24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    Új <valószínűleg> insták 2.

• Frosty01
    Új <valószínűleg> insták

• Frosty01
    oridzsinal korejai aláfestő mjuzik

[center]~3.0~

Housing system

Mountok

• Nuclearity
    persze hogy több, hiszen eleve több a player base :)
  • Vicodine
    tvtre csak azok járnak,akik noobok kb..:D amugy meg pvpre az sw eléggé gyik szett,szal nem is csodálom,de azert vannak olyanok is,akik kb sima gold craftolt gearben bevernek 3 embert is egyszerre,kb olyanokbol mint én.persze sok a gyoker,de azert offon lényegesen jobb gearben is sokkal bénábbak az emberek,itt max swben szaladgálnak,offon meg kb a minimum az 50es abyss set...multkor pl engem meg még egy smet meg egy másik rangert bevert egy sorci ugy,h mocanni sem tudtunk,aztan visszamentunk,és megegyszer...és ilyen meg hasonlo helyzetekbol minden nap van nem is kevés.egyszerüen nemtudok pvpböl apt szerezni,és nem azért,mert éezergelnek,hanem mert mindig olyanokkal találkozom,akikhez hozzá sem tudok kb érni.ma eddig -5k apn állok,mert most ilyen fasza béna emberekkel futok össze folyamatosan,akik azt sem tudják merre vannak arcal,pedig csak rank 2es vagyok...
  • Frosty01
    nincs több lobotomizer, csak az összes gyík ki tudja szedni 2 hónap alatt a +15ös stormwing szettet, onnantól kezdve meg már csak a karijukkal kell megtanulni játszani. de nagyon sokaknak nem megy még így sem :D tvt-n öröm néha beverni a száját ilyen maxos sw-s templaroknak, akik kb azt se tudják hol vannak egy szimpla kék expert drenium poleval :D
  • Frosty01
    ezzel sajnos egyet kell hogy értsek. a fénykora elmúlt, de majd talán 3.0 alkot annyi plusszt hogy visszajön az emberek kedve hozzá, és akkor megint lesz kivel játszani. persze az ilyen oxigénhiányosak mint kedves Atesz kollega aki a nicknevem is elbaszta, akkor sem fognak fizetni érte mert NEM HÜLYÉK! ^_^

más:

tud valaki valamit a 3.0-s contentről, vagy erről a pvp reversal skillekről amit cori említett variancen?
  • Vicodine
    ha infinitit nézzuk,offhoz képest több a jo játékos.low lvlen vannak gagyi fosok,akik azt sem tudják hol kell abyssba menni,de a pvp terén kibaszottul csodálkoztam rajta,h itt mennyivel jobban tolják,lobotomizerböl itt van több is:) én is arra számitottam,h majd jol beverek minden kis csicskát még fenrirben is,hát jol eltévedtem,amikor egymás után a 20adik elyost sem tudtam megölni...Offon még jobb gearem is volt,meg az enemyknek is ugy álltalában,deott közel ennyiszer nem haltam az tuti,és nem a zergröl beszélek,1v1ben is rommá basznak minden nap nagyon sokszor
  • Nuclearity
    az ingyenélőre meg annyit tudok mondani, ha valami megéri, nem sajnálok rá kiadni pénzt, a legtöbb p2p mmo mérföldekkel veri a f2p társait, és többet is várok el tölük ha már fizetek, ez minden normális országban alap dolog, nálunk magyaroknál mindig az ingyenes fos alternativát keresik az emberek, érdekes, hogy neki pl sok az a havi 2500-3000 Ft (számold ki naponta mennyi is az? 100 ft?) de pl cigire simán elbasz minimum 500 ft okat (és ha még csak 1 doboz menne el egy nap...) ...stb.
    Persze mi hülyék vagyunk, de mi már végig toltuk Aion fénykorát egy olyan szerveren amin élvezet volt játszani, mig neki az volt az élvezet akkoriban, hogy végre karaktert generálhat, vagy hogy végre van auto attackja a karinak, neadja isten a mob is vissza üt... :)
  • Nuclearity
    azért azt is lásd be, hogy az ilyen szervereken a játékosok tudása sem olyan pont a skillek müködése/nem müködése végett, probáltam én is privát szervert (nem mostanság) és lvl 35 ön, kiégtem mikor a lvl 55 ös ranger és templar nem tudott megölni, és elölem rohangáltak, ott tettem le végleg az ilyenekről...

tudom az állás pontod, hogy mindenhol vannak jo játékosok..stb lehet, de csak az ottani viszonyhoz képest, mivel akik kezdetektől ott(privát szeron tolja) az az igazi skill funkciokhoz sosem fog hozzászokni... (ellenben veled aki már offon volt, tudja mit hogyan...)
  • Frosty01
    dejó h elküldtem...

szal folytatnám h előbb utóbb azt is kikupálják normálisra, és akkor majd ha ezek a stun stumble aether hold resistek normálisra lesznek beállítva, akkor egy full strike resistes, UD-t használó warrior classhoz te mint assassin kb hozzá sem fogsz tudni érni, nem hogy stun lockban tartani :DDD

egyébként láttam már eredetin is és infin is olyat aki 15ös pvp szetben volt, maxolva minden gearje, és igen op volt, de nem a hasonló cipőben járók, hanem a csicskák ellen. azokat meg nem nagy kunszt szétkapni, kb autoattackal obeliskhez küldheted őket (¤__¤)
  • Frosty01
    pff :DDD infinitin.. utánna már kár is elolvasni amit írsz mert kb fasság :D

eredetin teljesen máshogy müködik szinte minden.
  • Morf
    Lol Infinityn...offon soha.
  • speed01
    lol. láttál te már full pvp setben + 15 enchantos assát? :D
    Ha láttál már volna olyat akkor tudnád hogy egy pro assa verhetetlen. Telivan az infi is olyanokkal szedik szét a templárokat meg a mageket, ha a stunból nem tud kijönni akkor baszhatja, márpedig egy jó assa stunba bírja tartani. de ez így van minden caston kb. Mage az túl imba és még csak nerfelni sem akarják, ez a egy bajom van kb a játékkal.
  • Frosty01
    kivéve hogy az is tud játszani(és ismeri is) a karijával aki megtámad :D

hidd el ez olyan mint ahogy egy sinnel ne mgyőzhetsz le soha egy templart vagy egy gladit :D, és akkor jönnek a kivételek hogy kivéve ha... low a csávó, vagy afk, vagy stb... szal érted : )

a gladinak semmi védelme nincs mage támadások ellen
  • speed01
    Ha tudsz vele játszani akkor nem.
  • Frosty01
    top cuccban is ugyanúgy kiégetik a magek.
  • speed01
    SM az jó. attól függetlenül hogy szar cuccba kinyírnak, jóba meg nem. én csináltam egy 45-ös sm pvp karit. nincs ellenfele kb. craftolt item, +10 enchant minden cucc. verhetetlen! Gladiator low szinten nem ér semmit, lomha, de amúgy erős. 19% attack speedel már elég türhető, mondjuk low szinten elég sokszor kifognak nyírni azzal is :D
  • Atesz1245
    Új karit kezdek :) nem jön be a SpiritM. ha jó defre és mellette nagy erőre vágyok akkor gladi igaz?
  • speed01
    Revolution az egy fejletlen retek, és még a kisebbnél is kisebb a rét.
    Én mellesleg infinite aionon vagyok közel egy éve elyos oldalt! :)
    Itt a templáromról kép: Ha esetleg elyos oldalt vagy: írj rám. nevem: mivansemmi !_! :D
    (Greed server)
  • Atesz1245
    Na végül Infinite Aiont kezdtem el :D valaki esetleg nem tudna beinvelni 1 legionba?:D
  • Tomy Lee
    Látogass el az oldalukra.
  • Atesz1245
    Sziasztok ! melyik serot ajánljátok? nekem eddig a revolutiont ajánlották de még nem tudom ha valaki esetleg telepítési infót játék infókat tudna adni azt megköszönném :D elérhetőséget is írhatnátok :D köszi!
  • Morf
    este ránézek, dobj privátban egy mailcímet.
  • Vicodine
    Már voltam bent 2.6al is multheten,de most azt jelzi h nincsen szerver
  • Morf
    Mer' új launcher van, és 2.6-on fut a klien azé'. Tessék update-elni, és utána leszedni az új launchert ^^^Holnap este leszek online.
  • Vicodine
    Amugy van it olyan aki infiniti ely oldalon tolja?
  • Vicodine
    te bogyesz mi van notaionnal ménem mén a kicsi kocsog?
  • Morf
    Ja, és rakásik vagyok manastone-okkal, mert azt meg mobokból szeded ki, szal ha valaki felnéz dobjon egy üzit, hogy mi kell, és természetesen segítek..:)
  • Morf
    Egy hete raktam fel a gámát, most, hogy 2.6 kompatibilis notaion. Olyan 15-25-en vannak összesen (frakciónként 10+ ember esténként), nagy az ffa hent + elég gyorsan lehet gearelődni (3 login után full sw +15 set + fél abyss ékszer szet). Lehet már venni primus pilus cuccokat, meg master carved fegyókat is, szal fun. 2-3 naponta esténként tolom pár órát bogyo álnéven offcourse :)
  • Vicodine
    Ergo sokkal unalmasabb..!:) Infi lehet bugosabb, van pár dolgo amit meg kell szokni, de utánna nem zavaro, viszont sokkal nagyobb az élet, a siegek értelmesen vannak megoldva, igy folyamatosan váltakoznak, és mennek az emberek rá, megy oránként a tvt, szal az off az kb a pve heroknak jobb csak, mert nehezebb megölni 1-2 bosst:) Amugy meg tiszta trágya, h honapokig farmolom a manit, összejön párszáz milla, és egy 40es abyss szettet nemtudtam belöle kiplusszolni, hát kb....>>,;;>.-,.,.,-sjerhijeohésjhio
  • Frosty01
    hát... eredetin kicsit másabb, a campaign questek működnek :) van némi story line is a játékban, az insták nem abból állnak hogy végigcsümmögsz a mobokon meghalsz a végén és lekapálod a bosst. kicsit taktikásabb, takarítgatósabb satöbbisebb. viszont onnan fullra hiányzik a tömeg :/

TvT-t próbáltad infin? az fun :)
  • N4gato
    hat en jatszottam ugy 2 honapot az infinitin es a jatekbol az jött le hogy csinaltam egy masik karit azt kitapoltam fullra lv 36 assassin...oszt mentem pvpzni...de kb ennyi...enchant meg pvp..nem igen talaltam benne több erdekesseget...jah de lvl 20-ig kb elveztem a fejlodest...
  • Nuclearity
    akkor most innen ki hol mikor merre meddig tolja? XD

van még valaki offon?
  • Frosty01
    csak pvp instant lv 55.
  • N4gato
    Eza Notaion server 1x rate? vagy csak egy pvp szerver instant 55-ön?
  • Vicodine
    Na te tolod még ott? Mi már egy ideje elhurcolkodtunk infire, mert notaionon sajna volt h nem volt player, most mizu van ott minden a régi:lehet fel kellene néznem
  • Vicodine
    A simitások szebbek lettek, kapott uj effekteket, a "pixelhegyek" meg a géped miatt hiányoznak, kicsit több ramot igényel, ha raksz még be akkor minden ugyanolyan gyorsan fog látszodni mint a régivel, ez van. Ha meg nálad szarabb lett a graf, akkor a hiba is nálad van
  • N4gato
    letöltöttem a klienst és beregisztraltam de csak az ingyenes 10 napos verziora....aktivaltam is az accountom és megsem enged be miért? kell meg vmit csinalni?
  • Morf
    offtopic - Megy a notaion 2.6-on. Wipe is volt. Ha esetleg..