Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
juniorjj
Az általad linkelt sorci levágását is szívesen megnézném, már csak azon egyszerû dolog miatt, mert átlag 1 havonta megemlíted mekkora pro vagy, ezt leverted azt leverted, ha a honlapon ilyenkor meglesem azt a fránya adatlapot, valahogy sose látom a hatalmas ap vagy épp kill növekedést 😉
Persze részvétem a bukott dredgiért, gondolom 5 noob, semmihez se értõ pve huszárt kaptál magad mellé a mai napon ^^
mint uj jatekos lehet buta kerdes, de lvl20 és 30 között vagyok,
csinálgatok magamnak fegyvereket es pancelokat az lenne a kerdesem, hogy szerintetek a jobban sikerült craftokat (zold/kek) erdemes-e felvenni, vagy inkabb rakjam be a brokerhez, mivel ugyis gyorsan tullepek rajtuk és biztos van kõgazdag csávó aki megveszi majd altjának : ) ..
anti hero
és ez csak egy példa
akkor is ámultak bámultak pedig semmi egyéb nem volt csak egy tulgearelt ember "tudása" azokon akiknek semmilyük nem volt...
amugy vico te mint über assassin, megkerestem neked 😊
Slic
★ 汤姆 李
Már csak az itemkülönbség miatt se lenne vajmi esélyed se ez ellen a sin ellen. Meg merem kockáztatni , hogy igen komoly dodge parádét mutatna ellened, te meg nem gyõznéd számolni a 500-1000 közötti criteket, amiket bekapsz tõle. 😉
Nem mondták még az ismerõseid, hogy néha rettentõ unalmas ez a fajta egoizmus, avagy mindenki szar, de én pro vagyok szöveg? 😊
Azért ha nem haragszol rátennék ingame pár milliót, hogy ezen bizonyos sin téged és egy barátodat is levágná mint a szart, ha Ti épp egy cirka 2-3 órás xp dömpingen vagytok és rohadtul elegetek van már az egészbõl, ö meg csak úgy derült égbõl bicikli rád tolja a fél skillbárját miközben még egy konkrétabb mob is üt.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Annyit sajnos ez a játék már nem ér nekem, hogy elkezdjek egy teljesen új karaktert. Amúgy a cleric még mindig erõs szerintem pvp-ben, megfelelõ itemekkel, dps ágon.. Ahogy a chanter is jó kaszt még mindig, csak mint "support" kasztok ez inkább party pvp-ben mutatkozik meg.
Azzal egyetértek, hogy a templar egy vicc karakter lett. ( Jóformán jobban kihealeli saját magát, mint egy cleric, ha úgy akarja gyorsabban fut mint egy chanter, nagyobb védelme van mint bárki másnak, és röhejesen majdnem akkorákat üt, mint egy gladiátor. Már csak egy hide kell neki, és utána assasinra sincs szükség egy 6 fõs partyban, hisz minden szerepkört elláthat a templar.
Szerk:Bár lehet 1 gladiator-on gondolkozok még nemtudom:/
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
★ 汤姆 李
nem egy k/d ratio-ról van itt szó amit a kutyát sem érdekel hanem komoly pvp pontot lehet veszteni és ha tegyük fel éppen assa-val vagyok komolyan elmegy a kedvem ha meglátom és hogy betámadjam az elsõ mondatomban felsorolt 3 class-t.
még régebben öltem ezeket szépen assaval és akkor nagy falat volt 1 ranger akár a chanter most fordult az egész és bedarálnak.
Templar is mi francér lett ilyen jó pvp-re.tank karakter tiszta gáz,hogy elsõ helyeken szerepel templar.
Õszintén csalódott vagyok mert a mostani 3 overpowered class közül nekem nincs egyse😞(
Remélem jön új balance kövi patch-el mert nekem ez így nem jó és nemérdekel lehet másnak igen de nekem nem;-)
★ 汤姆 李
Amit említett Vicodine is az ilyen 4-5k dmg-ek meg a játéknak epicfail. Túl nagy sebzés kontra túl kevés hp. Nem igazán tartom "skillesnek" az olyan pvp-t ami semmi másról nem szól, csak hogy ki üti be az elsõ 3 ütést ami után fekvés van.
Egy kérdés: Ti találkoztatok már olyasmivel h a sorci mintha túl messzirõl lõne?
Konkrét példa: dueleztem egy ismerõsömmel ( Cleric vs sorc ) , kapott ajándékba egy rootot ami után azonnal odébb másztam. Én nem tudtam rá 1 db skillt se ellõni (25m range ) , ö vidáman lesleepelt, magmázott, silencelt, szétskillezett. ( másik furcsaság 5bõl 4szer nem szedte le a heal poti a soul freeze silence-t , és nem épp nem voltam stunnolva közben)
// Itt megemlíteném h heal ágon voltam,betoni mace-el, az hogy kikaptam Tõle max. picit dühített, de tisztában voltam vele h számomra lesz fail az esemény //
Nekem nem egyszer volt olyan, hogy lattam mobozni pl. egy templart, es lattam, hogy rajta van az empyrian armor. ilyenkor egyszeruen odalopoztam, megneztem mennyi van meg hatra a buffbol, s addig szepen kilogoltam hide-ban mellette arra a 2-3 percre. Utana relog, s templar levag.<#hehe>#hehe>
(hozzateszem a sin-em csak 35-os twink, de gondolom magas szinten is ugyanugy ki kell hasznalnia maximalisan a meglepetes erejet).
PM ITT
Lenne egy eladó accountom Telemachus asmo lvl 42 ranger-rel
Lényeg, hogy aug. 12-ig fel van töltve. [email protected] msn vagy email.
Inquisitors van telemachus asmo oldalon, ha még van. Vagy Pwncorn. Szoktak is hirdetni ingame elég sokszor.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
link
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Elvileg elõbb-utóbb be kéne szállni a harcba...