24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Iceman
    Egyértelműen azt írják: " purchase a retail copy of the game "
  • Iceman
    NCSoft
    20 euro.
    Ennyit nekem már nem ér meg, akkor inkább megvárom hogy mi lesz februártól. Max nem leszek veterán. Na bumm.
  • Tomy Lee
    Én is azt nézem,próbálom még megfejteni
    De kérdésem az volt,hogy gamecard-al lehet e folytatni tehát ők arra a kérdésemre írták ezt!Érdekes de mintha arra utalnának,hogy meg kell venni a játékot?!?
  • Iceman
    Tehát akkor nem elég a gc, meg kell venni a teljes játékot. Ugye?
  • Iceman
    Aham, csak ugyanazon a szerveren nem.
  • Tomy Lee
    Kapcsolatba léptem support-al(Ncsoft-al szoktam diskurálni mindig nagyon rendesek) Free trial-os account folytatáshoz kérdésem tehát ez volt feléjük,hogy lehet e folytatni:

"In order to continue playing with your trial account characters, you will need to convert your trial game account to full retail status. This means that you will need to purchase a retail copy of the game and register the serial code as indicated in the link listed below:

Title: How do I activate a trial account?
    https://help.ncsoft.com/app/answers/detail/a_id/3370

Once this is done, you will be able to access all the trial account characters and receive the included game time that comes with the purchase price of the game."
  • Tomy Lee
    Egy acc.-on lehet indítani mind2 oldalon karaktert?
  • Iceman
    Na csinálok spatalos elyos oldalon is egyet :)
  • Iceman
    Nekem igazából még tök mindegy, hova megyek és az oldal is :)
    Még úgyis csak ismerkedek a játékkal, a karim meg csak 12-es.
  • Tomy Lee
    Ja változott a szitu,mégse a játékot kapom hanem 60 napos gamecardot(talán még jobb is).
    Ezt az Asmo vs Ely oldal dolgot még eldöntöm nem tudom hol kezdem el.
    Sok idő telt el mióta official-on játszottam de ha jól rémlik akkor én Spatalos-on voltam Asmo és Elyos-ok halomra szedtek minket a többség miatt.
    Most jól kell döntsek még átgondolom
  • overx
    Ely oldalon is jó lenne egy ütősebb csapat.
    De lassan fog eltelni ez az egy hónap :S
  • Iceman
    Itt írták http://aion.variance.hu/legiok-csarnoka-toborzas/ , hogy perento asmo oldalon van magyar élet, így én ott kezdtem a triálos karit.
  • Tomy Lee
    Légió ügyben mi lesz?Maradt fennt valami régi vagy újat kell összehoznunk?
    Vagy mindenki megy amerre lát különböző külföldi Légiókba?
  • Tomy Lee
    Igen,veteránba fog tenni mikor lejár majd a 15 nap.Néztem is,hogy ez megéri hisz 2e ft-ra kijössz így.Nekem sikerült vennem 5 ezerért a 2.0 Balaurea-s játékot amibe ugye van 30 nap is.1-2 nap még megjön és kezdhetem is.
    Valahogy nem volt kedvem várni februárig majd letölteni inkább 5k azt had szóljon:)úgysincs semmi értelmes mmo.
  • Iceman
    köszi szépen.
  • Belton
    Sztem igen , de csináld úgy hogy a 15.nap akkora essen amikor kezdődik a free.
  • Iceman
    Azt nem tudjátok véletlenül, ha most játszom a free trial-t és erre veszek egy mondjuk 15 napos ncsoft feltöltőt, akkor veterán leszek f2p-kor?
  • Tomy Lee
    Ja ok csak szerettem volna addig elkezdeni.4-5 ezerért megvenném(lenne 30 nap meg kezdhetnék veteránba) de nem találok annyiért sehol.Ilyen 8 ezer körüli árak azért drágák sz.tem..
  • Frosty01
    fölösleges, majd csinálsz egy accot F2P-n, ráfizetsz a gold acc-ra 10eurot, és ennyi. ha gameforgehez kerül a játék, akkor már nem kell megvenni a szoftvert is
  • Tomy Lee
    Elég most akkor megvennem az alap Aion The Tower of Eternity vagy kell az Aion: Assault On Balaurea?
  • Vicodine
    Nem, a gold acc egész honapra szol,de megéri szal nem kérdéses a dolog:)
  • Tomy Lee
    Nem találom a dobozos Aion-t és nem tudom már a kódot se:(
    Nemrég értesültem,hogy f2p lesz erre sehol a game.Most vehetem meg megint de nem is ez a gond hanem,hogy kezdhetem újra.
  • Iceman
    Üdv,
    Szeretném megkérdezni, hogy melyik szerveren érdemes karaktert indítani, ahol esetleg vannak még magyar légiók?
    Köszi.
  • overx
    Ééértem kösz.
    Ha veterán leszek nyomom egy darabig megint, ha nem akkor tlaán rászánom magam swtorra. :S
  • Frosty01
    elméletileg igen, mivel fizettél (az alapjáték mellé 1 hónap játékot is vettél gamecard formájában)
  • overx
    Hali

Én megvettem még 2011 márciusban, de nem vettem egy hónapot sem utána ,csak az 1 ingyen hónapot nyomtam végig.
    Megnéztem az oldalamon ott azt írja a fizetási historynál hogy fizetett egy hónapot.
    Na mind1 a kérdés az az hogy ha megvettem de nem fizettem további hónapot az ingyenes után, ugyan úgy veterán leszek ?
    sztem, remélem igen.
  • Morf
    Jan. 15.-től Feb. 6-ig kis családom Bp-en, én meg kint, úgyhogy egy szűk hónapra gőzerővel visszajövök :) Feb. 1-től f2p, tehát elég félhavit vennem, ugye?
  • Frosty01
    adnám én is, régi fényében tündököljön a kis brigádunk

• Vicodine
    bogyesz merre jársz mit csinálsz,ujra zuzzuk offon gyere vissza te is egy fasza cleric mindig jol jön!
  • cece
    Xp:100 Kinah: 1000 AP:10000
    + megkapod az összes mesterséget maxon az első craft után.

Ne legyünk már komolytalanok. Az official szerveren milyen rate szintről beszélünk?
    Teljesen Paff lettem...
  • Dreakon0330
    és hány ratés lesz a szerver?
  • speed01
    Oda telepíted ahova akarod :D
  • Dreakon0330
    amugy ezt a játékot a C könyvtárba kell telepiteni ?
  • Dreakon0330
    magyar szerver vagy csak sok magyar lesz rajta ?
  • speed01
    Tessék. de február 1-től free lesz, várd meg szerintem, tört szerver nem ér fel egy eredetivel.
  • Dreakon0330
    akor tudnál mondani vagy javasolni egy olyant szervert amit fel kell telepiteni és lehet rajta játszani ?:)
  • speed01
    Ez a topic eredeti szerverre van csinálva, nem tört szerverre. de javaslom olvass fórumot! :)
  • Dreakon0330
    Valaki tudna segiteni hogy a mystic aion-ba berregeltem le is töltötem a játékot de nem tudok belépni a szervere valaki tudna mondani tanácsot ?
  • speed01
    Free várható időpontja akkor Február 1.?
    Választ előre is köszi! :)
  • StarFist
    A Perento is eléggé takarék lángon ég. Story questekre is néha napokig kell rimánkodni, amíg összejön egy party.

A félreértések elkerülése érdekében, ember még csak lenne...lvl55-ös. Az alacsonyabb szintű populáció azonban elég gyér (ely oldalon). Akik maradtak, azok már tényleg a kemény mag, nagy valószínűséggel mennek f2p-re is.

A mélyebb kivesézéshez leírhatnád, hogy mit is szeretnél csinálni a játékban, ui jelen állapotában az Aion hhhmmmmm...nem nyújt katarzis élményt (sem pve, sem pvp terén).