Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Egyébként minden karaktert ki akarok próbálni, nem feltétlenül legjobb gearben bossokat farmolni. És mivel nem 1-2 óra 1 kari így el leszek vele egy darabig.
Warez verziókról nem sok ismeretem van, de gyanítom nem lesz vele önfeledt játék sokáig, egyedül a játék biztonsági rendszerét lehetne dicsérni.
Talán az Ice&Blood megoldotta a problémát a minibossokat illetõen, de mint említettem, nem sokat tudok a warezes mûködésrõl.
Csupán a Sacred2 régebbi verzióhoz létezik törés (v.2.34?), a további javításokhoz nem sikerült, vagy nem is akartak cracket csinálni, kivétel az Ice&Blood, de fogalmam sincs, hogy a kiegészítõ visszahat-e az alapjátékra pl. a minibossok tekintetében.
A Sacredwikis oldal amit belinkeltem szrintem érthetõ 😄 Fõbossok-Küldetéshez kapcsolódó minibossok-Minibossok. Csak, hogy még egyszer tisztázzuk egy korábbi (talán 2. v 3.) patch rakta a játékba a minibossokat itt még NEM volt hozzájuk küldetés( a küldetéshez kapcsolódó minik alapjákkal érkeztek ilyenek a kobold törzsfõnök, Csontváz tábornok és a Szellem) a legutolsó 2.40 patch pedig küldetéshez kötötte õket így dupla XP jár utánuk.
Legtöbb minibosshoz könnyû eljutni, néhány azonban elégge eldugott helyre került, ezeket általában nem is farmolják (lángúr, kopogó szellem), a küldetést adó a boss közelében ácsorog.
A küldetés általában automatikusan véget ér a szörny legyõzésével, hirtelen csak Fagyúr jut eszembe, ahol a küldetésadóhoz visszatérve, az külön jutalmaz.
Közben rájöttem hogy már találtam egy térképet a bossokról és a hozzájuk tartozó questekrõl, csak nem értettem mert francia, de már világos 😊
Köszi a segítséget.
Sárkányokhoz nem feltétlenül van küldetés, XP-ért lehet farmolni azokat is, de a loot jellemzõen gyenge, s hasonló a helyzet a fõbossokkal is.
Magyar verziót nem érdemes megvenni, de ha érted az angolt a Gold talán megéri az árát (azt viszont itthon nem árulják), EU szervereken még vannak, s a multiban többek között azért is könnyebb boldogulni, amiért most singleben küzdesz: fölösleges set darabokat, egyedi fegyvereket sokan nem eladják, hanem odadaják (elcserélik) olyanokkal, akiknek szüksége van rá.
(EU szerverekrõl hevesike tud többet, miután az EE szerverek behaltak hanyagolom a játékot, silgleben nincs is karakterem, igaz a multi sem szórakoztató már)
Ezen az oldalon minden boss és miniboss fel van sorolva :http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Boss
Fehér griff, fagyúr, õrült ogre, méregúr és a többi minobosst érdemest farmolni, persze karaktertõl is függõen, jeges elffel pl. nem érdemes fagyúrral kötekedni, vagy tüzesnek lángúrral (persze szinthez "illõ" ellenfelekrõl van szó)
Szervereken a lényeknek van maximális szintje, így pl. a fehér griff ezüst szerveren max 37-es szintû lehet (ugyanezen a szerveren a pálya végén lényegesen erõsebb a lények maximális szintje), minek mennél oda egy nagyságrendekkel erõsebb karakterrel?
Minibossok hadjáratban egyszer gyõzhetõk le, farmolni szabad szervereken lehet a végtelenségig, de természetesen szervert kell váltani, ha az adott szerveren valaki legyõzte a bosst.
Szabad szervereken a fõbossok is jelen vannak (hadjáratban csak, ha a küldetésük aktív), de ezeket legfeljebb XP-ért érdemes farmolni, vagy vudus driádnak a zsugorított fejekért, fõbossok nagyon ritkán dobnak értelmes cuccokat.
Más: Ilyen minibossokat mint pl a White Griffen lehet valahogy farmolni, vagy csak quest keretében van ott. Mert mikor Bronzon egy 100-as karival kerestem nem volt sehol. Nem tudom hogy a többi sincs-e a helyén vagy hogy hogyan is kellene ennek mûködnie. Remélem valaki felvilágosít 😊
Nagy nehezen felhúztam 100-asra egy karit Bargaining miatt hogy majd milyen jó lesz ha másik karit kezdek annak lesz cucca. Na de hogy tudok alacsonyabb szintû cuccokat venni? Vagy lehet egyáltalán? Mert olvasva a leírásokat sokszor láttam hogy Blacksmith és Bargaining support kell a karihoz. Ezt pontosan mire értik akkor vagy hogy is mûködik ez?
Offline játékélmény messze elmarad attól, amit a multizás tudott adni (már, amíg volt élet a szervereken), a multival együtt nálam gyakorlatilag meghalt a Sacred2 is... fönt van a gépemen, de hónapok óta nem játszottam vele.
A Community Patch használható 2.65.1 és a 2.65.2-es javítással is.
Viszont a netre csak 2.65.2-es játékkal mehetsz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Igaz, hogy nem játszottam, csak beléptem a zárt netre, majd kiléptem, mert nem igazán volt idõm a játékra és még én sem kockáztatom a legális játékomat.
Viszont amennyiben a Community Patch készítõi hivatalosan is beépítik majd a magyar nyelvet ebbe a kiadóval egyetértésben készített munkájukba, akkor véleményem szerint semmi gond nem lesz ezzel.
Miután tudomásom szerint õk kezdeményeztek, és keresték meg bizonyos csatornákon keresztül RaveAir-t, gondolom, hogy nem lesz probléma ezzel...
Offline mód meg sem tudja közelíteni azokat a lehetõségeket, amelyeket csak a multizás adhat, ha a magyarítás az online játékmód feladásával jár, még tovább szûkíti azoknak a körét, akiket még egyeltalán érdekel a Sacred2.
Ha arra gondolsz, amit a képeken láttál, akkor félreértetted a dolgot, mert a #9450-es HSZ-ban nem errõl van szó.
RaveAir az Ice And Blood teljes játék fordításán dolgozik, amirõl pontosabban a Portálon olvashatsz.
Szerencsés véletlen, hogy egy Community Patch készült/készül és ennek eredményeként vált lehetõvé a teljes magyarítás elkészítése.
Tudomásom szerint a Community Patch készítõi nem szerették volna a magyarokat kihagyni, ennek eredménye ez a helyzet...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nagyon megérte ! Ilyen áron halálos vétek lett volna kihagyni !
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
kár mert csak single miatt nem tudom megvenni.
Nekem elég az alap, pénzt erre többet nem szánok.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Inkább egyszemélyes játékra javasolnám.
Nekem a polcomon van az eredeti magyar alapjáték és a CE + Ice And Blood is, de a magyar nyelvû alapjátékot még 10E Ft-ért akkor vettem, amikor még nem ismertem a jövõt.😄
A megjelent és a továbbiakban is fejlesztés alatt álló Community Patch majd a tervezett stratégia szerint természetesen tartalmazni fogja a magyar nyelvû lokalizációt is.
Ezt csak azért emelném ki, mert a Community Patch készítõi ebben az esetbe nem hagyták cserben a magyar felhasználókat.
A patch könnyedén telepíthetõ és eltávolítható abban az esetben, ha valakinek az eredeti verzió jobban megfelelne.
Kipróbáltam, mûködik, tapasztalataim viszont még hiányosak.
Az viszont kétségtelen, hogy sok a kiegészítés és a fejlesztés még folyamatban van.
A fenti linken részletesebben olvashattok a témában...
Ami engem illet én megvettem a Goldot, és nekem bejött mert jól megcsinálták...és eddig hiba is ritkán volt, ráadásul az EU szerverek ritkán szemétkednek.(Csak egy kicsit unalmas h alig vannak magyarok 😄)