Onlineon nem fogom játszani. #4467:Rosszul fogalmaztam:Amikor csak kódot használtam, akkor nem csináltam küldiket. A mindig is rossz kifejezés, akkor használtam kódot, amikor csak hülyültem. #4467: Letöltöttem igen, mert elvesztek amikor újraraktuk a géépet(C-vel együtt) és nem akartam mégegyszer kijátszani.
És anyuci ezért vesz neki konzolt+game-t. (min 80) Ha az online is befigyel neki, biztos csípni fogjátok...
De jó dolga van egyeseknek....
"Egyébként a taxist hogy lehet leinteni a játékban?"
LB-vel fütyül egyet a taxisnak, aztán vagy megáll vagy nem.
De akár oda is mehetsz a taxihoz és az Y-t hosszan nyomva beül hátulra.
fanatifo#4468
sziasztok!Nem csatlakoztattam még a gépemet livra és most a gta miatt szeretném!Felismeri a modemet az ip-t a dns-t de az MTU-ra Failedet ir ki!Miért?és az mi?
Köszi
Az hagyján letöltött 100%-os savegamet, hogy kaszinózhason. Ha végigjátszotta háromszor minek kellet 100%-os savegame? :D
Dehát 13 éves ilyenkor aza menő, hogy nagy dolgokat mondunk :D
"Küldetéseket nem csináltam" <-> "amikor egyszer már kivittem a játékot 100%-ra^^. Persze mindezt 3-szor^^."
"Amúgy én a SA-t, mindig kóddal toltam." <-> "De én csakis akkor használtam Cheatot amikor egyszer már kivittem"
csak én érzem az erős ellentmondásokat? magyarázd már el légyszives mivan, mert nem értem :| egyik pillanatban azt írod hogy hozzá sem nyúltál a küldetésekhez, aztán meg hogy 3x is megcsináltad. aztán hogy non-stop csíteltél, majd pedig hogy 1 kódot nem írtál be addig amíg végig nem vitted
Xtian#4464
a kódoknak még 100% után sem látom sok értelmét, de te tudod...
Xtian#4463
A mellékküldikkel mennyi lehet a játékidő?
Az SA-ba beletoltam 100+ órát és még korántsem voltam 100%on.
Mondjuk kegyetlen sokat bringáztam az erdőben meg a hegyen, hátha összefutok a jetivel ;)
Zóanagyvarázsló#4461
De a kamerakezelés nem változott, csak megszokta addigra az ember.
Vagy rosszul emlékeznék? (Egyébként PC-s verzióról beszélek.)
New game cheat on, de volt hogy leszedtem egy 100% savegamot, igen, a kaszinók miatt.
De én csakis akkor használtam Cheatot amikor egyszer már kivittem a játékot 100%-ra^^.
Persze mindezt 3-szor^^.
és ennek mi értelme? new game és akkor cheat on. vagy leszedtél egy 100%-os mentést mellé még? ^^
Amúgy én a SA-t, mindig kóddal toltam. Küldetéseket nem csináltam, csak beíram hogy: a rendőrök ne körözzeken(AEZAKMI)
összes 3-as szintű fegyó
sose fogy ki semelyik fegyverből a golyó
meg a respect maximális
meg izmos leegyek
vonzerő max
vezetési képesség max
fegyverhasználat max, azt evvel elvoltam:D. Meg néha beírtam a repülő autót, fellszáltam, beírtam az ejtőernyőt, azt kiugrottam:D. Meg a nagy ugrás
nagy ütés kód:D.
amdrula#4456
San Andreasban fejlődött a vezetési képességed és egy idő után jobb lett. (ha jól emléxem)
Zóanagyvarázsló#4455
A GTA 3-ban még normális volt a kamerakezelés, és emlékeim szerint a VC-ben is, a San Andreasban rontották el.
Sajna nincs. Még soha nem volt live-ra kötve a gépem. (Flash miatt)
algor91#4453
rajtam kívül ki rendelte meg Special Edition-ben?????????????
Ragnar360#4452
Vegyél fel mert én lusta vok, a tagem ott van az aláírásban...meg kenobite is felvehet ha gondolja, meg freak is, lord andrewnak van tagje ? Na mindenki vegyen fel mindenkit aztán lesz ne mulass...gépet kikapcsolom, fölöslegesen ne menjen, este valszeg még leszek pc-n, na go game!
Játszottam most kb 1 órát és tényleg ahogy leírtátok tényleg valami hihetetlenül szuper a játék.
Egyébként a taxist hogy lehet leinteni a játékban?
Felveszek pár sg-st egy kicsit később live-ra aztán majd valamikor nyomhatjuk is a multit :)
Megy a multi nálatok??? Mert engem nem enged csatlakozni per pillanat (xbox360) :S
Radio Vladivostok-on. Glukoza Shvaine (keress rá youtube-on). Ha tudnád honnan lehet leszedni, megköszönném.
Tényleg, itt ha kurváztok, akkor gondolom a kurva elveszi a pénzt a menetért. De azt a pénz visszalehet valahogy szerezni(Többi Gta-ba megölted a kurvát, azt a hullájából "kiesett" a pénz.)
Itt gondolom nincs ilyen "gagyin" megoldva.
A soundtrack nem tartalmazza a Glukoza számát (Shvaine). Ezt honnan lehetne letölteni? (Csak a youtube-on találtam meg, érdemes megnézni a klipet is. Elég beteg.)
Gabe18#4438
Hát nem tudom ebben a részben hogy van,mert nem figyeltem meg mikor kipróbáltam,de az előzőekben asszem felment az energiád a "menet" után.