Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csakis eredeti alap játékot szeretnék kiegelni,csak hát ugye még nem t.om honnan szerzem majd be az eredeti angolt. A letöltött angol alap nem vonz igazán... Viszont ha 1-2 hónapig nem találok original alap angolt, akkor megvárom uncsi tesót a Gold-dal... az lesz a legjobb,de az még odébb lesz. Majd ha az megjött,akkor lehet hogy megkereslek a magyarítás ügyében.. Mit szolsz?
Válaszoltam, de...
Csak azért, hogy érthetõbb legye az elsõ probléma:
1.Telepíted a letöltött angol alapjátékot.
2.Telepíted az eredeti Ice & Blood kiegészítõdet, de kérni fogja a kódodat.
3.Ha el akarod majd indítani, akkor az elsõ indítás után kérni fogja az alapjáték kódját is.
4.Ha törést alkalmazol majd a teljes játék elindításához, mivel nincs érvényes kódod, akkor szerintem megy a levesbe a legális kiegészítõd és esetleg nem fogod tudni késõbb használni...
Megpróbálhatod, ha nem mész a netre, akkor esetleg nem veszted el a legalitását a kiegészítõdnek.
Ez viszont a te gondod, hogy kockáztatsz, vagy sem.
Ha idegesít, akkor ott van a megoldás, ami a SPAM/OFF/WAREZ-ben figyel...
Csak azért, hogy érthetõbb legye az elsõ probléma:
1.Telepíted a letöltött angol alapjátékot.
2.Telepíted az eredeti Ice & Blood kiegészítõdet, de kérni fogja a kódodat.
3.Ha el akarod majd indítani, akkor az elsõ indítás után kérni fogja az alapjáték kódját is.
4.Ha törést alkalmazol majd a teljes játék elindításához, mivel nincs érvényes kódod, akkor szerintem megy a levesbe a legális kiegészítõd és esetleg nem fogod tudni késõbb használni...
Megpróbálhatod, ha nem mész a netre, akkor esetleg nem veszted el a legalitását a kiegészítõdnek.
Ez viszont a te gondod, hogy kockáztatsz, vagy sem.
Ha idegesít, akkor ott van a megoldás, ami a SPAM/OFF/WAREZ-ben figyel...
Idegtépõ,hogy nem találok sehol eredeti angol sacred2-t. közben meg itt szemez velem a kiegészítõ a polcon... Már úgy kipróbálnám az új karaktert,az új helyeken..
Felrakhatod, de nem regisztrálhatsz a kódjával, ezért semmi értelme.
Arra ott van a virágbolti megoldás...
Egy konfiguráción csak egy bejegyzett játék lehet, viszont a virágboltival szerintem megoldható.
Tehát egy eredeti magyar alapjáték és egy csúnya verzió.
Amennyiben az angol alapjátékot telepíted a magyar után, akkor a rendszer "nem érzékeli" szerintem a magyar verziót.
Én ugyan nem próbáltam, de szerintem lehetséges, bár én nem igazán kockáztatnám az eredeti játékomat ilyen vegyes telepítéssel...
Arra ott van a virágbolti megoldás...
Egy konfiguráción csak egy bejegyzett játék lehet, viszont a virágboltival szerintem megoldható.
Tehát egy eredeti magyar alapjáték és egy csúnya verzió.
Amennyiben az angol alapjátékot telepíted a magyar után, akkor a rendszer "nem érzékeli" szerintem a magyar verziót.
Én ugyan nem próbáltam, de szerintem lehetséges, bár én nem igazán kockáztatnám az eredeti játékomat ilyen vegyes telepítéssel...
semmiféleképp sem lehet összehozni azt hogy egy gépen egyszerre legyen fent mondjuk a n a magyar játék, a n meg az angol alap + ice & blood.... Lehetetlen igaz??<#conf>#conf>
Köszi szépen. Igen, egyetértek, az õrült ötletek vonzanak engem is, de akkor most mellényúltam, mert íjász inkvizítort akartam... :D
Na akkor mást kell kitalálni: mivel éri még meg íjászkodni, ami nem driád?
Na akkor mást kell kitalálni: mivel éri még meg íjászkodni, ami nem driád?
Ha az ice & blood eredetiben van meg,akkor ezt csak eredeti alapra tudom felrakni igaz? Akármilyen letöltöttre nem is???
Hol tudnék olyan angol alapjátékot beszerezni leghamarabb amire felrakhatnám az ice & bloodot?
Minden karakternél megjelenik ez a probléma...egy vagy több fegyvert nem tud használni (szeráf természetesen itt is kivétel), pl.:pajzsot sem tud, driád és elf kétkezes kardit stb.
Egy régebbi kérdésedre válaszolva, én már próbáltam mágus driádot, közelharcos elfet, íjász szeráfot és mind életképes...és néha olyan meglepetéseket tudnak okozni h besz*rsz :D:D Ilyen pl.:drád indás képessége...1900 sebzés meg elf leüti az elõtte álló 6-7 ellenfelet egyszerre, vagy éppen a drád vudu szelleme leöli helyetted a bossokat...meg folytathatnám :D Ez az a játék ahol az õrült ötletekre érdemes idõt szánni és érdemes õket kipróbálni...csak türelem és kitartás kell.
Egy régebbi kérdésedre válaszolva, én már próbáltam mágus driádot, közelharcos elfet, íjász szeráfot és mind életképes...és néha olyan meglepetéseket tudnak okozni h besz*rsz :D:D Ilyen pl.:drád indás képessége...1900 sebzés meg elf leüti az elõtte álló 6-7 ellenfelet egyszerre, vagy éppen a drád vudu szelleme leöli helyetted a bossokat...meg folytathatnám :D Ez az a játék ahol az õrült ötletekre érdemes idõt szánni és érdemes õket kipróbálni...csak türelem és kitartás kell.
Inkvizítornak mér nem tudok íjat adni a kezébe? Nem lehet neki? Mert nem ír semmi olyasmit, hogy az más karakterosztályhoz tartozna vagy ilyesmi, mégse engedi... :(
Elnézést, 2 egyforma kép van.<#szomoru1>#szomoru1>

Szerintem igen, csak nagyon kell arra figyelni, hogy mikor és hogyan osztod a skill és az attributes pontokat. Én mondjuk soha sem próbálkoztam hibrid karakterekkel, mindig a kitaposott fejlesztési ösvényeket választottam. :)
Szerintem a kard bonuszért kár egy skillt elpazarolni.
Helyette inkább válasz valami védelmi skillt (Combat Reflexes, Spell Resistance, Constitution, Toughness) vagy támadó skillt (Combat Discipline, Damage Lore)
Helyette inkább válasz valami védelmi skillt (Combat Reflexes, Spell Resistance, Constitution, Toughness) vagy támadó skillt (Combat Discipline, Damage Lore)
Másik dolog... ebben életképes az, ha valaki hibrid karaktert fejleszt? (Még a sacred 1-ben szórakoztam ilyesmivel. :D ) Tehát ha pl. egy inkvizítort elkezdek közelharcosnak fejleszteni, vagy egy driádot mágusnak stb. stb.
Köszi, igen nézegettem ezt is, többek között itt olvastam valahol, hogy dual wield mellé felesleges a sword weapons-t felvenni, csak nem értettem, hogy pontosan miért, azért gondoltam, hogy egy magyar fórumon rákérdezek! :E
Na de pontosan miért? Ott van most is 2 tök jó kard a kezemben, és piros bónuszok vannak, mert nincs sword skillem. :(
Én innen szoktam mazsolázni (videók, tipek, karakterfejlesztések, stb.):
http://darkmatters.org/forums/index.php?act=idx
http://darkmatters.org/forums/index.php?act=idx
Igen így van, felesleges.
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, de én még mindig nem értem, valaki lécci magyarázza már el ezt a dual wield dolgot... ha az megvan, akkor a sword weapons skillt nem érdemes felvenni... mert valahogy úgymond azt helyettesíti vagy mi?! :S Valami ilyesmit olvastam. :)
Biztos volt már róla szó, de én még mindig nem értem, valaki lécci magyarázza már el ezt a dual wield dolgot... ha az megvan, akkor a sword weapons skillt nem érdemes felvenni... mert valahogy úgymond azt helyettesíti vagy mi?! :S Valami ilyesmit olvastam. :)
Nem lenne hülyeség, szerintem lenne rá igény.
Jó lenne, ha a régi oldal anyaga elõkerülne, mert nagyon sok értékes dolog volt ott már összegyûjtve.
Jó lenne, ha a régi oldal anyaga elõkerülne, mert nagyon sok értékes dolog volt ott már összegyûjtve.
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval...
Egyébként ha elõkerülne a régi oldal anyag akkor érdemes lenne neki csinálni legalább egy blogot, ahol az újak és veteránok egymással tapasztalatot cserélhetnek...
Egyébként ha elõkerülne a régi oldal anyag akkor érdemes lenne neki csinálni legalább egy blogot, ahol az újak és veteránok egymással tapasztalatot cserélhetnek...
\"A book is a book\" Clive Barker
Én azért feltennék itt egy költõi kérdést mindenkinek, aki itt a fórum aktív tagja volt néhány hónapja.
Szóval az a magyar alapjáték hány óra élményt és játékidõt adott nekünk a régi szép idõkben?<#nemtudom>#nemtudom>
És esetleg mennyi csotrogány és gyenge játék jelent meg azóta 4-5 óra játékidõvel?
Szóval azért érdemes elgondolkodni ezen szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy az ilyen és ehhez hasonló játékokat újra elõveszik az emberek és újra fel is fedezik még évek múlva is...
Szóval az a magyar alapjáték hány óra élményt és játékidõt adott nekünk a régi szép idõkben?<#nemtudom>#nemtudom>
És esetleg mennyi csotrogány és gyenge játék jelent meg azóta 4-5 óra játékidõvel?
Szóval azért érdemes elgondolkodni ezen szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy az ilyen és ehhez hasonló játékokat újra elõveszik az emberek és újra fel is fedezik még évek múlva is...
Bár ha lenne egy törpe benne puskával, lehet meggondolnám magam :D
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is, mint fanatik...<#smile>#smile>
Sokan megvásárolták legálisan a magyar alapjátékot, nem szabad csodálkozni, ha esetleg "berágott" itt néhány ember az Ice & Blood kiegészítõvel kapcsolatos probléma miatt.
Én azért nem temetném a játékot, mert most például látható. hogy a német rajongók is gondoltak ránk a CM patch kapcsán, megkeresték RaceAir-t és eszükbe jutottunk...
Ez azért különösen figyelemre méltó és pozitív dolog volt, arról nem is beszélve, hogy nem a játékra kell haragudni, mert az szép is és jó is. :-)
Én azért nem temetném a játékot, mert most például látható. hogy a német rajongók is gondoltak ránk a CM patch kapcsán, megkeresték RaceAir-t és eszükbe jutottunk...
Ez azért különösen figyelemre méltó és pozitív dolog volt, arról nem is beszélve, hogy nem a játékra kell haragudni, mert az szép is és jó is. :-)
Az az igazság, hogy én mint fanatik, érdeklõdöm a kiegészítõ után. De az hóttziher, hogy többet pénzt nem adok érte!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
jaa... mondjuk wow-os haver kicsit nehezen vette a runás,s képességcsoportos fejlõdést, ez picit uj volt neki... csak bele kell jönni,de ugy érzem Ö is csatlakozni fog,s megszerzi a scredet is...
Még 1 kérdés. Mit gondoltok hány fõ lehet az a kemény mag akit tényleg "mélyen" érint/leköt a SACRED2? Csak mert akit eddig +kérdeztem havert hogy érdekli-e azt sem tudta mi ez,viszont mikor kipróbálta/kipróbálták mind rákattant 1töl 1ig.... Lan-ban szoktuk is nyomni... mutltkór pl egy WOW-os havert csábítottam át a Sacred-re. Megfogta a srácot a játék központi magja,mozgatórugója.: a karakterfejlõdés,s hát persze a látvány/textúra minõség... tudjátok csúcsra állított grafika, esõ, vihar, olyan szél ami meghajlítja a fákat, a mozgó fûszálak mikor belehajtasz... stb... Mégis miért vagyunk csak ily kevesen kik fogékonyak erre??
Az miért zavarna be?
Minden marad, csak a feliratozás módosul, csak a hozzátartozó 2 db. "hero" fájlt kell bemásolni a mentések mappába és annyi.
Csak vigyázni kell, hogy rögtön be kell másolni, mert "hero01"-bõl csak egy lehet, tehát majd a továbbiakban a többi létrehozott karakter már "hero02", "hero03" lesz...
Szóval a mentett karakter beillesztésénél arra kell figyelni, hogy ne egyezzen meg a mentés számozása esetleg egy már meglévõ karakter számozásával.
Remélem nem volt túl bonyolult.<#buck>#buck>
Minden marad, csak a feliratozás módosul, csak a hozzátartozó 2 db. "hero" fájlt kell bemásolni a mentések mappába és annyi.
Csak vigyázni kell, hogy rögtön be kell másolni, mert "hero01"-bõl csak egy lehet, tehát majd a továbbiakban a többi létrehozott karakter már "hero02", "hero03" lesz...
Szóval a mentett karakter beillesztésénél arra kell figyelni, hogy ne egyezzen meg a mentés számozása esetleg egy már meglévõ karakter számozásával.
Remélem nem volt túl bonyolult.<#buck>#buck>
Az sem zavart be hogy magyar alapjátékon létrehozott karit vittél át az angol játékba? képességei sem sérültek? Ugyanaz a kari maradt,vagy kicsit módosult?
Igen, szerintem tudod majd használni, nekem is volt ilyen mentésem és tökéletesen mûködik ma is.
Azt mondod: ha most van egy 120-as karim,a 2.43-ig patchelt alap magyar játékban,akkor ezt a karit át tudom menteni majd a GOLD-os ice & blood-ba is?
A mentéseket: a Documents And Settings/Renszergazda/Dokumentumok/Ascaron Entertainment/Sacred 2 teljes mappát el kell tenni és ha fel van patchelve a játék 2.43-ig, akkor jó lesz még késõbb is.
Köszi ránéztem,de én is csak ilyen vagy lesz-vagy nem lesz alapon tudnék.. így azt hiszem megvárom a rokont míg ideér a Gold-dal, addig + tologatom a magyar virziót,habár hiába mert ha +jön szedhetem le és oda az eddigi karaktereim... pedig mannyi munka van bennük....
Sajnos az már nehéz eset, talán a neten kellene körülnézni, esetleg van még rendelési lehetõség hivatalosan is, vagy eladó bontatlan valakinek.
Viszont szerintem EZ MÉG talán elérhetõ.
Viszont szerintem EZ MÉG talán elérhetõ.
És ezt: Sacred 2-Fallen Angel Collector's Edition most hol tudnék beszerezni? körülnéztem,de szerintem errõl már lecsúsztam... origiban betudom még szerezni?
1."...Azokon a képeken, amelyeket én legutóbb feltöltöttem ide, már jól látható, hogy eredeti angol nyelvû játék (teljes játék!) már gyakorlatilag most is elérhetõ angol-magyar vegyes feliratozással.(Tesztelõk számára)
És folyamatosan bõvül a fordítás..."
Szóval tõled is függ, hogy mikor és mennyire lesz magyar a teljes játékod.(Tesztelõk számára RaveAir adhat lehetõséget a részleges fordítás hozzáféréséhez)
2.Magyar eredeti alapjátékom nekem is van, én nem adtam el, nem is fogom.
Ezt neked kell eldöntened.
3.Szerintem a Gold verziót is patchelni kell, bár nekem Sacred 2-Fallen Angel Collector's Edition + Ice & Blood kiegészítõm van.(2.40-es alapjáték patch kell ahhoz, hogy telepíteni tudjuk a kiegészítõt)
A 2.65.2-es patch biztosan kell arra is, mert csak azzal mehetsz a netre.
A Gold sem egyszerre települ, ott is elõször az alapot kell felrakni és utána a kiegészítõt.Nem hiszem, hogy a Gold alap elõre fel van patchelve 2.40-re...
És folyamatosan bõvül a fordítás..."
Szóval tõled is függ, hogy mikor és mennyire lesz magyar a teljes játékod.(Tesztelõk számára RaveAir adhat lehetõséget a részleges fordítás hozzáféréséhez)
2.Magyar eredeti alapjátékom nekem is van, én nem adtam el, nem is fogom.
Ezt neked kell eldöntened.
3.Szerintem a Gold verziót is patchelni kell, bár nekem Sacred 2-Fallen Angel Collector's Edition + Ice & Blood kiegészítõm van.(2.40-es alapjáték patch kell ahhoz, hogy telepíteni tudjuk a kiegészítõt)
A 2.65.2-es patch biztosan kell arra is, mert csak azzal mehetsz a netre.
A Gold sem egyszerre települ, ott is elõször az alapot kell felrakni és utána a kiegészítõt.Nem hiszem, hogy a Gold alap elõre fel van patchelve 2.40-re...
Köszi! Még az érdekelne,hogy ha 1 hónap múlva hazajön uncsi tesóm és hozza a Sacred2 Gold Edition-t,akkor addigra mire számíthatok a magyar fordítás kapcsán? Ha felrakom majd az alap angol nyelvût,s vele együtt az Ice & Blood-ot,akkor a kieghez tartozó magyar fordítás is hozzáférhetõ lesz? Vagy abban akkor meg jócskán lesznek angol részek,igaz? A magyar verziót meg, amivel most nyomom, felejtsem el ha valaha is ki akarom próbálni a Sárkánymágus karaktert.... igaz? Ja,s még valami: ha megjön a GOLD, azt is fel kell majd patchelnem,vagy az mér a "végleges"??? elõre is köszi a választ!
Igen, kell az angol alapjáték, arra lehet telepíteni az Ice & Blood kiagészítõt.
Igen, lesz hozzá majd teljes magyarítás és HUN Community patch is. ami majd a magyar feliratozást automatikusan beépíti a játékba. Ezen dolgozik most RaveAir, néhány hozzászólást olvassatok vissza.
Azokon a képeken, amelyeket én legutóbb feltöltöttem ide, már jól látható, hogy eredeti angol nyelvû játék (teljes játék!) már gyakorlatilag most is elérhetõ angol-magyar vegyes feliratozással.(Tesztelõk számára)
És folyamatosan bõvül a fordítás.<#wink>#wink>
Nekem eredeti játékom van (CE+Ice & Blood), de ez drágább megoldás, mint a Gold verzió.
A részleges magyarítást tartalmazó CM patch telepítése az eredeti játékra teljesen legális és már elvileg most is elérhetõ, ha jelentkezik valaki RaveAir címén, amit megadott itt a fórumon.(#9568-as hozzászólásban)
Van egy másik megoldás is, de azt itt természetesen nem ismertetném, nézzetek be a "SPAM/OFF/WAREZ"-be és ott olvassátok el, ha érdekel valakit.
Azonban azzal a megoldással kizárt dolog a neten játszani...
Igen, lesz hozzá majd teljes magyarítás és HUN Community patch is. ami majd a magyar feliratozást automatikusan beépíti a játékba. Ezen dolgozik most RaveAir, néhány hozzászólást olvassatok vissza.
Azokon a képeken, amelyeket én legutóbb feltöltöttem ide, már jól látható, hogy eredeti angol nyelvû játék (teljes játék!) már gyakorlatilag most is elérhetõ angol-magyar vegyes feliratozással.(Tesztelõk számára)
És folyamatosan bõvül a fordítás.<#wink>#wink>
Nekem eredeti játékom van (CE+Ice & Blood), de ez drágább megoldás, mint a Gold verzió.
A részleges magyarítást tartalmazó CM patch telepítése az eredeti játékra teljesen legális és már elvileg most is elérhetõ, ha jelentkezik valaki RaveAir címén, amit megadott itt a fórumon.(#9568-as hozzászólásban)
Van egy másik megoldás is, de azt itt természetesen nem ismertetném, nézzetek be a "SPAM/OFF/WAREZ"-be és ott olvassátok el, ha érdekel valakit.
Azonban azzal a megoldással kizárt dolog a neten játszani...
Ez engem is érdekel mert nekem is magyar alapjátékom van. Akkor ezek szerint nekem is csak a Gold lesz a megoldás?
Mindenféleképp kell hozzá az angol alapjáték igaz? Ha azt is megszerzem,és arra rakom fel az ice & bloodot akkor tök angol lenne minden ugye? magyarítás/fordítás mindkettõhöz lenne?
Elnézést, félrenyomtam, hpx68tl-nak válaszoltam, bocsi..
Sajnos nem tudod a magyar verzióra telepíteni, olvass vissza, ez okozta a magyar verzióval rendelkezõknek a legnagyobb problémát...
Ha felraknám a magyarra csak az új területek és küldetések lennének angolul,a régiek magyarok maradnának??? Egyáltalán fel engedi rakni?
Sziasztok! Az érdekelne,hogy nekem most a 2.0.2-es MAGYAR verzió van fent a gépen, 2.43-ig felpatchelve,de most jött meg a csomag az ANGOL nyelvû Ice & Blood. Megpróbáljam feltenni ezt az eredeti magyarra? Mi történik akkor? /vagy csak az angol alapjátékra lehet felrakni?
Szerintem ez már csak a kisebbik fele...
DORSANAX-szal beszéltem múlt hét pénteken skype-on, hogy a fõ gond azzal van, hogy nem tudom követni melyik küldetés hogyan következne, mert ezeket nem rakták sorrendbe az állományban. Ott az azonosításra csak egy azonosító kód és maga az angol szöveg szerepel. Semmi több, mint anno volt az alap fordításánál. Annyi szerencsés azonban, hogy a "párbeszédek" kérdése és felelete rögtön egymás után következik.
MrTwister: Köszönöm a linket, de mivel nekem magyar verzióm van, ezért vélhetõen egy angol verziót is kell hozzá vennem. Ezért lesz majd a lostprophet által javasolt Sacred 2 gold megoldás. (Ha jövõhéten jön a fizum, akkor azt hiszem, hogy meg is fogom rendelni).
Ha már ennyit írtam, akkor felvetnék még egy kérdést. Esetleg nincs rá mód, hogy újra fel lehessen éleszteni a Sacred2.hu oldalt? Nem tudom, hogy le lett-e mentve a rajta lévõ tartalom és így lehetõség lenne-e arra, hogy valahová máshová felmentsük.
DORSANAX-szal beszéltem múlt hét pénteken skype-on, hogy a fõ gond azzal van, hogy nem tudom követni melyik küldetés hogyan következne, mert ezeket nem rakták sorrendbe az állományban. Ott az azonosításra csak egy azonosító kód és maga az angol szöveg szerepel. Semmi több, mint anno volt az alap fordításánál. Annyi szerencsés azonban, hogy a "párbeszédek" kérdése és felelete rögtön egymás után következik.
MrTwister: Köszönöm a linket, de mivel nekem magyar verzióm van, ezért vélhetõen egy angol verziót is kell hozzá vennem. Ezért lesz majd a lostprophet által javasolt Sacred 2 gold megoldás. (Ha jövõhéten jön a fizum, akkor azt hiszem, hogy meg is fogom rendelni).
Ha már ennyit írtam, akkor felvetnék még egy kérdést. Esetleg nincs rá mód, hogy újra fel lehessen éleszteni a Sacred2.hu oldalt? Nem tudom, hogy le lett-e mentve a rajta lévõ tartalom és így lehetõség lenne-e arra, hogy valahová máshová felmentsük.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/