8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• csoola
    nézz meg egy videot, én box hiján egész nap erre csorgatom a nyálam XD mondjuk én nem vártam a Rockstartol h egy ilyen játéktörténelembeli "mérföldkövet" nem portolnap PC-re... szvsz nem lett volna huzos átültetni a számitogépre és optimalizálni... és sok-sok cash-t kaptak volna még pluszba :D
  • Istencsászár
    Lent a dokk-nál vagy ha meglesz az új kéród akkor azon a környéken este nálam nyüzsögnek:)
  • Kandurex
    Ribancok hol találhatóak, Michelle már meg volt, meg nem is mutat semmit :) szal hol vannak a könnyű vérüek? :)

egyébként most volt egy jó poént, pont a Michelle csajjal, szóval elvittem a Perestroka -ba nézni egy kis színházat, szóval elvoltunk, kifele menet löki a sódert a csaj, nem is figyeltem rá, szóval löki a rizsát közben én beszálltam a kocsiba, aztán egy éles duda majd brutál koppanás,..mondom mivamámegen? hát kérem az asszonyt annak és rendje és módja szerint legázolta egy barom, de úgy paszmek, hogy kocsi ajtóstul, mindenestül repült a csaj...:D hát mondom, majd csak feláll, de csak ott feküdt, közben kiszállt a manus a kocsiból aki elvágta és oda mentem leépteni az amúgy is fekvő asszonyt, hogy mit képzel, hogy tönkretette a kocsiját :DD mondom azért már ezt csak nem hagyjom és "fatestápolóval" (baseballütő) adtam neki pár maflást...egyébként elég komolyan megijedtem, hogy Michelle -nek nyekk van, de végül is felállt :)
  • Arms
    Hogy lehet új karriert kezdeni?
  • Dix
    Mondj egy példát légyszi!!! Már alig várom, hogy nekem is megjöjjön!!!
  • Kandurex
    baszod...csak ámulok és bámulok a grafikán, hihetetlen mit hoztak itt kérem össze!
  • HUNMarcus
    találtam egy városi kis küldetést, lehet már észre vettétek, nem tudom...
    van 200 galamb le kell őket vadászni
  • Katun
    http://www.msxbox-world.com/forums/index.php?showtopic=10544

Itt van a térképük.

Unique Jump-ok az előző részekhez hasonlóan, egy orbitálisat kell ugratni, átrepülni valami felett vagy ehhez hasonló "bűvészmutatvány" okat kell végrehajtanunk.

A Galambból meg van 200 db Liberty-ben és le kell lőni őket, persze nem mozdulnak semerre mindig ugyanott találhatóak, de ugyanolyan szopatós helyekre rakták őket mint a Hidden Package-kat az előző GTA-kban.
  • Istencsászár
    Galambok avagy hidden package-k, Unique Jump ? ezekkel még nem találkoztam.. kicsit bővebben merre találom őket, hol lehet "felvenni"?
  • Énvagyokazapád
    ok, én nem koczkulok egész nap mint te, nem tehetek róla hogy eltört a lábam...
  • Katun
    http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map

Ajánlom ezt az interaktív térképet mindenkinek!!!
  • LeryStar
    ps3-as változaton mintha szebb lenne a víz. tévedek?
  • offkorz
    lábtöréssel nemtudsz motorzanie egyből vezsel bokszot mi?
    amúgy kicsit levagy maradva hiszhát ezeket mindenki tudja már,úgyhiszem :-|
  • Katun
    Attól függ milyen mellék küldikre gondolsz, ugye van a rendőrös "most wanted". Galambok avagy hidden package-k, Unique Jump-ok. Meg vannak ilyen fószerek az utcákon kék ember rajz mutatja.

Most találtam valami "Garage-t"Lehet lehet ott bütykölni az autókat. Valaki erről tud valamit?
  • Istencsászár
    Mellék küldiket, telefonon, emailekbe tudod megkapni, vagy van más is?
  • Énvagyokazapád
    most nézem a #4671-es videot, hihetetlen, parkba tornáznak, olvassa az újságot csávókám, huwow :o
  • Katun
    Én is azokat baszgyúrkázom, de a kurva galambok, soha nem fogom össze szedni őket :D
  • Istencsászár
    Ez szó szerint igy van, annyira természtes az egész, hogy észre sem veszed hacsak nem kezdesz el kutatgatni:)
  • Énvagyokazapád
    wow :]
    holnap vszeg veszek xboxot, remélem minnél előbb össze jön a pénz a játékra :]
  • bubu13
    ugy értem ahgy mondták a Rockstarosok is hogy mindenki végzi a saját dolgát pl.:telefonál akkor hallod mit beszél a telefonban,az útszélén lerobban valakinek a kocsija akkor ott szereli meg ilyenek
  • Istencsászár
    Gyúrás nem is hiányzik, a karakterünk nem olyan tipus... viszont bámulatos hogy a gyúrást ( ha már szóbajött ) is milyen szinten lemodellezték ( van egy rész, ahol ilyet látni ), meg a színház is, az animációk szinte tökéletesek, és 100% élethűek.
  • Énvagyokazapád
    hogy értitek azt hogy él a város?
    pl ha egy autót elkezdesz követni, az valszeg meg is áll valahol?
  • Kandurex
    statisztika van, kaja nincs, gyúrás nincs,
  • Mr_no_NaMe
    Elvileg ebbe nem lehet gyúrni, edzeni, és nincsenek az embernek statisztikái. Ez igaz? Vagy nagyon vak fasz az osztálytársam :)
  • bubu13
    7 óra játék után:
    - A város tényleg él
    - időjárás is nagyon király
    - jók a programok Romannal, Michellel,Jacobbal
    - a küldetések eddig még nem voltak valami nehezek bár még csak az első szigeten járok
    - Popuppal még nem nagyon találkoztam

Egyelőre ennyi megyek vissza játszani
  • Istencsászár
    Ez a GTA4 egy drog, játéknak álcáza
  • Alwares
    Microsoftot hivatalos Xbox360 kontroller? Nem? Mert akkor felejsd el az egészet.
    Egyébként acsivmenteket elég gyengén adja a játék, rá kéne hajtsak párra.
  • Alwares
    Az nekem is. A pályák nagyon királyak voltak. Kár azért a pár technikai malőrért. A második részt még kiegészítőnek se nevezném...
  • krisz21td
    kicsit új vok xbox téren,de azt szeretném megtudni mit lehetne csinálni ha én egy usb-s gamepaddal akarok játszani xboxon?bocsi az off-ért!
  • Kandurex
    az első része a toppon volt pedig :/ nagyon tetszett!
  • Alwares
    Főleg hogy az egy lineális fps. Khm... Szar játék a Vegas 2. De kit is érdekel...
  • grebber
    Vegas 2 lol kezdi azt csinálni az ubi is mint az EA ugyanazt kiadja megint alig van újítás 1hez képest pl grafban semmi.
  • Alwares
    Jah és a hírlopkodásról annyit, hogy mikor ott csináltam én voltam lebaszva ha nem raktam ki azt a hírt amit más magyar oldal kitett, szvsz magamtól mondtam volna fel ha nem rugnak ki...
  • Alwares
    Ezzel teljesen egyetértek. Faszoskodnak a PC mellet aztán mindent konzolon prezentálnak és a többi... Vicc az egész.
    Istencsászár: Ha szerinted ez nem legális, hát lol akkor nem kell. Főleg ha úgyis lesz hamarosan goldod.
  • AntiHero
    :)
  • offkorz
    játszottál már valamelyik gta-val?nemcsak 1 fajta taxi van :-|
  • Kandurex
    fogalmam nincs, de sztem elképzelhető a két külön taxi is
  • offkorz
    egyértelműen xboxon szebb.lehet kicsit többet tölt de megéri.szvsz :-|
  • AntiHero
    A PS3as Taxi másabb mint az xbox360as? (vagy 2 külön taxi volt?)
  • Istencsászár
    felskálázás miatt PS3ban a részletek kicsit elvesznek, a közeli karakterek és tárgyak is homályosabbak mosotabbak mint az xen, nem nagyon de épen elég ahhoz h látható legyen a különbség