10030
  • duke81
    most próbálom a 2.64-es verziót 2.65-ösre patchelni de mindíg azt írja ki hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval.
    már több helyről is próbáltam leszedni a javítást..
    mit csinálhatok rosszúl?
  • duke81
    Hi!
    Nem tudtok olyan cheatet vagy modot amivel újra el lehet osztani a képességeket és a skill pointokat? meg egy olyat ami mutat minden felszedhető küldetést az egész térképen?
  • hevesike
    A többségük ugye le van írva...rejtett Achivementek: 1000 élet poti elhasználása után, 250 km-t lovagoltál egyedi hátason, elérted az arany-platina-nióbium szintet, elérted az 5. szintet, először teleportáltál, először használtál kombót, először ültél egyedi hátason, megöltél 10000 ellenfelet, megöltél 1337 bajnokot, megöltél 5 sárkányt (ez meglepő lehet, ert fiatal sárkány és gyíkember után is megkapod).Remélem segítettem vmennyit :)
  • viktor25
    Üdv! Sajnos nagyon keveset tudok angolul, de amit az oldalból kibogaráztam azzal nem érek semmit, de ha ez a küldetés leírása nem kerül regényírásba akkor talán röviden el is mondhatnád az egyszerűség kedvéért.
  • hevesike
    Ha tudsz angolul akkor az összes eredmény leírását elolvashatod itt : http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Achievements
  • viktor25
    Üdv! 2.43-as patchen felfigyeltem egy számomra még nem látogatott részre. A küldetésnaplóban a harmadik fül egy serleget ábrázol, eredmények cimmel. Nálam van egy még fel nem oldott küldetés ( Titkos kitűzés ) Ez egy titkos küldetés feloldáshoz folytasd a játékot.
    Ennyit ír róla. Kérdésem a következő: Tudtok valamit erről, ha igen válom válaszotok.
  • TGWH
    Üdv, ha valakinek van kedve az első résszel játszani, nézzen át a http://magyaritasok.hu/forums/messages/1524/sacred oldalra.
    Bocs az offért.
  • grebber
    Én is így csináltam.

1. game telepít
    2. patch telepít
    3. elite grafika telepít
    4. game indit
  • steweee
    feltettem hozzá az extra graphics dvd-t, és csak azután indítottam. utána már hiába szedtem le,akkor is rossz volt. lehet az volt a baj ?
  • grebber
    Lehet, nekem is Win7 64 bit van semmi gond nincs!
  • steweee
    win7 alatt lehet futtatni ? nekem szétesik a kép a bejelentkező képernyőnél... (64 bites)
  • Qwerty4
    Hello!

Milyen geci ez a játék.Ha nyomok egy printscreent, a videót már abba is hagyja.Így kimaradt a 2. videó indulás előtt.
    Azt hol lehetne megnézni?
  • Fantusz
    Speciális hátas megszerzése egy hosszabb folyamat.
    El kell menni az emberek földjére, ott is oda, ahol Colossus van, s egy fényárban álldogáló leányzótől felvenni a küldetést.
    Követni a küldetést, megcsinálni a feladatot, s a végén az öreg mesél a szigetről.
    Fel északra, keresni egy kikötőt, s áthajózni a szigetre.
    A kereskedő küldetéseit végig csinálni, s ha ezzel is megvagy, hajlandó pokolkutyát eladni neked.

Mindehhez hozzátartozik, hogy nagyon kevés kivételről eltekintve, a játékosok többsége nem harcol hátasról, azokat legfeljebb utazásra használja, vagy a szigeten (online mód) várakoznak.
    A küldetés végigcsinálása egy szép feladat, de harcolni sokkal nehezebb hátasról, mint gyalogosan, ráadásul a kutya sem örök életű, s meglehetősen drága jószág (viszont, ha nem használod, nem lép szintet)
  • Hardon
    Tényleg könnyű volt agyonverni:D Amúgy én a magam részéről a lelkesítő lobogót kezdtem el tolni,az is keményen adja hozzá a támadó+védőértéket.Egyébként,ha már azok a harcművészetek,amiket használok,mindnek megvan a 3 spec fejlesztése,akkor a további pontokat mire érdemes használni?

A pokolkutyát hogy lehet megszerezni?

Az enyém magyar és felkiegeltP
  • natalyel
    Nekem 64bites Win7-en van fenn, az eredetit egyből a legújabb patch-el frissítettem, és ezdáig 1-2 óra játék alatt semmi problémám nem volt vele.

Persze az enyém is magyar, csak hogy ne lehessen felkiegelni... :)
  • Fantusz
    Shadow warriort, ha harcra neveled, érdemes halott harcos-ellenséges bajnok vonalon kb egyformán fejleszteni.
    A két erősítés alap, egyik a HP-t növeli, másik a sebzést veri vissza - vannak mobok (nem csak a Fehér griff), amelyek képesek lecsapni az erősítéseket, de szerencsére nem gyakoriak.

Árnyharcosnak ven egy speciális képessége, amely jelentősen megemeli a találati arányt: Harsány kiáltás.

A képességek csak a három módosítóval hatékonyak, a harsány kiáltás nem a legfontosabb képességek egyike, arra nekem pl. csak niobium szinten volt szükség, ezüsz-arany fokozaton illik agyonverni a griffet mindenfése segítség, buff nélkül, ha jól van tápolva a karakter.
  • hevesike
    Amúgy, ahogy te is mondtad a gyorsaságismeret segít abban, hogy többször eltaláld őket...viszont ezt segíti a fegyverismeret(már az elején érdemes kigondolni, hogy milyen fegyverre gyúrj...), gyűrűk amik növelik a támadóértéket és ha van alku képességed akkor vehetsz olyat is ami közvetlenül a találatot növeli (ellenfél esélye a kitérésre -x%).
  • Hardon
    Na sikerült leverni:D
  • Hardon
    De én alig sebzek rá,meg alig találok be, ő meg mindig betalál és sokat sebez!
  • McFrost
    Akkor simán le kell verned!
  • Hardon
    Ő olyan szintű amilyen én:D
  • McFrost
    Olyan szinten érdemes, mint amilyen Ő.
  • Hardon
    Szeretnék segítséget kérni.Szembetalálkoztam a Fehér Griff nevű bossal.Elkezdem ütni,alig sebzem,és még betalálni is nehezen találok be.Közbe varázsolgat,és ezzel kikapcsolja az erősítéseimet.Szeretném megtudni,hogy melyik képességel(gyorsaságismeret stb.) növelni azt,hogy többször találjak be.És egyébként a Griffnek hanyas szinten érdemes neki menni?(Halott harcos-Ellenséges bajnok árnyharcos vagyok)
  • McFrost
    Ha peccset szeditek le, a vírusírtót ki kell kapcsolni, mert tönkre teszi a letöltést.
  • steweee
    na akkor mással lesz a baj. win7 alatt tapasztalt vki hasonlót ?
  • grebber
    Már késő feltettem patchek előtt.
    Nekem működik.Már csak az a kérdés jók-e a régi mentések nem tudom már melyikkel toltam anno 2.34 vagy 2.40.
  • steweee
    hát nem tudom. én alapban telepítettem a játékot követően, de fagy is már a bejelentkezésnél. sztem tégy egy próbát az alapjáték + peccs, utána tedd rá. legalább látod mit változtatott.
  • grebber
    Az elite grafikát mindegy mikor teszem fel patchelés előtt vagy után?
  • McFrost
    A válasz a bannerban van.
  • gooooliath
    sziasztok! azt szeretném kérdezni h a játékot lehet e kalóz uton játszani? mert a neten láttam kalóz verzióban,de ne mtudom h azokat lehet e játszani...irjatok üdv
  • Fantusz
    Win7.

Amikor még volt élet a magyar szervereken, nagyon sok sirám volt a Win7 miatt.

XP3 kompatibilis módban, rendszergazdaként futtatott Sacred2-t próbáld.
  • steweee
    magyar support... phhfö

azzal kéne inkább foglalkozni, hogy a magyar verziót egy peccsel angollá lehessen tenni, és akkor már rámenne a kiegje is

alapjátékot felpeccseltem maxra. indítás után a bejelentkező játékképernyőn a seráf szétesik, a háttér is, a menüpontok felett nincs kurzor, kilépni alig lehet belőle.

volt vkinek hasonló gondja ?

win7 alatt fut, physix telepítve, legújabb catalysttal...
  • hevesike
    Csak a Véres erdőben van összefüggő küldetés a Kristály régióban csak kisebb küldik...de egyik sem kapcsolódik az alapjátékhoz.
  • duke81
    amúgy kösz a segítséget mindkettőtöknek :)
  • duke81
    van haverom aki simán megvenné. a kieg. meg azért fontos nekem mert ha tudom hogy van még írva hozzá folytatás, plusz küldik, akkor nem hagy nyugodni hogy azt is befejezzem, nekem így teljes az élmény.. :)
  • wedge31
    Nem tudom mit vársz a kiegtöl de szerintem az alap játék épp elég tartalmas mint sp mint multi szinten, de az tény hogy a magyar supportal már senki se törödik.
  • hevesike
    A továbbpasszolás nem fog sikerülni sztem...a botrány óta elég sokan megfontolják, hogy egyáltalán megvegyék-e xD.
    Az alap és a kieg "összeolvadnak" nem indíthatsz külön-külön karaktereket hanem egy karival mehetsz az alap helyekre és a két új területre is. A magyarításhoz és a kieg telepítéséhez is sztem eredeti, angol játékra lesz szükség...hiszen magyar alapra nem lehet telepíteni mert módosított fájlnak észleli ha kicseréled az angol nyelvet magyarra a főkönyvtárban...sajnos :S.
  • duke81
    lehet megveszem az angol verziót, az enyémet meg tovább passzolom valakinek.. :) ha jól értettem az előbb olvasottakat úgy is lehet hogy leszedem az angolhoz a magyarítás fájlokat és később ha a kieg. is le lesz fordítva már kompatibilisek lehetnek egymással.
  • wedge31
    Angol verzionál akkor teszed fel a kieget amikor akarod és viheted tovább az alapjátékban inditott karidat is.
  • duke81
    az angol verziónal megoldható a végigjátszás utáni kieg. telepítése? vagy az elején kell eldönteni hogy sacred 2 v. sacred 2 + i.a.b. karit indítasz?