Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a régi lineages élményeket idézi mikor a fõtéren sok százan összeverõdnek hogy eladják a megszerzett portékáikat😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mik vele az eddigi tapasztalatok?
Egyik ismerosom most akar 1-2 honapra visszanezni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
jól érzem hogy az asmok jobban el vannak látva kinával mint az elios? Mert ha jól vettem észre 22 es szintig vagy a 2ik küldibe kapok 100 e kinát Vagy nem tudom honnan esik a lové a zsebembe😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
egy 22-es Gladinak milyen stigmákra van a legjobban szüksége?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hol tudom beváltani ezeket a Gold Coinokat amiket a <Scorching Heat> itemek beváltása után kaptam?
Mage class-ok ha nincs kiszedve 30+szett gyengék.Ranger,glad szednek most<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
45 assa Ely-nél figyel de nemérdekel,jó ideje léptem rossz oldal😛
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Am sejtettem hogy valami ilyesmi lehet a dolog
kösz a választ.
20db os illetve 50 DB ért lehet venni a fõvárosokban Ládákat.
Amiben Ezek lehetnek : http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Summer+Event%3A+Scorching+Heat
BF:2-3-4(oORedstarOo)
mire való ez az item?
<a href="http://www.aiondatabase.com/item/186000111/scorching-heat">Scorching Heat</a>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ja! Az csank azért van ott, hogy ha hülye kérdésed van, ne kelljen a konfigod is leírni mégegyszer? Vagy hogy lássák mekkora király géped van ?
LOL
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Jo parszor probaltam a javitassal .... de a letoltes es az ujratelepites utan ugyan az a hiba jelentkezett.
Attol felek ebbol ujra kell telepiteni a jatekot.
ゾルターン
Elmeny ide jarni 😊
ゾルターン
Te meg fordulj orvoshoz ha uldozesi maniad van ... bar jobb ha szuneteltted az mmo jatekok latogatasat mert valoszinu hogy a sok jatekido tesz ilyen aroganssa 😊 have fun bro
ゾルターン
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
játszottam olyan aion priv szerverrel, hogy lehet hogy 2 -3 quest nem müködött, de kenterbe verte az offical szerot mint technicailag, mind foglalkozás terén, community... player szám (igen igen többen tolták ott 1 szeron mint offon, hogy most mennyien lehettek offon a sok visszatértel nem tudom, de valami hasonló szám lehet. hozzá teszem ami itt kijön nektek rá 1 -2 héttel ott is megvan, a kül annyi hogy ott ingyér is foglalkoznak veled, itt meg pénzért szarnak a fejedre 😊 (NC West...)
DE logikus, hogy egy olyan játékot, amely kizárólag MULTIPLAYER alapú élményt kínál, havi fizetségért folyamatosan fejlesztik, karbantartják, kiegészítõket adnak hozzá, egyszerûen úgy van értelme játszani, ha megveszed! Van még a piacon kismillió egyéb játék (nagyrészét én is csak letöltöm, kipróbálom, törlöm), illetve ha mindenáron MMO-zni akarsz, de INGYEN, akkor simán találsz INGYENES MMO-kat is szépszámmal.
Szóval nehogymár én legyek a hülye, hogy eredeti játékkal játszom...vazeg!
Ehhez képest az aion tört meg a normál között kb 4-5 hiányosságot fedeztem fel idáig (lvl 22-n vagyunk). És azok se voltak olyan számottevõek.
Nem értem mire buziskodtok.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ha ennyi idõd nincs akkor felejtsd el az mmo-kat
Lantee -ra meg annyit tudnék reagálni, hogy pár gameplay alapján meg a tipikus egy messzi messzi távoli jövõben élt egy fantasztikus hõs bla bla (most rögtönöztem egy hülyeséget) nem fogom minimum 10 rugóért megvásárolni a játékot, mert anyuci pézelésén már régen túl vagyok. Inkább felmegyek egy tört szeróra és kipróbálom, hogy legyen egy kialakult képem a játékról ... kb. ennyi hogy érsd.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Nekem például megvan az aion collectors, fel is van töltve, mégis most törtön is játszok haverral mert ki akarta próbálni, én meg segítek neki. Amúgy így lvl 10 körül tartva alig láttam különbséget a tört meg az eredeti között. Wownál pl sokkal drasztikusabb volt a különbség az eredetihez képest.
Ergo a tapasztalat amirõl mesélhetnénk, pont kidobható az ablakon egy törtszerveren.
nekem egy emailt hogy mi a véleménye róla, mennyire nehéz a játékmenet, mennyi idõt vesz
igénybe feljeszteni a karaktert, mennyire bonyolult összeszedni fegyókat, ruhákat vagy
nagyon nagy vonalakba, hogy müködik ez, vannak e high rates szerók ahol kilehtne gyorsan
próbálni a játkot mert olvastam ilyenrõl is hogy valami 3 szerver van de valami kasztoknak
rosz ar aránya és nem is lehet azokkal lenni 😮 és akkor azok a jó karik vagy hogy vannak
ezek 😊 meg jöttek valami eliysok akik megkegyelmeztek nekik ilyeneket olvastam most akkor két fõ faj van? Elég zavarosnak tûnik számomra meg nehéznek (jáccotam már hasonló MMO val nem túl idegen a dolog számomra) ... ilyen és hasonló véleményekre észrevételekre
tapasztalatokra lennék kiváncsi és ha valaki veszi a fáradságot hogy irjon nekem egy emailt elõre is meg
köszönöm. (tört szerveren tudok majd csak jáccani) Erre irjon nyugodtan bárki szivesen fogadom: [email protected]
Üdv
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)