merre jársz, akkor ilyen Turismok jönnek veled szembe, parkolnak minden fele (ami elég irritáló amikor X helyre le kell utaznod, egy fix helyen spawnoló kocsiért, aztán onnantól kezdve ugyan ilyen kocsikkal találkozol minden fele).
Ugyan ez van ha felszedsz bármilyen más típusú autót. Legyen az amerikai muscle car, stbstb. A lényeg, hogy az általad vezetett auto befolyásolja a körülötted spawnoló autókat gyakoriságát is. Ami szerintem inkább bug, mint feature, és bizonyos esetekben k.-ra bosszantó.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
De van corvette. De van kétoldalt kivezetett kipufogos, váltásnál szikrázó auto😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
www.napisajto.hu
Aztán beértem a delikvenst,a kocsiját leszoritottam mire kiugrott és gyalog próbált menekülni,csak hát nekem volt fegyverem neki meg nem.Igy aztán ilyen horror filmes jelenetek játszódtak amint õ szalad én meg nyugodtan sétálok után,labon lövöm,elesik,lelöhetném de hát minek,feltápászkodik menekül tovább én meg mint valami terminátor megyek utánna egykedvûen.
Mondjuk volt egy érdekes rendõr a környéken,aki marhára nem törödött a lövöldözéssel,csak sétált egykedvüen,pedig a közelében voltam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ragnarnak erre meg nem is kell igazan valaszolni.. de nekem reagalnom kell:
ha annyira kivagy a grafikatol amit a neten lattal: akkor majd vard meg mig kijon a jatek es vicc hogy az utcan allva a kov keresztezodesben levo autok mar homalyban vesznek el.. minden ami par lampanyira van mar egy NAGY HOMALY plusz a vekonyabb dolgok ( feluljaro, daru, kotelek, racs, stb stb stb) mind mind villognak meg ugralnak.. nyami.. kurvaszep mondhatom.
ilyenek akkor tortentek a regi gepemmel mielott RROD os lett es tulmelegedett... valszeg valami balfacan is ilyen geppel vette fel a videot oszt most mindenki szidja a gta4et.... lol pgr3 is neha ugy rakta ki a pofam elott a texturakat.. meg gow.. stb
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
(kecskemét)
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A grafikától hanyatt dobtam magam, a kameranézet is kegyetlen jó a jármûnél...meg le se tudom írni, egyszerüen nem lehet megfogalmazni ezt a - játékot -, hogy mennyire jó.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148