Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szept.7

★ 汤姆 李

Legalábbis ugyanaz a fajnak 1×

Fel kellene jutni koreai tesztre meglesni update-t😊

★ 汤姆 李

A Factions miatt igaz,hogy unfair de hozhatnának kis bonuszt,hogy lehessen legalább 1 free transfer..

★ 汤姆 李

xerb
Nem hinném hogy változna .Elég unfair lenne a szerverek közt cipelni a cuccokat

I am so awesome [Keeper The Tank]

2.0 patch-ben az account warehouse egyesítve lesz a szerverekkel vagy marad így,hogy csak 1 szerveren használható?

★ 汤姆 李

xerb
/s nem tudsz irni ha halott vagy.
Ahova tudsz a groupchaton kívül az a légió /l, Lfg /3 , Trade /2 , meg szerintem a classba /4 .
Meg pl pmbe is /w .
Ha gyorsan akarsz komonikálni akkor csinálj macrot. ( U bill alatt)
Beteszed pl hogy : " /s t00h ohonhs , slvv ub 4aw. iidid"
Ikont leteszed skillbarba es csak ranyomsz mikor támadnak.
Asmo ezt fogja látni : n00b genker , kiss my 4ss. ahaha .
😊

Köszi az infókat! Nagyon nem akarnék én velük dumálni, csak amikor éppen lenyomok/lenyomnék egy erõsebb mobot, a heal-em már padlón van, és akkor a semmibõl - hátulról - belémereszt egy nyilat...na akkor azért mondanék neki(k) cifrákat...ha lehetne. 😊
Vagy van még egy megoldás, ha beszélgetni akarsz egy ellenséges frakcióbeli játékossal.

http://nya.aiononline.cz/translator/

oda-vissza fordító.
Gubberx
én party chatbe tudtam eddig irni halott állapotban egyedül, beszélni meg ugy tudtok az ellenféllel hogy nyitsz egy árus bódét és olyan nevet adsz a stallnak amit mondani akarsz neki és így tudtok dumálni 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Na, akkor ujabb kerdes(ek):
- Halott allapotban hogyan tudok irni barkinek is? Amig halott vagyok, semmifele kommunikaciot nem enged.
- Irod, hogy nyitott egy stallt. Na, az mi? Lehet csevegni az ellennel? Az hogy mukodik?

Bocsanat, ha lama kerdesek lennenek, de meg csak alig 4 hete nyustolom...van meg mit tanulnom.
Gubberx
szerencsére néha jókedvükben vannak 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nekem bezzeg ötödjére se sikerült <#bdead> Válthattam be szaré hugyé lowerben 😞

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Gubberx
ja és megengedték tegnap az elyk hogy beváltsam a core-ban a koronákat is 😄

Gubberx
Ma találkoztam egy rendes elyossal, megvárta míg leölöm a mobot, nyitott egy stallt hogy köszönjön és csak aztán ölt meg 😄

Gubberx
visszamennyé" itt a nagyok játszanak 😊

Doomista
Dolgozzá, ne kockulj 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Frosty01
4 party fér egy alliba 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Köszi, már van légióm. SkyGods. Az Alliance meg gondolom Légiók csoportját takarja.
Frosty01
légió nélkül amugy is kiégsz hamar. mindenhez party kell, vagy alliance, fõleg siegekhez meg gankelésekhez 😄

keress magadnak egy magyar légiót, kezdésnek tökéletes

Makosteszta nevû kolléga nem jár ide? Tegnap összefutottam vele a sivatagban, és hát neve alapján azonnal magyarnak tituáltam.
Szóval ha itt vagy, akkor jelentkezz! 😊

Egy kis ON:
Így lvl31 tájékán kicsit besûrûsödött a program. Szinte minden helyszinen van valami quest vagy mission. DE! Pl. egy lvl29-es Mission-t képtelenség egyedül megcsinálni, hiába vagyok már lvl31. Némelyik lvl32-es mission meg gyerekjáték. A fene se érti! Na mindegy, azt hiszem vége az egyedül rohangálásnak, ezekhez már csapat kell.
xerb
Ez igaz , 1.9 óta elég necces a sinek helyzete.
Levegoben meg halál aether hold és ambush nélkül amúgy is.

Frosty01
ja mert egyébként az assa egy nagy szar pvpben(levegõben szinte minden veri). csak tudni kell olyat kifogni ellenfélnek aki....

Gubberx
hjah 😄

Belton
Welcome to the Unballanced PVP <#vigyor2>
Szokj hozzá.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gubberx
hmm

xerb
Futás:Csizma+scroll + speedskill.
Cd nélkül skillek?
2 sec alatt még a középszar assámmal is eltolom az egész skillbart ha kell.

Gubberx
Tegnap egy belefutottam egy elyos asasinba aki olyan gyorsan szaladgált hogy kb követni is nehéz volt és cooldown nélkül tolta rám a skilljeit -_-"

xerb ilyet láttam már én is, a clericemmel theo labban voltam, a tank gyepálta triorant, egyszer csak eltûnt, és a radar is teljesen máshol jelezte. Healelni nem tudtam, folyamatosan kaptam a hibaüzeneteket, hogy a target nem látható satöbbi. Emiatt persze le is halt, szerencsére a party maradéka lenyomta. A végén kérdezte a tank hogy miért hagytam meghalni, próbáltam magyarázni de nem értette, õ semmit sem vett észre az egészbõl.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Wow (tudom, ez nem az), KÖSZÖNÖM a válaszokat! Hirtelen értelmet nyert egy csomó minden. Örök hálám!

FT - Fire Temple
ez egy insta.., meg kell csinálni egy belépõ q-et és lehet menni orrba-szájba, elég jól lehet vele fejlõdni.
Utána jön KHQ - Kaidan Headquaters
Ez egy nyitott elites terület, ahova szintén party-val járnak az emberek, néhány q is szól oda. Itt fejlõdhetsz 41ig.
Ezek után SR - Steel Rake
Ez szintén egy insta 3 szint-el (Low, Middle, Up) Elõször Mid, majd Low és Up. kb 45ig elvagy itt is.
46-tól meg TeoLab, Ez is egy insta.

A enchant dolog meg úgy meg, hogy százalékos esély van a sikerességre.
Google-be rá tudsz keresni. Asszem arany cuccra a +15 kavics az 50% és minden további szint +5%. De lehet tévedek.. :S

Chanterem meg nincs, ebben nem tudok segíteni.
Spatalos - na meg még annyit értettem, hogy Theobomos és loot. 😊
Mi az az FT? SR?

Ja, még bajaim:
- Enchantolni hogyan lehet sikeresen? 90% FAIL, pedig ilyen lvl22-28 szintû kövekkel akarok enchantolni. Ha pl. gatyából csinálok követ, akkor azt csak gatyára rakhatom? Ugye nem, mert az nem lenne logikus.

- Egy lvl31 Chanter, megvettem az összes megvehetõ skillt, mégis rohadt gyengének érzem, fõleg PvP-ben. Mit nem vettem észre? Hogyan lehet kicsit feltornászni mondjuk a damage-t?
xerb
Melyik szerveren játszol ?

xerb
Silentet tesz rád.
Twinkek ellen nem sok ellenszer van egy kezdõ szintezõ karakternek .
Menj, fejlõdj FT-ben , jó a loot is.
Aztán sr, theobomos.

Nálam két dolog furcsa:
- Az egyik, hogy lvl30-nál mintha kicsit megcsúszott volna az addig gördülékeny "storyline". Hirtelen azt sem tudtam, merre induljak, hol kapok a szintemnek megfelelõ questeket. Totál véletlenül futottam bele a sivatagi menekültekbe, és innen mintha megint menne minden rendesen.

- A másik, hogy képtelen megszokni, hogy javában gyepálok valami mobot, egyszercsak a semmibõl ott terem egy asmo íjász, és 3 mp alatt lenulláz. Valami paralizáló cuccot tehetnek rám, mert nemhogy mozdulni nem tudok, de még egy nyamvadt skillt sem tudok elsütni. Van erre valami ellenszer?
xerb
Üdv!
Egy hibára lettem figyelmes , kiváncs vagyok hogy csak nálam jelendkezik vagy találkozott már hasonlóval más is?
Elöljáróban annyit hogy csak assasinomnál jelendkezik, semmilyen más kasztnál nem.
Úgy néz ki a dolog hogy mikor darálom be a mobot, elnyomom rá a skillbart néha a karakterem felvillan a képernyo egy másik részén is a másodperc töredékéig.
Nagyon rövid idore ,és a harc sem áll le , ugyanúgy nyomhatom a skilleket.
Ez 1 mobnál max 1x történik meg es nem is minden mobnál, nagyon ritka hogy észreveszem.

Belton
Ezt teszi az Emberrel az MMO- Kockulás 😊<#levele>

Sáska
owned.<#smile>

A "legalább nemzeten belül legyünk normálisak" és a "Sok idiota noob!Ha nem bír el a sajat szintüvel le gyakni a low lvl karit,hogy csak a killje gyüljön???És pont egy idióta magyar!Ezt noobságot......." között kis ellentmondást vélek felfedezni...
Sok idiota noob!Ha nem bír el a sajat szintüvel le gyakni a low lvl karit,hogy csak a killje gyüljön???És pont egy idióta magyar!Ezt noobságot.......(Csak az vegye magára akit érint,legalább nemzeten belül legyünk normálisak.)
Core abyssbe hogy lehet eljutni?Crownjaimat be akarom váltani.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kedvencem
Nuclearity
szóval te így szereted 😄

huhh, azt szeretem, lécci alázz is meg 😊
Gubberx
A koronákat amiket kaptunk pontosan hol és kinél lehet beváltani? ill. mennyi pont jár érte?

Belton
Sürgõsen eladó Spartalos Elyos oldalon levo lv50 es Sorcim , 2 hónapos az acc befizetve nincs jelenleg !

Stigmak questek Skillek minden meg van, kék sárga Gearben.
PVP pve Stigmak meg vannak + 4milla Kinah.

Ár 11.000FT Nagyon Sürgõs (Miskolc)

Nuclearity
ha szolsz én olcsobban is rád tudok kakilni =)

Frosty01
irigyelhetnélek is akár

Nem vagyok bölcs, egyszerûen csak nem idegesítem magam olyasmin, amin változtatni úgysem tudok, max úgy, ha hagyom a picsába. 😊
Frosty01
😄😄😄

debölcs vagy

Erre mondják, hogy eszi nem eszi, nem kap mást.