Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit irjak xD Coco nem csal mar sokszor csataztam vele es sohase kapcsoltbe semilyen erdekes gs proc nala 50% hp alatt

Veni, vidi, vici

Vanank csitek,mindig is voltak-lesznek,de még mindig aztmondom,hogy amit mondasz,annak csak fele csit,ráadásul mindenki booncontrolra meg existencere mondja,miközben az asmok is vigan használják azokat a dolgokat ,amiket használnak emberek!Coco ellen fightoltam már,ha jolemlékeszem 5-2 az állás az ö javára,pedig én csak egy assa vagyok,ami a rangereknek uzsi,de igy is megöltem 2szer.Zarache ha olvasod ezeket irj vmit,te ezekröl tudnál mesélni😊)
xerb
Gelkmaros: Összes artifact + 1 fort ely kézen lol (telemacso)

I am so awesome [Keeper The Tank]

Gondolom a gyerek azt is benézte h még a radar is kiírta h az említett gladi hideolt. 😊 Olvasd át mégegyszer, olyan embernél proccolt a para, akinek silences, dmg-es fegyverei vannak, a falon átmenõs srácot pont a falig követték a mobok, onnan fordultak is vissza õk is tuti benézték, mint én, a másik sorci meg nem területi skillel sebezte mindkét áldozatát egyszerre. Jah bocs. Szal az szerinted nem csít, hogy kiöltük mellõle a teljes partyját, a Tacita meg fogta magát és kb 20 métereket arrébb teleportálgatott úgy, hogy mi közben nem tudtuk sebezni és mint hülye gyerekek követtük amig haza nem portálgatott így dredgionban rr-bõl. Oké, ha ez nem csít akkor ilyet kérek én is, ezt fogom használni non stop és soha senki nem fog megölni. köszke.

Egyben adok neked igazat nonszensz h állandóan proccolgatnak az 1%os kavicsok... DE... nem annyiszor mint amit Coco, vagy Elsavita bemutat. Találkoztál már velük? Harcoltál ellenük? Ha nem, akkor elmondom mi vár. Kb fél hp-ig fogod leverni õket, addig nincs semmi probléma, néha proccol a godstone, semmi gond. Fél hp után hirtelen derült égbõl bicikli folyamatosan para alatt leszel. Tudod ha nem egyszer történt volna meg ez, és nem kellett volna 15 másodpercig a full para alatt összeszámolnom 8-10 proccot, akkor még azt mondanám h übermakkos, de így? Mindig csak akkor ha szarban van? Hagyjuk már. Jah az megint mellékes h Elsavita barátunk hirtelen valami über speedboostot kap, ha megjelenik még 2-3 asmo , úhy h sm rálötte s lám még sikeres is volt a lassítását, az asmo gladi, assa, chanter hármas csak lihegett utána míg el nem veszett a ködben.

Tudod nem kiáltanék én és még sokan mások csítet, ha ezek a dolgok nem csak és kizárólag az existence, noobcontorolos emberekkel történne. A section X tagok is hasonló gearben vannak, és nem hinném hogy rosszabbul játszanának mégis érdekes módon õk nem 3 másodperc alatt darálnak le egy teljes partyt, esetenként még hajlandóak meghalni is.
Az a hideos gladi balhé ismerös,gyerek benézte,és ment shoutban a rinya,pedig csak egy sm skill ptre....A godstone nekünk is ugyanolyan sürün procol,már-már tulzásnak is tünik,hogy az 1-2%os godstonok van h egy mobra 3szor is bejönnek,(nálam amikor elitezem nem ritka,de volt h 4-5parát is kapott a kicsike),a "teleportálgatos" balhé az szintén nem csit,a falonátmenös balhé az csak nálad látszik ugy mintha átmenne a falon,közben teljesen máshol van az ipse,akárcsak olyankor,amikor a sorcika követett engem és 35mröl tolta belém a skilleket,ez sajna kis csuszás de még mindig nem csit,ez sajnos szerveroldali "bug".Én is sokszor "benéztem" dolgokat és csitet kiáltottam,de aztán haverok rámutattak a dolog valodiságára szoval ovatosan ezekkel a kijelentésekkel!
Nuclearity
de mire szeretnéd használni? ez a nem mindegy, mi az amihez végteleségig akarod ezt használni?

RoboKutya78

© Psychedelic
ma 15:37 | privát | galéria | válasz erre | #15063
Veszel egy billentyüzetet ami tud macrokat kezelni, és az majd tolja neked végtelen. G15-el siman lehet pl. bár nem árt hozzá megfelelö kari pl. chanter amivel harc végén feltudod magad healelni mert csak macrobol nehéz megoldani, hogy jol farmoljon a kari, és ha elfogy a hp akkor leüljön felálljon stb. illetve olyan terület ahol könnyü mobokat ölni, illetve a macrot se árt kicsit komolyabbra irni, mint a /attack, ha meg is akarsz ölni valamit, mondjuk virágot szedni jo lehet. Szoval rohadtul körülményes, a másik meg, hogy g15 macroval farmolsz is bann jár érte, szoval, akkor már érdemesebb vmi bot programmal szenvedni. Bár nem hiszem, hogy megéri kockáztatni egy bannt ezek miatt.

a billentyûzet megvan igaz nem g15 hanem a g510 <#nevetes1>
de a komolyabb macrozásra visszatérve valami leírás kéne nékem a használható parancsokról mert a játékban leírt macro parancsokat egy kicsit keveslem
legvégsõ esetben kiéékelem a g1 es gombom gyufaszállal<#nevetes1>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nuclearity
+ egy instára való? vagy valami? 😊

😛

Frosty01
#15064 😛

practitioner of the forbidden arts of death

Nuclearity
te meg válaszoljá má

Nuclearity
ennyi a csiter még midnig? :S

pedig kezd megjönni a kedvem :p

Frosty01
az existencesek buzi csíterek. egy köcsög cleric tegnap lefutott engem is meg egy másik assát is pedig full scrollokkal buffokkal csanter buffal futottunk utánna silenterában....

szerintem meg inkább a cheatexistence, noobcontrol köcsögöket kéne kibaszni a picsába a játékból és máris több asmo lenne itt ott.
Máris nagyobb kedvel játszanék ha az exis gladi nem menne hide-ba, az assa nem teleportálgatna odébb, ha szarban van, a sorcika nem menne át a falon / lõne rommá 2 embert egyszerre 1 sec alatt, ha Coco drága nem olyan bant kapna, amit a haver gm 2 óra múlva levesz, ha nem proccolna minden kibaszott exis parája egymás után 30szor ( fõleg, h silence/ dmg köve van ) és hasonló barátságos "véletlenek" sorozata.
Nuclearity
kikkel tolod mostanság a gamet? van egy normálisabb 50 es team legalább?

lehet hogy te találtál jó helyet, nekem még nem sikerült. 😊 upfortokon sokkal simább ügy, tartom a 25m távolságot a bosstól és simán bírom végig a siege-t

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
én bírom, bejön. amit sajnálok hogy a többi class kapott olyan igazán odabaszós skilleket / spelleket, addig a sinem lofaszt a seggébe szép sárga színben.... mindezt jó drágán.

gelkmaros awesome, ingisson méginkább, partyval / allyval pvpzni adja nagyon silenterán meg ingissonban, a fortvédések elég ízik, néha még plat medál is pottyan, insták érdekesek, beshmundirban még nem voltam, de csak napok kérdése.... 😄

mindent összefoglalva ha a sok balfasz nem a twinkezéssel lenne elfoglalva és nyomatná a fortress siegeket, és ne mcsak ilyen csicska 40 fõvel jelennénk meg mindenhol és siege idõ alatt nem afk meg super GG dredeket szerveznének akkor jó is lenne....

Veszel egy billentyüzetet ami tud macrokat kezelni, és az majd tolja neked végtelen. G15-el siman lehet pl. bár nem árt hozzá megfelelö kari pl. chanter amivel harc végén feltudod magad healelni mert csak macrobol nehéz megoldani, hogy jol farmoljon a kari, és ha elfogy a hp akkor leüljön felálljon stb. illetve olyan terület ahol könnyü mobokat ölni, illetve a macrot se árt kicsit komolyabbra irni, mint a /attack, ha meg is akarsz ölni valamit, mondjuk virágot szedni jo lehet. Szoval rohadtul körülményes, a másik meg, hogy g15 macroval farmolsz is bann jár érte, szoval, akkor már érdemesebb vmi bot programmal szenvedni. Bár nem hiszem, hogy megéri kockáztatni egy bannt ezek miatt.
Nuclearity
még valaki? frosty neked? benyomás 2.0 ota a játékról? hm? :p

Rossz helyre állsz ha healerként belehalsz az aoe-ba. Az addokat meg lehet pl shattered memoryval küldeni is tovább.
Frosty01
de muszáj csinálni , hogy lehessen menni silenterába, ez van ezt kell szeretni :3

félpercenként oneshotol a boss aoe-je, csak azért kelek fel hogy rögtön újra meghaljak, ez a 20 alkalom után már kezd frusztrálni. ha sikerül életben maradnom és teszem a dolgom, vagyis élesztem és healelem a többieket, akkor még az addok is a nyakamba esnek a heal aggro miatt, nem mondhatnám hogy élvezem 😊 mindez 100 AP és 0 medálért, tömör gyönyör

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nuclearity
miért instant szopás a balaur fortress?

ami jó: új területek érdekesek, van bennük kihívás (pl hanarkand), új questek szépen fizetnek xpben és kinahban is, lehet közülük válogatni bõven, mert több quest van mint amennyi 51-55 szintlépéshez xpben szükséges, viccesek a gejzírek és a windstreamek, érdemes õket alaposan felderíteni

ami szar: nagyon béna és a régiekhez képest kidolgozatlan az új területek zenéje, sokkal jobb is lehetne a hangulata. jobbfajta új gearekhez ugyanúgy hihetetlen sok grind szükséges, és van olyan ami kifejezetten szopatás. pl Laestrygos weapon quest egy vagyon kinahba kerül, ehhez képest alig jobb mint a level 46 plat coinos. új balaur fortress siege instant szopás, ráadásul jó eséllyel még egy árva plat medalt sem kapsz érte, ami nem is tradelhetõ, szóval 55-ös abyss armor nem sok emberen lesz még sokáig

Nuclearity
pontosan igy gondoltam, sajnálom szerencsétlen asmokat a spataloson 😊

spataloson tegnap este beindult az ely gépezet és 1 óra alatt 4 fortot zúztunk be... (roah, sulfur, 2 siel) lower abysson asmo mutatott némi ellenállást, esélyük nem volt. mindezért összesen kemény 2 silver medalt kaptam, lol

Nuclearity
mondta már hogy nem kiváncsi az idióta benyögésekre 😄

Sáska
ha jol tudom pont azert megengedett a macro, mert nem lehet benne a folyamatokat vegteleniteni, hanem arra szolgal, hogy pl. egy skill rotaciot leegyszerusitve egy gombnyomassal el tudjal loni. Ha ezt a skill rotaciot vegteleniteni akarod, nyilvan azert tenned, hogy a karakter akkor is dolgozzon, ha te nem vagy a gep elott, nincs mit ezen szepiteni..<#crazya>

RoboKutya78
Értelmes egyén segítségére vagyok kíváncsi.nem az ilyen idióta benyögésekre

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Te meg... na hagyjuk. Nem tudom mirõl beszél ez az ipse a macro használható beépített dolog nem csít.

Nuclearity
gubber, te itt vagy még amugy? 😛

Nuclearity
te kis botos ^^

RoboKutya78
srácok segítsetek makroban.
hogyan tudnám ezt a sorozatot végteleníteni?
/select valami
/attack
/delay 50
be tudom másolni egymás után, de max 5x ha igaz utána leáll a makro.

Nuclearity
és mi jo és mi szar benne bövebben?

Nuclearity
köszönöm böbeszédüségeteket...

valaki más esetleg? 😊

Kisregényesen?Ennyi legyen elég:jo!😊 Játszál vaze azt majd látod!!
Frosty01
jó meg szar. elég?

Nuclearity
és vélemény 2.0 rol? amolyan kisregény féleségben? 😄

Hát ez ugy van,hogy valamit valamiért.Tenni kellett a twinkek ellen,ez lett kitalálva,sokaknak nemtetszik,de mivel az emberek hatalmas birkák,igy terelni kell öket..😊Persze jobb lett volna,ha marad minden a régiben,de akkor még most is sokan twinkelnének,és nem arra hajtanának,hogy felhuzzák a karit és részt vegyenek mindenben !!Persze igy sokaknak kiesik a kisszintü "rift élmény",de legalább annál nagyobb a vágy,hogy minél elöbb fellegyen huzva a kari és ott meglehet mutatni...Amugy 2.0 ota nem voltam riftezni,mivel 50+osan már nemenged át a rift,és nem kiskarizom mert akkor nemhaladok az assámmal,de én ugytudom,hogy ha megölsz valakit,akkor az kapja ezt a védelmet,és utánna visszamegy és leüt mint a legyet😊
Nuclearity
akkor most hogyvan? ezek a buffok állandóak az enemyn, vagy csak ha megölöm a kisebbeket akkor kapják?

gondolkodom abban, hogy meglesem a játékot meg minden de a riftezés számomra is az egyik vonzó ereje a játéknak, nem a low lvl killre gondolok, azokat otthagyom csináljanak amit akarnak, de pl Yeippan v milyen village elött lévõ hatalmas háborúk, és a többik, azok iszonyat élményt adtak, megértem ezt a nagy lvl re mindenki, de ha állando a buff, ugy azért a betonit sztem már joformán megse lehet csinálni, meg kb semmilyen spy questet, mert ergo insta halál átmenni is,....

szal akkor most hogyan is van? 😄

és még valami érdekelne, 2.0 ota vélemények a játékosoktól, szóval hogy mi a véleményetek most a játékról mind pvp és pve terén.

köszi mégegyszer elöre is 😊

Ebben igazad van, mégis, sokaknak (nekem is) a játék egyik nagy vonzerejét adta a riftes pvp, és itt nem a low lvlek gankelésére gondolok. 😊 Így maradt a sokszor unalmas csupasz pve szintezés, ami könnyen elveheti bárki kedvét az egésztõl, hiszen ez egy pvp játékként ismert világ. Na mindegy, majd meglátjuk, mi lesz lvl 55-ön. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Hát igazábol ez a twinkek miatt lett kitalálva,mert szerintem is elég gáz volt az,hogy sokan nem a maxos lvl-pvpre gyurtak,hanem mivel kisebb szinten egyszerübb volt az atom geart összeszedni,igy abban terrorizálták a másikokat,akik meg kezdö karik voltak,el is ment a kedvük az egész játéktol,mert ilyen uber-pro emberek rommá verték öket napi 24 órában.Most megmaradt minden ugyanugy,csak azzal a különbséggel,hogy a maxos karik lettek elötérbe helyezve,és ha asmoként átmész ingisonba,nem lesz semilyen 20-80%os védelem....A régi riftrendszerhez nagyon hasonlo,de nem "lvl 40en tartom a karimat és majd én megmutatom" a system,hanem mindenki huzza ki maxra a kariját és majd szinten belül ugyanakkora esélyel mehet a pvp.Ráadásul az enemyhez vezetö ut(a canyon) is már elég sok lehetöseget rejt a másik kifingatására,elöször amikor hallottam,h mi lesz a régi rift-rendszerrel én is aztmondtam h basszák meg,de már látom miért lett mindez csinálva,és aztmondom igazuk volt,ez igy jobb sokkal,és igen is mindenki a max lvlre hajtson,ne pedig low lvlen szarakodjon,igy kimaradva a klános instázásokbol etc. etc.....
Én úgy tudom és tapasztaltam, hogy szinttõl függetlenül Eltnenben/Morheimben 80%, Heironban/Beluslanban 20% a debuff, szóval riftrendszer kb. kinyírva, öten nem lehet megölni egy ellenfelet. 😊 Inkább úgy kellett volna lennie, ahogy te írtad, akkor még lehetne jó kis pvp-csatákat bonyolítani lvl 50 elõtt is.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

xerb
Durva volt tegnap divine sige az tuti .

I am so awesome [Keeper The Tank]

Pandemoniumbol ill. Sanctumbol 50en egy quest teljesitese után
Jockey
es hol vannak ezek ateruletek? hol erhetoek el?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nuclearity
hmm nem hangzik ez olyan rosszul

A max lvl 50 maradt most is,tehát 51esen már nemlehet átmenni riften az enemyhez,viszont az uj területeken,ahova csak 51 plusszon tudsz eleve bemenni,ott ugyanaz van mint eddig a régi fejlödö helyeken,folyamatos az enemy jelenléte,illetve mivel mindkét félnek megvan a 2 ground fortresse 99%ban,ezért átlehet menni,ami ugyanaz mint ezelött a riftes balhé,de sokkal jobb,mert itt csak 51plusszosokkal talizik az ember,nem megy a rinya h phöö,low lvl killer etc.....A régi riftezás meg megmaradt csak ha 5 szintel kisebbet megölsz az enemy hazai pályáján,akkor kapja azt a faja kis buffot,amivel megnö ellened a defje egy icike-picikét...
Nuclearity
továbbá most akkor hogyvannak a riftek? utoljára 1.9 ben még beluslanban 50 en ugye átlehetett menni, de most h 55 a max lvl, most mivan? bilibelog a kéz? vagy rift lvl növelés is volt? esetleg uj riftek? vagy csak uj területekre lett 55 re behozva rift? nagyon érdekelnének a dolgok, szóval az aktiv játékosok irjanak már le róla véleményt hogy mi hogy van (gondolok itt vicora aki napi szinten riftezik. de mindenki mástól is szivesen várom)

Köszi

buff nem bug.
Milyen riftes bug?