10050
  • hpx68tl
    Én csakis eredeti alap játékot szeretnék kiegelni,csak hát ugye még nem t.om honnan szerzem majd be az eredeti angolt. A letöltött angol alap nem vonz igazán... Viszont ha 1-2 hónapig nem találok original alap angolt, akkor megvárom uncsi tesót a Gold-dal... az lesz a legjobb,de az még odébb lesz. Majd ha az megjött,akkor lehet hogy megkereslek a magyarítás ügyében.. Mit szolsz?
  • DORSANAX
    Válaszoltam, de...
    Csak azért, hogy érthetőbb legye az első probléma:
    1.Telepíted a letöltött angol alapjátékot.
    2.Telepíted az eredeti Ice & Blood kiegészítődet, de kérni fogja a kódodat.
    3.Ha el akarod majd indítani, akkor az első indítás után kérni fogja az alapjáték kódját is.
    4.Ha törést alkalmazol majd a teljes játék elindításához, mivel nincs érvényes kódod, akkor szerintem megy a levesbe a legális kiegészítőd és esetleg nem fogod tudni később használni...
    Megpróbálhatod, ha nem mész a netre, akkor esetleg nem veszted el a legalitását a kiegészítődnek.
    Ez viszont a te gondod, hogy kockáztatsz, vagy sem.

Ha idegesít, akkor ott van a megoldás, ami a SPAM/OFF/WAREZ-ben figyel...
  • hpx68tl
    Idegtépő,hogy nem találok sehol eredeti angol sacred2-t. közben meg itt szemez velem a kiegészítő a polcon... Már úgy kipróbálnám az új karaktert,az új helyeken..
  • hpx68tl
    Arra nem válaszoltatok hogy eredeti ice-ot csak eredeti angol játékra lehet feltenni?
  • DORSANAX
    Felrakhatod, de nem regisztrálhatsz a kódjával, ezért semmi értelme.
    Arra ott van a virágbolti megoldás...

Egy konfiguráción csak egy bejegyzett játék lehet, viszont a virágboltival szerintem megoldható.
    Tehát egy eredeti magyar alapjáték és egy csúnya verzió.
    Amennyiben az angol alapjátékot telepíted a magyar után, akkor a rendszer "nem érzékeli" szerintem a magyar verziót.
    Én ugyan nem próbáltam, de szerintem lehetséges, bár én nem igazán kockáztatnám az eredeti játékomat ilyen vegyes telepítéssel...

• hpx68tl
    semmiféleképp sem lehet összehozni azt hogy egy gépen egyszerre legyen fent mondjuk a [C:]n a magyar játék, a [D:]n meg az angol alap + ice & blood.... Lehetetlen igaz??
  • bega82
    Köszi szépen. Igen, egyetértek, az őrült ötletek vonzanak engem is, de akkor most mellényúltam, mert íjász inkvizítort akartam... :D
    Na akkor mást kell kitalálni: mivel éri még meg íjászkodni, ami nem driád?
  • hpx68tl
    Ha az ice & blood eredetiben van meg,akkor ezt csak eredeti alapra tudom felrakni igaz? Akármilyen letöltöttre nem is???
  • hpx68tl
    Hol tudnék olyan angol alapjátékot beszerezni leghamarabb amire felrakhatnám az ice & bloodot?
  • hevesike
    Minden karakternél megjelenik ez a probléma...egy vagy több fegyvert nem tud használni (szeráf természetesen itt is kivétel), pl.:pajzsot sem tud, driád és elf kétkezes kardit stb.
    Egy régebbi kérdésedre válaszolva, én már próbáltam mágus driádot, közelharcos elfet, íjász szeráfot és mind életképes...és néha olyan meglepetéseket tudnak okozni h besz*rsz :D:D Ilyen pl.:drád indás képessége...1900 sebzés meg elf leüti az előtte álló 6-7 ellenfelet egyszerre, vagy éppen a drád vudu szelleme leöli helyetted a bossokat...meg folytathatnám :D Ez az a játék ahol az őrült ötletekre érdemes időt szánni és érdemes őket kipróbálni...csak türelem és kitartás kell.
  • bega82
    Inkvizítornak mér nem tudok íjat adni a kezébe? Nem lehet neki? Mert nem ír semmi olyasmit, hogy az más karakterosztályhoz tartozna vagy ilyesmi, mégse engedi... :(
  • DORSANAX
    Elnézést, 2 egyforma kép van.
  • DORSANAX

• garaib
    Szerintem igen, csak nagyon kell arra figyelni, hogy mikor és hogyan osztod a skill és az attributes pontokat. Én mondjuk soha sem próbálkoztam hibrid karakterekkel, mindig a kitaposott fejlesztési ösvényeket választottam. :)
  • garaib
    Szerintem a kard bonuszért kár egy skillt elpazarolni.
    Helyette inkább válasz valami védelmi skillt (Combat Reflexes, Spell Resistance, Constitution, Toughness) vagy támadó skillt (Combat Discipline, Damage Lore)
  • bega82
    Másik dolog... ebben életképes az, ha valaki hibrid karaktert fejleszt? (Még a sacred 1-ben szórakoztam ilyesmivel. :D ) Tehát ha pl. egy inkvizítort elkezdek közelharcosnak fejleszteni, vagy egy driádot mágusnak stb. stb.
  • bega82
    Köszi, igen nézegettem ezt is, többek között itt olvastam valahol, hogy dual wield mellé felesleges a sword weapons-t felvenni, csak nem értettem, hogy pontosan miért, azért gondoltam, hogy egy magyar fórumon rákérdezek! :E
  • garaib
    Karakterfejlesztési tippeket itt találod:

http://darkmatters.org/forums/index.php?showforum=357
  • bega82
    Na de pontosan miért? Ott van most is 2 tök jó kard a kezemben, és piros bónuszok vannak, mert nincs sword skillem. :(
  • garaib
    Én innen szoktam mazsolázni (videók, tipek, karakterfejlesztések, stb.):
    http://darkmatters.org/forums/index.php?act=idx
  • garaib
    Igen így van, felesleges.
  • bega82
    Sziasztok!
    Biztos volt már róla szó, de én még mindig nem értem, valaki lécci magyarázza már el ezt a dual wield dolgot... ha az megvan, akkor a sword weapons skillt nem érdemes felvenni... mert valahogy úgymond azt helyettesíti vagy mi?! :S Valami ilyesmit olvastam. :)
  • DORSANAX
    Nem lenne hülyeség, szerintem lenne rá igény.
    Jó lenne, ha a régi oldal anyaga előkerülne, mert nagyon sok értékes dolog volt ott már összegyűjtve.
  • Nenrandil
    Teljesen egyetértek az előttem szólóval...
    Egyébként ha előkerülne a régi oldal anyag akkor érdemes lenne neki csinálni legalább egy blogot, ahol az újak és veteránok egymással tapasztalatot cserélhetnek...
  • DORSANAX
    Én azért feltennék itt egy költői kérdést mindenkinek, aki itt a fórum aktív tagja volt néhány hónapja.
    Szóval az a magyar alapjáték hány óra élményt és játékidőt adott nekünk a régi szép időkben?

És esetleg mennyi csotrogány és gyenge játék jelent meg azóta 4-5 óra játékidővel?
    Szóval azért érdemes elgondolkodni ezen szerintem.
    Arról nem is beszélve, hogy az ilyen és ehhez hasonló játékokat újra előveszik az emberek és újra fel is fedezik még évek múlva is...
  • McFrost
    Bár ha lenne egy törpe benne puskával, lehet meggondolnám magam :D
  • DORSANAX
    Én is, mint fanatik...
  • DORSANAX
    Sokan megvásárolták legálisan a magyar alapjátékot, nem szabad csodálkozni, ha esetleg "berágott" itt néhány ember az Ice & Blood kiegészítővel kapcsolatos probléma miatt.
    Én azért nem temetném a játékot, mert most például látható. hogy a német rajongók is gondoltak ránk a CM patch kapcsán, megkeresték RaceAir-t és eszükbe jutottunk...
    Ez azért különösen figyelemre méltó és pozitív dolog volt, arról nem is beszélve, hogy nem a játékra kell haragudni, mert az szép is és jó is. :-)
  • McFrost
    Az az igazság, hogy én mint fanatik, érdeklődöm a kiegészítő után. De az hóttziher, hogy többet pénzt nem adok érte!
  • hpx68tl
    jaa... mondjuk wow-os haver kicsit nehezen vette a runás,s képességcsoportos fejlődést, ez picit uj volt neki... csak bele kell jönni,de ugy érzem Ö is csatlakozni fog,s megszerzi a scredet is...
  • hpx68tl
    Még 1 kérdés. Mit gondoltok hány fő lehet az a kemény mag akit tényleg "mélyen" érint/leköt a SACRED2? Csak mert akit eddig +kérdeztem havert hogy érdekli-e azt sem tudta mi ez,viszont mikor kipróbálta/kipróbálták mind rákattant 1töl 1ig.... Lan-ban szoktuk is nyomni... mutltkór pl egy WOW-os havert csábítottam át a Sacred-re. Megfogta a srácot a játék központi magja,mozgatórugója.: a karakterfejlődés,s hát persze a látvány/textúra minőség... tudjátok csúcsra állított grafika, eső, vihar, olyan szél ami meghajlítja a fákat, a mozgó fűszálak mikor belehajtasz... stb... Mégis miért vagyunk csak ily kevesen kik fogékonyak erre??
  • DORSANAX
    Az miért zavarna be?
    Minden marad, csak a feliratozás módosul, csak a hozzátartozó 2 db. "hero" fájlt kell bemásolni a mentések mappába és annyi.
    Csak vigyázni kell, hogy rögtön be kell másolni, mert "hero01"-ből csak egy lehet, tehát majd a továbbiakban a többi létrehozott karakter már "hero02", "hero03" lesz...
    Szóval a mentett karakter beillesztésénél arra kell figyelni, hogy ne egyezzen meg a mentés számozása esetleg egy már meglévő karakter számozásával.
    Remélem nem volt túl bonyolult.
  • hpx68tl
    Az sem zavart be hogy magyar alapjátékon létrehozott karit vittél át az angol játékba? képességei sem sérültek? Ugyanaz a kari maradt,vagy kicsit módosult?
  • DORSANAX
    Igen, szerintem tudod majd használni, nekem is volt ilyen mentésem és tökéletesen működik ma is.
  • hpx68tl
    Azt mondod: ha most van egy 120-as karim,a 2.43-ig patchelt alap magyar játékban,akkor ezt a karit át tudom menteni majd a GOLD-os ice & blood-ba is?
  • DORSANAX
    A mentéseket: a Documents And Settings/Renszergazda/Dokumentumok/Ascaron Entertainment/Sacred 2 teljes mappát el kell tenni és ha fel van patchelve a játék 2.43-ig, akkor jó lesz még később is.
  • hpx68tl
    Köszi ránéztem,de én is csak ilyen vagy lesz-vagy nem lesz alapon tudnék.. így azt hiszem megvárom a rokont míg ideér a Gold-dal, addig + tologatom a magyar virziót,habár hiába mert ha +jön szedhetem le és oda az eddigi karaktereim... pedig mannyi munka van bennük....
  • DORSANAX
    Sajnos az már nehéz eset, talán a neten kellene körülnézni, esetleg van még rendelési lehetőség hivatalosan is, vagy eladó bontatlan valakinek.

Viszont szerintem EZ MÉG talán elérhető.
  • hpx68tl
    csak mert van egy bontatlan ice & bloodom is ...
  • hpx68tl
    És ezt: Sacred 2-Fallen Angel Collector's Edition most hol tudnék beszerezni? körülnéztem,de szerintem erről már lecsúsztam... origiban betudom még szerezni?