24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Beato #17004 Hát igazából túl sok potenciált nem érzek magamban arra hogy egy kisebb csoportot vezessek, illetve részt venni a szervezésekben :D Bár kitudja... Asmo meg.. reg.-nél asmo voltam 2 hétig azután világ életemben elyos, szal lenne vmi újdonság legalább a számomra, meg hát csukott szemmel járok az elyosoknál szal combo breaker :D :P -
Tomy Lee #17003 Telemachus nekem is megfelel akkor és persze Asmodian!
Hétvégén akár beindíthatnánk egy magyar legiot is esetleg.. -
Tomy Lee #17002 Nem játszok mással fos az összes:)
Twink is csak egyszer volt ott kb féluton megálltam tehát mehet az is.
GC tényleg nem drága és biztos még többen is lesznek mivel ugye 3 ország tutira f2p lesz -
Beato #17001 Hát pedig Eu-ra kell, bár én multkor nem találtam a dvd-t és csak leszedtem ncsoft launcher-t és az letöltötte, up-date-elte magától és tökéletesen megcsinálta autómatán, az error-t kellene megtudni hogy mit ír ki, mert a 'valami' error-t ír ki történetből sokat én/mi sem tudunk segíteni :D -
overx #17000 Ha le akarom tölteni a játékot europe vagy north amerika legyen megjelölve a settingsbe ? már nem emlékszem. Próbáltam Europe ra letölteni és installálni de valami errort írt ki. -
Beato #16999 Hát.. játszol mással:D Én már aktiváltam gc-met szal amúgy is játszom, tippre telemachus lesz ebből, valszeg asmo frakció. Egyébként nem egy akkora hurr durr a gc, gyakorlatilag napi 1 snickers csoki áráért játszhatsz 24 órát, nahjó, legyen 1 sarki közértben kapható 0,5 ásványvíz áráért, igazából vicc az egész :D 40+tól a featureöket azért pörgetik még páran, persze abyss is totál kihalt mindenhol, kb. core éri meg a receptek miatt és így itt vége :D meg esetleg az influance ratio befolyásolására. Ha már törtön kiélted a twinkelési vérszomjadat, és már nagyon játszanál, tippre teljesen fölösleges várni ha nem nagy teher aza 4-8k huf. -
#16998 mennyit össze tudtok kombinálni -
Tomy Lee #16997 Csak kell a GC is akkor lol
De mit csinálok 90 napig vagy amíg nem lesz f2p?!
Én nem akarok kihalt szerveren lenni addig:( -
Beato #16996 Ez logisztikailag pedig valószínűnek tartom h v. servereket vonnak össze, vagy újat létrehoznak, ezen felül pedig akárhogyan is alakul a 2 opció közül, lehetséges hogy azoknak akiknek aktív gc-jük van, kapnak 1 free character transfert, ha volt már free account name changer mikor még én játszottam, akkor ezt is valószínűnek tartom, illetve ha összevonás lesz, akkor maradsz az összevont közös serveren , lehetséges akkor is osztanak majd free name changer card-ot. -
Beato #16995 Gondolom ez úgy fog kinézni hogy a 3 országban f2p a többiben pedig (akkor már elvileg bevezetik a havidíjas 10€-t) befizeted ezt az 1 hónapot, kvázi eredetin játszol pénzért mint eddig mindenki, és majd ha bevezetik a többi országban is, akkor lesz az hogy a veteran és a starter játszhat kedvére egész nap, ezenfelül a 3 országon kívűl meg biztos h lehet majd játszani, természetesen havidíj/gc ellenében mint eddig is. Legalább is én ezt tartanám logikusnak. Aztán kitudja mi hogyan lesz és mikor. -
Vicodine #16994 de most akkor nemvágom,februarban 3 helyen elkezdik az f2pt,de mivel nc szerverei "megszunnek",akkor mi lesz addig a tobbi játékossal vagy mi a fasz? -
Beato #16993 lehet nem tűnt fel a Germany utáni FIRST szó :c Egyébként elég nagy fail lenne ha ncsoft hivatalos oldalán több hete el lenne írva (tudom amit linkeltem nem az, de 1 f2p cikket ott is lehet találni), plusz 2-3 gamer-es oldal leközölte már ugyanígy ezt a hírt, szal gondolom nem fail. -
gosumofo #16992 "and will be accessible to play across Western Europe."
hát csak nyugat euba tartozunk
szerintem ez arra utal hogy az oroszoknál nem lesz. -
Tomy Lee #16991 Ilyen f2p startról még nem hallottam.Ennek így nincs értelme el van írva:() -
Beato #16990 Ez nem az én állításom kezdjük ott !
From February 2012, players will be able to download the full version of the game for free and play without any subscription costs. AION will be launched in the UK, France and Germany first and will be accessible to play across Western Europe.
Btw az ncsoft külön erre kreált oldalán is az első 5 sorban van, érdekes h ezt senki nem olvasta el csak a főcímet ? :D itt a link is hogy ne csak az én szavaim álljanak ezen állítás mögött.
http://news.mmosite.com/content/k/2011-12-14/aion_switches_to_free_to_play_model_in_europe_1.shtml -
Vicodine #16989 Ez igy marhasagnak hangzik latatlanba is,es ha pl vkinek van szlovákiábol egy karija telemachuson,az mit fog csinálni,törlik a kariját?mert ugye egyedül gameforgen keresztul lehet majd aionozni,az ovéké lesz minden mostani szerver az azon levö játékosokkal,ha a te állitásodat vennénk alapul,akkor mi sem tudnánk játszani,ami meg mint tudjuk kizárt,szerintem is azon nyelveken lesznek szerverek mint most is ugyebár -
gosumofo #16988 nem csak a support lesz ezeknek a nyelvein? gondolom attól még lehet csatlakozni -
Beato #16987 Februártól Franciaországból, Németországból és UK-ből lehet elérni f2p-ként, szóval ezért mondom h ne örüljön senki, lehet ebből még március után is röhögve, mondjuk azt nem tudni mennyi időre rá fogják a többi országban elérhetővé tenni. -
Vicodine #16986 most csucsidöben jo ha fent van 1-2k ember,de mndkét frakciobol összesen!amugy kb akkor van szarásig tele a szero, ha összesen olyan 5k ember van,10k az már irreálisan sok,annyi emberrel játszhatatlan lenne minden.amugy szerintem biztos h legalább meg fog duplázodni a játékos bázis,mivel az emberek nagyon szeretik az ingyen dolgokat,és azért az tuti,h f2p gamek közül aion messze a legjobb lesz jelenleg:) bár lineage 2 azért nagyon ott van még,de azt már legtöbben szarrá unták:)amugy mi az h 3 országbol lehet csak elérni az f2pt? többiekkel mi lesz,elmennek wowozni vagy mi?mert ugye nc atadja a dolgokat gamefogenak,azok elviszik sajat szerverre az embereket,de hat azok nem csak 3 orszagbol vannak...hanem legalabb 13bol...igy elsöre ezt nemlátom át -
Beato #16985 Olyan már soha sem lesz :c :/ -
#16984 Igaz :)
Reménykedek benne hogy az lesz itt is mint Lineage 2 be Free miatt el özönlötték az emberek :)
Faja lenne ha hasonló lenne a szitu mint anno a a kezdetekkor az Aion.. -
Beato #16983 Ezaz. Pláne hogy a franciák valószínűleg a 2 francia szeróra mennek a németek meg a 3 német valamelyikére. Olyan 11-12k a telítettség szerónként, akiknek a fele már nem játszik a másik fele meg este 7 után jön fel, és, ne kövezzetek meg ha rosszul tudom, de én úgy emlékszem hogy 22-24k között van /szerverek maximális teherbírása, lehet meg sem telnek, és minden marad így, ezen kár filózni, bár a kérdésem továbbra is fenn áll, valaki telemachus ? :D -
Tomy Lee #16982 Remélem péntekre küldik végre Aiont és hétvégén kezdhetném is -
Tomy Lee #16981 Bizony várni kell sajna ezzel a szerver dologgal ki hova megy.Lehet itt még összevonás.
Én Spatalos Asmo-t tervezek -
Beato #16980 Hát nézd, ez változhat, nem konstans figyeltem csak rá-rá néztem a serókra populárisabb napszakokban, szóval nem szentírás, csak egy átlag. Sokan gondolnak egyet és elkezdenek egy altot húzni, pláne használhatatlan adat a későbbiekre nézve, nem véletlenül lesz free2play a játék..:D Szal ez még nagyon kérdéses hogy egyáltalán hány ember fog jönni, pláne ha azt is figyelembe vesszük hogy februártól csak 3 országban lesz ingyenes a game. Bár engem különösebben nem izgat, max power lvl-up lesz, nekem a ping fontosabb a későbbiekben és úgy amblock is ^^ -
pimpi001 #16979 20 nap es kiderul meglesznek-e a mostani szerok, vagy lessz-e szero osszevonas. -
#16978 ha szeretsz pvp-zni akkor telemachus, ha nem akkor perento -
#16977 Bár azt hozzátszem, hogy triál az acc és most játszom először ezzel a játékkal, tehát nincs összehasonlítási alapom. -
#16976 Spatalos elyos és perento asmo oldalon szintezek kis karikat (lvl 5-15) és ezeken az oldalakon meglepően sok játékossal találkozom. -
pimpi001 #16975 f2p elindul, asmo meik seron kezdjen?
-
Beato #16974 Telemachus-on kezdene valaki új karit úgy kb. mostanság ? Frakció mondhatni mind1. Egyébként elmondanám hogy aktív accom van jelenleg, Perenton és Telemachuson van jó pár 10-35-40 lvl kari, spataloson heironig embert nem láttam, a másik kettőn mind a 2 frakciót megnéztem, egyébként a serverek nagyrésze overgeard coliseum itemekkel, szóval aki twinkelni szeretne és kiélni a játék low lvl featurejeit az tippre várhat márciusig :D Még egy pro tipp, ha lowping igányű class-t akarsz játszani,(meg amúgy is) nézd meg a servereket, hiába origi, nekem UPC 30mbit download nettel fele annyi pingem van telemachuson mint a másik 2 angol serón. -
Vicodine #16973 de nemtudhatjuk h mekkora létszám lesz majd ha elkezdödik a f2p,szal még az is lehet h telemachus asmo oldalt lesz a tuti:) -
#16972 Be aktiváltam már én is az accomat :)
Perento Elyos oldal 38 as rangeremet csinálom sztem Telemokus asmo oldal ki halt :S pedig ott is van egy 48 as sorci :/
Perento Elyos oldalon nagyobb a létszám ahogy el nézem. -
#16971 aham, erre gondoltam én is. -
Tomy Lee #16970 Aki még Aion vásárlásba gondolkozik azt szeretném én invitálni így elég jó bónuszokhoz lehet jutni mind2 félnek.
http://na.aiononline.com/services/refer-a-friend -
#16969 starter accountra > és premium leszel egyből amiből gondolom csak veteránná minősíthetnek vissza ha lejár -
Tomy Lee #16968 Ha van hivatalos infód esetleg F2P account Goldra való váltásról szivesen megnézném.. -
Tomy Lee #16967 De mire fizeted be??Meglévő accountra nem?Tehát a már egyszer megvásárolt játékra? -
Tomy Lee #16966 Hát én meg nem szenvedek itt tovább ezzel.Mivel 2 magyar webshop forgalmazza a játékot(Tower of Eternity)abból az egyik ilyen 10 napokat ír megrendelésre,ami alapból felejtős számomra a másik korrekt volt mert beigérte,hogy holnap megrendelik,csütörtökön elküldik így megrendeltem tőlük(Pcdome).
Több fórumon olvasgattam trial aktiválás végett de azt írják,hogy kell az eredeti game hozzá mégiscsak.
Nem lepődnék meg ezekután ha majd a f2p accountokat is csak eredeti játékkal lehetne majd upgradel-ni.. -
#16965 egyszer befizeted a 10 ojrót GF-nek és csumi, nem baszakodnék én a játék megvételével :D