8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• mama2
    Onlineon nem fogom játszani.
    #4467:Rosszul fogalmaztam:Amikor csak kódot használtam, akkor nem csináltam küldiket. A mindig is rossz kifejezés, akkor használtam kódot, amikor csak hülyültem.
    #4467: Letöltöttem igen, mert elvesztek amikor újraraktuk a géépet(C-vel együtt) és nem akartam mégegyszer kijátszani.
  • Dante73
    És anyuci ezért vesz neki konzolt+game-t. (min 80) Ha az online is befigyel neki, biztos csípni fogjátok...
    De jó dolga van egyeseknek....
  • Drephis
    "Egyébként a taxist hogy lehet leinteni a játékban?"

LB-vel fütyül egyet a taxisnak, aztán vagy megáll vagy nem.
    De akár oda is mehetsz a taxihoz és az Y-t hosszan nyomva beül hátulra.
  • fanatifo
    sziasztok!Nem csatlakoztattam még a gépemet livra és most a gta miatt szeretném!Felismeri a modemet az ip-t a dns-t de az MTU-ra Failedet ir ki!Miért?és az mi?

Köszi
  • Csacsi
    Az hagyján letöltött 100%-os savegamet, hogy kaszinózhason. Ha végigjátszotta háromszor minek kellet 100%-os savegame? :D

Dehát 13 éves ilyenkor aza menő, hogy nagy dolgokat mondunk :D
  • DJ Skyline
    "Küldetéseket nem csináltam" <-> "amikor egyszer már kivittem a játékot 100%-ra^^. Persze mindezt 3-szor^^."
    "Amúgy én a SA-t, mindig kóddal toltam." <-> "De én csakis akkor használtam Cheatot amikor egyszer már kivittem"

csak én érzem az erős ellentmondásokat? magyarázd már el légyszives mivan, mert nem értem :| egyik pillanatban azt írod hogy hozzá sem nyúltál a küldetésekhez, aztán meg hogy 3x is megcsináltad. aztán hogy non-stop csíteltél, majd pedig hogy 1 kódot nem írtál be addig amíg végig nem vitted
  • LordAndrew
    Köszönöm
  • Xtian
    a kódoknak még 100% után sem látom sok értelmét, de te tudod...
  • Xtian
    A mellékküldikkel mennyi lehet a játékidő?
    Az SA-ba beletoltam 100+ órát és még korántsem voltam 100%on.
    Mondjuk kegyetlen sokat bringáztam az erdőben meg a hegyen, hátha összefutok a jetivel ;)
  • Szeszmester
    Töltsd és élvezd!
  • Zóanagyvarázsló
    De a kamerakezelés nem változott, csak megszokta addigra az ember.
    Vagy rosszul emlékeznék? (Egyébként PC-s verzióról beszélek.)
  • mama2
    New game cheat on, de volt hogy leszedtem egy 100% savegamot, igen, a kaszinók miatt.
    De én csakis akkor használtam Cheatot amikor egyszer már kivittem a játékot 100%-ra^^.
    Persze mindezt 3-szor^^.
  • DJ Skyline
    és ennek mi értelme? new game és akkor cheat on. vagy leszedtél egy 100%-os mentést mellé még? ^^
  • mama2
    Amúgy én a SA-t, mindig kóddal toltam. Küldetéseket nem csináltam, csak beíram hogy: a rendőrök ne körözzeken(AEZAKMI)
    összes 3-as szintű fegyó
    sose fogy ki semelyik fegyverből a golyó
    meg a respect maximális
    meg izmos leegyek
    vonzerő max
    vezetési képesség max
    fegyverhasználat max, azt evvel elvoltam:D. Meg néha beírtam a repülő autót, fellszáltam, beírtam az ejtőernyőt, azt kiugrottam:D. Meg a nagy ugrás
    nagy ütés kód:D.
  • mama2
    Jól emlékszel.
  • amdrula
    San Andreasban fejlődött a vezetési képességed és egy idő után jobb lett. (ha jól emléxem)
  • Zóanagyvarázsló
    A GTA 3-ban még normális volt a kamerakezelés, és emlékeim szerint a VC-ben is, a San Andreasban rontották el.
  • LordAndrew
    Sajna nincs. Még soha nem volt live-ra kötve a gépem. (Flash miatt)
  • algor91
    rajtam kívül ki rendelte meg Special Edition-ben?????????????
  • Ragnar360
    Vegyél fel mert én lusta vok, a tagem ott van az aláírásban...meg kenobite is felvehet ha gondolja, meg freak is, lord andrewnak van tagje ? Na mindenki vegyen fel mindenkit aztán lesz ne mulass...gépet kikapcsolom, fölöslegesen ne menjen, este valszeg még leszek pc-n, na go game!
  • Evogordon
    Játszottam most kb 1 órát és tényleg ahogy leírtátok tényleg valami hihetetlenül szuper a játék.
    Egyébként a taxist hogy lehet leinteni a játékban?
    Felveszek pár sg-st egy kicsit később live-ra aztán majd valamikor nyomhatjuk is a multit :)
  • FRe4k
    Megy a multi nálatok??? Mert engem nem enged csatlakozni per pillanat (xbox360) :S
  • LordAndrew
    Radio Vladivostok-on. Glukoza Shvaine (keress rá youtube-on). Ha tudnád honnan lehet leszedni, megköszönném.
  • Csacsi
    Az a 1,2,3 szám melyik adón szokott menni?
  • mama2
    Ugyanúgy kihullik a hullájábol a pnz, azt ottan pörög meg fénylik?
    Akkor már nem is kell se box, se GTAIV(viccel:D)
  • Gabe18
    Én csak ki akartam tolatni a sikátorból,nem tehetek róla hogy elgázoltam.Mér nem maradt a kocsiban...,de ezeknek örökké rohanni kell...
  • gazgoblin
    Nickelback - Rockstar

megyek is haza jatszani...jo hosszu hetveget belétek!
  • Kandurex
    szóval egy menet után te már meg is ölted a csajt? te perverz
  • Gabe18
    Pedig de...
  • DJ Skyline
    ez nagyon komoly :D
  • mama2
    Tényleg, itt ha kurváztok, akkor gondolom a kurva elveszi a pénzt a menetért. De azt a pénz visszalehet valahogy szerezni(Többi Gta-ba megölted a kurvát, azt a hullájából "kiesett" a pénz.)
    Itt gondolom nincs ilyen "gagyin" megoldva.
  • LordAndrew
    A soundtrack nem tartalmazza a Glukoza számát (Shvaine). Ezt honnan lehetne letölteni? (Csak a youtube-on találtam meg, érdemes megnézni a klipet is. Elég beteg.)
  • mama2
    Meg vette le a pénzed.
  • Gabe18
    Hát nem tudom ebben a részben hogy van,mert nem figyeltem meg mikor kipróbáltam,de az előzőekben asszem felment az energiád a "menet" után.
  • fujicu
    áhh, ettől még nem lesz sex game :)
  • mama2
    Mi az a HDD? Vinyó?
  • Nagydög
    Upsz! Ez Csacsinak ment.
  • Csacsi
    Én nem hiányolnám...főleg így, hogy tök felesleges.
  • Nagydög
    Smoke and mirrors, brother. Smoke and mirrors.
  • mucsácsó
    Majd próbáljátok már ki legyetek szívesek az origi gamet HDD nélkül! :)
    Köszi! ;)