Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Maximum annyi, hogy sokkal jobb minõségû, jobb alapanyagú lemezen van, meg másként is van írva, ám ez akkor sem elég nyomós ok az ilyen fajta popupra. Majd elválik...lehet azért a bolti verzió VALAMELYST jobb vinyó nélkül, de elvileg nem lehet akkora különbség, sõt.
Kandurex
ühüm, akkor mond szépen kiírhatom bármilyen lemezre a cuccot?...vagy pl. csak verban megbízható a cucc,...érdekes ez, talán még se minden warez egyforma :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Checkerboy
'bolti' és a 'tört' verzió annyiban különbözik, h kapsz a boltihoz egy szépen színezett lemezt... Tört verzió UGYANAZ mint amit raír a R* a te lemezedre. Semmi különbség nincs közte.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Sound
Most komolyan abban a hitben ringatod magad, hogy van "bolti" és "lopott" verzió? Elmondom neked, hogy én eddig semmilyen grafikai hibával nem találkoztam, és eme kijelentésem magával vonja azt a tényt, hogy nem a "bolti" verzióval játszom.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

milyen xboxot vegyek hogy tudjak játszani a gta 4 el(tört)?mindenképp hdd-s kell vagy lemezrõl is be bootol a játék!addig tisztába vok hogy flashelt x360 kell!mert el akarom cserélni apsp+a ps2 õm 1 HDMI s x360ra!csak a gta 4 miatt akarom elcserélni!!

Kandurex
de nincs ám, egy szemernyi sem :/

Mint mondottam, en popuppal nem talalkoztam. Toltes az van, de azt meg nem furcsaltam. PS3-on az sincs?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

EmThor
1 nap és megrohamozzuk a boltokat!!!!!!!!!!!!!

Kandurex
persze, viszont van benne töltés még így is, valamint POP-UP is! Pláne a PS3 -al szembe ahol semmilyen töltés nincs!

Yoda001
mitvársz? MIKROSZOFT!

http://9gag.com/gag/5135249

Kandurex
az meg van 10 perc alatt is, csak van egy beérkezési sorrend a garanciás javításokra ill. cserére, amit ki kell várnod, és tekintve, hogy alapjában elég sok gép csücsül prágában...ez a két hét nagyon baráti...

(tapasztalat mondatja velem, sajnos már utazott a télen RROD miatt a gép)

EmThor
kerekítünk az 10 pont... a halo3 hype az kamu, az OK, na de EZ!!!! 😄

Ize... nem ertelek Kandurex. Ha van benne vinyo, hasznalja.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kandurex
hallod?!,...megbarátkozok én egy 9 / 10 -el is 😊

Denes888
EZt nem mondod. Bakker ez sz**p***s. Mit kell azon nézni. FÉl óra alatt ki lehet deríteni,hogy szar.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Checkerboy
Senkit nem szeretnék megsérteni, de a játék minõsége egy ici-picit kisebb a hype-nál ami körülötte van. De ezt úgy kell elképzelni, h én a 10.0 helyett 9.8-at adnék 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

EmThor
szerintem fasza az install, én kivárom!

Alwares
Jah, gondolom örült az R* hogy szenvedhet ezzel is meg a Cell-el is PS3 terén. Nem lennék a helyükben, gondolom részben ez volt az oka a fél éves csúszásnak + meg hogy még jobb legyen a cucc...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Yoda001
háhá, nekem már kedden<#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

Kandurex
min. 2 hét

Kandurex
tessék, megkapta, fut, ...opcionális installt a népnek!

Denes888
Dejó! szerdán meglesz a GTA IV origi, de most hétfön küldöm a HDD-met a microfosnak mert szar. Kb mikorra kapok újjat?

EmThor
flame on 😄

Eppen azert, hogy a vinyo nelkuli userek se legyenek megfosztva a GTA-tol. Ha jol emlekszem az MS eroltette, hogy mennie kell vinyotlanul is.

Checkerboy
Azért nem kell mindent általánosítani. Nekem tökéletesen megy a játék, soha nem volt popupom, semmi bajom a játékkal.

Az, h vmi gyerek a 100 éves boxba belerak egy 100 éves gyenge minõségû DVD-t, és felveszi, nem jelenti azt, h mindenkinek ilyen...

Van vinyóm, holnap éjféltõl origi lemezem, remélem minden frankó lesz, ha már képes voltam kivárni!!!

Bazz! Rengeteg. Talan nem spoiler, de van benne pl. Toyota Prius. Az amcsik fura Prius imadata/utalata nyoman Dilettante lett a neve. 😊

Alwares
Elhiszem, nem kell linkelni.

Kandurex
Nem is értem, hogy minek van benne akkor a winyó? Dísznek vagy mi? A Sony használhatja, az Xbox nem? Mi ez a hülyeség?

Denes888
Amikor játszanak, akkor is tudok linkelni olyat.

Nem kizart, de en azt hiszem, egyszeruen ennyit bir a Box atvitelben. A hirek szerint a Rockstar eleg sokat kuzdott, hogy mukodjon a game HDD nelkul. Ennyi sikerult. Ezt se biztos, hogy kellett volna eroltetni. Inkabb mondtak volna, hogy kell hozza a vinyo, mint hogy felmegoldasokkal szerencsetlenkedjenek.

Alwares
Igen ezt én is látttam a videóban, gusztustalan... De nem mondom, hogy érdekel, ha mondjuk kocsikázás vagy eksön közbe nincs ilyen, hanem cutsence-ben. Mert abban más játékokban is gyakrabban elõfordul. Mass Effect élõ példa rá...

Milyen jármûvek vannak a játékban?

Denes888
Jah persze. Ezt a HD prewiewbõl "loptam" :
kb 2:30-2:35 nél lehet.

Kandurex
bazz...ez nem is popoup, hanem már - már program HIBA! itt valami más van a levesben egyszerûen nem hiszem el, hogy így kiadták volna!

Mondjuk most nagyon örülök, hogy van HDD -em, de ez akkor is elfogadhatatlan az arcade tulajok számára,...vagy, és nagyon remélem, akkor viszont örülök neki, hogy a kipörkölés ebben az esetben nem elég, és ide bizony a gyári lemez minõsége kell.

EmThor
xbox360 durva elõtûnõ elemek (aka popup)

állítólag a bolti verzió már OK

CSOCSO
inkabb a baromi szep grafika a parasztvakitas.....................

varjatok ezzel a kurvaszep grafikaval amig magatok latjatok.. tiszta homaly minden..........
Denes888
És a végén valami iszonyatosan nagy baki lenne, és rosssz isot írnának ki. PL a régi bullyt. Az lenne a világ legnagyobb átverése. Megfulladnék a röhögéstõl, amikro mindenki berakaja a gta-t a boxba, és elindul a bully XD XD XD

Sound
egy kérdés, ki hány %-on tart?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Alwares
Nem, úgy ánblokk az egész nyomtatott sajtóra, az egész világon, bár egy-két kivétel akad...

Hagyjal is, puspokom, mert mas a velemenyem, es nem szeretnem, ha az inkvizicio kezere adnal. Gyengebbek kedvedert(sic!) leirom. A GTA IV jo jatek. Nem annyira, amennyire a korulotte kialakult hype alapjan gondolna az ember, de jo. A hibaiban az a bosszanto, hogy mar a GTA 3/VC/SA idejen is jelen voltak(spontan dugok kialakulasa, amint a kamera egy pillanatra hatat fordit), esetleg azokban jobban volt megoldva(Jarmu fizika. De legalabb az a k... kezifek.).

BiG G
A gamestarra céloztál?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
Csatlakoznék Nagydöghöz. Ugyan én még egy megveszekedett percet sem játszottam vele, de a temérdek kép, videó, élménybeszámoló és rivjú alapján bennem is ez fogalmazódott meg. Vették a GTA3-at, feltupírozták egy tényleg baromi szép grafikával és többé-kevésbé jó fizikával (ami inkább csak parasztvakítás, mert még mindig távol áll a valóságtól, de GTA szinten jó). Mindezt nyakonöntötték rengeteg apró momentummal (minijátékok, kurvázás, NPC-k viselkedése, etc) amivel jobban beleélheti magát a játékos.

És tádámm, kész a GTA IV, az évtized játéka ami a megjelenés napja elõtt besöpört egy tucat elismerést és kollektív csodálattal tekint rá a világ kockábbik fele. Félreértés ne essék, nem mondom hogy rossz játék, sõt. Frankó szórakozás lehet, majd nagyjából 1 év múlva én is kipróbálom. Csak kicsit túl nagy a hype körülötte, that's all. 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Alwares
Szerintem te is, de mindegy, hagylak is.
Azon gondolkodtam most, mi lett volna ha mindenféle hype nélkül a szönyeg alatt jelenik meg a GTA IV. Akkor mint valami gyémátot amit a szemétkupac tetején találtunk istenített volna mindenki? Hogy ez a játék! De így meg mindenki csak azt látja, hogy hát ez a hype-olt nagy semmi, ami az agymosás megtestesülése... Ejnye. Ha valami megérdemelte a hype-ot akkor ez az a játék... Bár még nem játszottam vele, de ha már a GT is pont ezt mondta. Akik nem képesek túllépni a kisebb-nagyobb hibákon azokat sajnálom, menjenek el bétateszternek vagy írjanak valami szennylapba...

John Cena
ez lolXDXDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ugye. Szerintem is eleg komikus vagy. 😊

A DVD minosege nyilvan kevesbe fogja befolyasolni a dolgot az eredeti eseteben, de azert csodat ne varj! A hardware az eredeti alatt is ugyanaz marad.

Alwares
Pfff lol 😄

Bocsass meg! Igazan nem akarnalak zavarni. Nyugodtan teritsd le a kis szonyeged, es hajolj meg negyszer nyugat fele(Nagyjabol arra van New York, asszem.), ha jol esik. Elvegre vallas szabadsag van, vagy mi!

Nem rossz ha neki CD-re is ráfér a GTA4...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.