Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háttejóisten,ez eszméletlenül jóra sikerült<#wow2>#wow2>
★ 汤姆 李
#3731: Mi a spoiler? Az, h kijátszottam, vagy az, h megtudtad annak az achievementnek a nevét, amit már 2 hónapja felraktak a netre, h megnézhesd.
#3733: Szerencsés voltam, ezen a héten volt idõ 😊 Egyébként a játék olyan, h ha egyszer elkezded akkor nem tudod abbahagyni.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Mr...
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mr...
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data
Mr...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mr...
Ha 30 óra akkor holaptól kezdve legalább 1 hónapot el fogok szenvedni vele, mire végigviszem, ha bele nem unok félúton.
shaken, not stirred
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vége. Kijátszottam a main storyt, persze még maradt egy pár side quest, de egyébként vége. Megkaptam a Liberty City Minute achievementet, amit azért kaptam, mert 30 óra alatt kivittem.
Újrajátszás 100% 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
_______
- What does the American Dream mean today ?
1.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az a faramuci helzet, hogy ha a jatekok egyszer elerik azt a realitast, ami fele torekszenek, akkor sajat magukat teszik tonkre. Addig jo szorakozas, mig az ellenfel lekaszalni valo babu. Ha elo, lelegzo karakterre valik, aki elethuen szenved, es hal meg, az magat a jatekot oli meg, illetve teszi pszcihopatak szorakozasava.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
beszéltem egyik ÜK-s sráccal,azt mondta,nekem meg lesz holnap.
(mondjuk én már vagy 1 hónapja elõrendeltem.)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Egzebkent nem talalkoztam egyel se. Gondolom gazosnak veltek a fejlesztok, hogy egy elnezett lampa nyoman szetszorjon a jatekos egy hejre ovodas csoportot. Valljuk be, ebben lehet is valami.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször is leparkoltam a hátsó kijáratnál, felderítettem a 3 fõnök személyét, majd elmentem hátra a hátsó kijárathoz, ahonnan még a 2. fõnökre ráláttam, a 3. meg bent van mögöttem egy kis privát helységbe. Kinyírod gyorsan ezt a kettõt, aztán kocsival utánna eredsz a 3-nak a hátsó kijáraton.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
*délután 15-kor lesz ott reggel 8
(576 ba lesz egy pár darab azt tudom) Állítólag õk vásárolták fel a készlet nagyrészét!
Mr...