10050
  • gio54
    Aztán mit akarsz a magas szintű karakterrel rendelkező játékostól?
    100 %-ot sem fogod elérni túlélési bónuszban.
  • hpx68tl
    Sziasztok! Mit tudtok, ki itt az a játékos aki a legmagasabb szintű karakterrel rendelkezik,s ki vagy kik azok akik már öreg rókának számítanak itt? és persze ki mekkora szinttel? a túlélési bónuszt 100 % fölé is fel lehet tornázni?
  • RaveAir
    Szükségem lenne egy vagy több tesztelőre a Sacred 2 + Ice & Blood Community patch kapcsán.
    Egy főleg német rajongókból álló csoport nekilátott a hibák javításának, így lehetőség nyílt a játék kiegészítőjének fordítására, illetve az alapjátékban maradt hibák javítására is. (Pl. több helyen észrevették, hogy a német eredeti nyelvhez képest több helyen hiba van az angol szövegben, és így többi nyelvben is, ahol nem figyelt a lokalizáló személy.)

A lényeg... Jelenleg van egy olyan verzió, ami tartalmazza az alapjáték összes szövegét magyarul, valamint az Ice & Blood kiegészítő szövegének egy részét magyarul, egy részét pedig angolul. (Idővel majd teljesen magyar lesz.) Most a srácok készítettek egy telepítőt, amivel az angol nyelvű, Ice & Blooddal kiegészített Sacred 2 játékokkal magyarul játszhatnátok. Ennek leteszteléséhez azonban szükségem lenne egy kis segítségre.

Akit érdekel a dolog és a gépére fel van telepítve a Sacred 2 + Ice & Blood, az jelezzen már nekem vissza privát üzenetben, vagy a raveair kukac gmail pont com címen. Köszönöm!
  • hevesike
    ...bocsánat :D nem 2.34 hanem 2.40 :D
  • hevesike
    Igen, ez nem meglepő, hogy a javítások rontanak a játékon...Nem egyszer töröltem ez miatt karaktert, Pl.: BFG szeráfomat tönkre vágta a 2.34 es kb 1/3-ára csökkentette az energiapajzsot a falat ne is említsük...azt használhatatlanná tette xD Uh óvatosan :D
  • hpx68tl
    Hát mit ne mondjak..... én eddig a 2.0.2-es alapjátékkal nyomtam, elértem a 119-es szintet,s olyan jó volt a karim hogy a legkomolyabb boss sem tudott nagyon megsebezni.... DE most tettem fel a 2.40, és 2.43-as patchet... Hát szegény 119es karim egyből kifeküdt. Kicsit csodálkoztam rajta, aztán jöttem rá hogy minden ruhadarabom más tulajdonsággal bír, mint amikkel eddig játszottam.... úgyhogy oda is lett a 98,6as túlélési bónuszom :( szinte szűznek érzem magam... újra kell kezdenem mindent ...szol6tatok volna....
  • viktor25
    Sziasztok! Olyan gondom van hogy letöltöttem a kiegészítőt, és elkezdtem a sárkány mágussal a játékot, de rohadtul másképp müködik mint az alapjáték pl: mocsár (köröm utam elkísérni) és a skook's corner helyszínnél található (nehéz rakomány) küldetés mind kettejük a térkép tetején található Óceánba irányít ahova nem tudok be menni.
    A másik meg Eldaragban ami a hegy közepibe irányít ahová megint lehetetlen bejutni, és az utolsó Dry laigh ami megint az Óceánba vezet. Ha tudjátok a választ kérlek segítsetek!
  • hpx68tl
    Az a gondom, hogy per pillanat csak mobilnetem van,s ezzel nem tudok letölteni ekkora terjedelmeket..
  • hpx68tl
    Nekem még csak a 2.0.2-es alapjáték van. Ehhez le kellene szednem a 2.40-es patchet (ami kb 1 Gb) igaz? És ehhez kellene még hozzáadni a 2.43-as patchet (ez meg 50 Mega körüli) jól mondom? És ha ezeket megcsinálnám, akkor lennék jó igaz? Tudtok ebben segíteni?
  • grebber
    Van olyan lehetőség hogy két egykezes kardot lehessen használni egyszerre.
    A kérdésem van lehetőség arra is hogy 2 egykezes energiafegyverrel nyomuljunk?
  • hpx68tl
    Mit tudtok a túlélési bónuszról? Hogy lehet az hogy mindegyik karakteremnek 0,0 százalék? Az egyik karim 115ös szintű,(igaz az elején elemhiba miatt meghalt 1szer,de még ezüstön),a másik karim most 64es szintű és még sosem halt meg,de neki is 0 a túlélési bónusza! Ez mitől lehet? (Az eredi játékkal nyomom,úgy ahogy van nem tettem hozzá semmit)
  • hevesike
    http://forum.sacred2.com/forumdisplay.php?f=120 itt van a szeráf.
  • hevesike
    Hát...ha tudsz angolul akkor a sacred2.com oldal tökéletes, talán németül é olaszul is elérhető. A magyar oldal sajnos megszűnt, pedig ott elég jó ötletek voltak. De annyit hozzátennék, hogy van néhány elég fontos skill...bármilyen karit csinálsz, alkat, páncélismeret nagyon fontos...ha harcost akkor taktika legyen az első...és talán még jól jön a szívósság is.
  • grebber
    Nem tud valaki olyan oldalt ajánlani ahol Seraphim karakterek láthatóak különböző szinteken,hogy milyen erősek milyenek a skilljei stb??

Mert ahogy néha néha játszok ahogy időm engedi (csak mellékküldiket csinálok még) 38-as szintű vagyok,de valahogy mégis oltári gyengének érzem a karakteremet.Ezért szeretném megnézni mások mire fejlesztettek stb,hogy mit ronthattam el már ha elrontottam.
  • jumika
    ok. köszi
  • hevesike
    Akármennyit játszottam...még nem teljesen tudtam kiigazodni a kombókon :D De talán a legmagasabb reg. idejű CA idejét teszi be újratöltődésnek, szóval igen a fókusz és a koncentráció is hat rá :) Koncentráció mindenféleképpen...fókusz csak akkor ha egy hozzá tartozó CA van a kombóban...és annak a reg. ideje a kombójé is. A kom,bó skillje elég érdekes...én sosem használtam, én nem láttam értelmét...ez teljes mértékben az én véleményem, aki használni szeretné az használja, ha neki bejött akkor hajrá :D Magas szinten 4 CA-t tudsz egy kombóba rakni, de a reg idő mindig -10% lesz.
  • jumika
    ja még egy valami: a concentration skill csökkenti a regentime-ját a kombóknak?

@grebber:
    Nem hiszem hogy windows 7 vagy 64bit miatt lenne nekem is nagyon leesik az fps a városokban, bár csak 2giga ramom van, de XP-t használok játékra. Úgy figyeltem meg, hogy ebben a játékban nagyon ingadozik az fps a legtöbb helyet maxon 1920*1080-ban is tökéletesen viszi a gépem, de néhol úgy beszaggat, hogy kénytelen voltam jócskán lejjebb venni a grafikát, azért hogy mindenhol élvezhetően fussson.
    Egyébként nem tudjátok, hogy ez a game mennyire támaszkodik a CPU-ra és mennyire a GPU-ra? Csak mert a procimon tudok még húzni, valakinek valami tapasztalat, hogy oc mennyire hatásos?
    Amúgy én ilyen configgal nyomom:
    intel c2d e8200@2660
    2gb 800mhz ram
    hd4850 1gb
    És a játékba ilyen beállításokat használok:
    texture: default
    1440*900 2x anti-aliasing
    shadow: high
    render: high
    ground: medium
    effect: medium
    grass: olyan 3/4-nél van a csúszka
    weather: off
  • jumika
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni az öreg rókáktól, hogy a kombó regentime-ot milyen módszerekkel lehet csökkenteni a stamina-n kívül. A focus skillek befolyásolják a kombót? Vagy van az a kombós skill ami ugye -10% regentime a kombókra, az magasabb szinten is csak -10% lesz? Mert ha igen, akkor nem fejlesztek rá, elég nekem a három ca egy kombóba.
    Valakinek van valami tippje, hogy mi alapján számolja a játék a kombó regentime-ot?
    A válaszokat előre is köszi. ;)
  • garaib
    Frissítsd fel a Windows 7-et naprakészre.
    Frissítsd fel a játékot naprakészre.
    Futtasd rendszergazdai módban a játék exe-ket, vagy kapcsold ki az UAC-ot.
    A játékot futtasd ablakos módban és ne használd a very high grafikai beállítást.
  • grebber
    Most hogy újra viszem a régi mentésem sajnos olyan instabil a játék hogy szavakat keresve sem találni rá :(

Rettentő sokszor exe hibát észlelt leállt szöveggel kidob.
    Meg csinálom a küldetést és a városban egyszer csak kb 0,2FPS-el olyan szinten elkezd akadni,hogy az valami félelmetes.
    Havernál ugyanezt produkálja.Lehet ennek az oka a Win 7 64 bit?
  • duke81
    most próbálom a 2.64-es verziót 2.65-ösre patchelni de mindíg azt írja ki hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval.
    már több helyről is próbáltam leszedni a javítást..
    mit csinálhatok rosszúl?
  • duke81
    Hi!
    Nem tudtok olyan cheatet vagy modot amivel újra el lehet osztani a képességeket és a skill pointokat? meg egy olyat ami mutat minden felszedhető küldetést az egész térképen?
  • hevesike
    A többségük ugye le van írva...rejtett Achivementek: 1000 élet poti elhasználása után, 250 km-t lovagoltál egyedi hátason, elérted az arany-platina-nióbium szintet, elérted az 5. szintet, először teleportáltál, először használtál kombót, először ültél egyedi hátason, megöltél 10000 ellenfelet, megöltél 1337 bajnokot, megöltél 5 sárkányt (ez meglepő lehet, ert fiatal sárkány és gyíkember után is megkapod).Remélem segítettem vmennyit :)
  • viktor25
    Üdv! Sajnos nagyon keveset tudok angolul, de amit az oldalból kibogaráztam azzal nem érek semmit, de ha ez a küldetés leírása nem kerül regényírásba akkor talán röviden el is mondhatnád az egyszerűség kedvéért.
  • hevesike
    Ha tudsz angolul akkor az összes eredmény leírását elolvashatod itt : http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Achievements
  • viktor25
    Üdv! 2.43-as patchen felfigyeltem egy számomra még nem látogatott részre. A küldetésnaplóban a harmadik fül egy serleget ábrázol, eredmények cimmel. Nálam van egy még fel nem oldott küldetés ( Titkos kitűzés ) Ez egy titkos küldetés feloldáshoz folytasd a játékot.
    Ennyit ír róla. Kérdésem a következő: Tudtok valamit erről, ha igen válom válaszotok.
  • TGWH
    Üdv, ha valakinek van kedve az első résszel játszani, nézzen át a http://magyaritasok.hu/forums/messages/1524/sacred oldalra.
    Bocs az offért.
  • grebber
    Én is így csináltam.

1. game telepít
    2. patch telepít
    3. elite grafika telepít
    4. game indit
  • steweee
    feltettem hozzá az extra graphics dvd-t, és csak azután indítottam. utána már hiába szedtem le,akkor is rossz volt. lehet az volt a baj ?
  • grebber
    Lehet, nekem is Win7 64 bit van semmi gond nincs!
  • steweee
    win7 alatt lehet futtatni ? nekem szétesik a kép a bejelentkező képernyőnél... (64 bites)
  • Qwerty4
    Hello!

Milyen geci ez a játék.Ha nyomok egy printscreent, a videót már abba is hagyja.Így kimaradt a 2. videó indulás előtt.
    Azt hol lehetne megnézni?
  • Fantusz
    Speciális hátas megszerzése egy hosszabb folyamat.
    El kell menni az emberek földjére, ott is oda, ahol Colossus van, s egy fényárban álldogáló leányzótől felvenni a küldetést.
    Követni a küldetést, megcsinálni a feladatot, s a végén az öreg mesél a szigetről.
    Fel északra, keresni egy kikötőt, s áthajózni a szigetre.
    A kereskedő küldetéseit végig csinálni, s ha ezzel is megvagy, hajlandó pokolkutyát eladni neked.

Mindehhez hozzátartozik, hogy nagyon kevés kivételről eltekintve, a játékosok többsége nem harcol hátasról, azokat legfeljebb utazásra használja, vagy a szigeten (online mód) várakoznak.
    A küldetés végigcsinálása egy szép feladat, de harcolni sokkal nehezebb hátasról, mint gyalogosan, ráadásul a kutya sem örök életű, s meglehetősen drága jószág (viszont, ha nem használod, nem lép szintet)
  • Hardon
    Tényleg könnyű volt agyonverni:D Amúgy én a magam részéről a lelkesítő lobogót kezdtem el tolni,az is keményen adja hozzá a támadó+védőértéket.Egyébként,ha már azok a harcművészetek,amiket használok,mindnek megvan a 3 spec fejlesztése,akkor a további pontokat mire érdemes használni?

A pokolkutyát hogy lehet megszerezni?

Az enyém magyar és felkiegeltP
  • natalyel
    Nekem 64bites Win7-en van fenn, az eredetit egyből a legújabb patch-el frissítettem, és ezdáig 1-2 óra játék alatt semmi problémám nem volt vele.

Persze az enyém is magyar, csak hogy ne lehessen felkiegelni... :)
  • Fantusz
    Shadow warriort, ha harcra neveled, érdemes halott harcos-ellenséges bajnok vonalon kb egyformán fejleszteni.
    A két erősítés alap, egyik a HP-t növeli, másik a sebzést veri vissza - vannak mobok (nem csak a Fehér griff), amelyek képesek lecsapni az erősítéseket, de szerencsére nem gyakoriak.

Árnyharcosnak ven egy speciális képessége, amely jelentősen megemeli a találati arányt: Harsány kiáltás.

A képességek csak a három módosítóval hatékonyak, a harsány kiáltás nem a legfontosabb képességek egyike, arra nekem pl. csak niobium szinten volt szükség, ezüsz-arany fokozaton illik agyonverni a griffet mindenfése segítség, buff nélkül, ha jól van tápolva a karakter.
  • hevesike
    Amúgy, ahogy te is mondtad a gyorsaságismeret segít abban, hogy többször eltaláld őket...viszont ezt segíti a fegyverismeret(már az elején érdemes kigondolni, hogy milyen fegyverre gyúrj...), gyűrűk amik növelik a támadóértéket és ha van alku képességed akkor vehetsz olyat is ami közvetlenül a találatot növeli (ellenfél esélye a kitérésre -x%).
  • Hardon
    Na sikerült leverni:D
  • Hardon
    De én alig sebzek rá,meg alig találok be, ő meg mindig betalál és sokat sebez!
  • McFrost
    Akkor simán le kell verned!