Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
skacok kérdés
a peteknek van valami haszna érdemes értük 2000 ft fizetni?és ha igen melyiket érdemes?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hali!

Vennek lvl 51+ weaponsmith designokat mind3 eng serveren(perento, spatalos, telemachus):
green: 500k /each
blue: 2m /each
yellow: 5m /each
Tovabba yellow lvl 50es weapon fluxot 2m-ert, es 55oset 3.5m-ert.

Privi itt es megbeszeljuk mikor logoljunk.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Padmarashka-t meg a párját még Koreában se tudták leölni, de szvsz lassan beérik náluk egy kill.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Frosty01
nem tudom de ilyen bosskill taktikák jöhetnek ide is 😄

(feltéve ha van) 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Sáska
idom sincs annyi meg meguntam; de meg tobb haverom is jatszik vele, igy neha benezek..

Nuclearity
miért? mármint miért nem játszol? és ha csak 1-2x benézel akkor mi értelme aktivnak hagyni? (nem látom a logikát benne 😛)

Sáska
en mar marcius ota mondhatni nem jatszom, bar az accom aktiv, havonta benezek 1-2x

Átadom😊
Jaja halottam royal legion csinálta first killt telemachuson, gz nekik!

Ezt nemtudom,de Zaracsiék pár napja megölték Stormwinget😊
Egyébként valakines volt sikeres padmarashka killje? pm ha van ilyen légyszives, köszönöm.

"Sorbon téged meg külön megnéznélek ellenem, vagy egy olyan linkelt kari ellen, hogy mit teszel. Mert neked is csak a pofád jár. Megnézném a karid valyon miben van!"

Nem osztom itt az észt, kb 2-3 hozzászolásom volt összesen, csak te tényleg noob vagy azért irtam amit irtam.
Mondj idõt/helyet ingame, ottleszek. És mielõtt jössz a fort farm dumával csekkold total killst, rájössz honnan volt az AP.
character detail

Nuclearity
te még vagy már játszol?

2szer is elolvastam,hátha figyelmen kivül hagytam valamit,de még mindig ugyanaz..😊) Amugy Sáskának igaza,fölös ragozni
Sáska
szerintem felesleges ragozni ezt.

Nuclearity
ahha, akkor most leírom mit irtál csak mert nem vagy képben látom

"Látom te sem figyelted a beszélgetést elejétöl😊Nem azért ostoba,mert leirta a véleményét!"

olvas el megint azt a postom ahonnan másoltál de most az EGÉSZET.

Az árakkal jelenleg semmi baj nincsen,jol megy a brokerezés is,napi 3-4 milla becsurran onnan is,meg a questek is jol adjak,szerintem a manival most tényleg nincsen gond!A coinok ára egyálltalán nem magas,de most ha kiszámolja vki,hogy mennyibe kerül egy fegyo és azon agyal,hogy megéri-e vagy sem,az hülyeség.Ez a coinosdi csak egy opcio,lehet cuccot szerezni millio másképpen is,ennek legegyszerübb formája a bossolás,lannok meg bakarmára össze kell szedni egy permát,napi szinten farmolni,és lesznek jo fegyok.Án azt nem szeretem,ha vki kiragad egy dolgot,és ha az nemtetszik,akkor más opcio már nem is létezik...
annyira tetszik, hogy itt mindenki jövõbelátót játszik... Jelenleg jó a játék, van tömeg, dredgi 10 sec alatt bedob (bár ez gondolom server függõ), az pedig hogy mi lesz 1-2 hónap múlva miért is kellene érdekeljen bárkit is? Majd 1-2 hónap múlva mindenki eldönti, hogy mi a tuti a számára, hogy még mindig tetszik-e vagy sem, aztán dönt. De ne kezdjük el ásni a játékot csak azért, mert majd 1-2 hónap múlva lesz vmi... (spata asmo oldal ez alól kivétel, õk ahogy hallom télleg szarban vannak).

Gurubefree: a bróker sima kereslet-kínálat elv alapján mûködik. A kereslet dönti el, hogy mit mennyiért hajlandó megvenni, a kínálat pedig, hogy mit mennyiért hajlandó eladni. Ha a brókernél a coin ára 10k, akkor az azért van mert van aki megveszi annyiért (az ilyenek általában nem gondolkoznak). Ha te teszel be vmit a brókerhez, akkor mi a célod? Hogy vki más olcsón megvegye tõled, te pedig elmondhasd hogy milyen rendes voltam ma, vagy pedig tartod a piaci árakat, mert szeretnél minél többet nyerni a dolgokon?
Használom az összes ilyen oldalt,egyiken sem jelzi!Ja,ha megakarod tudni,hol tudod beváltani a coinjaidat,használd ezt:www.aiondatabase.com XD De ha kicsit gondolkodsz,akkor is rájössz,mert csak abba kell belegondolnod,hogy vajon,minden városban hol is vannak ezek a beváltok...
RoboKutya78
ird be a cheatba
/pathfinding Belenus

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
http://www.aiondatabase.com/
használd ás okosodsz

RoboKutya78
gold coin beváltót áruljátok már el hol van mert eladom a gecibe az egész készletemet
Asmo oldalon!!!
már negyedszer kérdezem!!

Belenus nevü npc akinél az eventes papirt kell leadni az hol van?
"szoval (ha most ebböl rám is célozgattál) ha leirom a véleményem, illetve hogy engem mi zavar akkor én ostoba vagyok?" 14889es postod eleje ezzel kezdted
Nuclearity
olvasd el a postot megint légyszives, nem írtam seholse azt h hülye mert leírta a véleményét.

A veled egyszintüvel tuti nem.Sõt low lvl instába beszoktunk menni full daeva szettes gladival meg én nuker és szedünk szépen drop-ot.
Lehet grindelni is veled egyszintü mobokat és természetesen poti az alap én legalábbis full ritkán pihengetek heal nélküli karakterekkel.
Skilleket nem sajnálni mindenféle evasion,defense ahogy recharge lejár azonnal feltenni ha erre figyelsz és van potid akkor haladsz mint állat szintezésben nem kell pihengetned

★ 汤姆 李

Gubberx
nekem sosem volt ilyen semmilyen kasztal 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Látom te sem figyelted a beszélgetést elejétöl😊Nem azért ostoba,mert leirta a véleményét!
fejnelkuli
Meg mindig ugy van,hogy a velem azonos szintu mobok gyakorlatilag levernek nullara es minden mob utan lekell ulni ujratoltodni?

Nuclearity
itt megint csak azt tudom felhozni, várjuk ki mi lesz az elsõ 1-2 honap után mikor az ujaknak is lejár az elöfizetésük, és biza elég sokan lesznek akik nem fogják megujitani. nem mondom hogy megint üres szerok lesznek, hisz ha azok lesznek régen rossz (ám ne feledjük, hogy most 2 szerver populácioja van 1 en mégha sok uj is jött vissza ezt ne felejtsük el, hogy másodmagunkal vagyunk) és azért ugy még szép hogy kell embernek lenni a szerveren.

mielött bárkinek is elvenném a kedvét a játéktól. eszemben sincs, élvezzétek, mert jo kis game volt ember akinek az volt, van akinek még az is és lesz akinek az is lesz, de mint minden gamenak (ismétlem magam, bár aki ezt nem ismeri el az HÜLYE) ennek is vannak hibái, bár messze messze a legnagyobb hibája az, hogy NCWestes a game...

Nuclearity
ha az hogy õ leirja a negativ véleményét elveszi a ti kedvetek a játéktól akkor már régen rossz... 😄

Nuclearity
szoval (ha most ebböl rám is célozgattál) ha leirom a véleményem, illetve hogy engem mi zavar akkor én ostoba vagyok? és mivan ha valakit érdekelnek a játék rossz oldalai is (merthogy mindennek van) nem látok semmi olyat kiirva vagy szabályzatot, hogy csak pozitivumok hangozhatnak el a forumon, burger igy látja (mégha hülyén is, ill nem ugy van) akkor csak menjetek tovább rajta és ne kezdjük a flamet...

Ki nem fossa le hány gyereket nevelsz,attol még nyomi vagy és balfasz,nemvagyok mester én sem éppen ez az,de nemfogok olyan miatt fikázni vmit ami hülyeség,mint, minden mmonak,aionnak is vannak hibái,de az,hogy te béna vagy,az a te hibád és ennyi.Játsz a gyerekeiddel,ne pedig mmoval,azok igénylik a törödésed,de faszságokkal akkor se áraszd el a forumot pls!!Akinek tetszik játsza,akinek nem az meg nem azt cs.Meg az,hogy a te véleményed szerint haldoklik vmi,az nemjelenti azt,hogy az ugy is van!Olvassál fiacskám elöbb forumokat!Na de hálisten te már nem leszel velünk többet jee😊
Gubberx
<#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

muszáj=muszály...brrr...pedig mindig jó voltam nyelvtanból
Könyörgöm, azt értsd már meg, hogy tele van a piac különféle játékokkal. MMO-ból is találsz ezret. Ha ez (már) nem tetszik, nem kötelezõ vele játszani! Én azért játszom, mert KIKAPCSOLÓDOM közben. Ha neked csak az agyvized forr fel, akkor pont ideje egy uninstall-nak, és kezd neki egy másiknak. Nem csak AION létezik.
Hogy válaszoljak is:
Egyelõre nem kaszabolok senkit, én PvE játékos vagyok fõleg. Tudom, ez a te szemedben borzasztó ratyi dolog, de pont ez a szép a játékban. Ha nem akarok, akkor nem muszály asmot ölnöm.

Csak annyit kérek, hogy aki még szívesen játszik a játékkal, legalább annak a kedvét ne vegyétek el. Marhára nem érdekelnek a siralmaitok, hogy "ez szar, az szar, kula, haldoklik, stb.", nem azért járok ide.

Az MW2 topik is tele volt egy idõben olyanokkal, akik csak fikázni jártak fel. Én pl. rühellem a Maffia II-t, de nem fosom tele a topikját ilyen-olyan gyalázásokkal.

Elhiszem, hogy nektek nem tetszik (már) a játék, de akkor -fav, és lehet továbbállni.

Peace
gurubefree
huuu ..... nem mintha te mast tennel "Én pár hónapja kezdtem bele" .

nem igazan osztodtad meg velunk melyik serveren jeleskedsz ; es milyen karival kaszabolod asmok ( elyk ) szazait . Mar csak azert mert en 2orat varok arra csak arra hogy Dredbe bejussak ... mar ha bejutok es nem azert mert annyira sokan lennenk hanem azert mert nincs group a masik oldalon .
A masik ...... mi lesz ha az osszes Lv.50+ ujra unatkozik ??? Inst over over again >>>> es itt meg az aszok mondjak hogy hogy nez mar ki ha instbol van az AP. Mi a korobol lenne ??? Tan kulonbb guardokat farmolni 10 oran keresztul .... igen sajnos lehet mert a kutya nem foglalkozik vele . Mar lassan bot-ok vannak Abyss-ban is xd

2.0 >>> nagy dobas volt ( en nem igazan vagyok elajulva tole )

1. Kaptunk egy allatkertet . ( disznorofoges mindenhol ; Lv.10 karik 4M-as pet-tel .... bruhahahah )
2. Kaptunk par inst.-et. ( ez azert becsulendo +szin a jatekban ) bar hatrany ugyan csak mert amelyik serveren nem volt PvP meg jobban elvonja a jatekosokat attol.
Meg lehet nezni ( Spatalos peldaul ) Abyss upper .... Lv.50+ kapott uj yo-yo-t . A kerdes az hogy meddig lesz ujdonsag . Szamomra nem igazan elfogadhato jatekon belul ugyanazt csinalni ..... 100szor 200szor 300szor etc. Ha ezeknek az embereknem ez fekszik ..... leljek benne oromuk.

Csak egy peldat szeretnek felhozni a jatekosok mentalitasarol es gondolkodasarol .

Silver ; Gold ; Plat coin !!!! Az arak valami rohejesek ( nem csak ezzel kapcsolatban ) Az atlag ar 10.000 kinak korul mozog . Lassuk mit kapunk a pezunkert ( coins-ert ) Elarulom jobb cuccot lehet kapni kevesebbert a brokernal mint coins reward . Egy leggings 1000 coins >>> 10.000.000 kinah 😊 ( koszonheto a berogzott idiota arszabasnak ugye . De sajnaos az emberek nem gondolkodnak . A fegyorol nem is beszelve : 1500 coins ( 15.000.000 kinah ) ennyiert mar komolyabb fegyver megvasarolhato .
Persze ezek utan az jon hogy nem kell venni coins ... nem azzal van a baj hogy mit kap erte az ember hanam az hogy 1 hulye ( nem tudom mibol kalkulalva ) kitalat egy arat es 1000 masik hulye bologat ra mar tobb mint 1 eve . Ugyan ez van a silver ; gold medal-al ; vagy az expert quest item-el .

Igen is azt mondom hogy a jatek halott ... mert mar kozel sem arrol szol mint 1 evel ezelott . Ezzel leht egyeterteni vagy sem ... en mindenkinek becsulom a velemenyet !!! Es ez azt hiszem toled is ugyan ugy elvarhato!

A forum arra valo hogy elmondjuk a velemenyunk .Van aki igy van aki ugy.
Minden epes megjegyzest kuldjetek inkabb privatba , nem romboljatok a forumot az eszes megjegyzeseitekkel .

KOSZI

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Frosty01
<#vigyor4>ps: tahabata killhez milyen gear "illendõ" egy assa esetében?

Frosty01
jahjah, végre járhatok fort instákba =DDDDD

na meg fõleg ... splinter végre a miénk <#vigyor1>

Gubberx
Telemachus egész jó most 😄 54% asmo 40% ely 6% balaur

"Vicodine" Nagymestertõl!

"Egyedül qzz tudott megölni,de mivel neki tényleg atom kimaxolt gearje volt,és használta mellé a speed hacket is,amit már szerintem mindenki ismer(és sokan használnak is😄 ),de azonkivül aztán senki ilyen kis twinkek.Én is csináltam aztán késöbb egy twinket,egy gladit,mert annyira menö meg mokás volt twinkezni alapon😊),és az ilyen assákat ugy szétkaptam mint hülyegyerek a mesekönyvet,akkor most az assa vagy a gladi az OP azon a szinten?😄D Vagy csak tudni kellene játszani,és nem a játékot szidni azért,mert kicsit nehezebb mint a többi??!!Na de béke"

Szavad sem hiszem, mindamellett én az idõ alatt míg te ilyen magasztos, az életet ápoló nélkülönözhetetlen forradalmi cselekedetek halmazát adod a világnak, családodnak addig én két gyermekem nevelem megdolgozok keményen a pénzemért és fizetem utánad az adót. Úgyhogy ne merj velem ilyen hangon beszélni te senki!
Mindamellett a játék igenis haldoklik, egyelõre a 2.0000/1/2//3/x/x/x miatt feszítenek annyian a szervereken. Az ÖSSZEVONT szervereken. A Magyar játékosok száma a 300-at sem éri el az egész EU vagy ha jobban tetszik WEST zónában. És a "Vicodine" nick helyett én inkább valami erõs nyugtatót javasolnék amit az életben is szedned kellene.
Mert pszichiátriai eset vagy.
"Lantee" Majd 2 hónap múlva meglátod, hogy igazam volt amikor megint csak 5-emberrel fogsz találkozni/map.
Ezennel végeztem e poszton.
Assaval meglehet csinalni lazan, esetleg rangerrel, mert ezeket nem feltétlen zergelik be 2 percenként a stealh miatt, viszont rohadt unalmas egész nap stealhben sétálni, és magas rankokra vadászni, mert a low rank nem ad annyi ap-t hogy megérje a magas rank meg nem jön ki a városbol, vagy nem egyedül.

Illetve ha van 1 jo fix csapatod amit nem basznak be 2 percenként, még ugy is van rá esély.

Ettöl függetlenül elvan baszva a rendszer, mert ha 1-2 napot végig pvp-zel máris star officer vagy, ott még már tul sokat buksz 1 halállal ahoz hogy megérje szenvedni, és pláne hogy ne baszd fel az agyad.
Neked külön köszönjük MESTER a fantasztikus hozzászólásaidat. Csodálom, hogy még nem lettél valamelyik fejlesztõnél CEO. Ilyen komoly tapasztalattal, tudással, 8 általánossal ("valyon")....
Elképesztõ, hogy mennyire - elnézést a kifejezésért - retaldáltak egyesek. Ez a topik az AION játékról szól. Aki ide bejön - és nem érdekel, hány lvl50-es karit tolt - fikázni, meg olyanokat beszólni, hogy ez a játék halott...szóval nem is értem. Én pár hónapja kezdtem bele, eddig sem untam, eddig is megvolt minden instance-ba a party, de a 2.0 óta akkora tömeg van, hogy szerencsétlen netem csak úgy szikrázik, mikor felnézek Sanctumba, vagy bármelyik nagyobb városba. Ha ez a játék halott, akkor nem tudom milyen az, amikor él!

Másrészt, ha nem tetszik, lehet mással játszani, de idejárni fikázni ostobaságra vall.
xerb
Nuclearyti:
Van ilyen 😊
Meg például elyos és asmok eggyütt farmolják a guardokat abyssban.
Egy ventrin vannak és egymás seggét fedezik, néha egy kis ap trade is belefér.
Ha jön arra a saját frakcióbol egy csórikám hogy farmolna akkor rászolnak ely haverokra hogy gankeljék már le ne rontsa ott a levegõt.
Ja hogy nem etikus meg unfair és még csalás is ? Nembaj , lényeg hogy majd lehet villantani az abyss gearban.
Azok a régi szép castoros idõk .. 😊

I am so awesome [Keeper The Tank]

Nuclearity
ennyi, mond az elyos spanoknak téged only ne öljön már meg ha meglát, néha felmerül bennem a kérdés hol játszhattok... bár mondjuk anno is voltak ilyenek, õõ elyos span ott volt a full elyos frakcio közöttük az egyetlen asmo span azt jol elvoltak, és igy aztán tényleg élvezetes a game 😄
bár ki miben leli az élvezetét ez is igaz...

Nuclearity
jaja, anno is olyan sok rank 1 es repülgetett meg futkározgatott, képzelem milyen sokat ölhetsz, elö lehet itt adni, hogy márpedig lehet, officer után menj el szépen a fegyverig ONLY pvp vel, szolj ha megvan... (mert szerinted lehet)

<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Most amugy tényleg rank 1 vagyok😊Gyors bezuzom a star officert,mert addig nemtudom felvenni a generalos questet,de amint felvettem már szedem is ki az uj stigmákat😊
Nem kell sokat halni ennyi nem?😊
Am tényleg R1 vagy?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;