Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Fel kellene jutni koreai tesztre meglesni update-t😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
I am so awesome [Keeper The Tank]
★ 汤姆 李
Ahova tudsz a groupchaton kívül az a légió /l, Lfg /3 , Trade /2 , meg szerintem a classba /4 .
Meg pl pmbe is /w .
Ha gyorsan akarsz komonikálni akkor csinálj macrot. ( U bill alatt)
Beteszed pl hogy : " /s t00h ohonhs , slvv ub 4aw. iidid"
Ikont leteszed skillbarba es csak ranyomsz mikor támadnak.
Asmo ezt fogja látni : n00b genker , kiss my 4ss. ahaha .
😊
http://nya.aiononline.cz/translator/
oda-vissza fordító.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
- Halott allapotban hogyan tudok irni barkinek is? Amig halott vagyok, semmifele kommunikaciot nem enged.
- Irod, hogy nyitott egy stallt. Na, az mi? Lehet csevegni az ellennel? Az hogy mukodik?
Bocsanat, ha lama kerdesek lennenek, de meg csak alig 4 hete nyustolom...van meg mit tanulnom.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
keress magadnak egy magyar légiót, kezdésnek tökéletes
practitioner of the forbidden arts of death
Szóval ha itt vagy, akkor jelentkezz! 😊
Egy kis ON:
Így lvl31 tájékán kicsit besûrûsödött a program. Szinte minden helyszinen van valami quest vagy mission. DE! Pl. egy lvl29-es Mission-t képtelenség egyedül megcsinálni, hiába vagyok már lvl31. Némelyik lvl32-es mission meg gyerekjáték. A fene se érti! Na mindegy, azt hiszem vége az egyedül rohangálásnak, ezekhez már csapat kell.
Levegoben meg halál aether hold és ambush nélkül amúgy is.
practitioner of the forbidden arts of death
Cd nélkül skillek?
2 sec alatt még a középszar assámmal is eltolom az egész skillbart ha kell.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
ez egy insta.., meg kell csinálni egy belépõ q-et és lehet menni orrba-szájba, elég jól lehet vele fejlõdni.
Utána jön KHQ - Kaidan Headquaters
Ez egy nyitott elites terület, ahova szintén party-val járnak az emberek, néhány q is szól oda. Itt fejlõdhetsz 41ig.
Ezek után SR - Steel Rake
Ez szintén egy insta 3 szint-el (Low, Middle, Up) Elõször Mid, majd Low és Up. kb 45ig elvagy itt is.
46-tól meg TeoLab, Ez is egy insta.
A enchant dolog meg úgy meg, hogy százalékos esély van a sikerességre.
Google-be rá tudsz keresni. Asszem arany cuccra a +15 kavics az 50% és minden további szint +5%. De lehet tévedek.. :S
Chanterem meg nincs, ebben nem tudok segíteni.
Mi az az FT? SR?
Ja, még bajaim:
- Enchantolni hogyan lehet sikeresen? 90% FAIL, pedig ilyen lvl22-28 szintû kövekkel akarok enchantolni. Ha pl. gatyából csinálok követ, akkor azt csak gatyára rakhatom? Ugye nem, mert az nem lenne logikus.
- Egy lvl31 Chanter, megvettem az összes megvehetõ skillt, mégis rohadt gyengének érzem, fõleg PvP-ben. Mit nem vettem észre? Hogyan lehet kicsit feltornászni mondjuk a damage-t?
Twinkek ellen nem sok ellenszer van egy kezdõ szintezõ karakternek .
Menj, fejlõdj FT-ben , jó a loot is.
Aztán sr, theobomos.
- Az egyik, hogy lvl30-nál mintha kicsit megcsúszott volna az addig gördülékeny "storyline". Hirtelen azt sem tudtam, merre induljak, hol kapok a szintemnek megfelelõ questeket. Totál véletlenül futottam bele a sivatagi menekültekbe, és innen mintha megint menne minden rendesen.
- A másik, hogy képtelen megszokni, hogy javában gyepálok valami mobot, egyszercsak a semmibõl ott terem egy asmo íjász, és 3 mp alatt lenulláz. Valami paralizáló cuccot tehetnek rám, mert nemhogy mozdulni nem tudok, de még egy nyamvadt skillt sem tudok elsütni. Van erre valami ellenszer?
Egy hibára lettem figyelmes , kiváncs vagyok hogy csak nálam jelendkezik vagy találkozott már hasonlóval más is?
Elöljáróban annyit hogy csak assasinomnál jelendkezik, semmilyen más kasztnál nem.
Úgy néz ki a dolog hogy mikor darálom be a mobot, elnyomom rá a skillbart néha a karakterem felvillan a képernyo egy másik részén is a másodperc töredékéig.
Nagyon rövid idore ,és a harc sem áll le , ugyanúgy nyomhatom a skilleket.
Ez 1 mobnál max 1x történik meg es nem is minden mobnál, nagyon ritka hogy észreveszem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Stigmak questek Skillek minden meg van, kék sárga Gearben.
PVP pve Stigmak meg vannak + 4milla Kinah.
Ár 11.000FT Nagyon Sürgõs (Miskolc)
BF:2-3-4(oORedstarOo)