24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    a cleric brutális kaszt, mostanában már rákaptak arra is (ahogy néztem eng forumot) hogy benyulják a clothos ruhákat, minden caster picsog a topikokban, főleg hogy még a sinek is rácuppannak a mboostos buildre :D. full dmg ágon mennek instázni, és még így is kihealelnek partykat > pvpről nem is beszélve. mondjuk szerintem sem f#sság, ezt már megmondtam egy évvel ezelőtt hogy ez lesz a vége :D
  • Vicodine
    1 class volt amit kezdöként meg ugy álltalánosságban véve nem ajánlottak, pont olyat kezdtél:DD Persze nem baj nemazért mondtam, lehet ez lesz álmaid netovábbja
  • xerb
    Nájsz! :)
    Majd délután megprbálom felvenni veled a kapcsolatot ingame.
    Egyébként a másik jó pénzkeresési módszer az aether gyüjtése. Ezt legelösször verteron citadel felett tudod megtenni. Felrepülve a vortexekbõl nyerheted ki.
  • Smitiz
    Vicces, de pont a te szervereden kezdtem, Elyos oldalon :)
    Már büszke tulajdonosa vagyok egy lvl 13-as Clericnek, Nagyon fanázidúsan Smitiz néven játszom :D
    Az Alchemy-m 50 körül van már...
  • xerb
    Jaja. Clericet akkor csinálj ha mazohista vagy :D
    Na meg ha az orvos szerint kórosan alacsony a vérnyomásod.
  • Morf
    Ranger vagy Sorci, az egyik hide-ból kap szét úgy, hogy moccanni sem tudsz, a Sroci pedig csak akkor veszélyes jó kezekben, ha 25m-es körzetében vagy. Clericet csak akkor indíts, ha meguntad az életed.
  • xerb
    Igaz a gladi low lvlen rohadt lomha, fõleg poleval. Szinte az az ember érzése hogy lassított felvételt néz.
    De azért +19%os GSel +8%os kezessel már nagyon durván pörög, fõleg ha title is olyan, meg scrollt is beküldjük mellé.
    Sm nekem is felejtõs volt, de az abszolut unalmas class számomra a chanter marad.
    Ranger, sin nekem is bejött . Pörgõsek meg fun pvpben de mivel én pve párti vagyok és sokat járok instába ott halál unalom hogy : tab 12345. Semiafkban lehet tolni , vagy akar macroval.
    Gladi viszont imba pvpben is de ha gondolod letankolsz vele bármeyik instát is.
    De persze , izlések és pofonok.
    Mindenkinek más jön be.
  • Sáska
    igaz, mar jo regen nem jatszom, de anno minden classt kiprobaltam en is, a legtobbet el is vittem olyan lvl40ig. En a gladiatort talaltam a legunalmasabb class-nak, talan pont azert mert konnyen jatszhato, univerzalis. nekem nagyon monoton es lassu volt, ahogy a polearm-mal vagy a GS-del operalt. A spiritmastert eloszor nagyon szerettem, de lvl35-re igen meguntam. szamomra a ranger jott be a legjobban: gyors, porgos, folyamatos mozgas, es valamilyen szinten kiszamithatatlan is volt a random dmg miatt, igy sosem ereztem annyira monotonnak, mint a tobbit. Assassin volt, ami meg tetszett, a hideII miatt ;-)
  • xerb
    Szia Szmitiz!

Információs oldalak: aionarmory.com aiondatabase.com
    Magyar blog aion.variance.hu
    Repülést 10 lvlen autómatikusan megkapod, de nem minden területen lehet repülni.
    Op classok 55ön most sorcerer/gladi/templar.
    Új játékosnak aki nem túd dönteni én gladit szoktam ajánlani. Könnyen játszható univerzális class és pvpben is jó.
    Elsõ szakmának alchemyt ajánlom. Biztos pénz , kockázat nélkül.
    Nem tudom melyik szervert és frakciót választottad , de ha telemachus szerver , elyios oldalt akkor szívesen segítek online .Akár mentor rendszerrel , akár tippekkel hogy mit merre érdemes.
  • Smitiz
    Sziasztok!

Steam-es akció keretében gondoltam kipróbálom a játékot, tudtok adni valami tippet egy kezdőnek? :)
    Mire figyeljek, mitől óvakodjak?
    Sokat játszottam L2 privát szerveren, meg 1 hónapot eredetin is, és van mögöttem kb 2,5 év WoW is, szóval az MMO alapokkal tisztában vagyok.
    Melyik szerverre érdemes menni?
    Van-e valami kiemelkedően könnyű/jól játszható faj/class?
    Melyik a legjobb információs oldal? (Lehet angol is)
    Milyen ez a repülés és nehéz-e megszerezni?
    Melyik szakma ajánlott? Alchemy és Swordsmith-et olvastam itt valakitől..
    ööö asszem egyenlőre ennyi, de bármi plusz infót szívesen fogadok :)

• vgyuri
    Sziasztok, Steam-en 20 helyett 5 euróba kerül most a játék. Steam - Aion
  • mccrit
    Melyik szerveren (ha több van) és melyik frakcióban van a legtöbb magyar?
  • chobits
    Sziasztok!
    Hasonló a problémám nekem is. Tegnap este óta nem tudok belépni, az aacc-ig elenged, ott kidob. :((
    A PTS-re felenged.
  • Ádám 95
    lenne egy olyan kérdésem hogy mikor be szeretnék lépni a játékba és kiadja azt hogy ncsoft és folyton kibajelentést ir ki az mitöl van és hogy lehet megszüntetni?
  • Pilutika
    nem kötelező cd-vel nyomni. meg is vehetetd neten digitálisan.
  • mccrit
    Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni játszani a játékkal. Hogyan kell megtenni a kezdő lépéseket? Elég ha...?

-http://uk.aiononline.com/ oldalán a buy nowra kattintok
    -kiválasztom ezt: Aion® (Europe): Assault on Balaurea™
    -Kiperkálom érte a 20 eurót (amihez gondolom kapok 1 hó Game Time-ot)

Vagy kötelezően meg kell venni fizikailag az eredeti CD-t, anélkül nem is működik?

Linuxon Wine alatt hogyan teljesít?
  • Jericho19
    Hello!
    Úgy döntöttem hogy nagyon hosszú idő után visszatérek a játékba.(A megjelenés környékén játszottam utoljára). A kérdésem az lenne hogy melyik szerverre érdemes menni? Melyik szerveren a legnagyobb a játékos aktivitás illetve melyik oldalt érdemes választani és miért? A válaszokat előre köszönöm.
  • Shaenis
    Szia Java :) LS tagok közül még jópáran aktívak, de átmentünk nemzetközi légiókba ahol több az ember, viszont a saját teamspeaken tartjuk a kapcsolatot. Nincs tolongás a szerveren, de van még élet, persze főleg az endgame contentre korlátozódik. Én minden este elkockulok 4-5 órát, gyakorlatilag megállás nélkül esek be egyik csapatból a másikba (dred, eso, siege, upfortok, ec) és még így sincs mindenre időm. PM rám vagy Klei-re (új neve Instone) ha online leszel, és megadjuk a TS elérését.
  • Jim79
    Prana! Szia, LS megvan még? Vagy van még valaki belőle? Mi újság, van élet?
    Elméleti síkon gondolkodok, hogy esetleg visszatérek..
    Üdv Java
  • Shaenis
    Nem, az majd 2.7-ben lesz. Most csak a solo EC kerül bele.
  • Pilutika
    a 2.6ba rakják be a BG-ket?
  • Morf
    Ja, mobok nélkül, azt elfelejtettem írni...a halállal nem esnek le a buffok / potik...stb.
  • Morf
    Megcsinálták a free for all-t notaionon. Tegnap este úgy telt megint az idő számomra, mint amikor diablo 1-eztem, pedig az se ma volt.. belépsz, beírod, hogy .ffa, és rögtön bedob dredgibe, ahol free for all pvp-ben csépelheted nonstop a többieket. 1 kill 2 Might. KURVAJÓ! Csak az a sok kurva sorci ne lenne... Mindenkinek ajánlom :)
  • Nuclearity
    szerinted viccből nem reagálok? :)
  • Sáska
    megis belekezdesz, es megis valaszolsz...
  • Vicodine
    erröl beszélek, olyan emberrel aki olvasni sem tud, minek lenne értelme bármibe is belekezdeni, már meguntam, már nem szorakoztat az, h nyomi vagy és semmi felfogásod, pedig emlékszem az elején milyen jokat borultunk rajtad, de ez átment szánalomba meg sajnálatba, h neked csak ennyi jutott..:/
  • Nuclearity
    De aion egy remekműve az NCsoftnak :D
  • CalebJoe
    most meg ezt irja ki Invalid Password and Username (2) miközben helyesen irom be, tiszta vicc annó a Lineage-el meg a Guild Wars-al semmi bajom nem volt
  • Nuclearity
    szerdán 12 től 2 ig szokott ált lenni
  • CalebJoe
    de már egy napja?
  • Nuclearity
    maintenance? :)
  • CalebJoe
    ezt irja ki a loginnál "cannot connect to the authorization server" mit lehet tenni már mindent próbáltam
  • Nuclearity
    én is igy gondoltam, kéne már valaki aki tud beszélni mert te csak dobálozol a szavakkal aztán ha az ember rákérdez akkor meg összehuzzuk fülünk farkunk mert nem tudtunk olvasni abban az 1 percben éppen...
  • Ádám 95
    igen köszönöm a választ.csak annyit nemtudok hogy meik az a küldi mindig a legfölsö az új de nemtudom meik az ameiket fel kell venni ha megtudnád mondani hogy mi a neve azt megköszönném :D

• Vicodine
    na megint ugyanaz...nem cence,nem dobálozom,de egyszeruen annyira nemvagy kepes felfogni a dolgokat, olyanokat beszélsz magad ellen,saját magadat cáfolod folyamat, ha meg leirom akkor megmagyarazod es ennyi volt ,de ehez nincsen kedvem, mert sajna ahoz kellene egy vitapartner,aki felfogja azt amit irnak neki,illetve nem ellentetesen beszel maga ellen,ez van,majd ha "meggyogyulsz" beszelgetek veled,de addig sajna nincsen kedvem a végeláthatatlan semmihez,amiket idespiccelsz bocsmá
  • Nuclearity
    nem is vártam mást, dobálozol a szavakkal aztán ha az ember rákérdez milyen hülyeségre gondoltál akkor, áh hagyjuk...blablabla. ha tudnál olvasni ott irtam, hogy hogy az aion egy kalap fos SZÁMOMRA, ezért NEM IS JÁTSZOM VELE. Szerinted meg Nr 1. MMO, ezért is játszol vele. ha ezt nem tudod felfogni akkor nincs miről beszélni...
  • Vicodine
    A work orderes npcnél feltudsz venni egy questet, és azt csináld meg, a helységben találhato matiárusnál vannak hozzá a cuccok
  • Vicodine
    Bocsi de nemkezdek bele, mert ugysem érted meg, neked ha 100szor mond el az ember vmit akkor sem fogod fel csak ugyanazt hajtogatod, és akármit mond az ember tuti ellenkezel, szal fölös. Eleve ha nemérted azt, amiröl irtam, az már alapböl gáz:)
  • Ádám 95
    császtok.egy kérdésem lenne hogy az elyos oldalon a fözéspontoknál 399 nél nem enged tovább,de valamien tesztet emleget.ha tudtok róla mit kell akkor szóljatok.
  • Nuclearity
    mesélj mit vélsz(tek) ugy hogy magam alatt vágom a fát?