24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Beato #17044 Btw CET timezone 19:00 de am jah. INC. grind party jobbclick sh.tfest -
#17043 Ma 18:00 Tol Dupla XP + Dropp -
Beato #17042 Igen, 15 napos gc-vel is tudsz aktiválni . -
#17041 ha valakinek még kérdése van F2P-vel kapcsolatban ( FAQ ) -
Tomy Lee #17040 15 napos GC is jó ehez,hogy beaktiváljam account.-om?(már kezd elegem lenni az egészből de ezt még megpróbálnám 2 ezret talán megér még).
Köszi a választ! -
#17039 mehet a kártyád minuszba? akkor müködnie kell (elvileg) csak jováít -1 forintot az aktuális minusodhoz, ha bankkártya dombornyomásos (vagy lehet netes vásárlásra használni) akkor szerintem menni fog. De ha probálkozol sem vesztesz semmit. -
Tomy Lee #17038 Igen tudom már sajnos,szerintem ki se bontom hanem eladom inkább és regelek majd f2p-re:( -
Genesist #17037 Hello!
Én pont ma szereztem meg a játékot. Ha a már regisztrált trial acc-ot szeretnéd aktiválni, ahhoz a játék kódot meg kell adnod, de ha meg akarod kapni a 30 napot, ahhoz kell egy bankkártya vagy egy GC. Önmagában a játék aktiváló kódja ehhez nem elég. Azzal csak azt bizonyítod az NCSift felé, hogy megvetted a játékot. -
#17036 próba cseresznye -
Tomy Lee #17035 Maestro kártya ami minuszba van de aktív ezt elfogadja szerinted? -
#17034 és senkinek sincs a családodban akiét használni is tudod? -
#17033 kamu bankkártya? :D -
Beato #17032 Valszeg hogy kérne igen, nem hinném h ilyen egyszerűen kijátszható lenne a rendszer. -
Tomy Lee #17031 Vagy esetleg ha free trial-hoz adnám hozzá az eredeti game kódját akkor is kérne bankkártyát vagy gc-t? -
Tomy Lee #17030 Kamu bankártya akkor ne is próbálkozzak majd vele?
Nincs kedvem még 6 ezerért gc-t venni sőt semennyiért.. -
Beato #17029 Igen én értem bár igaz hogy odaírtam hogy régen mennyi volt és arra emlékszem illetve csak 2x írtam le hogy ez a rendszer lehetséges ilyen módon már nem él, ezért NÉZZ UTÁNA ! Ezenfelül nekem 3 éve nem volt bankkártyám sajnálom. De nembaj ~.~ -
#17028 most ez komoly? képzeld nem tartják a játékok az árukat, mikor megjelenik valami általában olyan 10k-12k szokott lenni (egy mmo) viszont az évek mulásával (és a sikeressége is befolyásolja) megy lefele az ára,
Az alap World of Shitcraft ára sem maradt 12k mint mikor megjelent a játék, hanem hozzá jutsz 3-4k ért is már... Érted már?
A gc-s aktiválás meg annak kell akinek nincs bankkártyája, nem kellett lecancelezni semmit se (ahogy én emlékszem) csak beírod a bankkártya adatait amiről lekap 1 kemény magyar ft ot ha jól emlékszem, hogy megbizonyosodjon, hogy "fizetőképes" vagy-e. Akinek nincs bankkártyája (se a környezetében, ami elég hihetetlen dolgozó emberként a mai világban) annak marad, hogy vesz egy GC-t és mellé dobja, kérdés mennyire fogja elfogadni a gameforge az ilyet, mint veterán, hisz a 30 ingyen nap sem fog lemenni a játékból, nemhogy a fizetett idő beaktiválodjon. -
#17027 okés, köszi -
Beato #17026 :D Lehet, nem tudom hogy él-e még ez a rendszer. :/ -
Tomy Lee #17025 Na már látom előre,holnap meghozzák és nem fogom tudni beregisztrálni:(( -
#17024 vagy ha megadsz egy bankkártyát, amit utánna rögtön le is cancelezel (előfizetést rajta) -
Beato #17023 Arra figyelj h nehogy használt account code legyen :D Egyébként venned kell hozzá gc-t akár a legkisebbet (15 napos 2-3k között) Mert az acc.-hoz járó "free" 30 napot csak akkor tudod aktiválni ha egy másik gc-t is aktiválsz, effektíve az acc.odat aktiválod ! Sorry ha esetleg ez a rendszer már nem él, de mikor kijött a játék és megvettem ez még így volt, járj utána ! -
#17022 Köszi szèpen mindkettőtöknek.
Ebayen talàltam olcsón alapot, akkor jó lesz az is.
Azèrt kèrdeztem csak, hogy nehogy olyan legyen mint pl. egy wow kieg. -
Beato #17021 Jah csak az alap 1.0 Aion az 10k+ ELVILEG (legalább is régen annyi volt, azóta nem vágom) amihez free a 2.0 balaurea viszont 5-6k-ért meg tudod venni a 2.0 balaureát amiben az 1.0 is benne van értelemszerűen szal a régi 1.0 fölösleges megvenned. -
#17020 igen, az az alap aion kliens. a patchelt változata annak ami még anno két és fél éve megjelent. hogy ne kelljen még pár gigával többet töltögetnie szerencsétlen júzereknek -
#17019 Hogy ha veszek egy "alap" aion progit, akkor azzal a kóddal update-elem a trial accomat, akkor azért hozzáférek a teljes tartalomhoz is, ugye?
Nem kell az aion: assualt on balaurea-t megvennem.
Jól gondolom? -
Tomy Lee #17018 Igen -
#17017 yep. -
#17016 Veteránnal indul az akinek volt régebben előfizetett accountja? -
Beato #17015 Jó reggelt! Akinek esetleg van gc-je de nem aktiválta vagy már marhára játszana és nem akar f2p-ig várni annak jó alkalom lesz a mostani !
http://uk.aiononline.com/winter-festival
Csak hogy promózzam magamat, referalnek szívesen, nektek csak egy e-mailben kapott levél linkjére kell rányomnotok, és ezáltal ti is kapjátok a bónusz stuffokat, 1 kattintás az egész és mindenki happy, csak szóljatok ha megtisztelnétek ezzel a lehetőséggel, én pedig titeket :)
További jó játékot azoknak akik játszanak, illetve türelmes várakozást akik még nem. ^.^ -
Vicodine #17014 ha ki is van halva,nem biztos h februar vegen is ki lesz halva amikor is megerkezik a nep -
Shadout #17013 Spatalos asmo oldal még mindig halott?:) -
Vicodine #17012 Aki egyszer már fizetett gold paskra, az már starter csomagra nem eshet vissza, az már marad veteran -
Tomy Lee #17011 Veterán leszel ha befizetsz starter pack-ra és lejár. -
pimpi001 #17010 a legfontosabb kerdes.
ha eddig nem volt elofizum, tehat most kezdem akkor starter pack, ami kicsit korlatozott, es raadasul max 2 slot.
elofizetek 1* a premiumra akkor 8 slot, es semmi korlat.
lejar az 1 honap elofizu akkor ujra visszaesek starter pack-ra, es ezzel esetlegesen torolnek 6 karimat, vagy veteran pack-om lessz????????
engem most ez zavar. -
Beato #17009 LoL ez nevetséges, fél percel ezelőtt még szabad volt a név, amit akartam, és 6,5 óra creation után rányomok h Creat és ez a név már foglalt FML >.< -
Beato #17008 Hát akkor ezt is megtudtuk, köszönjük. Ennek ellenére én kitartok Telemachus és a 24 latency mellett :P -
gosumofo #17007 nincs elírva, csak nincs kristálytisztán fogalmazva, és nem jól érzelmezik sokan. fogunk tudni játszani mi is meg mindenki más europában. -
Tomy Lee #17006 Hivatalos:
-"Will you merge existing servers?"
-"No, existing servers will not be merged. All servers will remain as they are."
Annyi,hogy german,uk,france lesz új server,jelenlegi maradnak így.Karakter transfer nem lesz -
Morf #17005 Ok, csak sok Magyar ne legyen benne :-)