Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már több helyrõl is próbáltam leszedni a javítást..
mit csinálhatok rosszúl?
Nem tudtok olyan cheatet vagy modot amivel újra el lehet osztani a képességeket és a skill pointokat? meg egy olyat ami mutat minden felszedhetõ küldetést az egész térképen?
Ennyit ír róla. Kérdésem a következõ: Tudtok valamit errõl, ha igen válom válaszotok.
Bocs az offért.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
1. game telepít
2. patch telepít
3. elite grafika telepít
4. game indit
Next PC upgrade: 2022
Milyen geci ez a játék.Ha nyomok egy printscreent, a videót már abba is hagyja.Így kimaradt a 2. videó indulás elõtt.
Azt hol lehetne megnézni?
Qwerty4
El kell menni az emberek földjére, ott is oda, ahol Colossus van, s egy fényárban álldogáló leányzótõl felvenni a küldetést.
Követni a küldetést, megcsinálni a feladatot, s a végén az öreg mesél a szigetrõl.
Fel északra, keresni egy kikötõt, s áthajózni a szigetre.
A kereskedõ küldetéseit végig csinálni, s ha ezzel is megvagy, hajlandó pokolkutyát eladni neked.
Mindehhez hozzátartozik, hogy nagyon kevés kivételrõl eltekintve, a játékosok többsége nem harcol hátasról, azokat legfeljebb utazásra használja, vagy a szigeten (online mód) várakoznak.
A küldetés végigcsinálása egy szép feladat, de harcolni sokkal nehezebb hátasról, mint gyalogosan, ráadásul a kutya sem örök életû, s meglehetõsen drága jószág (viszont, ha nem használod, nem lép szintet)
A pokolkutyát hogy lehet megszerezni?
Az enyém magyar és felkiegeltP
Persze az enyém is magyar, csak hogy ne lehessen felkiegelni... 😊
A két erõsítés alap, egyik a HP-t növeli, másik a sebzést veri vissza - vannak mobok (nem csak a Fehér griff), amelyek képesek lecsapni az erõsítéseket, de szerencsére nem gyakoriak.
Árnyharcosnak ven egy speciális képessége, amely jelentõsen megemeli a találati arányt: Harsány kiáltás.
A képességek csak a három módosítóval hatékonyak, a harsány kiáltás nem a legfontosabb képességek egyike, arra nekem pl. csak niobium szinten volt szükség, ezüsz-arany fokozaton illik agyonverni a griffet mindenfése segítség, buff nélkül, ha jól van tápolva a karakter.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nekem mûködik.Már csak az a kérdés jók-e a régi mentések nem tudom már melyikkel toltam anno 2.34 vagy 2.40.
Next PC upgrade: 2022
Amikor még volt élet a magyar szervereken, nagyon sok sirám volt a Win7 miatt.
XP3 kompatibilis módban, rendszergazdaként futtatott Sacred2-t próbáld.
azzal kéne inkább foglalkozni, hogy a magyar verziót egy peccsel angollá lehessen tenni, és akkor már rámenne a kiegje is
alapjátékot felpeccseltem maxra. indítás után a bejelentkezõ játékképernyõn a seráf szétesik, a háttér is, a menüpontok felett nincs kurzor, kilépni alig lehet belõle.
volt vkinek hasonló gondja ?
win7 alatt fut, physix telepítve, legújabb catalysttal...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az alap és a kieg "összeolvadnak" nem indíthatsz külön-külön karaktereket hanem egy karival mehetsz az alap helyekre és a két új területre is. A magyarításhoz és a kieg telepítéséhez is sztem eredeti, angol játékra lesz szükség...hiszen magyar alapra nem lehet telepíteni mert módosított fájlnak észleli ha kicseréled az angol nyelvet magyarra a fõkönyvtárban...sajnos :S.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
azért kösz
most vettem meg a gamet és az a kérdésem hogy ha végigtolom az alapjátékot magyar nyelven akkor felrakhatom mellé késöbb a kiegészítõt a már elkezdett karakteremhez? meg akarom várni amíg azt is lemagyarítják, de addig végigvinném az alapot. nincs kedvem újra nekifogni, akkor inkább megvárnám míg az is elkészûl..
télleg, blood and ice és modnak írtam nem kiegnek.
igaz, de úgy gyorsabb lett volna, meg már telepítettem ezt. laza 20 Gb meg legalább másfél óra volt felpakolni
Az alapjáték is fennvan több oldalon is...de ez nem ide tartozik.
picsába hogy magyarul van meg az alapjáték. a kiget letöltöttem volna torrentrõl hozzá
Az Ice&Blood egy kiegészítõ ami csak Nyugaton jelent meg eddig.
Küldetés terén semmi különös...visszaadja a lehetõséget h megcsináld a karácsonyi küldetést...lényegében ennyi.
a kieg tudom mit tartalmaz,de a community patchel mirõl maradok le ?