10030
-
DORSANAX #9590 MrTwister számára ment az előző hozzászólásom.:D -
DORSANAX #9589 Igyekszem...
Az a nagy helyzet, hogy a Dragon Mage új karakter küldetései és a 2 új térkép területén a különböző küldik viszonylag nehezen érhetőek el, illetve sokat kell a játékban barangolni, hogy rátaláljak a szövegekre...
Elmegyek a legközelebbi pontig, ahol felveszem a küldit és keresem a magyar szöveget.(Ami nem biztos, hogy már magyar feliratos.)
Tehát sokat kell keresgélni és kutatni az új magyar feliratok megtalálása ügyében.
Ezt nem panaszképpen írom, mert erről RaveAir sem tehet, mivel a fordítás során nem tudja ezt követni.
Ez szinte lehetetlen lenne, viszont a tesztelést érdemes a fentiek miatt nagyobb adag fordítás után folytatni, illetve újra elkezdeni.
Magyarul nem tudom, hogy mikor "botlok" bele legközelebb egy új magyar szövegrészbe, remélem érthetően írtam le a dolgot... -
#9588 http://www.gamesbasement.co.uk/games-action-rpg/pc/sacred-2-gold-edition-pc-PD-6094.html
Sacred 2 Gold 17 fontért, ingyen házhozszállítással. -
MrTwister #9587 Ok, majd akkor a jöv. héten csöpögtess nekünk friss nyálcsorgatós képeket a magyarrá avanzsált I&B-ról! Köszi! -
MrTwister #9586 Az az 5000 cella az kb. a teljes szöveg hány %-a lehet 50-60? A lengyel testvéreink biztos segítőkészek lesznek így szerintem az a gond tényleg megoldódik hamarosan akkor már neked is csak egy eredeti játék meg nekem is egy eredeti játék kellene.:-)Küldtem neked privit ez ügyben! Ha nekem is meglesz a játék szívesen segítek a tesztelésben, de egyelőre csak az alappal rendelkezem origi verzióval. -
DORSANAX #9585 Most átmenetileg rövid időre fel kellett függesztenem a tesztelését, de a játék telepítve van a gépemen és jövő héten folytatom.
Nagyon kevés hibát találtam eddig, mivel az új szövegrészek keverednek néhol a régivel és gyakorlatilag a Dragon Mage karakter saját küldetéseit, tulajdonságait és a hozzárendelt egyéb kiegészítéseket RaveAir nem tudja időrendben és logikai sorrendben követni.
Tehát nála nincsen telepítve a játék és "cellánként" halad előre a fordítással.
Jelenleg tudomásom szerint dolgozik ezerrel a fordításon, de gondolom pontosabban majd ő válaszol a kérdésedre itt a fórumon is...
Részemről nincs mit, szívesen csinálom, RaveAir végzi a szép és nagy munkát. :-) -
#9584 Elvileg már csak 5000 cellába kellene magyar szöveget tuszkolnom. Ha addig német barátaink nem raknak a patchbe újabb küldetéseket, újabb szövegekkel.
Jelenleg a fő gond az ő és ű karakterekkel van, illetve, hogy azok nem akarnak megjelenni a játékban. A lengyeleknél is van valami karakterprobléma, úgyhogy elképzelhető, hogy egy füst alatt a mi gondunkat is megoldják.
Jahh... ha találsz valami kedvező ajánlatot az ebay-en, akkor ne tartsd magadban. ;) -
MrTwister #9583 Szia! Hogy haladsz a Ice&Blood tesztelésével, na és vajon RaveAir a fordítással? Látom ford.blogjában 40%, de az gondolom régi frissítés! Ha finishben vagytok szóljatok és berendelem ebayról! :-) Köszi szépen a fordítást és a tesztelést is! -
DORSANAX #9582 FRAPS esetében arra a gombra konfigurálod, amelyikre akarod és nem lép ki, én is azzal készítettem a képeket... -
steweee #9581 aha, na ezt a nyomi megoldást én is ismertem. olyan kellene ami játékból való kilépés nélkül is működik -
DORSANAX #9580 Használj/használjatok esetleg FRAPS-ot, az beállítható jpg formátumra is... -
#9579 Talán ha .jpg kiterjesztéssel mentenéd le nem lenne 5 mb :D -
#9578 Nyomsz egy PrtScSysRq billentyűt,aztán: Start menü/ minden program/ kellékek/ paint/ szerkesztés,s aztán beillesztés,majd mentés másként bla-bla-bla... Szívesen feltettem volna egy képet a karimról,de nem t.ok mert így túl nagy (5Mega) képet kapok,amit ide nem t.ok feltölteni. sajna... -
steweee #9577 és hogy ? engem is érdekelne -
#9576 Időközben rájöttem... :) -
#9575 Sziasztok! Segítenétek kicsit? Nem tudom hogy kell képet menteni a sacred2 játéknál... Itt is a PrtScSysRq gombbal??? És ha igen, hol keressem a mentett képet? ..előre is köszi! -
#9574 Akkor biztos azt is olvastad, hogy volt egy másik karim is, aki viszont még 1szer sem feküdt ki..... igaz?! Arról a karakterről beszéltem, annak aki akkor volt 64es szintű. Azóta azzal tolom,a 119est meg állni hagytam. Tudod én sem csak egy karakterrel megyek. 1szerre többel,mert a fő karim az árnyharcos,aki jól fel van tápolva,de muszáj mellette vinni egy-két olyan karit is aki bevásárol neki, mert szegény árnyharcost mindig átverik a kereskedők... egy inkvizítorral és egy szeráffal könnyen meg lehet segíteni...
Egyébként még mindig kíváncsi vagyok a legnagyobbak szintjeire.... ha nem titok elárul6nátok -
DORSANAX #9573 Részemről elkezdtem a tesztet, ahogyan azt már itt a fórumon régebben jeleztem.
Akit még esetleg érdekel a teljes játék magyarításának további sorsa, jelentkezzen a RaveAir által megadott címen--->#9568-as HSZ...
Én részemről sajnos csak kb. 2 hét múlva tudom folytatni a tesztet.
Néhány kép a CM patch telepítése után közvetlenül:
-
#9572 Ahhoz képest, hogy néhány napja elhalálozott a karaktered... -
#9571 Miért? Nem kérdezhetem meg ki milyen szintre tolta fel magát/ a kariját? Kíváncsi vagyok ki mennyire vitte Ancariaban... A túlélési bónuszról meg csak annyit,hogy már csak 3 % kell és megvan a 100% túlélési bónusz, úgy hogy még egyszer sem feküdtem ki a karakteremmel... egyszer csak meg lesz -
gio54 #9570 Aztán mit akarsz a magas szintű karakterrel rendelkező játékostól?
100 %-ot sem fogod elérni túlélési bónuszban. -
#9569 Sziasztok! Mit tudtok, ki itt az a játékos aki a legmagasabb szintű karakterrel rendelkezik,s ki vagy kik azok akik már öreg rókának számítanak itt? és persze ki mekkora szinttel? a túlélési bónuszt 100 % fölé is fel lehet tornázni? -
#9568 Szükségem lenne egy vagy több tesztelőre a Sacred 2 + Ice & Blood Community patch kapcsán.
Egy főleg német rajongókból álló csoport nekilátott a hibák javításának, így lehetőség nyílt a játék kiegészítőjének fordítására, illetve az alapjátékban maradt hibák javítására is. (Pl. több helyen észrevették, hogy a német eredeti nyelvhez képest több helyen hiba van az angol szövegben, és így többi nyelvben is, ahol nem figyelt a lokalizáló személy.)
A lényeg... Jelenleg van egy olyan verzió, ami tartalmazza az alapjáték összes szövegét magyarul, valamint az Ice & Blood kiegészítő szövegének egy részét magyarul, egy részét pedig angolul. (Idővel majd teljesen magyar lesz.) Most a srácok készítettek egy telepítőt, amivel az angol nyelvű, Ice & Blooddal kiegészített Sacred 2 játékokkal magyarul játszhatnátok. Ennek leteszteléséhez azonban szükségem lenne egy kis segítségre.
Akit érdekel a dolog és a gépére fel van telepítve a Sacred 2 + Ice & Blood, az jelezzen már nekem vissza privát üzenetben, vagy a raveair kukac gmail pont com címen. Köszönöm! -
hevesike #9567 ...bocsánat :D nem 2.34 hanem 2.40 :D -
hevesike #9566 Igen, ez nem meglepő, hogy a javítások rontanak a játékon...Nem egyszer töröltem ez miatt karaktert, Pl.: BFG szeráfomat tönkre vágta a 2.34 es kb 1/3-ára csökkentette az energiapajzsot a falat ne is említsük...azt használhatatlanná tette xD Uh óvatosan :D -
#9565 Hát mit ne mondjak..... én eddig a 2.0.2-es alapjátékkal nyomtam, elértem a 119-es szintet,s olyan jó volt a karim hogy a legkomolyabb boss sem tudott nagyon megsebezni.... DE most tettem fel a 2.40, és 2.43-as patchet... Hát szegény 119es karim egyből kifeküdt. Kicsit csodálkoztam rajta, aztán jöttem rá hogy minden ruhadarabom más tulajdonsággal bír, mint amikkel eddig játszottam.... úgyhogy oda is lett a 98,6as túlélési bónuszom :( szinte szűznek érzem magam... újra kell kezdenem mindent ...szol6tatok volna.... -
viktor25 #9564 Sziasztok! Olyan gondom van hogy letöltöttem a kiegészítőt, és elkezdtem a sárkány mágussal a játékot, de rohadtul másképp müködik mint az alapjáték pl: mocsár (köröm utam elkísérni) és a skook's corner helyszínnél található (nehéz rakomány) küldetés mind kettejük a térkép tetején található Óceánba irányít ahova nem tudok be menni.
A másik meg Eldaragban ami a hegy közepibe irányít ahová megint lehetetlen bejutni, és az utolsó Dry laigh ami megint az Óceánba vezet. Ha tudjátok a választ kérlek segítsetek! -
#9563 Az a gondom, hogy per pillanat csak mobilnetem van,s ezzel nem tudok letölteni ekkora terjedelmeket.. -
#9562 Nekem még csak a 2.0.2-es alapjáték van. Ehhez le kellene szednem a 2.40-es patchet (ami kb 1 Gb) igaz? És ehhez kellene még hozzáadni a 2.43-as patchet (ez meg 50 Mega körüli) jól mondom? És ha ezeket megcsinálnám, akkor lennék jó igaz? Tudtok ebben segíteni? -
#9561 Van olyan lehetőség hogy két egykezes kardot lehessen használni egyszerre.
A kérdésem van lehetőség arra is hogy 2 egykezes energiafegyverrel nyomuljunk? -
#9560 Mit tudtok a túlélési bónuszról? Hogy lehet az hogy mindegyik karakteremnek 0,0 százalék? Az egyik karim 115ös szintű,(igaz az elején elemhiba miatt meghalt 1szer,de még ezüstön),a másik karim most 64es szintű és még sosem halt meg,de neki is 0 a túlélési bónusza! Ez mitől lehet? (Az eredi játékkal nyomom,úgy ahogy van nem tettem hozzá semmit) -
hevesike #9559 http://forum.sacred2.com/forumdisplay.php?f=120 itt van a szeráf. -
hevesike #9558 Hát...ha tudsz angolul akkor a sacred2.com oldal tökéletes, talán németül é olaszul is elérhető. A magyar oldal sajnos megszűnt, pedig ott elég jó ötletek voltak. De annyit hozzátennék, hogy van néhány elég fontos skill...bármilyen karit csinálsz, alkat, páncélismeret nagyon fontos...ha harcost akkor taktika legyen az első...és talán még jól jön a szívósság is. -
#9557 Nem tud valaki olyan oldalt ajánlani ahol Seraphim karakterek láthatóak különböző szinteken,hogy milyen erősek milyenek a skilljei stb??
Mert ahogy néha néha játszok ahogy időm engedi (csak mellékküldiket csinálok még) 38-as szintű vagyok,de valahogy mégis oltári gyengének érzem a karakteremet.Ezért szeretném megnézni mások mire fejlesztettek stb,hogy mit ronthattam el már ha elrontottam. -
jumika #9556 ok. köszi -
hevesike #9555 Akármennyit játszottam...még nem teljesen tudtam kiigazodni a kombókon :D De talán a legmagasabb reg. idejű CA idejét teszi be újratöltődésnek, szóval igen a fókusz és a koncentráció is hat rá :) Koncentráció mindenféleképpen...fókusz csak akkor ha egy hozzá tartozó CA van a kombóban...és annak a reg. ideje a kombójé is. A kom,bó skillje elég érdekes...én sosem használtam, én nem láttam értelmét...ez teljes mértékben az én véleményem, aki használni szeretné az használja, ha neki bejött akkor hajrá :D Magas szinten 4 CA-t tudsz egy kombóba rakni, de a reg idő mindig -10% lesz. -
jumika #9554 ja még egy valami: a concentration skill csökkenti a regentime-ját a kombóknak?
@grebber:
Nem hiszem hogy windows 7 vagy 64bit miatt lenne nekem is nagyon leesik az fps a városokban, bár csak 2giga ramom van, de XP-t használok játékra. Úgy figyeltem meg, hogy ebben a játékban nagyon ingadozik az fps a legtöbb helyet maxon 1920*1080-ban is tökéletesen viszi a gépem, de néhol úgy beszaggat, hogy kénytelen voltam jócskán lejjebb venni a grafikát, azért hogy mindenhol élvezhetően fussson.
Egyébként nem tudjátok, hogy ez a game mennyire támaszkodik a CPU-ra és mennyire a GPU-ra? Csak mert a procimon tudok még húzni, valakinek valami tapasztalat, hogy oc mennyire hatásos?
Amúgy én ilyen configgal nyomom:
intel c2d e8200@2660
2gb 800mhz ram
hd4850 1gb
És a játékba ilyen beállításokat használok:
texture: default
1440*900 2x anti-aliasing
shadow: high
render: high
ground: medium
effect: medium
grass: olyan 3/4-nél van a csúszka
weather: off -
jumika #9553 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni az öreg rókáktól, hogy a kombó regentime-ot milyen módszerekkel lehet csökkenteni a stamina-n kívül. A focus skillek befolyásolják a kombót? Vagy van az a kombós skill ami ugye -10% regentime a kombókra, az magasabb szinten is csak -10% lesz? Mert ha igen, akkor nem fejlesztek rá, elég nekem a három ca egy kombóba.
Valakinek van valami tippje, hogy mi alapján számolja a játék a kombó regentime-ot?
A válaszokat előre is köszi. ;) -
garaib #9552 Frissítsd fel a Windows 7-et naprakészre.
Frissítsd fel a játékot naprakészre.
Futtasd rendszergazdai módban a játék exe-ket, vagy kapcsold ki az UAC-ot.
A játékot futtasd ablakos módban és ne használd a very high grafikai beállítást.
-
#9551 Most hogy újra viszem a régi mentésem sajnos olyan instabil a játék hogy szavakat keresve sem találni rá :(
Rettentő sokszor exe hibát észlelt leállt szöveggel kidob.
Meg csinálom a küldetést és a városban egyszer csak kb 0,2FPS-el olyan szinten elkezd akadni,hogy az valami félelmetes.
Havernál ugyanezt produkálja.Lehet ennek az oka a Win 7 64 bit?